maandag 11 november 2019

5G agenda

Guido Jonkers van WantToKnow, het door bejaarde ex-hippies gefrequenteerde complotblog, heeft twee grote obsessies: 9/11 en sinds kort 5G. Geen wonder dat Jonkers heeft bedacht dat milieuorganisatie Extinction Rebellion alleen maar is opgericht om de implementatie van 5G erdoorheen te drukken.

De bewijsvoering is, zoals wel vaker bij Jonkers, nogal magertjes en vergezocht. Hij zoomt in op de medeoprichtster van Extinction Rebellion Gail Bradbrook, wier naam door Jonkers consequent foutief wordt gespeld als Gale en Gayle. Zij is of was - haar naam komt niet meer voor op de website van de organisatie - directeur van Citizens Online, geleid door volgens Jonkers haar 'ex-partner' John Fisher, die blijkens Wikipedia haar ex helemaal niet is.

Citizens Online is een organisatie die ervoor waakt dat niemand wordt uitgesloten bij de digitale revolutie.

Vervolgens, aan de hand van uit zijn verband gerukte citaten en verwijzingen naar andere organisaties die Bradbrook ooit genoemd heeft, concludeert Jonkers dat allerlei IT en telecombedrijven de belangrijkste financiers moeten zijn van Extinction Rebellion. Dat die club net als Greenpeace is aangewezen op donateurs, gaat er bij Guido natuurlijk niet in.

En dus heeft Jonkers bedacht dat Extinction Rebellion een geheime 5G agenda voert op basis van een reactie op Facebook waarin staat dat de organisatie de ecologische crisis belangrijker vindt dan 5G. Got you!

Waarna de briljante conclusie niet kan uitblijven: 'Als ze hun zin krijgen, zien we dat technologie met een lage CO2-uitstoot, feitelijk aan ons wordt opgedrongen. Zoals de straling van LED-straatverlichting, elektrische auto’s en slimme meters, die allemaal deel uitmaken van de 5G-uitrol'.

Ook in 2019 is Barracuda op de waakvlam 

1 opmerking:

  1. Ah ja, die lui van WantToLie liegen toch van alles aan elkaar, and that's one of them...

    Mijn WTF moment: Waarna de briljante conclusie niet kan uitblijven: 'Als ze hun zin krijgen, zien we dat technologie met een lage CO2-uitstoot, feitelijk aan ons wordt opgedrongen. Zoals de straling van LED-straatverlichting, elektrische auto’s en slimme meters, die allemaal deel uitmaken van de 5G-uitrol'.

    Schitterend, idiootjes! Dus daarom dat jullie liever in vage coffeeshops zitten dan daadwerkelijk buiten komen...

    BeantwoordenVerwijderen