dinsdag 2 juni 2020

Logeerbed

Je kon het al heel lang zien aankomen, en hij hield er ook zelf al rekening mee: Wim Dankbaar heeft het cassatieverzoek in zijn strafzaak verloren en moet daarmee (eindelijk) zijn gevangenisstraf uitzitten.

Door het Gerechtshof was Dankbaar veroordeeld tot een celstraf van in totaal drie maanden omdat hij een onschuldige man had betrokken bij zijn theorie over de moord op Marianne Vaatstra. Niets daarvan klopte natuurlijk ook maar een beetje, laat staan dat Dankbaar de beschuldigingen hard kon maken, dus stapte het slachtoffer naar de strafrechter en de civiele rechter.

Op zijn beurt probeerde Dankbaar zijn wankele zaak nog te redden door alsnog getuigen op te roepen, maar daar trapten de rechters niet in.

De Hoge Raad maakt nauwelijks woorden vuil aan zijn verzoek. 'De klachten kunnen niet leiden tot vernietiging van de uitspraak.'

In combinatie met andere rechtszaken is Dankbaar inmiddels zijn complete vermogen kwijtgeraakt en heeft hij zelfs geen geld meer om de huur te betalen. Na zijn celstraf resteert nog slechts het logeerbed.

Of Dankbaar in die drie maanden echt tot bezinning komt is nog maar zeer de vraag. Misschien doet Wim in zijn cel nog wat aardige contacten met criminelen op. Zijn avontuur om met wat zware jongens te Spanje de broer van Willem Endstra af te persen ging ook al de mist in.

Dankbaar 15 juni opgepakt en overgebracht naar PI Zeist. Krankjorume verklaring Dankbaar per audio

8 opmerkingen:

 1. WimPie dacht ook slim te zijn om de gesprekken met de moeder van Jasper S van zijn site te halen.... Maar internet vergeet niks: https://mboxdrive.com/Alie22mrt2020.mp3
  https://mboxdrive.com/Alie22feb2020.mp3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aandachtsgeil manneke is die Wimbo toch. Hopelijk wordt het nog langer dan 3 maanden....... (en daarna regelrecht het gesticht in!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze man moet opgenomen worden. Publiceert verhalen die hij zelf creeerd. Zoals zijn Endstra verhalen. Alle reacties van de zogenaamd Thomas is hij zelf. IP adres is de zijne. Zoals ook het verhaal dat Marcel dood is. Hij krenkt hier kinderen mee, maar dat maakt deze psychopaat niet uit. Als hij maar aandacht krijgt. Iemand zou hem ergens levend moeten begraven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En hoe controleer jij een IP adres dan? Sterk verhaal dit! Mij lijkt het dat hem gewoon weer een poot uitgedraaid wordt en dat verdient ie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wellicht dat Wim zich hier kan aanmelden samen met zijn volgers: https://www.bondoverheidszaken.nl/index.html, aanbevolen door www.boublog.nl (dat is een zeer warme aanbeveling!) en juridisch even goed op de hoogte als Wim zelf. Of dat een compliment mag heten laat ik even in het midden... Er van uitgaande dat het aantal inschrijvers bij benadering klopt hebben de initiatiefnemers een goudader aangeboord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij zit psychopaat Wim achter slot en grendel. Nou de sleutel nog kwijt en laten wegrotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wim is inmiddels 'binnen' als ik het goed begrepen heb. Blijft jammer voor hem dat dit alleen niet op de manier is die hij voor ogen had.

  BeantwoordenVerwijderen