woensdag 17 april 2013

Tijdbom

Peter R. de Vries gaat een programmareeks maken voor de fusieomroep TROS-AVRO, lazen we gisteren. Da's nou ook toevallig, want binnenkort moet het Boek der Boeken verschijnen. 'Een tikkende tijdbom onder de misdaadjournalistiek in Nederland die in 2013 afgaat.' Tijdperk P.R. De Vries -25 jaar maffiajournalistiek in Nederland, door zelfverklaard ex-crimineel Steve Brown. 'Enerzijds voldoet het als het gaat om een historisch overzicht en wetenschappelijke criteria (....); anderzijds berust het op persoonlijke meningen en ervaringen van slachtoffers van de Maffiajournalistiek.' Slachtoffers? Eigenlijk hoofdzakelijk Steve Brown zelf.

Voormalig schoorsteenveger, zelfverklaard meester in de rechten en uitbater van coffeeshop The Happy Family Steve Brown heeft het op Peter R. Vries gemunt sinds hij in een uitzending van zijn misdaadprogramma op de korrel werd genomen met de verborgen camera. Dat was ergens in de jaren negentig van de vorige eeuw, maar De Vries werd nadien een obsessie voor Brown en is dat zo gebleven. Een beetje mens probeert wat van zijn leven te maken, maar Steve Brown houdt zich de ganse dag bezig met Organigrammen van de 'Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980'.

Bovendien gaat er geen dag voorbij of De Vries wordt weer aangepakt op zijn blog, compleet met taalfouten, want schrijven kan Brown nog altijd niet. Zo nu en dan komt het zelfs tot een schermutseling, als Brown zijn obsessie weer eens (toevallig) op straat ziet lopen. Dat de grens tussen fantasie en werkelijkheid in het geval van Brown niet altijd even scherp is, lijkt maar weinig uit te maken: geen mens die al die sterke verhalen uit het criminele milieu eens op waarheid controleert.

Maar gelukkig heeft Brown nog een paar fans: complotters. Zodra De Vries weer eens iets twittert over de zaak Vaatstra of de zaak Anass, verwijzen ze gretig naar het gezwatel van Brown. Die suggereert dan bijvoorbeeld dat beroepscrimineel Rob Zegerius op de redactie van het programma van Peter R. de Vries heeft gewerkt, terwijl hij slechts twee keer als infiltrant is ingezet. Dat heeft Brown dan ooit wel eens goed opgeschreven, en in een nog verder verleden was deze Zegerius volgens Brown zelf slechts 'informant', maar door de tijd heen transformeert de crimineel tot redacteur. Complotters weten overigens niet hoe snel ze het criminele verleden van zelfverklaarde pedojager Ben van de B. moeten uitpoetsen, maar de criminele connecties van Peturrrrrr (zoals zijn fans hem graag noemen) worden breed uitgemeten.

'De figuur de Maffiajournalist kwam naar boven drijven, analoog aan de opkomst van de commerciële productie maatschappijen en radio-en Tv-stations in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw', schrijft Brown, alsof hij het over de Bende van Nijvel heeft. Als er al een tikkende tijdbom afgaat - of moeten we zeggen: dooft? - dan is het toch vooral de hyperbool van Brown zelf.

145 opmerkingen:

 1. Brown heeft in zijn haat naar Peter R de weg naar de plotters gevonden. Vier handen op een buik. Maar zowel Brown als Peter R hebben lijden allebei aan dezelfde kwaal; ze hebben een ego als een balzaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze gaan ook beiden naar de wc, alleen Steve Brown vele malen vaker, omdat die probeert ook zijn laatste hersencellen weg te snuiven.

   Verwijderen
  2. Gezien je Manier van reageren hier, mag men hier dan eventueel stellen Fredje dat jij in een Dixie woont??
   ;-)

   Verwijderen
  3. @lieke

   Dat jij een merkwaardig zuigertje bent en dat je daarom niet kan oprotten is duidelijk.

   Verwijderen
  4. maar grappig was de opmerking wel. En mondsnoerend uiteraard! want je reactie was best een teleurstelling!

   Verwijderen
  5. Dat jij blijft reageren is een teleurstelling, maar het is duidelijk, dat je een onbedwingbare drang hebt om je vreemd te gedragen.

   Verwijderen
  6. Wij beide hebben een verschillende kijk waar het vreemd gedrag betreft.

   Lucky you!!

   Verwijderen
 2. Klopt.
  Maar er is een derde partij in dat conflict. Bas van Hout.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al met al, als ik het lees dan zijn er praktijken die schimmig en duister zijn. Met Steve Brown als de meeste agressieve, Peter de publiekgeilste en Bas de intelligentste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bas de intelligentste? Ik zou zeggen, lees “Onderwereld Pr” van Middelburg er nog eens op na.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.bol.com/nl/p/onderwereld-p-r/1001004002409058/

   Verwijderen
 5. @ Gerrit de intelligentste wil niet zeggen dat het positief is. Ik zeg dit omdat ik even een filmpje bekeek van Pouw en Witteman waar Bas een gast was. Kalm doet hij zijn verhaal, waar Peter R wat drukker is. Brown overschreeuwt zich. Dus in dat opzicht vind ik dat van Hout zich beter 'verkoopt'. Maar in ieder wel een gezelschap waar je gauw een straatje om voor loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is Brown zijn probleem ja. Hij overschreeuwt zichzelf. Toch heeft hij in ieder geval met van Hout wel een punt imho.. Maar wie ben ik..

   Verwijderen
  2. Het zijn in ieder geval zaken waar een normaal mens zich verre van houdt :) In ieder geval heeft Brown onderdak gevonden bij Micha c.s. die heeft weer een nieuw publiek voor zijn boeken. Als ik net heb gelezen wie met wie een vete heeft, dan ben je voorlopig wel bezig.

   Verwijderen
 6. De vijand van mijn vijand is mijn vriend ofzowiets

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook Ben van den Brink heeft Steve Brown gevonden. Onze zelfverklaarde pedpjager heeft een nieuw platform gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeg, wie heeft Steve recentelijk nog gesproken met betrekking tot bovenstaande??

  Het is weer prachtig om te zien dat iedereen een mening heeft zonder inhoudelijk ingevoerd te zijn wat betreft achtergrond.
  Gelukkig heeft men hier Dorothea die op basis van uiterlijk en de manier van praten op tv, even in rake klappen uiteen zet, met wat voor een personen men hier van doen heeft.

  Beste Children of the Corn! Alles draait om inhoud. Wie oh wie werpt zich vandaag op om voor het eerst in de geschiedenis van dit blog, vandaag eens voor de grap een daadwerkelijk inhoudelijke reactie te plaatsen aangaande bovenstaand onderwerp.

  Trap dus ook niet in je eigen valkuil door nu te denken dat je op mijn berichtje moet reageren. Zoals Dorothea gisteren al zei: negeren die handel!!

  Wel leuk zoals er met 2 maten wordt gemeten. Brown heeft volgens de schrijver een ongezonde, sinds de jaren 90 actief zijnde fixatie voor de Vries.
  Gelukkig had de vries dat niet t.à.v. Een op Aruba wonend ventje. Welke overigens nooit is aangeklaagd dan wel veroordeeld voor wat zich volgens de Vries daar heeft afgespeeld.
  Petertje omringt zich dan ook graag met figuren welke van hoog aanzien zijn. Cor van Hout of bijvoorbeeld Patrick van Eem om zo maar even een paar namen te noemen.

  Kan het zijn dat wij hier een patroon beginnen waar te nemen?
  Het lijkt er toch verdacht veel op dat alhier de mening heerst dat, indien men schreeuwt, of als de gebrachte boodschap schuurt, men bijvoorbaat al ongelijk heeft.
  Dit geldt voor Kat, Vrijland, Brown etc etc etc
  En dat ongeacht welke boodschap er wordt gebracht!

  Jullie zij een fascinerend stelletje koekenbakkers! Een mening aangaande de respondenten hier, welke op niets anders gebaseerd is dan mijn eigen ervaringen hier, tot nu toe.
  :-)  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Bieber, nog niet weg? Je zei gisteren dat je zou gaan! *ignore maar weer aan*

   Verwijderen
  2. Gaat gekke Lieke het nou opnemen voor Joran van der Sloot? Zal wel een broeder in haar loge zijn ofzo.

   Verwijderen
  3. @papi schizo Lieke
   Jouw eeuwige afschijt richting het buitenland begint zo langzamerhand een baard te krijgen van een meter . Jouw groep zou er beter aan doen , om een lokale toneelclub te consulteren. Daar hebben ze vast nog wel een werkeloze mislukte ex consultant, cq incourant c-acteurtje achter de hand. Wanneer gaan jouw jodenriedels weer beginnen?

   Verwijderen
  4. Beste Geen,

   Zoals gewoonlijk is je stukje tekst niet ter zake doende. Dat kan zijn veroorzaakt door het feit dat het incoherent geleuter is??
   Oordeel zelf maar, wou ik zeggen. Ben alleen bang dat het zelfbeeld niet helemaal spoort met de werkelijkheid.

   Verwijderen
  5. Zou je de loge dan met Joran komen bezoeken?

   Verwijderen
 9. 'Het is weer prachtig om te zien dat iedereen een mening heeft zonder inhoudelijk ingevoerd te zijn wat betreft achtergrond.'

  Laat me niet lachen. In al die regels tekst weet je niet meer te produceren dan wat je weer op een of andere site hebt gelezen. Dat Patrick van Eem werd ingezet was omdat die zelf de tipgever was. Remember? Oh nee, dat was je weer even vergeten.

  ' Welke overigens nooit is aangeklaagd dan wel veroordeeld voor wat zich volgens de Vries daar heeft afgespeeld.'

  Oh, dat is de logica.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die trol is knetter zeg ik je, knettergek man.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterend om te zien hoe doldwaas en maf men hier uit de hoek denkt te moeten komen.

  Nogmaals lieve "childeren of the corn" reageer nu eens niet op de persoon, maar op wat er wordt gezegd.
  Ik weet dat dergelijks wat lastig is voor de meesten van jullie. Er heeft hier een mate van conditionering plaatsgevonden, welke neigt door te slaan. De cognitieve disonantie aangaande zoiets als maatschappelijke werkelijkheid heeft hier mentaal verschrikkelijk huisgehouden. Dit wordt feitelijk weergegeven door de manier van reageren.

  Het wordt nu zelfs zo maf dat men allerei complottheorieen aan het verzinnen is wat betreft mijn aanwezigheid hier, en betreffende de vraag: "wie ben ik".
  En jullie soort hebben een mening over de mentale c.q. psychische staat van anderen??

  In deze moeten jullie mij toestaan, jullie niet serieus te nemen. en het feit dat ik op constante basis de draak steek met jullie gereutel, hebben jullie uiteraard op de eerste en voornaamste plaats aan jezelf te danken.
  Het is zoals jullie zelf ook al vele malen hebben geconstateerd, weinig verheffend wat zich hier qua comments allemaal afspeelt.

  Sommigen hier naaien de boel expres op. en de rest zijn sheople! niet in staat om een eigen mening te vormen, met bovenstaande e.d. als gevolg.

  Want Nieuwsbreker!! Waar is je feitenlijke medische onderbouwing voor het denkbeeld "knettergek"?
  De tijd van "doktertje spelen" ligt toch al een tijdje achter je, tenminste dat mag ik hopen voor je.

  Zo weer een stukje monnsnoerende logica waar jullie en masse je tanden op stuk kunnen bijten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Bieber, we zijn geen beliebers. En het zal me echt een zorg zijn wie je bent. Alleen haak ik af bij zionisme enz, enz.

   Ehm , naar je comment gelezen te hebben en je op je borst slaat dat jij met ons de draak steekt, maar wie steekt dan het hardst? Serieus wordt je niet genomen dus wat zoek je hier dan nog nadat je gisteren vertelde dat je maar al te graag weg wilde hier. ------------------------------------> UITGANG.

   @ Nieuwsbreker, ik deel je mening en je hebt mijn medeleven.
   Knettergàk is een understatement.

   Verwijderen
  2. @Lieke, je moet wel toegeven dat ze hier heel erg goed kunnen schelden en heel goed op de man kunnen spelen, eerlijk is eerlijk :o)

   Verwijderen
  3. Op de vrouw spelen bedoel je, hehe je begint het te snappen.

   Verwijderen
  4. hmmmmmmmmmmm Lieke beweert een man te zijn. Dus waar spelen we op dan? Een hermafrodiet?

   Verwijderen
  5. Ken je de uitdrukking 'met de noorderzon vertrokken'? Tsja een nono zoals jij zou opmerken; maar er bestaat helemaal geen noorderzon. Maar ja, dat ben jij :o))

   Verwijderen
  6. Het is no-no. Something unacceptable or impermissible: "Even though his company wasn't the one involved in the case, what he did is considered a definite no-no"

   A social blunder; a faux pas.

   Verwijderen
  7. We zijn in NL en daar is het: een nono.

   Maakt niet uit joh, taal is sowieso in beweging.

   Zag je dat; 'sowieso'? tis wat :o))

   Verwijderen
  8. Beste Geendank,

   Ik weet niet hoe het bij jou zit. maar het gescheld, getier en gevloek vindt ik gemeend facinerend!
   Deels omdat het vaak gebeurt op momenten dat er geen noodzaak voor lijkt te zijn.
   En dan wordt het gedrag wat bijzonder.

   Het is moet ik eerlijk toegeven dat het wel erg teleurstellend is dat nog niemand een daadwerkelijke rake opmerking heeft kunnen maken, waardoor stilte mijnerzijds even gepast is.
   Een opmerking zo gevat, of zo vol waarheden en keiharde feiten c.q. observaties, dat je daar ook verbaal even je pet voor af wil nemen.

   Verwijderen
  9. Hmm, @geendank

   In NL betekent een 'nono' een onbeduidend persoon of iemand. Dat is dus wat anders dan het Engelse "no-no".

   Verwijderen
  10. @ziva, dat is dus exact wat ik bedoelde!! Lees mijn reactie nog maar eens terug waar ik het woordje 'nono' in gebruikte.

   Verwijderen
 12. @Lieke, ik lees met plezier je reacties. Ik hoop dat je dit leest want mijn reacties worden direct verwijderd of misschien niet eens geplaatst, maar desondanks schrijf ik dit, baat het niet dan schaadt het niet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @papi Lieke Adamas
  Dat je een vooringenomen nekkensnijder wilt zijn, prima zet vooral jouw infantiele beenjes voor. Besef echter dat , low key org. als bijv. VM , niet zitten te wachten op een virtuele volidioot, die als een schreeuwjezus hun authenticiteit misbruikt. Ook internationaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Lieketje Adamadje Minipapi

  Ter lering en vermaak, hahaha

  http://www.telegraaf.mobi/article/21489774/clown-rico-gaat-ontucht-bekennen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Steven Brown: "I have seen another world. Sometimes I think it was just my imagination."

  Denken? Denken moet je aan een paard overlaten, Steven. Heeft een veul groter hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Steven Brown, Ben van den Brink, het is allemaal zó voorspelbaar. Deinzen er niet voor terug mensen verschrikkelijk toe te takelen maar als ze zelf een schrammetje oplopen bij een arrestatie gaan ze meteen huillie huillie doen.
  Levensgevaarlijke en gewetenloze simplisten die hun hele leven aan elkaar liegen en bij elkaar fantaseren.

  Wannabees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Noem ze maar ronduit doorgesnoven criminelen die op een absurd voetstuk zijn geplaatst door het volledige Nederlandse marktaandeel van Otrivin.

   Lachend mekkeren ze bij iedere re-run van Brown's gewelddadige aanval op De Vries bij de Melkweg. Instemmend keutelen ze met van den Brink mee wanneer die vol bravour vertelt hoe hij vanaf zijn balkon met gerichte schoten met een .22 iemand tot driemaal toe aan het hoofd raakt.

   Verwijderen
  2. Ik vind het een levensgevaarlijke mix. Zat net nog op het bureau voor mijn aangifte tegen Martijn en het feit dat zulk soort gewelddadige criminelen zich gaan mengen met de complotgekkies zorgt ervoor dat dreigende signalen van ze extra serieus worden genomen.

   Het is een beetje als het mixen van tiefus met cholera om zo een leuke nieuwe dodelijke ziekte te maken.

   Verwijderen
  3. Je lijkt het CIDI wel!! die hebben op ieder politiebureau een dependance. Dit om van iedere zogenaamde vorm van antisemitisme aangifte te kunnen doen.
   Antisemitisme is als je tegenwoordig de feiten rondom bijvoorbeeld de Palestijnse gebieden benoemt. Of het denkbeeld verkondigd dat het allemaal wat typisch is dat een volk wat zelfs tegenwoordig nog massaal elke nacht wakker schrikt van de Sjoa, wel van plan is om voor de tweede keer genocide te willen plegen. Het is nu Iran wat "genuked" moet worden. En natuurlijk bedoeld als zelfbescherming he!!
   Nogmaals dat er paar miljoen medemensen, als collateral damage kunnen worden afgeschreven, dat is heel vervelend! maar ja! er moet worden zelf beschermt he!

   Door dit soort mantra's en de verkrachting van taal, wordt het mogelijk dat jij Jeroen de meest vreemde onzin begint te bezigen.
   Martijn en dan de connotatie "gewelddadige criminelen".

   A: toon feitenlijk dan ook even aan DAT iemand crimineel is.
   B: toon feitenlijk aan dat iemand gewelddadig is.

   maar oh oh!!! Ik voorzie hier en daar wat problemen opdoemen Jeroentje! zie jij ze ook al?

   Verwijderen
  4. Ah kijk, Lieke in zijn rol als Israël-kenner. Je doet wel erg je best om je algemene ontwikkeling over het voetlicht te krijgen. Het komt helaas niet echt over, maar dat heb je vast al wel gemerkt.

   Nu blijkt ook weer dat je 'begrijpend lezen' niet echt jofel is. Jeroen spreekt over de mix tussen complottertjes zoals Martijn en gewelddadige criminelen zoals Brown en van den Brink. En dat die mix levensgevaarlijk is, of iig zorgelijk, blijkt wel uit het hardop weg zijn van Martijn om zich onder de criminelen te scharen.

   En vwb je vraagjes:

   Voor beide geldt dat zowel van den Brink als Brown persoonlijk hier uitvoerig over hebben uitgewijd. Vinden ze leuk; trots zijn op hun criminele achtergrond.

   Verwijderen
  5. Beste Ziva,

   Hoe weet je dat zij trots zijn op het criminele verleden?
   Zou het ook kunnen dat specifieke verhalen bedoeld zijn om context te verschaffen?

   Het is by the way "je algemene kennis VOOR het voetlicht krijgen".
   Of ben ik nu te bijdehand?

   Verwijderen
  6. Ik heb Ben van den Brink veel zien schrijven, maar zaken binnen een context plaatsen is niet waar hij het van moet hebben. Crimineel brallen, dreigen en opscheppen daarentegen kan hij als de beste.

   En datzelfde geldt voor Brown, al probeert hij er nog een intellectueel of literair sausje over te frutselen.

   Dus, nee, het zou niet kunnen dat specifieke verhalen bedoeld zijn om context te verschaffen. Of het zou de context moeten zijn waar de verhalen hun dreigementen kracht bijzetten. Wat an sich crimineel gedrag is.

   Verwijderen
  7. wat een blah blah zeg!
   Heb je dan echt zoveel woorden nodig om werkelijk helemaal niets te zeggen?

   Zou zeggen doe eens voorbeeldje, ziva??

   Verwijderen
  8. Ik beantwoord je vraag, die je overigens zonder enig argument stelde, en geef aan waarom ik dat antwoord geef.

   Dat dit onvoldoende voor jou is kan ik niet helpen, maar zal je eerder bij je eigen luiheid moeten zoeken.

   Dus doe je best, lees wat van Ben, en kom dan weer terug.

   Succes, het is die kant op ---------------------------->

   Verwijderen
  9. Vroeg niet om een verklaring maar om een voorbeeld!

   Lastiger dan gedacht?

   Verwijderen
 17. Breaking!

  Martin Vrijland heeft ondanks zijn kostbare onderzoek tijd om over HAARP te gaan neuzelen. We mogen wel stellen, dat zijn rol in de zaak Anass definitief is uitgespeeld. Toch vreemd als hij denkt, dat dat niet opvalt en dat hij gewoon verder kan zwammen alsof er niets is gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik telde in korte tijd alweer tig feitelijke onjuistheden en dommigheden, maar de mooiste is deze: 'Zoals ik in dit artikel al aangaf lijkt het erop dat de oorlog tegen Iran en dus een derde wereldoorlog op de loer ligt. Feitelijk is deze oorlog al begonnen. Ik durf zelf te beweren dat H.A.A.R.P. is ingezet om de aardbeving van 16 april jl. te triggeren.'

   Hij heeft gewoon naar 'aardbeving' zitten googelen en hangt vervolgens de deskundige uit.

   Verwijderen
  2. Hoe stupide kan je zijn. de zogenaamde "derde wereld oorlog" is al lang en breed begonnen. Alleen wordt deze (nog) niet met enorm wapentuig uitgevochten maar door de banken e.a. financiele instellingen.

   Maar enlighten us johnnyboy!! hoe zit het volgens jou dan? Verblijd ons eens met een uiteenzetting war geen speld tussen valt te krijgen. Doe eens gek.

   Verwijderen
  3. Wel fijn voor Martijn dat hij andere leuke onderwerpjes vond om zijn werkloze dagen mee te vullen.

   Verwijderen
  4. Hoe veel geld zou je nog kunnen binnenharken, als je volledig door de mand bent gevallen als idiote lijkenpikker, bedreiger, manipulator, oplichter en fantast en je probeert tweedehand fabeltjes te verkopen, die iedereen zelf in twee seconde bij elkaar heeft gevonden op internet?

   Verwijderen
 18. Excuus allen reactie duurde even. Er moest even kort vergaderd worden. Zo af en toe werken hoort er ook bij.

  Maar gutte gut wat een commotie allemaal weer.
  Valt het jullie ook op dat men hier een voorliefde voor excessen heeft?
  Er is zoveel meer onder de zon dan Micha Kat, Martin Vrijland of Ben v/d Brink.
  Het is alleen raar dat velen zich hier, welbespraakt als men is, zich zo enorm druk blijft maken over de vorm i.p.v. de inhoudt.
  De kleding, haardracht,roken, drinken, stoelgang en het gegeven of de mannen links- dan wel rechtsdragend zijn, worden als onderwerp van gesprek, tot zeer belangrijk gebombardeerd alszijnde een meetintrument waaraan men waarheid zou af kunnen lezen!

  En als dat nu ergens uit zou blijken. Bijvoorbeeld uit het doen van mindblowing openbaringen van het 1 of ander, dan zou dergelijk gedrag nog te begrijpen zijn.
  Maar als u gewoon even meeleest met bovenstaande reacties, dan mogen wij allen concluderen dat het niveau als teleurstelllend mag worden ervaren.

  De uitdaging zou moeten zijn om nu eens niet niet alles uit te braken wat direct bij je opkomt maar dat je voor de gein eerst eens nadenkt voor je de vingertjes over het toetsenbord laat dansen.

  Dorothea gaf bovenstaand al ene prachtig voorbeeld. Want beste Dorothea, je zou nu toch al lang en breed door moeten hebben dat het gegeven of ik wel of niet serieus wordt genomen door wie dan ook, voor mij niet van belang is.
  en dat feit heeft alles te maken met de manier waarop men hier door de "vaste kliek" wordt benaderd indien men niet de sectarische dogma's, van de grootste schreeuwers hier wenst te na te praten.
  Dan breekt namelijk verbaal de pleuris uit ;-)

  Want de vraag blijft. Wie van jullie heeft bijvoorbeeld Steve, Micha of een Martin wel eens persoonlijk gesproken over de specifieke drijfveren die men kent om te doen wat men heden ten dage denkt te moeten doen.

  Daar komt dan nog bij dat jullie hier het gebruik van de diverse genotsmiddelen als teken van een zwakke geest beschouwen. Zonder dat iemand dat ook maar feitelijk kan aantonen, dat de diverse personen gebruiken. Hoeveel zij dan al zouden gebruiken. En welk effect dit dan zou hebben in tegenstelling tot gedrag wat men vertoonde voor het vermeende gebruik.

  Zo ben weer aardig op dreef! al zeg ik zelf hahaha ;-)
  Wederom een mooi voorbeeld van het feit dat de wens de vader van de gedachten zal blijken te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Voor iemand die niet serieus wil genomen blijf je hier toch aardig lang rondhangen. Heintje Davids.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zeg idioot, je moet weer terug naar de meeting , ze roepen om koffie. Voor je het weet heb je jouw oude baantje als toiletjuf terug. Pas maar op, gekkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Daar komt dan nog bij dat jullie hier het gebruik van de diverse genotsmiddelen als teken van een zwakke geest beschouwen.

  De begrippen "complottertje" en "een zwakke geest hebben" zijn vrijwel synoniem hoor. Daar zijn verder geen drugs voor nodig.

  Veel complottertjes hebben natuurlijk wel het een en ander aan diagnoses lopen qua niet helemaal lekker in het koppie (daar schrijven ze zelf nogal eens over). Omdat ze "big pharma" wantrouwen gaan ze dan bijvoorbeeld wiet en paddo's als zelfmedicatie gebruiken en onder invloed daarvan plegen ze strafbare feiten. Dat laatste is vooral het probleem.

  Dus nee, in principe wordt het gebruik van verdovende middelen niet zwak gevonden, maar als je de veroordelingen van complotwausjes bekijkt, noemen ze best vaak dat het door de otrivin, wiet, paddo's, speed of coke kwam. Ze geven het dus zelf aan.

  waar zit jij trouwens op? Als ik kijk naar de manier waarop je domheid en arrogantie met elkaar weet te combineren, denk ik aan coke.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heeft het 1 dan specifiek met het ander van doen Dorothea??

  Is het feit dat ik blijf reageren HET signaal dat ik coûte que coûte serieus wil worden genomen?

  En he!! Geen Biebertaal meer? Ja is ook niet leuk als je denkt dat je spitvondig bent, om vervolgens te merken dat dit geenzins het geval is!
  Maar het is nu dus heintje Davids geworden? En nu maar hopen dat deze bijnaam,, meer "succes oplevert".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik noem je een leugenaar en een randdebiel, die eigenlijk te dom is om echt boosaardig te kunnen zijn. Is dat beter dan "Bieber"?

   Verwijderen
  2. Ga je dalijk nog leugenachtige zaadverhaaltjes vertellen, dat je in de vrijmetselarij zit ofzo?

   Verwijderen
  3. Ah ja je deed me denken aan het Heintje Davids effect. Maar meer ook niet.

   Verwijderen
  4. Nee nee Jeroen, dat is een gepasseerd station. Die hebben we nu wel gehad he!

   Maar wederom een merkwaardige observatie jouwerzijds.

   Je hebt feitenlijk nog niet aan kunnen tonen of ik lieg en waar en waarom dan?
   En tevens ontken je hier menselijk gedrag. Iedereen is namelijk instaat tot het vertonen van boosaardig gedrag. Als je omgevingsfactoren een beetje meewerken, dan is boosaardig gedrag, voor iedereen weggelegd.
   Om nog maar niet te spreken over het gegeven dat het ook een keus van het individu kan zijn.

   Wat ik met de term randdebiel moet weet ik nooit zo goed! geen idee wat dat is, of wat ik mij daarbij voor moet stellen.
   Ga nu wachten op het advies wat ik ongetwijfeld zal krijgen om eens, wat het randdebielschap in de spiegen te kijken.hehe

   Verwijderen
  5. LOL. Vertel nog eens wat over de Opperbouwmeester de Heelals, gekkie. Probeer nog eens een herkenningsteken, want tot dusverre zag ik niets om te herkennen.

   Nogal zwakke rechtvaardiging van boosaardigheid, dat het in iedereen zit. In potentie ja. Moordzucht ook, de neiging tot stelen, het zit er allemaal. Interessant trouwens hoe je de eigen verantwoordelijkheid naar de omgeving verschuift. Zo werkt dat bij jouw soort mensen hè. Slachtoffer van onbeheersbare driften die allemaal veroorzaakt werden door de omgeving.

   Eigenlijk is er alleen in de dierentuin ruimte voor zulke wezens.

   Verwijderen
  6. Dat is weer een vreemde vraag!
   Zeker jij zou moeten weten dat mijn beeld van de o.b.m.d.h. Volledig kan, en in dit geval zal afwijken van jou beeld.

   Das de kern van het godsbeeld binnen de VM. Jij jou ding, ik de mijne! Samen happy! Zo ff kort door de bocht gesproken.

   En wat het tweede betreft. Het wordt tijd om een workshop biologie te gaan volgen.

   Verwijderen
 23. @zielepiet Lieke
  Als voormalig groepsleider , die drugs propageert? Wiet kierewiet, met coke als toetje, ouwe pappenheimster die je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aha weer zo'n heerlijke onwetende!!

   Beste Geen,
   Wat jij drugs noemt, werd in de voorgaande 5000 jaar als medicatie beschouwd.
   Het vervelende voor Big Pharma was echter dat, dergelijke plantjes gewoon door iedere boerenlul in zijn achtertuintje verbouwd kunnen worden.
   En betekend inkomsten derving. en dus heeft men er een verbod tegen aan gegooid e voila!! de ene dag een plant en medicinaal. en de andere dag staat het op de drugslijst.

   Want beste Geen, leg jij nu voor de gein eens uit wat inhoudelijk en qua gebruik het verschil is tussen medicinale wiet en coffeeshop wiet?
   Alvast dank!

   Verwijderen
 24. Beste Jeroen,

  Daar ga je weer gozer! je kunt feitelijk niet aantonen dat complotters in het bezit zijn van een zwakke geest, anders dan jou eigen denkbeelden aangaande dit onderwerp.

  Medisch kan jij niet aantonen wat en wie een complotter is en wat daar de algemene mentale en fysiologische kenmerken van zijn.
  Daarnaast zou het aardig zijn als 1 van jullie, de medische kenmerken van een "zwakke geest" kunnen benoemen.

  Je hebt het allemaal van horen zeggen. tenminste dat geef jij zelf aan. Als je het mij vraagt doe je aan selectief lezen en begrijpen. Het valt in deze niet uit te leggen waarom je, eventuele stellingen van dergelijke personen niet serieus neemt, maar op het moment dat er zogenaamd over genotsmiddelen wordt gesproken, jij die uitspraken hier en nu als feit gaat verkondigen. Beetje typisch zullen we maar weer eens zeggen.

  Dat is dan ook gelijk het overkoepelende probleem met veel respondenten hier. Incoherent gebazel welke niet wordt belemmerd door enige vorm van kennis, of dat men het gebazel nog enigzins cachet geeft door hier en daar wat met feiten te stooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kunt feitelijk niet aantonen dat complotters in het bezit zijn van een zwakke geest, anders dan jou eigen denkbeelden aangaande dit onderwerp.

   Jawel hoor, dat kan ik uitgebreid aantonen. stapels veroordelingen, gestoorde uitspraken, ziek gedrag. Als je een beetje rondneust op dit blog kan je er meer dan voldoende illustraties van vinden.

   Daarnaast zou het aardig zijn als 1 van jullie, de medische kenmerken van een "zwakke geest" kunnen benoemen.

   Ergens niet welkom zijn en denken dat het zinvol is om lange trollreagursels te schrijven. Niet logisch kunnen denken. Problemen met het reguleren van emoties en daarom agressieve uitbarstingen online krijgen, waxinelichtjes naar koetsen gooien, de hele dag in de raarst denkbare wanen leven en dan denken dat je de mensheid iets relevants te melden hebt. Dan heb je een geest van snot.

   Maar misschien is "menselijk afval" een betere typering.

   Incoherent gebazel welke niet wordt belemmerd door enige vorm van kennis, of dat men het gebazel nog enigzins cachet geeft door hier en daar wat met feiten te stooien.

   ik denk dat jij niet zoveel argumenten meekrijgt omdat de reaguurders hier op je kotsen?

   Verwijderen
  2. Een andere reden dat ik denk dat je geen vrijmetselaar bent is trouwens dat alleen mensen ingewijd worden. Met nageboortes gebeurt niet zoveel.

   Verwijderen
  3. hahahaha
   Dat is een vermoeden wat je uitspreekt Jeroentje! dat weet je in geen geval zeker!

   Ook tegen de nageboorte zou men theoretisch kunnen zeggen: op u komt het aan!!

   :-)

   Maar rustig maar Jeroentje. Je klinkt wat geagiteerd.

   Verwijderen
  4. Behoudens de elementaire bestandsdelen t.b.v. anti conceptie, dat dan wel weer.

   Verwijderen
  5. Wat vond je geagiteerd overkomen?

   Verwijderen
  6. Maar Jeroentje alles wat je benoemt zegt toch eigenlijk meer over jullie dan over mij?

   Daar komt bij dat het een gegeven is als jij iets denkt te moeten beweren, en absoluut geen feit! Dat is dan weer Jammer.
   Ergo is je aanbod om de hier aanwezige illustraties welke jou woorden zouden moeten onderbouwen, te bekijken erg grappig, maar onder dezelfde noemer van geen feiten, maar fictie te plaatsen.

   En dan nog het kotsverhaal. Mag ik daaruit opmaken dat je voor de hele bende spreekt? En mag ik dan stellen dat jullie wel erg kleinzerig en wat overgevoelig zijn?
   Als je van wat simpele boeren logica al moet kotsen? Dan is het maar de vraag wie hier nu eigenlijk medicatie nodig heeft!
   Zou wat betreft het kotsen wel oppassen met de domperidon!De bijwerkingen zijn wat heftig!

   Verwijderen
  7. Ben het van de andre respondenten wel gewend als zij over nageboortes e.d. beginnen. Op de 1 of andere manier had ik van jou wat meer niveau verwacht.
   Het is in die zin dan ook wat teleurstellend.

   Aan aan de andere kant moet je die irritatie er ook gewoon uitgooien! Is anders niet goed voor je! dus gewoon lekker doen wat je niet laten kan.

   Zie je by the way nu hoe makkelijk het is om een uitspraak te verklaren? het is allemaal niet zo moeilijk. :-)

   Verwijderen
  8. Toen ik stelde, dat het voor jou onmogelijk is om hier niet te reageren en dat je daarmee aantoont niet te sporen, maakte ik het mezelf heel makkelijk. Jij bewijst je gekte keer op keer en weet maar van geen ophouden. Dat is ziek, ongepast en ongewenst gedrag en in jouw geval nog eens oersaai ook.

   Verwijderen
  9. En toch blijf Freddy lezen en reageren!! Oersaai of niet!!
   Dus wat zegt dat over jou Don Quichot??

   Als je goed hebt opgelet fredje, dan moet je weten dat zoiets dergelijks "contradictio in terminis" wordt genoemd!

   Heel veel misbaar maken, terwijl je het eigenlijk toch stiekem wel lekker vindt!! ouwe fetisjist hahaha

   Verwijderen
  10. Ik lees graag, wat Jeroen schrijft, want die heeft iets te melden. Zelfs als hij op een mislukte blaaskaak als jij reageert. En wat ik stiekum wel leuk vind, is dat je precies reageert, zoals voorspeld. Als een zielig zuigertje, dat maar niet kan ophouden.

   Verwijderen
  11. Hetis geen kwestie van kunnen Fredje! het is een kwestie van willen :-)

   Zou het kunnen dat het mij enorm goed doet om d.m.v. de respondenten hier, mijn eigen ego eens flink op te poetsen?

   En zou het kunnen dat jij en anderen hier jezelf en het hele gebeuren alhier, een pietsie te serieus nemen?

   We are all "zielige Zuigertjes" fredje.

   Verwijderen
 25. @Lieke papi - light

  Accepteer het nu eindelijk maar , en kom nog eens terug als @K.Bakker, wellicht dat het beter werkt. Die zoveelste poging kan er ook nog wel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Beste Geen,

  Gewoon blijven raden!! Als je maar genoeg namen blijft roepen dan is het vanzelf een keer bingo. :-)
  En jezus Geen kon het nog algemener. De naam Bakker is hetzelfde als de naam Jansen in NL. Daar zijn er honderduizenden van, man. Graag wat specifieker. :-)

  Moet trouwens zeggen, dat je wat betreft de inhoudt van hetgeen je denkt te moeten melden, jij je nickname alle eer aandoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Kleith Lieke Bakker

  Helpt hut ¿
  º

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie je maar Geen,

   Ook ik lees over zaken heen. Had ff niet door dat je Keith Bakker bedoelde, Nu snap ik 'm ook.
   In die zin is ie nog grappig ook! meer van dat soort s.v.p.

   Verwijderen
  2. @ Lieke Lieke
   Volgens mijn geheugen gebruikte je die naam eerder. Kan mij vergissen. Gaf toen ook al een vieze nutteloze bijsmaak. Wijlen mijn vader was toevallig VM , dus kap met die nonsens. Het zijn mensen die op hun manier een betere wereld nastreven, uitgaande van gelijkheid. Dus poten af van geaardheden, geloof en mening ,leerde hij mij. Dus maak maar eens schoon schip, zou ik zeggen.

   Verwijderen
  3. Je springt weer eens van de hak op de tak.

   Begrijp ik nu goed dat je zegt dat: Omdat jou wijlen vader een VM was, moet ik stoppen met nonsens?

   die moet je mij echt even uitleggen!!
   Je hoeft daarnaast niet uit te leggen wat de VM nastreef.

   Verwijderen
  4. What you gonna do? @googelieke Bleed on me?

   Treffender kan je overspannen en totaal overbodige gebazel niet uitgebeeld worden.

   Verwijderen
  5. @Lieke excentrieke

   Ik moet iets uitleggen aan je? komt ie : Je past hooguit in het plaatje van een daklozen-logement.

   Verwijderen
  6. ???? dat was 'm???

   Geen, je blijft me teleurstellen!! zal ik er eens een workshopje tegenaan gooien?

   Verwijderen
  7. Loena,

   Briljant!!! geweldig Monty Python. Betere humor bestaat er niet!

   Wat ik dan wel een beetje vreemd vind, is het gegeven dat je dat wel lijkt te snappen. Om je eigen geneuzel hier volstrekt serieus te nemen!

   En iefderen maar beweren dat ik overspannen ben. En dat terwijl ik gewoon even in een heerlijk tijdelijk Vacuum zit! momenteel hief ik niet veel. begeleidt wat nieuwe werknemers, en ben daarom de komende weken aan kantoor gebonden.
   Zie hier de gevolgen :-)

   Verwijderen
 28. Goed, en dan nu ik: iedereen MOET in JEZUS CHRISTUS en zijn verlossende kruisdood geloven, zij het goedschiks dan kwaadschiks!
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23055/total-warfare-tegen-journalisten-nieuwe-media#more-23055

  Tijdbom....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die hanss is me er ook eentje. Holy smoke.

   Verwijderen
  2. Die heeft niet veel op met nuance en spreekt duidelijke taal: Waar blijft mijn dwangbuis!!

   Verwijderen
  3. Nog zo'n nutcase;

   en pas erg op voor wifi, bijvoorbeeld als je werkelijk nog steeds zo dom bent om nog de Mc Donalds binnen te wandelen, ze maken je daar meervoudig ziek, McDonalds is zonder twijfel 100% illuminati-gerelateerd

   Was getekend: Anti deVriesmaffia

   En ik maar denken dat die Quarterpounders van 100% rundvlees (of paardenvlees, what the hack) zijn gemaakt. Blijkt er 100% loeminadie vlees in te zitten.
   En dan potjandorie ook nog eens die haaarp straling erbij. Vandaar dat laatst iemand in de rij naast me bij de McDonalds vroeg: "Eh, verkoopt u ook schoenen?"

   Verwijderen
  4. Haha we can change with Wifi Mac Bifi, yes we can!

   Verwijderen
 29. Hans S.:
  "met betaalde overheids-trollen "

  Waar kan ik me aanmelden? Heb dringend ene verdienmodel nodig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ja, die Hans S., mij al jaren bekend, uit de vervlogen dagen van de Deventer moordzaak, daar valt niet echt vruchtbaar mee te discussiëren.

  Pas nog geprobeerd, maar snel weer opgegeven. Zonde van de tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het kunnen dat Hanss, gezien zijn eigen blog/site qua wereldbeeld wat eenkennig is?

   Lijkt mij altijd lastig discussieren als je de behoefte hebt alles terug te leiden naar "onze lieve heer".

   Verwijderen
  2. @Lieke Hanss

   Haha , gebrek aan zelfkennis kan toch ook leuk zijn.

   Hanss (lees Lieke)
   "onze lieke heer" (lees Vrijmetselaar)

   Verwijderen
  3. Kijk geen!! En dat inst. Ik nou werkelijk waar humor!!

   "onze Lieke heer"!

   Zonder bijbedoelingen vindt ik deze echt meesterlijk leuk. Serieus.

   Verwijderen
 31. Lieke's manier van trollen verhoudt zich tot echt trollen als ddossen zich verhoudt tot hacken. Eigenlijk verveelt het alleen maar en dan is het ook nog eens een keer humorloos.

  Ik vind het ook jammer dat Lieke niets inhoudelijks in te brengen heeft; geen goed verhaal, geen werkelijke opvatting, geen interessante linkjes, gewoon niets, los van wat opgeklopte en doorzichtig leugenachtige poses.

  Dat misprijzende snap ik ook niet zo goed als je bedenkt dat Lieke verder nog niets interessants wist te vertellen. Zonder enige verdienste neemt ze anderen de maat.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zeg : kruising tussen Charlie Sheen / Emile Ratelband / boer Koekoek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola hela hola grote vriendjes en vriendinnetjes,

   Ik geen geen gevoel voor humor?? I beg to differ!! Zullen we maar zeggen!

   Daarbij Jeroentje, zou je beschrijving op iedere respondent kunnen slaan, incluis jezelf.
   Je had ook op kunnen merken dat Lieke zich net als de rest, zich wat van de vreemde kant laat zien!

   En wat betreft het niets interessant te berde brengen het volgende.
   Uiteindelijk pas past men zich aan, aan het niveau van zijn/ haar omgeving. En op dit blog zijn jullie/jij dat.
   Er is uitvoerig gejengeld over gedrag. Waarna ik meerdere keren heb aangegeven dat men hier, niet op de persoon maar op de boodschap moet leren reageren.

   En daar ontstaat m.i. Het probleem!
   Als volleerd amateur psychologen hebben jullie mij allen geprobeerd te classificeren.
   Dit natuurlijk zonder enig succes, maar het interessante is en blijft de vraag waarom?
   Een vraag waar ik met alle liefde over wil speculeren, maar feitelijk gezien is er geen refentiekader m.b.t. Het door jullie getoonde gedrag.
   Vergelijk het met de dierentuin! Naar sommige dieren kan je uren kijken vanwege het feit dat zij specifiek gedrag vertonen, terwijl anderen te saai voor woorden zijn.
   En zo werkt het hier ook. Het is voor net een bezoekje aan de dierentuin.
   In dit geval met met een verzameling exotische vogels die allemaal door elkaar heen kwetteren, maar waarvan niemand enig idee heeft wat ze nu precies voor,ogen hebben met dat drukke gefladder!


   Verwijderen
  2. Maar wat is je boodschap dan?

   Verwijderen
  3. Probeer anders nog wat leuke maçonnieke herkenningstekens. Het zou helpen als je je wat verder verdiept in Duncan's Monitor.

   Verwijderen
  4. Zoals dit geneuzel. Werkelijk waar, fascinerend!!! En dat meen ik echt!

   Ik bedoel, wat kan jou het schelen of het waar is of niet? Je hebt al lang en breed door dat het waar is!
   Wat wil je weten dan? Het loge nummer? Adres? Naam van de achtbare meester?
   Maak ik mij in het westen kenbaar als zodanig, is het weer niet goed!

   Het is ook allemaal lastig voor je dat begrijp ik als geen ander! Wat een raadsel is, is de redenen die jij denkt te hebben om dusdanig zwaar in de ontkenning te duiken.
   Voel je je bedreigt als VM in deze setting?

   Ik roep maar wat. Want je beweegredenen om tot de ontkenning te komen is eb blijft een raadsel.

   Verwijderen
  5. Want je beweegredenen om tot de ontkenning te komen is eb blijft een raadsel.

   Je bent je ervan bewust dat je gedrag op deze site strijdig is met elk maçonniek principe? Zo je al ingewijd werd, is er blijkbaar niets blijven hangen.

   Als je een broeder was geweest had ik je van harte herkend. Had me natuurlijk niets geboeid dat je een complottertje bent, er zijn zelfs voorbeelden in de geschiedenis van macon soldaten die tegenover elkaar op het slagveld stonden, terwijl ze in dezelfde loge arbeidden. Of in Engeland, waar wel voorbeelden te vinden zijn van beroepsinbrekers en bromsnorren in dezelfde loge, om toch nog een relatie te lggen naar Barra's artikel. Pax Templi. Denk eens na over dat principe.

   Maar buiten de tempel schieten die soldaten elkaar nog steeds tot gort en arresteert Bromsnor nog steeds die inbreker. Je lijkt te leuren om een soort broederlijke solidariteit, waar in werkelijkheid geen sprake van is. Het zijn eerder complottertjes die het vooroordeel hebben dat het zo werkt.

   Je onvermogen om met de werkelijke herkenningstekens te komen viel trouwens ook op, blijkbaar nam je alleen kennis van de buitenste schil, google dingetjes. Ook liet je manier van denken over de "Opperbouwmeester des Heelals" al zien dat je het hebt over iets waar je compleet buiten staat. zoals ik al uitlegde, hebben vrijmetselaren het alleen over God in termen van hun eigen geloof. Het zijn complottertjes die vrijmetselarij presenteren als een religie in zichzelf.

   Zocht je het verschil tussen orthodoxie en orthopraxie al uit?

   Verwijderen
  6. En dan ook nog willen visiteren? Common courtesy is al te lastig voor je.

   Verwijderen
 33. De boodschap is dat er door de respondenten veel gezeverd en gezanikt wordt, maar boodschappen c.q. Oplossingen c.q. Een verfrissende nergens naar voren komt.

  Hè hier een paar dagen. En blijk instaat om er zorg voor te dragen dat het allemaal om mij draait! Prettig voor mijn ego, geef ik eerlijk toe.
  Maar wat betreft het algemeen belang zijn al onze conversaties volstrekt nutteloos. Dit heb jij al eerder opgemerkt.
  En toch, blijft iedereen hier zijn ding doen!

  Ik vindt het met mijn eigen doelstellingen voor ogen, super fascinerend! Kan er niks aan doen.

  Dat is een gemis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De boodschap is dat er door de respondenten veel gezeverd en gezanikt wordt, maar boodschappen c.q. Oplossingen c.q. Een verfrissende nergens naar voren komt.

   Nou bedankt! We zullen er rekening mee houden.

   Verwijderen
  2. Die komt, terwijl er mensen voetballen, de hele tijd het veld inlopen, om zijn eigen verhalenbundel voor te lezen. En als hij er op gewezen wordt, dat hij in de weg loopt, is zijn ego gestreeld en denkt hij, dat het spel om hem draait door al die aandacht. Koekoe koekoe...

   Verwijderen
  3. En alstie dan een keer mee mag doen en zelfs een penalty mag nemen gebeurt er dit

   Verwijderen
  4. http://youtu.be/zXQwk3d7Br0

   Verwijderen
  5. http://youtu.be/Vxtzi2Ihv8k

   Verwijderen
 34. Dat zou wel een keer tijd worden!!

  Nee hoor grapje Jeroentje!
  Laat iedereen maar gewoon doen wat ie moet doen. Dat is veel authentieker dan dat jullie
  je allemaal aan mij aan gaan passen.
  En trouwens de meesten kunnen mijn niveau niet aan!!
  Hahahahahaha

  En voor dat iedereen nu weer zijn ellende over het scherm kotst. De laatste zin was natuurlijk cynisch bedoeld. En heeft geen betrekking tot werkelijkheid.
  Denk leg het maar even uit!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel goed van je dat je ook zelfspot hebt.

   Verwijderen
 35. Ola Lieke, ook zo genoten gisteren van Maxima en Willem ?
  Of heb je weer verborgen tekentjes gezien ?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Lieke Klieko

  En trouwens de meesten kunnen mijn niveau niet aan!!

  --------------------------
  Inderdaad, doe er iets aan dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Lieke dansmalieke

  Kom eens met de naam van jouw loge. Ik heb links en rechts wel wat inhangen, die niet zo geheimzinnig opereren. Is die vraag ook helder?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3428364/2013/04/19/Politie-volgt-honderd-solistische-bedreigers.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. De bedreigers hebben vaak persoonlijkheidsstoornissen, psychoses, problemen op relatievlak, voelen zich geïsoleerd, hebben een klein sociaal netwerk, zijn werkloos en gebruiken soms drugs of alcohol.


   En dan heb je in één zin de doelgroep van Micha Kat en Martin Vrijland wel te pakken.

   Verwijderen
  2. Staatsgevaarlijke subjecten.

   Verwijderen
  3. hahaha wat hoe dichter wij bij het weekend komen, hoe zwakzinniger!!!!

   "De bedreigers hebben vaak persoonlijkheidsstoornissen, psychoses, problemen op relatievlak, voelen zich geïsoleerd, hebben een klein sociaal netwerk, zijn werkloos en gebruiken soms drugs of alcohol."

   lieve kinderen gewoon alles geloven wat er in de telegraag staat. Sloeg vanmorgen het AD open hier op kantoor, en dacht let op!! Dat is koren op de molen voor die soepkippen hier!! en Ja hoor, daar is ie dan!

   Indien je je klrant gelooft dan is het logisch dat jullie zo denken als jullie denken. Of nu ja denken? De meeste respondenten reutelen de telegraaf na! Ten zij het natuurlijk NIET in het smalle straatje past. Zo gaat men hier met zogenaamd "nieuws" om!

   Het bizarre is dat men hier zo weinig zelfkennis bezit, waardoor jullie allen nog niet tot de conclusie zijn gekomen dat ook jullie tot bovenstaande doelgroep behoren! :-)

   Dat gaan jullie heul hard ontkennen! Maar gedragsmatig voldoen jullie aan de gestelde eisen.
   fascinerend volk!!

   Verwijderen
  4. Precies. We kunnen niet zelfstandig denken en praten de meen striem miedia alleen maar na. Met name de Telegraaf.

   Verwijderen
  5. Hahaha
   VM zit ook in de Telegraaf , dus @Lieke meer spieke voordat je denkt iets te moeten roepen. Beter een half ei dan jouw lege dop. Wie ben je morgen?

   Verwijderen
 39. "En dan heb je in één zin de doelgroep van Micha Kat en Martin Vrijland wel te pakken."

  Stel dat Micha en Martin zijn verdwenen, gaan jullie dan weer een normaal leven leiden en aan het werk?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De complottertjes maakten trouwens een bizar filmpje, waarmee ze blijkbaar willen "aantonen" hoe slecht de moeder en zus van Anass wel niet zijn. Maar volgens mij bereikten ze exact het tegenovergestelde, want de enige die als een gewetenloze psychopaat overkomt is Martijn zelf. Volkomen duidelijk dat die dus over lijken gaat.

  Martijn: Heb jij wat van je laten horen?
  Moeder: Ik heb hem gebeld
  Martijn: en wat heeft hij gezegd?
  Moeder: Wij gaan naar een voorstelling samen
  Martijn: waarom ga je naar een voorstelling samen maar kan je niet samen vechten voor je kind?
  Moeder: Dat doe ik. Dat hoef je niet te weten Martijn.
  Martijn: ik wil alles weten, anders ga ik niet met je samenwerken. Speel ons niet tegen elkaar uit.
  Moeder: (probeert iets te zeggen)
  Martijn: (onderbreekt) houd op spelletjes te spelen. Anders ga ik nu weg. Ik zweer het je. en zeg niet dat je geen strijd met die vader hebt, want die heb je wel. Jij. Houdt. De. Boot. Af. Hij moet jou een SMS'je sturen wanneer je contact opneemt. Ik vergeef je alles, ik vergeef je echt alles, elk leugentje wat je tot nu toe gemaakt hebt, als we een nieuwe start kunnen maken. Dan geven we elkaar de hand en dan gaan we overnieuw beginnen. Maar dan wel open, eerlijk.......


  * Hij spreekt een volwassen vrouw als een kind toe.
  * Hij bemoeit zich met zaken die hem niets aangaan (zoals het contact tussen vader en moeder) en denkt hondsbrutaal dat dit een soort recht van hem betreft. Hij stelt zich volkomen belachelijk op als een soort relatiecoach van twee mensen die al tien jaar uit elkaar zijn. Alsof die moeder de vader iets verplicht zou zijn. Waarvoor? Het in elkaar slaan van Anass?
  * Hij schendt de privacy van een volwassen vrouw.
  * Hij zit ook hier te chanteren. Door te dreigen om ermee te stoppen (please do so)
  * Hij zit op een ronduit schofterige manier emotioneel te chanteren (een favorietje onder complottertjes viel me op), door de bespottelijke suggestie te wekken dat als Zohra niet doet wat hij zegt, dat ze dan niet zou vechten voor haar kind. Het omgekeerde is natuurlijk het geval.
  * Vervolgens gaat hij haar ervan beschuldigen "spelletjes te spelen" en de vader en hem "tegen elkaar uit te spelen". Alles wat buiten zijn plan valt ziet hij namelijk als een "spelletje".
  * daarna gaat hij nog eens de verlosser uithangen, door zijn "vergevingsgezindheid" te tonen. Als ze tenmiste doet wat hij zegt.

  Met dit filmpje bewees Martijn alleen maar dat hij een chanterend misbaksel is die een straatverbod moet krijgen en niet zonder meer contact zou moeten hebben met eigenlijk wie dan ook in deze samenleving. Bah. Hij is echt vies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En alles stiekem opgenomen natuurlijk. Want die moeder moet weliswaar helemaal transparant zijn met Martijn, maar zo'n vertrouwensrelatie is natuurlijk geen tweerichtingsverkeer wat Martijn betreft. Dus hij kan lekker sneaky dingetjes doen zoals alle gesprekken opnemen en die moeder moet de intiemst denkbare details vertellen. Bah.

   Verwijderen
  2. Dat "nieuwe start maken" klinkt overigens alsof Martijn zich verbeeldt dat hij een soort relatie met haar zou hebben. Had hij misschien ook amoureuze bedoelingen met de moeder van Anass? Dit is de woordkeuze van een afgewezen geliefde.

   Verwijderen
  3. Stel dat Micha en Martin zijn verdwenen, gaan jullie dan weer een normaal leven leiden en aan het werk?

   Verwijderen
  4. Jij vindt Martijn daar wel ok overkomen?

   Verwijderen
  5. Ik ken die hele gast niet.

   Waarom zijn jullie er zo van overtuigd dat Anass zelfmoord heeft gepleegd?

   Verwijderen
  6. De zaak Anass houdt me inhoudelijk helemaal niet bezig. Mij gaat het eerder om de complotterjakhalzen en hun misdadige gedrag in de richting van onschuldige mensen.

   Verwijderen
  7. Dat vermoedde ik al, het interesseert je helemaal niet of Anass wel of geen zelfmoord gepleegd heeft, je hebt last van een obsessie. Daarom stelde ik de vraag;

   Stel dat Micha en Martin zijn verdwenen, gaan jullie dan weer een normaal leven leiden en aan het werk?

   Verwijderen
  8. ah kijk.. ik heb last van een obsessie omdat iets me niet bezighoudt. Zo leer je nog eens wat ;-)

   Verwijderen
  9. Jeroen heeft gisteren aangifte moeten doen! Ga je schamen!

   Verwijderen
 41. Sloeg vanmorgen het AD open hier op kantoor

  Dus googelieke sloeg een krant open op kantoor!
  Uitermate boeiend.
  Net zo boeiend of googelieke een krant aan de ontbijttafel in de gaarkeuken opensloeg. Of in de trein. Of in het busje op weg naar de dagopvang. Voor mijn part aan een ontbijt in de McDonalds.
  Totaal irrelevant. Het is vooral de hilarische waarde die googelieke er in zijn zorgvuldig geregisseerde waanwereld zelf aan hecht.

  Ik ga morgen een boswandeling maken op Mars en zondag een ijsje eten op het Plein van de Hemelse Vrede in Peking (via de holle Aarde tenslotte een bakfietstochtje van niks).

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @Lieke wil pieke

  Jouw fascinatie voor soepkippen, heeft dat iets te maken met de bouillonblokjes die je verrookt?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Zijn jullie je nu nog steeds druk aan het maken om wat ik allemaal meedeel??

  Begrijpelijk! Mijn aanwezigheid kleurt de boel tenminste een beetje op.

  Fredje. Ken jij het verschil tussen, iets willen en iets moeten?
  Jeroentje "moest" namelijk geen aangifte doen. Jeroentje "wilde" aangifte doen. En dan met name t.o.v. Lui waarvan hij hysterisch blijft gillen, dat hij deze lui in zijn geheel niet serieus neemt.

  Jeroentje is dus of bang, of niet helemaal jofel gezien het feit dat ie maar at kletst.

  Jeroentje zegt het zelf al. De zaak Annass interesseert hem geen ene malle moer. Het gaat hem om de zogenaamde complotjakhalsen.
  De facto, gaat het Jeroentje dus om zichzelf!!

  Alleen om dat te begrijpen is er een mate van zelfkennis vereist, welke alhier nog nooit is waargenomen.
  En dat gegeven maakt, lezen en reageren hier tot een hilarische belevenis!!
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ...is er een mate van zelfkennis vereist, welke alhier nog nooit is waargenomen.

   Exactement! 'Wij van Barracuda' hebben inderdaad nog nooit -maar dan echt nog he-le-maal nooit- ook maar enige vorm die de aanzet zou kunnen vormen tot enig introspectisch besef kunnen waarnemen bij hopeloos onbeduidende figuren zoals jij.

   En dat gegeven maakt, lezen en reageren hier tot een hilarische belevenis!!

   Hmm, beetje jammer alleen dat nu juist jouw reaguursels een 'beetje' uit de toom vallen en niet bepaald aan het kaliber kunnen tippen van wat 'wij' hier op Barracuda gewend zijn.

   Verwijderen
 44. "jullie" van Barracuda??
  Wie zijn dat dan? En is de rest van hullie daar ook van op de hoogte?

  En maar klagen dat, anderen, sectarische trektjes vertonen!

  Lieve Loena, in 1 ding heb je absoluut gelijk! mijn reacties vallen kwalitatief volledig uit de toon.
  Vandaar ook de enorme paniek, welke weer valt af te lezen aan het incoherente gebazel, wat ontstaat als ik hier weer eens reageer.

  Waar het aan ontbreekt onder de respondenten is zelfkennis. Dit in combinatie met een volledig gebrek(buiten mijzelf en 1 of 2 anderen) aan een origineel tegengeluid, maakt dat de reacties der respondenten als uitermate zwak kunnen worden betiteld.

  Wat jij en vele anderen hier aanwezig Loeny , maar niet begrijpen is het feit dat ik weet, besef en erken hoe onbeduidend en nietszeggend mijn aandeel in een groter geheel is.

  De tragiek zit 'm in het feit dat men hier ten alle tijden op de persoon wenst te spelen. Men maakt van de boodschapper, of dat Nu Bou, Vrijland, Kat Dankbaar, Vergeer etc etc etc is doet in zijn geheel niet ter zake.
  Aan de hand van hier verzonnen persoonskenmerken, wenst men de eventuele boodschap als ongeloofwaardig neer te zetten.

  Het unieke echter is en blijft dat "jullie" hier, geconfronteerd met dezelfde werkwijze, reageren als door een adder gebeten!
  En dat maakt het zowel extreem komisch als tragisch!
  Het geeft aan hoe betrekkelijk zaken zijn, indien deze worden neergeplempt door jullie, zonder eerst na te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hier natuurlijk met je dagelijkse vaste riedeltje opdreunend aandacht blijven vragen voor het feit dat je ten prooi bent gevallen aan vergevorderd geestelijk verval, je bent beter af als je je meldt bij de afdeling Geriaterie van het plaatselijk Hospitaal.

   Verwijderen
 45. Geriatrie of psychiatrie? Ben even in de war. krijg hier zoveel goedbedoeld advies!

  Wel jammer Loena, dat je niet wil inzien dat wij allen thuis horen in een gezellig GVT!!
  Het feit dat de meeste van jullie tot ver over de honderd maal een ander blijven bestoken met het feit dat hij/zij in herhaling valt, zou daarvan een teken kunnen zijn.
  Dacht meldt het even.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.