donderdag 16 augustus 2012

The Illuminati: The Curiosity Mars Probe Conspiracy

162 opmerkingen:

 1. Wat een gedoe met die Assange, Groot-Brittannië dreigde zelfs de beschermde status van de Ecuadoraanse ambassade op te heffen om zo het pand te kunnen bestormen. En dat allemaal voor een vermeende verdachte van verkrachting. Nog nooit vertoont.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg Arminius, moet je niet reageren op die dombo's van Klokkenluideronline die denken dat jij deze site maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @arminius

  Nou gaat Assange een tunnel graven vanuit de ecuadoraanse ambassade naar de Londense Grand Lodge. Of de Quator Coronati loge, daar wil ik van afwezen. Van daaruit wordt hij dan met behulp van geheime illuminati technologie naar Ecuador geteleporteerd.

  Maar jij bent dus niet Barracuda?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. John

  Ik dacht dat je een geintje maakte, maar het staat er echt. :)

  Dit zal de enige keer zijn dat we in een artikel aandacht besteden aan het trollenblog van Arminius, genaamd Barracudanls. Het blog van en voor omgekochte parasieten, houd u hier als bewuste medemens SVP rekening mee bij het lezen van die pro NWO shit.

  Wat een dombo`s daar zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Wat een dombo`s daar zeg."

  Geen man overboord Arminius. Tegenwoordig wordt iedereen die net even buiten hun perceptie dingen op zijn plaats legt voor Barracudanls uitgemaakt. Waarna zo hier en daar meteen wat comments onaangekondigd worden gedelete als waarschuwing daartegen hahaha. Zo nu nog even asiel bij Robin aanvragen. Heb trouwens een opvanghuisje in zijn sleciaal voor politieke vluchtelingen uit de westerse wereld opgezette asieldorp kunnen bemachtigen. En ik kan je wel vertellen dat je heel wat op je oppositionele conto moet hebben staan wil je daarvoor in aanmerking komen. Robin is ook geinterreseerd in het opvangen van Micha btw. Kan iemand hem dat nog even doorssturen daar in zijn Sweet-Lake-City lodge?
  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even een laatste opmerking. Vanavond bij Zeerat in zijn radiouitzending gaat Ben met gedegen bewijzen het Nederlandse klokkenluiderswereldje totaal op zijn kop zetten! Er gaan zeker 5 snitchende AIVD-ers met naam en toenaam genoemd worden. Daar zijn zo'n 4 webstekjes bij betrokken waar de beheerders of commenters ervan met foto/film-materiaal voor altijd als onbruikbare mensverraders weer achter hun burelen in Rijswijk intern kunnen worden afgeschreven/opgeborgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch maasr ff een mailtje gedaan:

  Beste KLOL

  Via via, vernam ik het bericht dat jullie op je site een artikel hebben geplaatst waarin jullie beweren dat ondergetekende de eigenaar van het blog http://barracudanls.blogspot.nl zou zijn. Dit is echter onjuist. Ook de aangehaalde e-mails zijn in ieder geval niet van mijn hand. Het gaat hier om een heel ander persoon, die blijkbaar de zelfde nicknaam als mij gebruikt. [Ik gebruik deze naam al ruim 5 jaar op internet] Het klopt wel dat ik in het verleden actief ben geweest voor site`s als niburu.nl QFF, en Urubin.com Jullie halen hier dus duidelijk zaken door elkaar.

  Dit wilde ik jullie toch even laten weten.

  Groet,

  Arminius

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @papi

  Die uitzending viel vies tegen. Ik hoopte dat er allemaal onthullingen in zouden volgen en koppen van bloggers zouden rollen, maar helaas...

  Het enige dat we wijzer werden is dat JDTV een beschikking van de rechter eerder in zijn bezit had dan Micha of zijn advocaat. Komt volgens mij omdat hij het via het officiële kanaal -de persvoorlichting- had en ook al eerder toestemming had gekregen om te filmen. Terwijl het omgaan met de gekkies die op dat kort geding afkwamen weer door heel iemand anders afgehandeld werd. bij voorlichting is de vraag hoe je communiceert en bij gekkies is de vraag hoe je de orde handhaaft. Het had intern bij de rechtbank beter afgestemd kunnen worden, maar om JDTV dan meteen maar verdacht te maken...

  En wat is die Ben vd Brink een ongelofelijke koekwaus zeg. die heeft iedereen in de rechtszaal zitten filmen, om de "stillen" eruit te halen. Komt met een ongelofelijk wazig verhaal over zijn contacten met de AIVD en zijn achtergrond als crimineel aanzetten waardoor hij dan zou "weten" wie dat waren, dat gaat hij dan vervolgens weer koppelen aan de satanisten en vrijmetselaren, allemaal te bizar voor woorden.

  Eerste en laatste keer dat ik die argusoog bagger aanzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hebben jullie dit al gezien?

  9/11 suspects - Explosive Connections
  http://www.youtube.com/watch?v=ffs7PkOREEY

  Commentaar graag?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Arminius

  Creatief met "guilt by association"

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Was alleen via wat psychologische technieken eropuit om via mijn gisteren geplaatste comment van 11:15 de crypto-agentjes van Barracuda onder hun stenen vandaan te lokken Jeroen. Niets meer of minder... Trouwens op dezelfde wijze hier ooit nog wel eens in een draadje sucses mee geoogst. Zo kan ik me nog een voorval herrinneren waarbij ik via wat steenkool-engels zo'n 4 cryptoratten van Ziva direct aan mijn bagagedrager had hangen, en dus via hun zelfvoldane arrogantie (ze dachten mij namelijk via dat voorvalletje zogenaamd adhominem te kunnen slachten hahahaha!) direct aan mijn archief van judeovijanden kon toevoegen. Je buitengewone belangstelling voor de stinkende zaakjes die door Ben daar bij Zeevat werden 'onthuld' (not) kunnen wij dus gerust in dat licht gaan bezien dan wel verder uitdiepen 'vrind'. Nee Jeroentje mijn plan van opereren ligt tegenwoordig heus al wel op een wat hoger niveau (boekbespreking onder), maar of ik jou daarmee als slechtbetaalde mensverrader eveneens in mijn archief kan opslaan zal verder nog wel aan je al dan niet bewuste 'versprekingen' of bijtgrage acties gaan liggen. Ga vooral zo door zou ik je willen aanraden...

  De zaak Koos H. Dossier van een seriemoordenaar? "Auteur Patrick Oomens, die psychologie studeerde, heeft een bijzondere interesse in criminaliteit, politiek, geschiedenis en de inlichtingendiensten. Bij het zien van de televisie-uitzendingen van Peter R. de Vries over de zaak Koos H., de vermeende serie- en kindermoordenaar, kreeg de auteur twijfels of Koos H. wel voldeed aan het profiel van een seriemoordenaar. Patrick Oomens ging op onderzoek uit en kwam daarbij tot schokkende ontdekkingen die hij in dit boek onthult. Zo blijkt een ‘vriend’ van Koos H. mogelijk verdachter te zijn dan menigeen zou vermoeden. Daarbij wijst alles erop dat rechter Stolk, waarmee Koos H. een meer zakelijke dan een homoseksuele relatie had, het brein achter de moorden is geweest en dat hij de schuld in de schoenen van Koos H. heeft geschoven. Hoe een en ander in zijn werk blijkt te zijn gegaan en de motieven worden uitgebreid in dit opzienbarende boek besproken."
  ISBN: 978-90-8759-290-5

  Ps; Arminius de reden dus voor het terecht stalken van zogenaamd rechtsprekende togatuig waar jou beroepsgroep geloof ik ook toe behoort, wordt in het hierboven gelinkte werkje tot in details uitgewerkt aan je uitgelegd en verduidelijkt. Met een Ge-Rechtelijke macht dat op deze manier via zwaar debiel afgerichte en daardoor TO-TAAL doorgesnoven capo's 'moet' opereren, heeft het tegen de muur aangezette burgerij geen enkele optie meer over. Aan het spit dus met 'onze' gerschtelijke onmacht. En de machtsmisbruikende ratten die hiermee laf, pervers dan wel parasiterend hun voortbestaan nog lang denken te kunnen garanderen, hebben hun machtsverkrachtende tijd op deze kloot gecombineerd met veel koppengerol zometeen nog maar eens te verantwoorden...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. psychologische technieken eropuit om via mijn gisteren geplaatste comment van 11:15 de crypto-agentjes van Barracuda onder hun stenen vandaan te lokken Jeroen.


  Hahaha, wat een cunning plan, papa gigante!

  judeovijanden

  Ja, je hebt wat tegen Joden schijnt het. Voeg me maar aan de lijst toe hoor, ik ben ook voor het bestaan van de staat Israel.

  Maar goed, leuk te zien hoe mensen met een strafblad van drie kilometer de schuld buiten zichzelf blijven zoeken. Een zekere entertainment waarde kan dergelijke randdebielen niet ontzegd worden.

  Keep it cumming!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha, onder eigen beheer een gestoorde rant uitbrengen en dan net doen of dat een niveautje hoger is. Hoever onder de zeespiegel zat je niveau daarvoor dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Unknown,

  Geweldig, wat een riedel warrige onzin weer. HIV bedrog en Libor schandaal op een hoop gooien, Mexicaanse griep en eurofighters aan elkaar verbinden. Zo kan ik het ook.

  En de slotopmerking is al helemaal mooi: waar heb je het gros van de onderwerpen gezien of gelezen? Was dat niet de MSM?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is trouwens grappig dat 'complotdenkers' dit soort onderwerpen - althans de meer serieuze - als de hunne claimen. In plaats van de onzin waar ze wel mee komen: HIV en griepprik bedrog.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ho ho Barra, dat laatste is wel degelijk een feit.

  http://nos.nl/artikel/306820-nut-griepprik-niet-wetenschappelijk-bewezen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het probleem met warhoofden zoals jij is gebrek aan cohesie: je bent een omgevallen boekenkast, maar krijgt geen fatsoenlijk feit op zijn plaats. Weer links en rechts JoeToeb video's die 'iets' moeten aantonen, weer van de hak of de tak, van Middelkoop tot chemo. God mag weten wat verband is. Wat wordt deel 3? Ook weer zo'n wazige opsomming van willekeurige onderwerpen die je bent tegengekomen op internet? 'Zonnebrandcreme is grootste kanker veroorzaker zelf'. Stond laatst ook weer op een of andere complotsite, blaat jij weer als feit klakkeloos na. Veel succes verder met het bekeren van je comaschaapjes. Komt niet veel van terecht zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Unknown;
  Het spreekt in ieder geval al wel voor moderator dat hij deze 'debunkende' logica niet klakkeloos aanneemt en zoals de meeste schapen momenteel boven en naast de rioolbuizen van NW-Europa ondanks al deze geruststellende weersvoorspellingen diep inhallerend van de hitte pootjebadend ligt bij te komen... Of niet soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Krijg je allemaal schoten hagel met halve waarheden en hele leugens zonder enig verband, het gaat echt nergens over. Het probleem is niet dat mensen niet openstaan voor een bepaalde "manier van denken", maar dat dit helemaal geen manier van denken is. Het zijn de ongeorganiseerde rants van mensen met psychische problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Waarom zou iemand moeten ingaan op je bullshit, als dat verder evident is? S

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Unknown is een omgekeerde comaschaap, hij blaat niet de MSM na, maar de 'alternatieve media'. Daarom komt hij niet met een coherent verhaal, eigen kennis over deze zaken heeft hij niet, hij verwijst alleen maar naar willekeurige bronnen op het web en roept dan heel hard dat dit feiten zijn. Negeren, dit soort gekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Unknown, ouwe warhoofd van me: leer eens argumenteren met een kop en een staart. Dus niet beginnen bij zonnecrème en dan weer overschakelen naar bijen. Heeft niks met elkaar te maken, tenzij de illusionatie erachter zitten. Krijgen we de gemtreels ook nog?

  En ik moet toegeven: ik ken de Franse docu's niet, maar ik vermoed dat die een stuk guanceerder zijn dan jij ons voorspiegelt. Erg hè, dat je voor je informatie bent aangewezen op de MSM.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zou het je lukken om de onderwerpen een voor een te behandelen, @unknown? Je springt zo van de hak op de tak en doet dat op zo'n chaotische en tegelijk agressieve staccato manier, dat een normale discussie helemaal niet mogelijk lijkt. Zo ontwaken wij als comateuze schaapjes natuurlijk nooit uit de duistere nacht van onwetendheid.

  Ik lees al die verhalen altijd met verbazing, want ik kom uit een familie van vrijmetselaren met ook nog eens een Joodse industriëlen achtergrond en was tot overmaat van ramp zelfs nog lid van Aleister Crowley's Ordo Templi Orientis. Als SOPN aan de macht komt, ga ik zeg maar als eerste tegen de muur.

  Veel van de vrijmetselaarsidealen (vrijheid, gelijkheid, broederschap) kreeg ik met de paplepel ingegoten en heb ik eigenlijk nog steeds. Kan ik uren over uitwijden. Ook over maçonnieke geschiedenis kan ik je waarschijnlijk het een en ander vertellen, maar vanuit de werkelijkheid beschreven is dat allemaal compleet anders dan wat jij ervan maakt.

  de vraag is alleen of jij wel openstaat voor een alternatieve lezing van feiten en gebeurtenissen dan de jouwe. Want die indruk heb ik niet echt van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Altijd lachen, de naiviteit, waarbij enerzijds de volledige MSM worden weggezet als spreekbuis van (vul maar in: Lucifer, de Joden, de NWO, de marsmannetjes) en anderzijds YouTube de Place To Be is voor de enige echte waarheidszoeker.

  YouTube is eigendom van meneer Google (je weet wel, die van de handige zoekmachine) en werd door dat bedrijfje in 2006 opgekocht voor een fooitje van iets meer dan anderhalf miljard dollar. Meneer Google dacht daar aardig aan te verdienen, en dat lukte, de huidige beurswaarde van YouTube ligt inmiddels een bedrag met 9 of 10 nulletjes hoger.

  Ik zou zeggen, als ik ooit paranoia mocht worden, wat God verhoede, zou ik mijn waanvoorstellingen toch echt nooit aan YouTube ontlenen.

  En zeker niet op een tijdstip, dat ik eigenlijk zou horen te slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @unknown
  Als rampexibitionist, moet jij toch weten dat jouw doelgroep uit louter en alleen uit gekkies bestaat? Dat plastic virtuele illusieruitje met al die verspringende pixels zegt toch ook regelmatig dat je gewoon niet wijs bent? Waarom neem je dat niet voor waarheid aan? Het klootjesvolk en gepeupel waar ik probleemloos deel van wil uitmaken, is doorgaans slimmer dan google, de machinatiemachine van menig gekkieverstand.
  Amen, mafkees

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Neem de tijd en trek al mijn punten na zou ik zeggen. En gebruik vooral je hersens voor een keer...

  Maar waarom zou dat onsamenhangende gezwam me dusdanig moeten bezighouden dat ik het allemaal uit ga zoeken? Het alarmeert me helemaal niet. De beweegredenen achter je gedrag interesseren me veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @unknown
  Morgen naar mijn boot,inclusief zonnebrandcreme, onder het klootjesvolk, dinsdagmiddag naar de golfbaan. Nergens problemen mee , bevalt me goed dit leventje.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De unknown Fred Janssen vervalt nogal eens in herhalingen.

  (Met dank aam meneer Google van de NWO)

  http://bit.ly/Nxs8Yh

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @unknown
  Ik weet weinig van rampfetisjisten, ben jouw soort ook nog nooit tegengekomen in het dagelijkse leven. Maar kanker van zonnebrandcreme? Dat is nieuw? Mensen met huidkanker kunnen je aanklagen als het niet klopt. Vertel is hoe het zit, jij als publicist hebt er vast veel verstand van.
  Nb
  Krijg dadelijk bezoek, dus reageer ik wat later, ingeval jouw beneveling een voor mij te late geeft. Neem anders contact op met @geendank

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. http://imgs.xkcd.com/comics/sheeple.png

  BeantwoordenVerwijderen
 43. "Prins Debunk is dood. Morsdood overleden. Van ons verscheiden. RIP en alles. Dat is hij al sinds gedeconditioneerden vooral online hun verantwoordelijkheid nemen, maar we doen net alsof dat niet zo is! Om de één of andere reden was "exact nadat de zogenaamde complotters hun mond begonnen open te doen" voor veel kranten gisteren een reden voor een jubileumbericht. Zodat u zich nog eens herinnert wat een uniek en zegenrijk moment dit voor de gehele mensheid is. Was de realiteit hier in Nederland ontwaakt dan was hij zoals dat hier altijd bij Barracuda het geval is al lang voor complotdebiel door de achterdeur weer naar buiten getrapt. Want weet u hoe pijnlijk het wel niet is om te kunnen erkennen altijd voorgelogen te zijn? Vraag het Unknown... De mainstream realiteit zal echter nog langer dan gebruikelijk is gereanimeerd gereanimeerd blijven worden of op blogs zoals deze in leven worden gehouden. Onze Barracuda heeft blijkbaar nogal moeite met het afscheid nemen van zijn sprookjesbestaan. En de realiteit onder ogen zien is daarom voor de debunker zo goed als onmogelijk.

  De er in gestampte realiteit is dood, Barra. Kent u die verhalen van 'fantast leeft bij zijn allang overleden dromen'? Dat is het debunkerswereldje van onze moderator. De coma van gehersensloeldheid is een gepamperde ontkenningsfase waarbij duidelijk wordt dat het debunkersgilde alleen maar jaknikkers in haar omgeving nodig heeft, omdat blijkbaar niemand het meest rationele voorstel zoals Unknown hier al langer probeert aan Moderator durft voor te stellen: laat het gaan joh, geef je ongelijk toe en schei uit met al die debielmakende idioterie, begraaf je geconditioneerdheid en ga door met de overige wakkeren die nog wel min of meer optimaal kunnen functioneren. Je erin geramde sprookjes van wegkijkende domheid zullen nooit hun in trance gehouden oogjes meer kunnen open doen. Nooit meer met je infantiliteit aan de loop gaan. Laat los. Sluit af. Geef het desnoods -mocht dat je ding zijn- een plekje. Whatever. Wij hadden het ook graag anders gezien, want het sprookjesbestaan leek ons een prima manier van overleven. Maar het kon gewoon niet meer zo zijn Barracuda. Verleng dan ook niet je eigen lijdensweg en accepteer de werkelijkheid: het is niet jouw schuld, Barracuda, er valt je helemaal niks meer kwalijk te nemen, maar van Unknown kom je hier nooit meer af he? Gefeliciteerd..."
  BRON van INSPIRÀCIÓN

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Unknown
  Ongezien? Hahaha

  Je staat pontificaal via een beamer op the muur van het dutch blogcontrole centre. Samen met papi minimali die met zijn piemeltjescompex @ziva niet meer uit zijn hoofd krijgt. De groeten aan jouw stemmetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @unknown
  Ik zie niet in waarom jouw soort de zwakkere medemens moet domineren, Daar kom ik , en het klootjesvolk waar mogelijk graag voor op. Niet voor een zeikstraal die een opmerking over tram 8 70 jaar na dato gebruikt om geloof en oorlog bijvoorbeeld aan het joodse geloof te koppelen. Huilebalk die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @barracuda
  @geendank is in tha house.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @papi en unknown. Als ik het goed begrijp leven mensen die jullie wanen niet delen in een "erin gestampte realiteit"? Is dat het enige alternatief op jullie ideeen? Wel lekker simplistisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Volgens mij hebben complotters het vooral nodig om zich "speciaal" te voelen, terwijl ze verder eigenlijk niets kunnen, geen verdienste hebben. Hun sociale, persoonlijke en economische mislukking wordt dan gecompenseerd met dit soort van lulkoek. Hun falen is vanzelfsprekend de schuld van anderen en ze zijn ook nog eens bijzondere mensen die realiteiten begrijpen, die wij, muggles en sheeple, niet onder ogen kunnen zien.

  eigenlijk is het gewoon verdrietig, er worden alleen maar stokoude lulverhaaltjes die ik begin negentiger jaren al op de interwebz las opgebakken Ik zie vooral een enorm gebrek aan creativiteit, onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal (en trouwens van webdesign) om het aan de man te brengen, die complotsites zijn een beetje het eentonige behang van het nternet.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nou vooruit dan maar, Fred.

  De Telegraaf heeft het over retinyl palmitate.
  Het wordt ook wel retinol palmitate genoemd.
  Het is de naam van de stof waarin vitamine A in de natuur wordt aangetroffen, namelijk in
  zuivelproducten en in lever, vooral van sommige vissen (levertraan).

  Tijdens een studie van de overheidsinstelling FDA (Food and Drug Administration) in de
  VS werd een honderdtal muizen een jaar lang intensief aan hoge UV-straling blootgesteld.
  Zoals te verwachten was, kregen ze bijna allemaal ernstige huidkanker. Zowel diegene die
  wél, als diegene die géén beschermingsproduct met UV-filter en Vitamine A opgesmeerd
  kregen. Er werden concentraties van 0,1 tot 0,5% gebruikt, wat de normale gebruikte
  concentraties voor Vitamine A zijn. Hogere concentraties geven geen beter resultaat.
  Voor alle duidelijkheid: nergens wordt dus beweerd dat Vitamine A huidkanker
  veroorzaakt. De enige oorzaak van de huidkankers was de hoge en langdurige
  blootstelling aan de UV-straling. Dat was ook de conclusie van het FDA zelf, die terecht
  geen reden zag om te waarschuwen voor het gebruik van Vitamine A in zonneproducten.

  Maar ja, FDA, dan weten de complottertjes het wel.

  Waar zit hem nu de kneep?
  Vitamine A bevordert de groei van huidcellen.
  Als je echter huidkanker hebt, bevordert vitamine A ook de groei van de kankercellen.
  Dat is logisch.

  En zo komt dus het praatje in de wereld, dat ingredienten van zonnebrandcreme huidkanker veroorzaken.
  Huidkanker wordt veroorzaakt door UV-straling en niet door vitamina A.

  Wat wel klopt, is dat mensen met huidkanker zich beter niet in kunnen smeren met zonnebrandcreme, maar gewoon uit de zon moeten blijven en zich het beste kunnen laten behandelen.

  En nu op tijd naar bed!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @jeroen
  Deze simplisten gunnen mensen generiek huidkanker, milj. mensen die morgen evt. op hun advies geen zonnebrandcreme gebruiken. Daar komt het feitelijk op neer. Zo lopen die laffe criminele haasjes nu eenmaal. Punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @unknown

  Ok, doe ik ook nog een verhaaltje voor het slapengaan. Volgens jou zou bijensterfte door gentech komen.

  Universiteit Utrecht deed uitgebreid onderzoek naar bijensterfte en publiceerde in ieder geval hun veldonderzoek in Science, waaruit blijkt dat low grade pesticides ten grondslag liggen aan bijensterfte, niet door de gentech industrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Nou hebben we het even over bijensterfte, unknown. Ik schreef verder niets over Al Qaeda.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Een breivikje in de dop, wat ik je brom.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. @unknown

  Maar kan jou het schelen joh! Veel belangrijker is jou pensioen, die volledig uit wapenbeleggingen is ontstaan! Walgelijk schepsel!

  Ik zou nog wel persoonlijk investeren in de wapenindustrie, waarom moet ik het erg vinden als mijn bank dat doet? Zolang er maar aan enigszins normale landen geleverd wordt en je geen grondstoffen voor chemische wapens geleverd worden, zoals Micha's nieuwe celvriend van Anraath deed.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Bijen sterven al eeuwen, tel ze maar na.Kennisdragers liggen in een deuk.
  Wespenesten nemen sinds de komst van het web , alleen maar toe. Ot morn.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Niet volgens mij. Volgens Franse laboratoriums!
  Die haarfijn hebben aangetoond dat de Nederlandse onderzoeken werden gefinancierd door de big pharma zelf!!!!!!Met verborgen camera!!!!!


  Dat hoeft toch helemaal niet met de verborgen camera? Wat overdreven. Dergelijk onderzoek wordt al sinds jaar en dag gesponsord door het bedrijfsleven, anders had het niet eens plaats kunnen vinden kwa financieel geld. Bovendien vraag ik me af of de producenten van pesticiden de conclusies uit Nederlands onderzoek zo kunnen waarderen. en wie produceren die "low grade pesticides"? Oh wacht, "Big Pharma".

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Toch heeft het wel wat, dat van Anraath en Micha nu bij elkaar in de gevangenis zitten. Allebei handelaren in gif op hun eigen manier

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik begrijp nu pas waarom het met 'debinkertjes' als theovanloon zo verdomd moeilijk redeneren is. Deze zuigende kloon van wilders blijkt vanwege zijn ranzige bloeddorst gewoon om een ontvoeringseenheid van het ondergrondse verzet verlegen te zitten. Hier wakker worden imbeciel;

  *,-Anders Breivik reportedly wrote that he slept with two jewish girls during a weapon-buying trip with the Mossas in Prague.
  *,-Een van breiviks gekosjerde liefjes die met t-shirt en al geregeld voor zijn gevangenis staat te protesteren...
  *,-Dit is zoals ze haar liefje nog graag in haar armen sluit!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Maar papi, er staat nergens dat het joodse meisjes waren. waarom fantaseer je dat erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ze zijn eruit hoor, op klol. Chemtrails zijn er om de kwaliteit van het sperma aan te tasten

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Bijensterfte wordt door de meeste deskundigen in verband gebracht met de mij Varroa, die op bijen teert. Monsanto kan het nooit (alleen) zijn, want bijensterfte komt ook voor in insecticidevrije gebieden. Daarnaast zijn ook insecticide imidaclopride (Bayer) en straling van GSM masten als oorzaak genoemd.

  Uit De Standaard:

  Ontstemd is hoogleraar Frans Jacobs over berichten als zou chemiereus Bayer aan de oorzaak liggen van een massale sterfte onder bijen in West-Europa, door het insecticide imidaclopride te verdelen, dat schadelijk zou zijn voor de dieren.

  'De varroamijt dook in de jaren tachtig voor het eerst in Europese bijenkorven op. Het is een bloedzuiger die zich voedt met de lichaamsvochten van volwassen bijen en parasiteert op hun jongen, de larven. Volwassen bijen uit een besmette korf verzwakken en worden vatbaarder voor infecties. Aangetast broed levert misvormde bijen op, bijvoorbeeld met een verkort achterlijf, vleugelstompjes of afwijkingen aan de poten. Doordat volwassen bijen minder lang leven en er minder levensvatbare jonge bijen bijkomen, wordt het bijenvolk sterk verzwakt, zo sterk dat het te gronde gaat, meestal binnen de drie jaar.

  'Tel daarbij op dat er steeds minder bloemenweiden zijn, het geliefkoosde leefgebied van bijen, en je begrijpt waarom de dieren achteruitgaan', zegt Jacobs. 'Zoiets toeschrijven aan de pesticiden van één producent, is onheus.'

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Jeroen op 19 aug. 2012 17:54;

  Je bent als wax in mijn handen zo dom kerel. Alle geinitieerde acties mijnerzijds worden perfect zoals ik dat zou willen door jouw persoon als lui dan wel onkundig om zelfstandig te kunnen nadenken d.m.v intelligent handelen beantwoord. Leer toch eens uit die nauw aangesnoerde dwangbuis van achterlijkheid te geraken! Of ben je er soms verslaafd aan? (hier nog wat oud opgeslagen feitjes waar je schijnbaar te lui/dom voor bent om ze zelfstandig tot je te kunnen nemen...DEUHHH!?) Onvoorstelbaar wat worden wij in dit Holle-land met lieden zoals Jeroen toch eigenlijk als een stel renderend/goedgelovige schapen geexploiteerd dan wel misbruikt zeg! Bedankt nog daarvoor pratende aap Jeroen... (nee dus!)

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Rogier

  Zo stellig is die Jacobs nu ook weer niet

  De exacte oorzaak van de verdwijningsziekte is niet bekend. Wetenschappers stellen verscheidene hypothesen voor. Hoofdbeschuldigde is in elk geval de varroamijt, een parasiet die leeft van het bloed van bijen. Onderzoekers stellen dat het immuunsysteem van de enkele bijen die nog in de verlaten kolonies teruggevonden worden, volledig verzwakt is door ziekte.

  Ook virussen en schimmels worden als boosdoeners aangewezen, alsook pesticiden. Aan het eind van de jaren negentig protesteerden bijenkwekers in Frankrijk tegen Gaucho en Regent, twee pesticiden die gebruikt werden op zonnebloemen en maïs. De producten zouden de bijen desoriënteren, waardoor ze de weg naar hun kolonie niet meer konden terugvinden. In 2005 werden beide pesticiden verboden en heel even toonde de Franse bijenpopulatie tekenen van herstel. Experts achtten de schuld van de pesticiden bewezen toen na de ban de bijensterfte herleid werd tot de normale 10 procent. De voorbije winter is de sterfte echter opnieuw gestegen tot bijna 60 procent, waardoor het bijenvraagstuk ook in Frankrijk nog lang niet opgelost is.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @Rogier: Na verloop van tijd ontwikkelen bijenpopulaties een natuurlijke weerbaarheid tegen de varroamijt, schijnt het. Maar nog even terug naar het verhaaltje van "unknown". die stelde het volgende:

  Zo ook de bijensterfte die volgens Franse onderzoekers door de gentech industrie komt. Nederlandse laboratoriums weerspraken dat en wat bleek? Hun onderzoeken werden gefinancierd door Baxter!!!!!


  Je kan wel aan de klok willen luiden, maar dan moet je wel weten waar de klepel hangt. Wat nou Baxter? Het is Bayer met een financieel belang in deze discussie.

  De hele bijenpopulatie discussie heeft niets met gentech te maken en zeker ook niet van Franse zijde. Franse onderzoekers en imkers denken namelijk, dat het door gebruik van zonnebloem-pesticide gaucho komt en het zijn geen Nederlandse wetenschappers, maar het is het pharmaceutische bedrijf Bayer dat daar bezwaren tegen maakt. Dat doen ze ook niet via de "proxy" van een wetenschapper, maar gewoon zelf.

  Nederlandse wetenschappers probeerden te kijken wie er nou gelijk had:

  Maxim and van der Sluijs drew up the following procedure to try to understand why there is a difference between those arguing that Gaucho was the key causal factor in Gaucho-treated sunflower and maize areas, and those arguing for "many causes". First they introduced all the participants to an uncertainty scale from zero to ten, in which a score of ten is given to evidence that is convincing beyond any doubt, a one equates to "no reasonable grounds for suspicion", and a zero corresponds to impossible.

  Then the pair drew up a list of factors that were considered to be potential causes for the honeybee decline. As well as the effect of Gaucho, these included unfavourable climatic conditions, diseases and viruses, insufficient pollen because of a rise in intensive agricultural practices, illegal use of pesticides, imported queens, which may not have adapted to local conditions, and changes in sunflower varieties.

  Next the researchers drew up a list of precisely described signs of decline, including where and when they occurred. Finally they drafted a list of eight key questions designed to tease out the causality between the damage to the honeybee colonies and the signs seen in the field.

  Stakeholders from both sides of the debate were asked the eight questions and to estimate their degree of uncertainty, using the prescribed scale, with their answer. Afterwards Maxim and van der Sluijs measured the statistical significance of the difference in answers given by different stakeholders. The findings are published in Environmental Research Letters."


  Nederlandse wetenschappers vergeleken dus verschillende onderzoeksresultaten met elkaar en spraken zich helemaal niet voor of tegen een van de partijen uit. Wel brachten ze in kaart wat precies de verschillen tussen de onderzoeken van "big pharma", voedselautoriteiten, bijenhouders en onderzoekers zijn.

  Het heeft allemaal niets met gentech te maken maar met pesticide. Het gaat dus om Gaucho. Je geeft de partijen verkeerd weer, het feitelijke onderwerp en gaat daar dan enorm hysterisch over doen, het gaat allemaal nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Maar papi, in de zoekactie die je opgeeft is nergens te lezen dat het twee joodse meisjes betrof. Dat was nu even de vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Martinus Nijhof al schreef in het Lied der dwaze bijen:

  Een geur van hooger honing
  verbitterde de bloemen,
  een geur van hooger honing
  verdreef ons uit de woning.

  Die geur en een zacht zoemen
  in het azuur bevrozen,
  die geur en een zacht zoemen,
  een steeds herhaald niet-noemen,

  ried ons, ach roekeloozen,
  de tuinen op te geven,
  riep ons, ach roekeloozen
  naar raadselige rozen.

  Ver van ons volk en leven
  zijn wij naar avonturen
  ver van ons volk en leven
  jubelend voortgedreven.

  Niemand kan van nature
  zijn hartstocht onderbreken,
  niemand kan van nature
  in lijve den dood verduren.

  Steeds heviger bezweken,
  steeds helderder doorschenen,
  steeds heviger bezweken
  naar het ontwijkend teeken,

  stegen wij en verdwenen,
  ontvoerd, ontlijfd, ontzworven,
  stegen wij en verdwenen
  als glinsteringen henen. --

  Het sneeuwt, wij zijn gestorven,
  wij dwarrelen naar beneden.
  Het sneeuwt, wij zijn gestorven,
  het sneeuwt tusschen de korven.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Complotland komt in de "bloemetjes en de bijtjes" sferen. Nog steeds geen flauw benul waar ze het over hebben. Killingbees is waarschijnlijk next wat volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Over het met je ballen aan laten slingeren van klokken gesproken hahaha... Nee luiwammes. Dacht je nu werkelijk dat ik al mijn wegwijzende tips uitgespit en wel hier voor je op een presenteerblaadje kwam brengen!? Ik ben de gemiddelde commentator van moderator niet! Commandeer je hondje en ga eens met je speurende geblaf zelf aan de arbeid? Als je namelijk 95% van de 1e 9 bladzijden in mijn opgegeven zoekresultaten ijverig en zelfstandig nadenkend doorspit, dan (ik vrees het ergste hoor daar niet van) kan je absoluut niet meer vol blijven houden dat er rondom de neus/gok van breivik wel zeer veel onderdelen van vorm al in zijn adolecentie zijn geopereerd! En dat al dat gekonkel zogenaamd normaal zou behoren te zijn? De MO van cryptodemonen hangt zoals altijd bij deze gevallen de gewoonte is van de gekosjerde criminaliteit aan elkaar. En dan zwijg ik nog over de joods defensieve laffards die helemaal idolaat met hun tribesman weglopen poep aan je schoen. Hopeloos verloren geval bentegè...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Waarom zou ik iets uit moeten zoeken dat me helemaal niet zo interesseert? Jij vindt dat het me zou moeten boeien, daarvan zou je me kunnen overtuigen. Maar je bizarre geschreeuw motiveert me niet om op onderzoek uit te gaan nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @papi

  Heb je wel eens gehoord van "tunnelvisie"? Hieronder wat oefeningen om daar vanaf te komen:

  What the Thinker thinks, the Prover will prove

  1. Convince yourself (if you are not already convinced) that you are ugly, unattractive and dull. Talk to some people in that frame of mind. Observe how people treat you.

  2. Convince yourself (if you are not already convinced) that you are handsome, irresistible and witty. Talk to some people in that frame of mind. Observe how people treat you.

  3. Observe closely and dispassionately two dear friends and two relative strangers. Try to figure out what their belief systems (imprints, conditioning and learning) are, and in what ways they methodically set about proving their beliefs are true.

  4. Apply the same exercise to yourself.

  5. Believe that you can exceed all your previous ambitions and hopes in all areas of your life. Prove it.

  6. Try to discover from every human you meet about their separate reality tunnel, and see how much of it you can use to make your reality tunnel bigger and more inclusive. In other words, learn to listen.

  7. James Joyce said he never met a boring human being. Try to explain this. Try to get into the Joycean viewpoint, where everybody is a separate reality-island full of mystery and surprise. In other words, learn to observe.

  8. Experiment with some alternative reality-tunnels. Become a pious Roman Catholic. Become Lt. Calley who wiped out the Mai Lai village at Vietnam. Become a rabid anti-Communist believing that government is 85% under covert Communist control. Become a nudist and explain to your friends a list of reasons why they should join you. Become a Nazi for 30 minutes, believing that all politics is a matter of strength, stealth and treachery - plan a campaign to take over the world by force and fraud. Finally, re-enter your 'normal' reality-tunnel. Does it still seem totally objective, or do you begin to recognize how much of it is your own software (information, experiences) and hardware (brain), running programs (imprints, conditioning and learned models). Are you the operator, or has the system been left on automatic?

  Exercises from "Prometheus Rising" by Robert Anton Wilson (1990, Falcon Press)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @jeroen
  Papio die zichzelf als afwijkende commenter ziet, is tevens een helder teken van voortschrijdende inzichten van de wanhopige speurtocht naar de anti semiet. Zijn bestaansrecht en zijn uitblijvende intellect blijft hangen in de premature fase incl. zijn piemeltjescomplex incl. het onverwerkte leed en afgang bij ene @ziva. Komt niet meer goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @unknown

  Je had het toch echt over "gentech" in plaats van pesticiden en zoals je nu ook inziet wist je nog niet eens over welk bedrijf het ging. daarnaast maakte je Nederlandse onderzoekers onterecht verdacht. Overigens werd hun onderzoek ook niet door Bayer gefinancierd en pakte de uitkomst ook helemaal niet zo positief voor dat bedrijf uit, maar dat terzijde.

  Waar las je trouwens dat andere reaguurders op dit blog voor gebruik van die pesticiden zijn? Dat andere mensen snappen waar het over gaat, in staat zijn een genuanceerde discussie te voeren en er niet hysterisch bij schreeuwen berkent natuurlijk niet dat ze fans van pesticiden zijn. Ik niet in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Unknown, rot op met je cherrypicking nonsens. Het feit alleen al dat je Baxter en Monsanto door elkaar haalt geeft al aan hoe slecht je je in de materie hebt verdiept. Geeft niks, zijn we van jullie idioten gewend. Geen feit wordt ook maar een beetje juist weergegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @unknown

  Bloedserieus geen gekkigheid dus

  Er sterven in Nederland gemiddeld meer olifanten per vierkante cm dan in Afrika per vierkante kilometer!!

  Kan je daar mee exhibitioneren ?

  Geendank heur, graag gedaan veul plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Volgens mij lees je die linkjes ook al niet, en houd je op bij de kop.

  'Nederlandse vrouwen hebben grotere kans op kanker'

  Reden?

  'Het grote verschil komt voornamelijk door de ongezonde manier van leven die vrouwen in Nederland hebben. Zo roken we meer dan andere Europese vrouwen en eten we veel te weinig groente en fruit. 1 op de 5 Nederlandse vrouwen rookt weleens en dat is meer dan het gemiddelde.'

  Komt dus niet door een of ander overheidscomplot, ouwe malloot.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. coma ezels is te zachtjes uitgedrukt. Een hele doc van jullie eigen MSM als bewijs en dan nog met flauwekul argumenten komen

  Volgens mij is het relevanter om de concrete onderzoeken te bekijken dan een of andere documentaire die je zelf nog niet eens goed bekeek.

  Hoef je toch niet meteen psychisch te desintegreren?

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Je kan wel met zaken (op 09:48) aankomen die overigens net zo goed voor 'debunkers' gelden, maar laten we daar even van af zijn. Wordt anders te gecompliceerd voor je 'vrees' ik. De geslepenheid waarmee desinformatie in deze wereld aan de m/v gebracht wordt schijnt door 'debunkers' vanwege hun erin gebeukte goedgelovigheid maar niet doorgrond te kunnen worden Jeroen. Wakkere geesten waarvan ik er zeer zeker een ben zijn vanwege hun ongeloofelijk hoog aangeboren IQ beter in staat om door propagandistische desinformatie heen te prikken. In het geval van breivik kunnen we gerust de leer van judeostalin nog eens even oprakelen, want hij beweerde in zijn demonische geslepenheid al dat je de vijand het effectiefst bestrijdt d.m.v het organiseren dan wel infiltreren van je eigen tegenstand! De jodin die het hieronder gelinkte dan ook zeer geslepen als 'exposerende' zaken poogt te onderwijzen, is dan ook volgens dat principe alleen nog maar desinformatief (gecontroleerde oppositie!) bezig om de aandacht van het eigenlijke probleem at te leiden! Want als criminele organisatie kan je maar beter door eigen leden je eigen criminele streken 'exposeren' ter controle van hetgeen er zogenaamd naar buiten wordt 'gelekt'. Mentiendes? Hier studeer ze;

  "Anders Breivik’s embrace of Israel is the latest sign of a shift among reactionaries in Europe—with fascism and Zionism going hand in hand, fueled by Islamophobia, says Michelle Goldberg."

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Papi, je doet alleen maar loze gebaren in combinatie met een van geestesziekte getuigende zelfadoratie, maar "where's the beef"? Wat ik zie is vage suggesties en een jodenhaat die de grenzen van het strafbare ruimschoots overschrijdt, maar zo'n stelling van je dat die meisjes met wie Breivik een trio had Joods waren is helemaal niet waar.

  Je gebruikt zo'n onwaarheid wel als opstapje voor een rant over Joden waar al helemaal geen touw aan vast te knopen is.

  Ik kan er niets mee, behalve een haldol injectie in de bips adviseren. Wat mij betreft ben je een wandelend argument voor drangzorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @jeroen
  Hij wil je alleen maar duidelijk maken dat de achterban van Breivik bestaat uit geesteszieken. Dat gaat hem goed af, niet wetende wat hij schrijft. Zijn toegeeigende hoge IQ is zelfverraad voor de slimme medemens. Content van een ander veerbouwen naar mensenhaat,rassenhaat Het aloude manipuleren en generaliseren van de doortrapte lafaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @ Fred Jansen aka Unknown

  coma ezels is te zachtjes uitgedrukt

  Bovendien is deze scheldterm op den duur slaapverwekkend; dat kan nooit de bedoeling zijn.

  Kom op, Jansen, laat eens zien, dat je het knapste jongetje van de klas bent, en bedenk eens wat nieuws.

  En helemaal links op je toetsenbord zit je Caps Lock. Dat wil ook wel eens helpen bij comateuze lezers.

  Succes en blijf uit de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @geendank

  Er is natuurlijk een verschil tussen oprecht geëngageerd zijn en heel rare en ongefundeerde theorieen verkondigen die verder geen enkele relatie met de werkelijkheid hebben. Complotters zijn niet te rekenen tot de mensen die zich op wat voor manier dan ook oprecht zorgen maken over maatschappelijke ontwikkelingen. Ze vertroebelen het debat juist.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Het gaat nooit op een oprechte manier over het oplossen van maatschappelijke problemen, maar over een achterliggend object van haat dat daar dan "schuldig" aan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. De realiteit achterhaalt de gepropageerde 'waarheid' warmee al dan niet bewuste 'zieners' als opgehemelde useful-idiots door de machtsgeile klootzakken van 'onze' wereld altijd wel worden gehypt, geexploiteerd dan wel misbruikt...

  *,-Perhaps he was more similar to those politicians and spin doctors who can “make lies sound truthful and murder respectable,” than he recognized.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. waarom begin je over 'complotters' ipv een keer te vertellen waar jij je zorgen om maakt??

  Ik vertel zeer geregeld waar ik me zorgen over maak. Een van mijn zorgen betreft het maatschappelijk ontwrichtende effect van die complotters.

  Is dat een manier om je eigen verantwoording te ontlopen door altijd naar 'complotters' te wijzen??

  Waarvoor ben ik dan verantwoordelijk? Heb ik het weer gedaan!

  Ik durf te wedden dat wanneer mensen kritiek hebben op bv moslims dat je dan zegt dat ze niet moeten stigmatiseren, maar je doet zelf niets anders want vervang 'complotter' eens voor 'moslim'.

  Nee hoor, mensen mogen best kritiek op moslims hebben van me. Ik kijk gewoon naar gedrag en vind hoe papi en unknown doen echt belachelijk. Daarnaast kloppen hun theorieen ook inhoudelijk niet en als je ze weerlegt kunnen ze niet anders dan schelden en smerigheden debiteren.

  In essentie zijn complotters haatzaaiers. dat hebben ze gemeen met Wilders stemmers. Je stigmatiseert iemand dan ook helemaal niet als je hem wijst op misdadig paranoide of anderszins bizar gedrag.

  Vergeet niet dat het slechts jouw mening is tegenover de mening van een 'complotter', en dat jouw mening net zo veel, of net zo weinig, waard is als de mening die je bekritiseert.

  Nee, de mening van complotters is eigenlijk per definitie minderwaardig aan eentje die op feiten en wetenschappelijk onderzoek gebaseerd werd.

  enerzijds heb je feiten en anderzijds heb je bullshit. Die twee zijn niet gelijkwaardig, jammer joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. "Jij ziet de 'complotters' als het grootste gevaar??"

  De ellende begint al met een gebrekkig leesvermogen. schreef ik "het grootste"? Neen, ik schreef "een van de". Schreef ik "gevaar"? Neen, ik schreef "zorgen". Je blaast mijn stelling op tot iets wat ik helemaal niet stelde en gaat daar dan helemaal mee aan de haal.

  Als je ooit serieus genomen wilt worden, zou ik je aanraden een andere debathouding uit te proberen, waarin geen drogredeneringen voorkomen. Als je meteen al met een stropop begint, kan je mij natuurlijk niet kwalijk nemen dat ik je niet serieus neem.

  Welke oorlog zijn zij dan gestart, welke crisis hebben zij dan veroorzaakt, gaan zij in de noordpool naa rolie boren, maken zij massa-vernietigingswapens, ontbossen zij de aarde, etc etc etc etc??

  Als ik had geschreven "grootste gevaar" zoals jij onterecht stelde, had ik nog wel wat met je lulkoek gekund. maar nu dus niet.... Want ik vind de complotters alleen maar een puntje van zorg naast allerlei andere puntjes van zorg.

  Dat vind ik, omdat het maatschappijontwrichtend is om instellingen die een algemeen maatschappelijk belang dienen (justitie, jeugdzorg) zonder enige werkelijke grondslag te criminaliseren. Ook is het niet goed om minderheden (Joden) te stigmatiseren en heeft het weinig nut om de indruk te wekken dat geheime occulte genootschappen of buitenaardse wezens de dienst uitmaken op deze aardkloot.

  Wie zijn dan de 'complotters', ben ik een 'complotter'?? Vertel wie de 'complotters' zijn.

  Nou, jouw discourse ken ik verder niet echt, maar de jodenverhaaltjes en de wartaal van unknown en papi zijn toch verder helder? De onzin die blogs als klol en argusoog verkondigen spreekt toch voor zichzelf? Lees anders dit blog eens terug.

  Oh ja, zoals bv chemtrails. Jullie verkondigde dat het enkel om contrails zou gaan, totdat bewezen werd dat er aan geo-enginering gedaan wordt en dat het dus niet enkel om contrails zou gaan!!

  Yadayadda @lachwekkende chemtrails rant. Ja, nu denk ik wel dat je een complotter met minderwaardige opvattingen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. En al die indianen van vroeger, met hun verdomde pre geo enginering? Die konden toch ook onbeperkt hun regendansjes doen? Die hadden geen vliegtuig, en internet bestond nog uit rooksignalen. Iedere onwelgevallige scalp hingen ze aan de totempaal. Dus de mensheid is toch een aardig stukje opgeschoten. Nu alleen nog even de laatste der mohanikanen , en er is weer een mijlpaal bereikt. Continue verbeteringsproces heet zoiets, complotters, met name de criminele versies, maken misbruik van de wet op de remmende voorsprong.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Mijn vraag was wat jij als het grootste gevaar cq probleem ziet, als je daar gewoon antwoord op had gegeven dan had ik wat meer over je geweten en hadden we een normale discussie kunnen voeren.

  Kan je me uitleggen wat het belang van beantwoording van die vraag is? Het gaat namelijk nu even over complotters en niet al die andere zaken. Daar ligt de focus nu even, ook als jij hem met zulk soort onzinvraagjes probeert te verschuiven.

  Wees blij dat ik niet al teveel aandacht schenk aan je pathetische slachtofferdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. De Jehova der Jehovas, ze duwen het gewoon door je strot, slikken kreng.
  Sjemtrails bestaan gvd , internet, watchtower het staat geschreven en getikt, dan mot het wel woar zijn. Overigens net een Tong Picasso naar binnen gewerkt,met koel bijna bevroren Palmpje
  erbij. Complotters weten niet wat ze missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Jij bent niet het soort van gesprekspartner met wie ik dat zou willen delen en beantwoording van die vraag heeft helemaal geen toegevoegde waarde in de discussie. Je begint er alleen maar over omdat je graag van onderwerp zou willen veranderen.

  ik zou niet echt kunnen kiezen wat ik het belangrijkste vind. Zo simpel ligt het helaas niet.

  Maar ik ben erg begaan met mijn lekke dakgoot, mijn van de hitte puffende kat, de rochel van Erwin Olaf, de opwarming van de aarde, de bloemetjes en bijtjes, de schoolresultaten van mijn zoontje, het leed in Syrie, slecht voedsel (maar ook met goed voedsel ben ik erg begaan), armoede ben ik op tegen, wereldvrede ben ik voor, ik ben begaan met van alles. Het is een beetje afhankelijk van de omstandigheden welke objecten van mededogen de meeste aandacht van me krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. @geen

  Duveltje hier met droge spaanse worst. En dalijk een Orvalleke van zes jaar oud.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. @jeroen
  Het frituren van een kroket in een ijsmachine is net zo onmogelijk, als om het even welke ,werkzame stoffen via een straalmotor verspreiden. Maar ja, dat vereist een beetje verstand van frituren en kroketten.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Je durft wel he Jeroen zonder poen!? Het bloed van de duivel tegelijk met het nummertje 6 in een comment als een volldeig ingewijde vrijmetselaar naar je sektegenoot geen overseinen? In welke lodge resideren jullie beiden zo met deze cryptisch/satanische onderonsjes? Ga je beter met deze (link onder) schaamteloos SS-ers ophemelende complotter-nazis maar bezighouden flapdröll. Hier op je thuisblogje durf je wel. Daar bij Arend echter scalperen ze je zoals ze dat met die werkmeisjes van de bezetters na de 'overwinning' hier destijds ook deden meteen...

  VON STAUFFENBERG is toch die generaal die hitler probeerde op te blazen met maar een hand? [leuk]

  BeantwoordenVerwijderen
 101. @papi

  Maakte ik the sign of distress of a Master mason? Waar dan? Of zag je me de vijf punten van broederschap uitwisselen met een mede macon? Tjeumig zeg. Ik zou er maar snel aangifte van doen.

  Overigens ben ik zelf geen vrjmetselaar, hoewel ik wel uit een familie van vrijmetselaren kom. Ik werd dan weer lid van de Ordo Templi Orientis, waar ik uiteindelijk de 11e graad (de kontneukgraad) ontving. Ook kreeg ik een gnostisch episcopaat en ben geen meester-vrijmetselaar, maar een meester-magiër.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Maar ja, dat vereist een beetje verstand...

  Je doet je naam weer eens eer aan. Weinig analytisch dat je de grote verbanden niet ziet. Dat datgene wat ieder mens 24 uur per dag inademt dan wel via afgewerkte olie tot zich neemt er niet meer toedoet. Dat is dus ook weldegelijk een van de vele redenen dat de massa's verdoofd rondkruipen zonder te willen begrijpen dat het met ons allemaal al lang over twaalven is. Dat is waardoor het gemiddelde IQ van jullie 'debunkers' hier zo vreselijk afneemt dan wel losgaat. En dat is dus ook waardoor bejaarden als geen in hun bed van het bejaardentehuis met een rietje aan de shandy liggen te lurken. Zijn natte dromen doen daarna van de incontinente leugens wel de rest hahaha... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 103. @papi en unknown.

  In principe zou ik jullie vanuit de authority vested in me kunnen voorzien van een charter voor een onderzoeksloge. Mijn zevende graad stelt:

  Transmit to him the rights to independently found and install autonomous Lodges and Chapters wherever and whenever he might be called to do so

  Zou dat wat zijn? Kan je de illuminati en vrijmetselaren van binnenuit onderzoeken en voorzie ik jullie van de geloofspapieren om eens een kijkje te gaan nemen in de (zeer uitgebreide) bibliotheek aan de Fluwelenburgwal en wat er over is van de Ritman bibliotheek. Met de juiste onderzoeksvraag kan ik jullie ook nog wel introduceren bij het Warburg instituut (waar ik zelf nog onderzoek deed), als je maar belooft dat je geen handschriften uit de renaissance gaat zitten diefstelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Moet kunnen, wat parels voor de zwijnen in het kader van de algehele nivellering. Ik zie jullie al helemaal zitten bij die bejaarden...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Nu ga je zelf af door het valluik, Jeroen.

  Jammer, je leek me een redelijke vent, maar je bent dus net zo'n bluffer als je sparring partner Pipa.

  De ouwe-jongens-krentenbrood zitten al minstens 25 jaar niet meer op de Fluwelen Burgwal.
  Je geplande rondleiding door de bibliotheek, het is triest om vast te stellen, maar we zitten hier nu eenmaal bij Barracuda, laten we elkaar geen mietje noemen, bestaat alleen in je eigen dagdroom.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Volgens mij verhuisde de bibliotheek niet mee. En als dat wel het geval is, dan kan je die weer ergens anders bezichtigen. Wat ik in ieder geval zeker weet is dat je daar vrij eenvoudig binnenkomt als je onderzoek zou willen doen. Mijn overgrootvader, grootvader en vader zaten allemaal in dezelfde loge (Silentium in Delft) en ik maakte dus een andere keuze.

  Vanzelfsprekend is het bluf, want Crowley mocht willen dat zijn zevende graad hem wat voor rechten dan ook zou geven in een loge van de Anderson constitutie. Zijn maconnieke charter (en daarmee dat van de OTO) komt uit de hoogst irreguliere ritus van Memphis & Misraim (via John Yarker), die alleen maar als geldig gezien wordt in sommige uithoeken van de franse vrijmetselarij. Dus als ik zoveel rechten met die charters claim is dat wel een beetje een grapje ja :-)

  Maar ehhh...

  Samen met Peter Koenig (die dan weer verbonden is met CESNUR) onderzocht ik vooral het OTO fenomeen en werd in het kader daarvan lid van allerlei clubjes. Overigens plaatste ik in 2000 nog de rituelen van de OTO online en kan je op Koenig's site stukjes als deze terugvinden, waaraan ik ook meewerkte.

  Overigens is de collectie van charters van Peter Koenig natuurlijk nog indrukwekkender dan die drie magere diplomaatjes van mij. Hier zijn threepenny opera.  BeantwoordenVerwijderen
 107. Hulp vragen aan aartsengel Gabriël
  Gabriël is de aartsengel van Maan en het water en leidt uw onderbewustzijn. Zijn verbintenis met Maan zorgt ervoor dat u hem kunt aanroepen als u problemen hebt met uw menstruatiecyclus.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Hier wat meer context voor Theo. Ik claimde overigens nog niet eens lid te zijn van de vrijmetselaren, want ik denk dat het een zinkend schip is, een geriatrische instelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. SAZAZSAZAZADANATASANSAZAZ

  "(Pronounce this backwards. But it is very dangerous. It opens up the Gates of Hell.)"

  BeantwoordenVerwijderen
 110. @papi gigamietje
  Zojuist lees ik dat jouw analytisch vermogen via jouw iq uit te lezen is. Gezien jouw referentiekader kom ik niet hoger dan 85 uit. Ik ga weer een baantje langs mijn boot zwemmen, en laat jij voortaan de bejaarden buiten jouw grote verbandsinzichten, held op natte sokken


  BeantwoordenVerwijderen
 111. @papi gigafool
  Benader die brink eens zonder draaikonterij, wellicht dat jouw kansloze zoektocht naar extremisten meer vruchten afwerpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ben ik nu als enigste hier die @papi giganti als hollandse lafheid probeer te ontmaskeren? Kom op mensen, kijk in de titel van deze site, en reageer teminste zo normaal mogelijk als u tenminste nog durft.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. @geen

  Als papi lekker gek wil doen dan mag hij dat toch best? Als hij maar niet gaat dreigen, of al te jodenhatende opmerkingen maakt vind ik het prima. Er valt weinig aan hem te ontmaskeren, want hij heeft helemaal geen eigen verhaal, los van scheldpartijen op andersdenkenden en een raar soort taalgebruik dat voor anderen onleesbaar is, maar dat hij waarschijnlijk juist creatief vindt.

  Overigens zou ik Papi en zijn geestverwantjes willen aanraden het laatste boek SATAN
  Jünger, Jäger und Justiz
  van Koenig te lezen, waarin hij met co-auteur Andreas Huettl satanisch ritueel misbruik onderzoekt:

  "an historical and legal overview of decades of ritual murder accusations. These accusations are typically raised without concrete proof, but nevertheless commonly pursued against occult sects in general.

  This summary overview is enhanced with 30 years of findings from police authorities, public prosecutor's offices and legal cases. Information from all state police agencies, the Federal Criminal Investigation Office and the Federal Information Service are considered as well as judicial rulings since the early 1970's involving the wave of Satanic Panic over alleged Satanic crimes committed by occult orders.

  The roots of these accusations are traced historically over the centuries through the blood-soaked accusations of ritual murder legends, including the most spectacular cases of diabolical crimes, including infamous allegations against Jews; each case is highlighted by a legal evaluation. The recurring pattern of child murder allegations shows that virtually the same content and nearly identical phraseology occurs no matter which group is accused.

  Following this historical survey, occult order expert P.R. Koenig, who has collected and published since 1985 detailed material and information on these orders, reveals background facts, numbers and information to prove that typically occult groups, although routinely condemned by the media and so-called cult experts, on closer inspection do not appear to have committed these sensational Satanic crimes nor be the masterminds of a worldwide conspiracy."

  BeantwoordenVerwijderen
 114. @jeroen
  Ik donder de sites, waar het mislukte uitschot van de maatschappij kennelijk zijn wartaal kwijt moet, uit mijn systeem. Langzaam in de str#nt laten zakken, dat is de enigste oplossing. De groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. De NOS complot nieuws site:

  http://www.youtube.com/watch?v=qrnZpV1LR8I&feature=player_embedded

  Demmink zou toegegeven hebben sex met jonge jongens te hebben gehad. Hierbij vroeg hij niet altijd naar de leeftijd.


  Het moet nou toch eens afgelopen zijn met die complotten over demmink. De NOS maakt zichzelf belachelijk. :-)


  En ook de NRC moet stoppen met haar complottheorien over corrupte rechters:
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/02/03/twee-voormalige-rechters-vervolgd-wegens-meineed/

  Ze verlagen zich hiermee tot het niveau van die complot sites die de hierboven genoemde feiten al jaren roepen.

  Het mooie is dat de MSM ruim 70% van die "zogenaamde" complot theorien van de afgelopen 10 jaar op de een of ander manier bevestigd heeft.
  Vaak in piepklein verborgen artikels maar toch!

  Hier een voorbeeldje:

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/198696-de-pandemie-die-geen-pandemie-was.html

  Precies(en dan echt exact!) wat die non Teresa Forcades de wereld vertelde via youtube! Jaaa, die Teresa Forcades die door dezelfde MSM voor moordenaar uitgemaakt werd omdat ze iedereen afraadde zich te laten vaccineren.

  De Mexicaanse griep hoax is het grootste bewijs van de corruptheid van de MSM. Een non die zo exact de leugens van die nep pandemie weet te onthullen zo uit het nieuws weten te houden.


  Beetje zelfde verhaal als die tienjarige oorlog tegen Al Qaida die vorig jaar over is gegaan op het bewapenen van Al Qaida door Cia.
  De hersenloze placenta aftreksels hier lezen het, zien het met eigen ogen op hun vertrouwde MSM site verteld worden maar ze kiezen er toch maar voor om in hun coma stand te blijven.
  Mensen die al tientallen jaren roepen dat al die oorlogen op leugens zijn gebaseerd zijn complotdenkers volgens hen.

  CIA bewapend AL Qaeda op CNN:
  http://youtu.be/ocvOB6DTvqM

  CNN nu ook eventjes een complot site!


  Hier is ie nog eens coma ezels:

  In werkelijkheid kan men met eigen ogen de duidelijke tegenstrijdigheden in hun berichten zien waardoor alleen de hardnekkigste van de meest grondige gehersenspoelde volhouder nog echt de propaganda gelooft.

  Nou blijkt dat sommigen mensen die vaak in hun kont geneukt zijn geworden op een gegeven moment niet meer zonder kunnen en om meer gaan vragen. Zou dat bij jullie het geval zijn?


  WHAHAHAHAHAHAHA


  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik weet niet wat je met je random linkjes en halfbegrepen artikelen wil aantonen, maar je toonde in ieder geval niet aan dat er iets als satanisch misbruik plaats zou vinden. Christelijk kindermisbruik is natuurlijk weer een ander verhaal.

  Nou blijkt dat sommigen mensen die vaak in hun kont geneukt zijn geworden op een gegeven moment niet meer zonder kunnen en om meer gaan vragen. Zou dat bij jullie het geval zijn?

  Meid, je weet niet wat je mist ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @geen

  Je rubberbootje zeker whahahahaaha Dat je dmv van een zielig boot-verhaaltje jezelf tot een soort van superioriteit probeert te verheffen zegt genoeg over jouw minderwaardigheidscomplex.
  Van jouw soort ken ik er genoeg, mensen die 25 minuten per dag in hun krediet bolide de buitenwereld hun superioriteit proberen aan te tonen.
  Niet in de gaten hebbend dat ze juist het tegenovergestelde verkrijgen van wat ze de buitenwereld willen aantonen.

  En dan heb ik het nog niet over de geur die uit de bek van dit soort mensen komt. Je weet wel, de geur naar hielen van het hele dag hielenlikken op hun werk.... Maar je moet er wat voor over hebben om later op de dag vanuit je bolide een kwartiertje neer te kunnen kijken op mensen die minder hebben....
  Ook hier wordt de kwaliteit van jouw denkgeest kenbaar. 8 uur per dag jezelf verlagen door hielen te likken om vervolgens een kwartiertje je ego te strelen in je bolide.


  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  BeantwoordenVerwijderen
 118. @Jeroen

  Dat weet ik dat jij dat niet weet. Gelukkig weet een normaal mens dat wel whahahaahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Laatste keer :
  Joris Demmink heeft helemaal niets toegegeven, en er is helemaal geen tapverslag . Er is een nagespeelde documantaire .Dat is kennelijk te moeilijk om te begrijpen voor unknown met zijn piemeltjescomplex. Flink aanpakken die unknown wegens grove laster onder invloed van.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. @Jeroen

  Hey Jeroen, waar staat dat ik Satanisch misbruik wil aantonen?

  Dan was ik toch met linkjes over satanisch misbruik gekomen of niet?


  Zielig figuur.....

  BeantwoordenVerwijderen
 121. @geen

  Ik vind de complotters eigenlijk wel een interessante groep, vanuit een folkloristisch perspectief bekeken en zou ze -uit pure interesse- wel in kaart willen brengen als sociaal systeem, volgens de methode zoals ik die van Peter Koenig leerde.

  Uiteindelijk kom je toch alles te weten, want ze gaan op enig moment ruzie krijgen en dan gaat er weer eentje gigantisch uit de school klappen. Het sociale systeem is vrijwel hetzelfde als die bij occulte ordes en ze zijn trouwens al even geheimzinnig. Wat me opvalt is dat complotters in verschillende opzichten imiteren wat ze het meest stellen te haten.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wat wilde je dan aantonen met je random linkjes, @unknown? Ik probeerde in ieder geval nog tabak te maken van je wartaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. @Geen

  "Joris Demmink heeft helemaal niets toegegeven"

  Beter lezen, daarom schrijf ik toch dat de NOS ook in het complot tegen demmink zit.
  Jouw NOS weet je nog?

  Whahahahahaha, jij krijgt het voor elkaar om elke 10 seconden nog zieliger te worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 124. @jeroen
  De provo van toen, de bankier van nu.

  Maar het meegeven van wat basiskennis is en blijft verleidelijk, al voorkomt het maar voor 1% extra ellende die ze over zichzelf afroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @Jeroen

  "Wat wilde je dan aantonen"

  Ik toon hier aan dat je werkelijk een hersenloos placenta aftreksel bent. Lijkt me toch duidelijk of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Waaruit bleek dat dan, @unknown, uit jouw linkjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Bij @unknown @loh @kruimels.. @geendank @papi fantastico , gaat inmiddels bij menig lezer het Breivik alarm rinkelen, nu nog actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. @geen

  Eens. De Breivik achtige agressie in die reacties is echt niet normaal. Een open discussie zit er bij zulk soort figuren ook niet in en als je doorrekent wat ze allemaal schrijven, kan het makkelijk omslaan in geweld. Het maakt ook niet uit welke argumenten je gebruikt, want dat wordt overschreeuwd met dommigheid.


  Maar hoe pak je dat aan? Volgens mij zou er een forse sectie "hate crime" aan het wetboek van strafrecht toegevoegd moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. @Geen  Hier nog eens:  Je rubberbootje zeker whahahahaaha Dat je dmv van een zielig boot-verhaaltje jezelf tot een soort van superioriteit probeert te verheffen zegt genoeg over jouw minderwaardigheidscomplex.
  Van jouw soort ken ik er genoeg, mensen die 25 minuten per dag in hun krediet bolide de buitenwereld hun superioriteit proberen aan te tonen.
  Niet in de gaten hebbend dat ze juist het tegenovergestelde verkrijgen van wat ze de buitenwereld willen aantonen.

  En dan heb ik het nog niet over de geur die uit de bek van dit soort mensen komt. Je weet wel, de geur naar hielen van het hele dag hielenlikken op hun werk.... Maar je moet er wat voor over hebben om later op de dag vanuit je bolide een kwartiertje neer te kunnen kijken op mensen die minder hebben....
  Ook hier wordt de kwaliteit van jouw denkgeest kenbaar. 8 uur per dag jezelf verlagen door hielen te likken om vervolgens een kwartiertje je ego te strelen in je bolide.


  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  BeantwoordenVerwijderen
 130. @Jeroen @ Geen

  Beetje Schizofreen? Whahahahahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 131. @Geen

  Je kan je er dus wel in vinden?


  WHAHAHAHAHAHHA

  BeantwoordenVerwijderen
 132. @geen

  Of zijn het meer dan 8 uur per dag?


  WHAHAHAHAHAHAHAH

  BeantwoordenVerwijderen
 133. @unknown
  Tik nog eens wat wartaal, altijd makkelijk voor een eerste intake gesprek. Kom je direct op juiste afdeling. Het is maar een tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. @Unknown

  Is het waar wat @geen stelt, dat je erg veel blowt tijdens het schrijven van je reacties? In de gerechtsstukken van Vlunk las ik dat dat fnuikend kan zijn in combinatie met Otrivin.

  Waar je met dat bootje precies heen wil snap ik niet zo goed. Op mijn vakantie heb ik veel met de Kayak over de Semois gevaren, wat overigens een heerlijke ervaring was.

  Ik heb daarnaast geen auto, ben eigen baas (maar zal eens proberen mijn eigen hielen te likken) en poetste vanochtend nog mijn tanden. Bovendien gorgelde ik met mondwater, dus mijn asem is vurrukkuluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Hey geen?

  Zwijgen is toekennen! Klein dik hielenlikkerje dat je bent.

  Ik ben weg hier. Zielig figuurtjes die met rubberbootjes spelen...


  WHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Hey Jeroen, het was @Geen die het over en bootje had....

  WHAHAHAHAHAHA

  Vandaar mijn reactie: beetje schizofreen jeroen? of ik bedoel geen?

  WHahahahaahahahahahaahahahahahah


  BeantwoordenVerwijderen
 137. Jeroen de Super Eikel!

  Ja met hoofdletters whahahahahaha


  Ben weg hier......

  BeantwoordenVerwijderen
 138. @Unknown

  Ah zo. Bedankt voor de uitleg, want het verband ontging me een beetje. Dus @geen gooit iets uit zijn "systeem" en daar maak jij dan van dat het uit zijn "bootje" is en vult dan maar in dat het een "rubberbootje" zou betreffen, omdat alles wat @geen toebehoort wel klein en minimaal moet zijn? Vat ik dat zo goed samen?

  Zie je wat je doet? Je pakt twee willekeurige en ongerelateerde stukjes uit de discussie en verbindt die met elkaar, om tot een conclusie te komen die vooral wat over jou zegt. Dat is een onjuiste (zeg maar gerust gestoorde) manier van denken, die dus ook de basis voor allerlei complottheorieën vormt.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Uno;
  Dòs;
  Y
  TRÉS...

  PS; Zo en de afgerichte oelewapper die nu nog ondanks mijn opgegeven huiswerk vanwege zijn gevrijmetselde achtergrond verder als een hersendode useful-idiot door wenst te ploeteren, moet of hier verder zijn ruftende bakkes gaan houden of met privégegevens aangeven waar en hoe de imbeciel het via een debunkende sessie in real-life verder nog had gewenst. Voor kontenstamperij moet je maar verder bij GEEN aankloppen vieze 33e-graad natnek. Maar dat mijn klokkengeluid betreft machtsmisbruikende zaken die ik hier incluis bronvermelding heb geplaatst zo langzamerhand over de rand van mijn engelengeduld overstroomt, moet bij jullie als zuigende debunkersgilde van deze draad maar eens de peentjes van de lafhartige watjeszweet tevoorschijn doen toveren. Zodat er wat meer respect in de ruimte tussen die niets willen weten of uitzoekende flaporen van jullie imbeciliteit naar mijn monnikenwerk van ongekende onderzoeksjournalistiek gaat toevloeien...

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Nee Papi, jouw huiswerk is om het boek van Peter Koenig te gaan lezen en daarna te komen vertellen wat je ervan vond. Geraldo joetoepjes over satanisch misbruik kennen we al, maar heb je ook nog serieuze feiten in de aanbieding? Degelijk onderzoek enzo? Ik wel.

  Dertig jaar aan casestudies om precies te zijn, van zaken waarin beschuldigingen van satanisch misbruik voorkwamen (en tot niets leidden), een analyse van de ordes die ervan beschuldigd worden dergelijk misbruik uit te voeren en een vergelijking van beschuldigingen van kindermisbruik met de heksenjachten en de jodenpogroms in het verleden.

  Er klopt niets van de sensatieverhaaltjes, ik vind het dan ook van belang dat die grondig weerlegd worden. Daar slaagden Peter en Andreas goed in.

  Dusdanig goed dat het niet nodig is me te vermoeien met jouw senatieverhaaltjes, die verder in niets afwijken van de haatzaaiende lulkoek die je al in de middeleeuwen hoorde. Want om nou te zeggen dat het zelfs maar fantasievol is -zelfs dat valt nog tegen-

  BeantwoordenVerwijderen
 141. @jeroen
  Een onderzoeker die misbruik onderzoekt , onder de noemer van een geloof en satanische rituelen , laat
  bijkans de hele wereld buiten beschouwing. Niet daargelaten dat crimineel en seksueel misbruik , op zichzelf niet, en vanuit geen enkel geloof aan te sturen valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Het walgelijke gegeven van kindermisbruik is tevens een uitkomst voor het overige criminele gilde. Door de aandacht buitenprortineel te verleggen, gaat de zon elders meer schijnen. Kijk ze eens zoeken naar iets wat moeilijk te vinden is. Die zelfbenoemde jagers hebben ook iets te verbergen, zou ik denken.
  Het verdwijnen van die pedosite
  zet ook aan het denken. Gvd de ultieme manier om een pedo in zijn kraag te vatten. Dankzij die "jagers" nu juist minder pakkans dus.
  Operatie gelukt, patient overleden.
  Ook dankzij die complotters.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Met dat boekwerkje van je kom ik dus net zo ver wanneer ik aan demmink zou vragen of hij ondanks al die 'vage' (met het binnenkort uitgebrachte snuffvideo materiaal niet dus!) beschuldigingen van kindermisbruik op mijn kinderen kan passen nadat ik wegens terminaal lijden ben heengegaan. Nergens dus... Typisch 'debunkers' latijn. Het ter rade gaan bij slagers die van de ranzigheid hun geprakte kinderlijkjes als rundergehakt staan aan te prijzen!? HIER probeer eerst maar eens te bevatten wat ik bedoel met een pedofiel die op een kleuterschool komt uitleggen dat sex met volwassenen alleen is toegestaan mits de uitvoerder daar de knowhow via ingewijde graadjes voor bezit. Wel eens naar de occulte activiteiten van beide 'onderzoekers' zelf gezocht Jeroen? Ik wel en kwam op verdacht veel vrijmetselende putjes van dempende mooipraterij terecht, en die dan ook nog eens verdacht vaak hun spoortjes naar gekosjerde suikeroompjes achter lieten! Hup vooruit aan het werk luiwammes hahaha... Wat een hopeloosheid ben jij toch ook he jeroen? Volgens mij heb je zelf een paar kinderlijkjes op een ritueel hakblok daar ergens onder in je kelder vastgebonden goorlap...

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Het is nog altijd de gelegenheid die de dief maakt en door de mand laat vallen. De dempende mooiprater incluis, heeft geen moeite om "zijn groep" daarmee te besmetten. Waar de poen zit, zit ook de crimineel. Geloof heeft daar geen moer mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. heheh....

  Nou papi, ik dacht je zo'n "open mind" had? Behalve als het niet in je straatje past blijkbaar?

  Die occulte activiteiten heb ik zeker onderzocht en er vond meer dan voldoende plaats, maar geen kindermisbruik. Om je een idee te geven, van Peter kreeg ik die XI* in de OTO dan weer, wat de lineages van de franco-Haïtiaanse Ordo Templi Orientis Antiqua van Michael Bertiaux, William Webb van de Q.B.L.H., de Fraternitatas Rocicruciana Antiqua en de Choronzon Club (zeg maar de opvolgers van de Hellfire Club) met elkaar combineert.

  Maar geen kindermisbruik dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Correctie: Fraternitas Rosicruciana Antiqua

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Wijzen is ook een manier om iets te verbergen. Criminelen wijzen vaak het hardst, letterlijk en figuurlijk. Mind controlers, chanteurs, oplichters, daar moet de aandacht liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. @Geen

  Geloof heeft daar geen moer mee te maken.

  Dat heeft het ook niet, maar dat neemt niet weg dat de bizarre beschuldigingen en rechtszaken wel blijven lopen.

  Voorbeeldje van wat een vriend van me (begin negentiger jaren) meemaakte: die liet zich online nog wel eens uit over de kabbalah en de occulte zaken des levens en een meisje dat hij via fora kende kwam een keertje bij hem langs.

  Ze kwam nogal labiel over en had het constant over de haat tegen haar ouders; op een bepaald moment was yiri dat zo zat, dat hij haar buiten de deur zette.

  Een paar maanden later werd hij ineens in het holst van de nacht van z'n bed gelicht en gearresteerd, want dat meisje bleek dus op haar verjaardag (belangrijkste dag van het jaar voor satanisten) haar ouders met een bijl om het leven gebracht te hebben.

  Hij kreeg daar de schuld van, want hij zou haar, als een soort satanische "mastermind" daartoe aangezet hebben. Hij heeft uiteindelijk twee weken lang in voorarrest gezeten, waar hij tijdens verhoren constant met occulte symbolen geconfronteerd werd, waar hij nog niet eens bekend mee was.

  Geloof heeft er ook geen moer mee te maken, maar dat snapt zelfs justitie zo af en toe niet helemaal. Dus het moet wel weerlegd blijven worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. @jeroen
  Labiele mensen (dames)thuis ontvangen via internetcontacten lijkt mij anders ook geen teken van opperste wijsheid.In dat opzicht kan de verdenking van godsdienstwaanzin legitiem zijn. Heftig genoeg zou ik zeggen, mag wel wat overig belangen ondergeschikt maken. Dus het geloof was daar niet de insteek, dacht ik zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Arme Mind Fever. Hapte namelijk ook meteen in de toegeworpen pornoplaatjes die hem door een naar useful-idiots op zoek zijnde uit/af-zuigster werden doorgestraald. Wat dat betreft heb ik wel goed naar een medestrijdster geluisterd tijdens mijn opleiding die mij al bij de eerste les voor dat soort van valkuilen instrueerde. Dat deed ze dus o.a door mij dit veelzeggende liedje via Puke door te seinen. Een v/d vele bronnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Labiele mensen (dames)thuis ontvangen via internetcontacten lijkt mij anders ook geen teken van opperste wijsheid.

  tja.. tegenwoordig beginnen een op de vijf langdurige relaties op het internet. En dat ze labiel was bleek pas toen hij haar ontmoette, waarop ze direct weer buitenstond.

  In dat opzicht kan de verdenking van godsdienstwaanzin legitiem zijn. Heftig genoeg zou ik zeggen, mag wel wat overig belangen ondergeschikt maken.

  Behalve dat yiri helemaal niet lid was van wat voor club dan ook en ook nergens in gelooft, dat meisje had hem alleen aangewezen, terwijl hij haar *kuch* geloofssysteem niet eens aanhing ofzo. Hij had alleen maar wat zitten trollen.

  en al was het zo, het satanisme of de westerse hermetische traditie zetten helemaal niet aan tot moord.

  Uiteindelijk hebben we toen maar www.illuminati.nl< /a> opgezet, maar veel heeft het niet geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Heheh..volgens de Damschreeuwert zijn david Puke en barracuda een en dezelfde persoon :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. @papi
  He kerel, een leesbaar stukje tekst zowaar? Maar even dit; Miljoenen vrouwen proberen via het web hun dingetje rendabel te exploiteren. Als geloof daarin ooit een rol zou spelen, dan zouden we uiteindelijk allemaal nog maar 1 god aanbidden. Als ongelovige kan mij die god niks schelen, als het maar lekker was(ben immers voorzien). Hahaha papi gotcha , papi is dus vrijgezellig zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Een wat recenter, behoorlijk heftig voorbeeld; Matthew Murray. Zwaar getraumatiseerd door zijn evangelische achtergrond opende" die in 2007 het vuur op de "New Life Church en een "Youth with a Mission" vestiging.

  Omdat hij kort daarvoor nog lid was van de OTO, werd er direct die richting uitgekeken, want de OTO is natuurlijk geen grote fan van het christendom. ik maakte die jongen zelf nog mee op wat fora (als DyingChild_65 en hij klonk overigens net als "papi" en "unknown" op dit blog.

  Maar de relatie met de OTO werd wel gelegd, terwijl die in feite niets met het hele verhaal van doen had. In het artikel in de Denverpost staat dan ook :

  Steve Mariner, the president of Denver's occult group Ad Astra Oasis, says Murray attended group meetings for about a year before being asked to leave in September.

  Ad Astra Oasis is an officially chartered body of the Ordo Templi Orientis, a ceremonial magic order based on the teachings of English poet and mystic Aleister Crowley.

  "He was a mostly quiet, geeky young man," Mariner said of Murray. "He was a skinny little kid. He was your typical I-like-college-over-cars type. He was a voracious reader, as far as I could tell. I never heard him raise his voice."

  Mariner said the group of about 15 people realized over time that Murray was not fitting in.

  "It seemed like he needed some time to back off and evaluate himself," he said. "We could summarize it as saying the personalities were not a good mix."


  BeantwoordenVerwijderen
 155. Brown die over een rivaliserende tribegenoot Leon uit de school klapt!? Kan bijna niet leuker meer worden vandaag de dag...

  *,-Wat deed Leon de Winter in een duur hotel met Badr Hari?

  BeantwoordenVerwijderen
 156. http://www.deaandeelhouder.nl/news/2012/8/20/nma_geeft_chipshol_nul_op_het_rekest/

  De Kat heeft momenteel andere bezigheden buitenshuis. Binnenkort Klolseigen diepgaande journalistieke onderzoeken vanuit de bajes?

  BeantwoordenVerwijderen
 157. @Papi

  "een jongeman voor wie ik meteen sympathie opvatte. Hij was een stuk langer dan ik, en ook heel veel gespierder en leniger."

  Wat een geile dondersteen, die de Winter! Toch een stukje gay fiction naar de burger toe die hij daar ten beste geeft.

  Wel lulig dat Leon toch nog even moet aangeven wie het mannetje was tijdens hun ontmoeting in dat dure hotel met zijn terloopse

  "terwijl hij volledig passief was"

  BeantwoordenVerwijderen
 158. apie heeft momenteel geen dienst, u kunt uw bericht achterlaten na dit bericht.

  BeantwoordenVerwijderen