zondag 8 november 2020

Blamage

De (nipte) overwinning van 'postzak' Joe Biden heeft een shock veroorzaakt onder het plottervolk. Vraag niet waarom, maar de gekkies liepen de laatste maanden massaal achter de Grote Verlosser Trump aan, die volgens hun geheime orakel QAnon een verbitterde strijd zou voeren tegen Satan-aanbiddende pedofielen, niet verrassend stuk voor stuk Democraten.

En nu het helemaal verkeerd is gelopen (de Blauwe Golf bleek toch vooral een Blauwe Muur) wordt er wat gehuilebalkt bij de complotbloggen. Van Jensen tot Micha Kat, die steevast met rode Trump petje zijn achterban ophitste totdat YouTube hem voor de derde keer op zwart zette, ze weten zich even geen raad. 

In een beschouwing bij Wees de Weerstand, een videokanaal waarvan Barracuda vermoedt dat YouTube die binnenkort ook wel offline zal halen, horen we van Kat weer een heel nieuwe theorie: China heeft Biden in het Witte Huis geparachuteerd, maar Trump vecht terug en advocaat Giuliani heeft al negentig getuigen van stemfraude. Dus die tweede termijn van Trump komt er wel. 

'Niet zien aankomen, wat een blamage voor Hillary, verslagen door een clown die nu verslagen wordt door een demente bejaarde, waar sta je dan?', snotteren de reaguurders van GeenStijl, waarvan de helft nog heilig gelooft in hun golfkampioen.

Ook Boudine Berkenbosch (Boublog) huilt, onder de noemer De Democratische verkiezingsfraude, mee met de Trump wolven in het bos. Maar dan moet je niet ene Ella Ster als bron aanhalen: 'In Wisconsin, Michigan en Pennsylvania kwamen er plotseling honderdduizenden stembiljetten uit ‘een hoge hoed’ met 90-100% van de stemmen voor Joe Biden. Dit riekt naar later toegevoegde stembiljetten en verkiezingsfraude. Of het om legitieme stembiljetten of vervalste biljetten gaat, zou nader onderzocht moeten worden.'

Hoe je ingevulde stembiljetten uit een hoge hoed tovert, met postzegels, stempels en handtekeningen, schijnt alleen Berkenbosch te weten. Lees hier het verdraaid ingewikkelde verificatieproces (meer omtrent de vermeende stembiljetfraude hier)

In een moeite door citeert Berkenbosch Infowars, die bedacht heeft dat 'Trump dit heeft laten gebeuren omdat hij de fraude wil blootleggen.' Yep, dat klinkt nog veel logischer, vooral als je je daarmee zelf buiten spel zet.

De gekkies van Niburu, overigens geen fan van Trump, halen de al even krankzinnige Henry Makow aan, die schrijft dat de cabal (daar heb je ze weer) 'eigenaar' is van alle politieke partijen en eigenlijk het script heeft geschreven voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 'Zij zijn de regisseur van een slecht uitgevoerd toneelstuk waarbij de onwetende, zowel de bewuste als de onbewuste, burgers als evangelie alles accepteren wat hen via de media wordt voorgeschoteld.'

De fout die Trump heeft gemaakt, volgens Niburu, 'is van de daken schreeuwen dat de pandemie niet zo erg is als men doet voor komen, maar nooit heeft hij zelfs ook maar een hint gegeven dat er helemaal geen pandemie is'. Aaaah, daarom heeft hij dus verloren.

2 opmerkingen:

  1. Het is wel een apart soort ban die YouTube Micha Kat heeft opgelegd. Zijn kanaal is er nog, en van de 143 uploads zijn er 79 nog te bekijken, allemaal vijf tot zeven jaar oud, als ik het goed zie. Maar daar hebben de 1060 volgertjes natuurlijk niet zoveel aan. De man is een compulsieve lasteraar en dus blijven er klachten komen, waarna hij er weer afgegooid wordt. Krijgt hij nooit eens genoeg van dat repeterende patroon? Het is al een jaar of vijftien Groundhog Day voor Micha Kat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het ging om het kanaal 'Revolutionair-Online' die zeer beledigende videos bevatte... En omdat het andere account nog niet gemeld is (waarom eigenlijk?) staat het er nog steeds.

      Verwijderen