maandag 2 november 2020

Kous

Sinds hij is teruggekeerd uit de gevangenis heeft Wim Dankbaar, inmiddels ingetrokken bij zijn zus, want geen geld meer voor huur, de strijd hervat tegen alle lastposten die zijn Vaatstra complot niet blieven. En dat zijn er nogal wat.

Zich niets aantrekkend van een publicatieverbod ten aanzien van een aantal personen over wie hij niet meer mag schrijven, wijdt Wim op zijn blog weer eindeloos uit over kwesties die een handvol volgelingen waarschijnlijk niet eens meer aandachtig lezen, want een grote gaapverwekkende herhaling.

Op een een nieuwtje na: Dankbaar heeft alweer een rechtszaak verloren tegen Maaike Vaatstra, de moeder van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra. De familie wil niet meer lastig gevallen worden door Dankbaar en omdat hij zich daar niets van aantrok heeft de burgerpeurder die nog altijd gelooft dat Jasper S. niet de moordenaar van Marianne is zo'n half miljoen euro aan dwangsommen aan haar verbeurd.

Maar Wim denkt dat Maaike emotioneel is gechanteerd door haar kinderen en zij dus ook niet een uit vrije wil een volmacht aan haar advocaat heeft verstrekt. Daarom wilde Dankbaar, alweer, getuigen horen.

De rechter wees het verzoek, uiteraard, af. Vorig jaar nog heeft Terpstra in een notariële akte verklaard dat zij opdracht aan haar advocaat heeft gegeven, iets dat Dankbaar moeilijk kan ontkennen, en daarmee is de kous af. En dus mag Wim weer eens 1390 euro aan advocaatkosten ophoesten.

Gezien de belofte van Dankbaar dat hij zich van geen enkel gebod meer iets zal aantrekken, want 'niets meer te verliezen', moet worden gevreesd voor nog meer kamikaze-acties.

2 opmerkingen:

  1. Wat is het toch dat types die bij voortduring zeggen dat de hele rechtspraak - zo niet de hele maatschappij - 100% corrupt is zich verliezen in een schier oneindige stapeling van tucht-, klacht- en rechtszaken (inclusief beroep, appel, cassatie en ga zo maar door)? Oh, en wrakingszaken, ook erg populair geworden.

    Maar wat is dat voor kronkel?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij was half oktober ook weer afgereisd naar Spanje om zijn compaan in zijn Endstra verhaal over te halen nog even mee te werken om zo zijn verloren tonnen terug te krijgen dmv afpersing van de fam Endstra. Maar vriend Thomas wil daar niet meer aan mee werken. Dus weer 500 eurootjes lichter, en niemand meer om zijn zelf geregiseerde boeman te spelen. Inmetselen die man.

    BeantwoordenVerwijderen