donderdag 16 juni 2022

Zware straffen

In de zaak tegen drie Red Pill Journal verdachten die tijdens corona helemaal in de ban raakten van een zelfverzonnen pedo-satanistisch complot in Bodegraven alias Bodebegraven zijn vandaag behoorlijk zware straffen geëist. En dat terwijl het toch grotendeels bij verbaal geweld is gebleven.

Wouter Raatgever hoorde 24 maanden cel tegen zich eisen, waarvan 12 voorwaardelijk. Joost Knevel, die beweerde dat RIVM-directeur Jaap van Dissel baby's had vermoord, moet van het OM een verplichte behandeling voor wanen ondergaan. Hij krijgt een voorwaardelijke celstraf van negen maanden.

Ook tegen de derde verdachte, 'dominee' en vogelverkoper Hans (de?) Meyer eist het OM een onvoorwaardelijke straf voor de duur van het voorarrest en daarnaast 180 uur werkstraf en drie maanden voorwaardelijk. De vierde Red Piller Micha Kat zit intussen nog in een Ierse cel.

Zowel Raatgever als Knevel zat de afgelopen tijd ter observatie in het Pieter Baan Centrum (PBC). Volgens de psychiatrische kliniek lijdt Raatgever aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

De allerzwaarste straf voor de heren lijkt toch wel te zijn dat de voormalige aanhang de zaak nauwelijks nog lijkt te boeien. Allerlei Telegram kanaaltjes ter eer en meerdere glorie van de Red Pill helden zijn allang verlaten of maken zich druk over andere kwesties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten