donderdag 25 augustus 2022

Micha komt naar Nederland!

Hang de vlag uit, Micha komt naar Nederland! Aanstaande weekend gaat het volgens Micha Kat dan toch eindelijk gebeuren. Na verwarrende berichten in de Nederlandse pers dat Kat zich toch weer zou hebben verzet tegen uitlevering, terwijl hij zelf had aangegeven dat hij dat verzet zou opgeven, mag Kat eindelijk zijn Ierse cel verlaten om in een Nederlandse cel zijn straf af te wachten. Een weinig heldere toelichting van Kat hier.

Of er na het lange voorarrest nog celstraf overblijft is de vraag. Maar een vonnis van de Nederlandse rechter zal nog wel even op zich laten wachten.

Kat ging er al vanuit dat hij zijn Ierse vriendin, bij wie hij kennelijk was ingetrokken, 'nooit meer zal zien'. 

In Nederland moet Kat worden vervolgd voor het bedreigen van RIVM-directeur Jaap van Dissel en hij moet nog een celstraf van zes maanden uitzitten vanwege een eerdere veroordeling voor laster en smaad.

De Noord-Ierse rechter besloot op 15 juli dat Kat uitgeleverd mag worden. De rechter schoof de argumenten van de complotdenker over een zwakke gezondheid terzijde.

1 opmerking:

  1. Oef die foto uit 2010 bij dat artikel is wel confronterend als dat vergelijk met recente foto's. Daar zou je bijna zijn zwakke-gezondheid-claims van gaan geloven.

    BeantwoordenVerwijderen