vrijdag 12 augustus 2022

William

Dat een groot deel van de wappen maatschappelijke mislukkingen zijn, die snakken naar aandacht, weten we nu wel. Een enkeling heeft ten minste nog een verhaal. maar niet William de Vos die ons zowat zijn hele mislukte leven via de smartphone laat meegenieten.

Barracuda kan zich niet voorstellen dat er ook maar iemand naar zijn live uitzendingen wil kijken, maar ze worden keurig vastgelegd door Videre, zijn luis in de pels.

Over De Vos weet Barracuda niet veel, behalve dat hij in 2019 nog tot de Gele Hesjes beweging behoorde en in dat kader ook al eens voor de rechter moest komen. Toen zag William er tenminste nog een beetje verzorgd uit.

Maar de laatste weken gaat het snel bergafwaarts. Of dat nu komt door de pesterijen van Videre is niet duidelijk. Die plakte een Videre sticker op zijn deur en stuurde hem een raadselachtige USB stick waarvan De Vos zeker wist dat het een zendertje was.

In een urenlange uitzending afgelopen week klokte William flessen Bacardi, Wodka en goedkope Aldi-cola achterover en blowde zichzelf ondersteboven. Toen er iemand van websuper Picnic aanbelde om eten te bezorgen die William niet besteld had werd de bezorger belaagd en stal William een krat eten uit diens bestelbuis. Het duurde niet lang of er stond weer eens politie voor zijn deur.

De apotheose moest toen nog komen: William werd in de nachtelijke uurtjes op zijn brommerd met drank op aangehouden, voor de zoveelste keer, en zijn rijbewijs werd ingetrokken. Waarna hij - naar verluidt 1000 euro aan boetes armer - 25 kilometer naar huis in Breukelen moest lopen. Toen hij begon te wildplassen in een woonwijk kwam er weer een agent achter hem aan. Dat er overal camera's hangen en hij beter moest weten. 'Maar jullie plassen toch ook tegen een boom?'. De politie wilde William geen lift geven. Hij moest maar een taxi bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten