zaterdag 25 mei 2024

Alwetende

De koekwausen van Niburu weten het zeker: De complete mainstreamwereld is ervan overtuigd dat virussen bestaan en dat ze daartegen beschermd kunnen worden door een vaccin. Hoewel volgens de geldende wetenschap het bestaan van een virus nooit is bewezen is men er ook van overtuigd dat mensen elkaar kunnen besmetten.

Geen probleem zolang je lezers al dit soort kul voor zoete koek slikken, maar niet iedereen neemt het zomaar aan: 'In mijn gezin van 6 gezonde mensen (2+4) komt er een dochter thuis van school met een ‘verkoudheidsvirus’. Na bijna een week (incubatietijd) lopen ze allemaal te snotteren bij ons thuis. Hoe kan dit als er geen virus bestaat?' vraagt een van hen

Waarop de koekwaus die Niburu dagelijks volschrijft toegeeft: 'Het zou mooi zijn als er voor alle gestelde vragen kant en klare antwoorden zouden zijn, maar dat is helaas niet het geval. Wij pretenderen dan ook niet de kennis te hebben om mensen te vertellen hoe ze nooit ziek kunnen worden.'

Dat moet je het ook niet met zulke stelligheid beweren, temeer niet daar virussen tegenwoordig gewoon onder een elektronenmicroscoop kunnen worden bekeken.

Gelukkig is er dan nog een alwetende Erick van Dijk die Niburu uit de brand kan helpen, hoewel: 'Ik wil zeker niet pretenderen alle antwoorden te hebben. Ik kan alleen maar doorgeven wat ik zelf begrijp.' Waarbij Erick toch vooral verwijst naar zijn eigen Bitchute video's.

Van Dijk leunt nogal op de beweringen van de notoire antivaxxer Stefan Lanka die 100.000 euro uitloofde voor degene die het bestaan van het mazelenvirus kon aantonen. Er kwam een rechtszaak die Lanka in hoger beroep won. Maar niet omdat de rechter oordeelde dat het bestaan van het mazelenvirus inderdaad niet was aangetoond, zoals Van Dijk doodleuk beweert, maar omdat de eiser niet voldeed aan de criteria voor het leveren van bewijs voor het bestaan van het mazelenvirus in één publicatie.

Nog mooier wordt het als Van Dijk het heeft over wazige foto’s onder een elektronenmicroscoop. Zo wazig zijn die foto's niet.

O ja, en besmetting bestaat ook niet. Als mensen ziek wordt ligt dat volgens Erick aan gifstoffen in de lucht of in de leefomgeving, een slecht leefpatroon, hulpstoffen die, met toestemming van overheden, let wel, in bewerkt voedsel worden gestopt, chemicaliën in de kleding die we op onze huid dragen, producten voor persoonlijke hygiëne, luchtvervuiling, schimmels en sporen in de lucht die we inademen. 

Waarbij de toegediende vaccins mensen nog zieker maken: 'Bij het opkweken van het veronderstelde virus worden vaak niercellen van apen gebruikt als gastcel, met eigen DNA. Daar worden nog allerlei stoffen aan toegevoegd, waaronder serum uit een ongeboren kalf, met eigen DNA. Dan nog antibiotica en een stof die niercellen afbreekt. Wanneer ze dan schade aan cellen zien optreden zeggen ze dat dit kwam door “het virus.'

Heeft Erick soms een medische opleiding gehad? Niet echt. Hij kwam niet verder dan MAVO-4 en werkt 'voor mijzelf'. Wat voor werk dat is laat Eick liever in het midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten