zondag 28 augustus 2016

Staatstrollen

Van plotters weet je altijd een ding zeker: ze slaan elkaar na verloop van tijd elkaar per definitie de hersens in. Is Barracuda nog maar net bekomen van de Vervloesem fittie, of er is weer ruzie rond de Stem van de Straat, het Salto programma op de Amsterdamse kabel dat heel alternatief Amsterdam had moeten mobiliseren met boegbeelden Steve Brown, Nico van den Ham, Micha Kat en nog wat loslopende Mokummers.

Salto wilde als gesubsidieerde publieke omroep geen zendgemachtigde zijn van iemand die officieel voor justitie voortvluchtig is. Lees: Micha Kat. Normaal zou dit voor Brown meteen aanleiding zijn om heel de omroep en de financierende gemeente Amsterdam corrupt te verklaren, maar nu hij eindelijk weer eens met zijn kop op de buis verschijnt (voor het eerst sinds Veronica TV) moesten de principes natuurlijk even wijken. Tot ergernis van enkele aanhangers van Kat, die Brown verweten dat hij geen ballen had.

Daar kwam 'mopperopa' Nico van den Ham ook nog eens overheen met een ellenlange klaagzang, suggererend dat hij zijn mond had moeten houden over de exit van Kat en hij in de uitzending ook nog werd afgezeken. Waarop Brown foeterde dat 'als Nico van der Ham zijn zin niet krijgt of één en ander niet loopt zoals hij wil hij reageert als een extreem verwend klein kind die zijn Lollie wordt afgepakt'.

Maar Nico was nog niet klaar met zijn sloopwerkzaamheden. Het Salto programma was 'lager dan welk regulier Pulp-TV programma ook', en tot overmaat van ramp had medepresentator Dave Rachman een van zijn video's ook nog tot parodie verknipt. In de woorden van Nico: nepvideo (zie onder).

Niet lang daarna gooide Nico nog meer knuppels in het hoenderkok, door te beweren dat 'staatstrol' Debbie Beekwielder de onlangs afgehaakte Demmink-jager Bart van Well heeft 'geneutraliseerd' met een kortstondige liefdesaffaire en zich vervolgens heeft gestort op Jan Permentier (70), die als bestuurslid van Get Well natuurlijk meteen Van den Ham op een zijspoor heeft gezet.

Het goede nieuws is dat Kat via een U-Bocht toch gaat meewerken aan de Stem van de Straat, door zijn nieuwe 'vriendin' Caroly van Oostende tekstjes te laten voorlezen over de plunder en pedo-elite. Terwijl heel Nederland allang weet dat Caroly eigenlijk gewoon Debbie Beekwielder heet.

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen    

5 opmerkingen:

 1. "Is Barracuda nog maar net bekomen van de Vervloesem fittie".....

  Op facebook zijn ze nog druk bezig. Kijk maar o.a. bij Marcel Vervloesem en Karin Hardeman (JDTV).

  Sinds het bekend is geworden dat Myra een interview met Robby van der Plancken heeft gehad schijt Vervloesem 10 kleuren stront. Sterker nog, Groep Morkhoven dreigt te stoppen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haal mijn naam van je blog aub. Er lopen inmiddels meerdere aangiftes tegen N. vd Ham

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Terwijl heel Nederland allang weet dat Caroly eigenlijk gewoon Debbie Beekwielder heet."

  Voor het geval het niet als grapje is bedoeld: die Caroly bestaat echt.
  Ze heeft een track record van het zich ontfermen over hopeloos mislukte en aan lager wal geraakte mannen.
  Geen roddel; gewoon via het www terug te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barra,

  Bij toeval (wat natrekken over Nobel Peace Prize nominee Kevin Annett...) struikelde ik over dit blog:

  http://www.ellaster.nl/

  Nooit van gehoord verder. Maar goed gevuld met complotten. Kijk zelf maar eens. Het is de moeite waard. Beetje een kruising tussen boubluf en niboehoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik quote even van zijn blogje want je gaat lachen:

  Vele duizenden mensen hebben de, op 4 websites gepubliceerde, video bekeken

  Jaja, 'vele duizenden mensen'... Kijken we even mee? 761 weergaven. Meer niet. Maarrrrr het waren écht 'vele duizenden mensen'.

  Nee Nico, liegen kan je als de beste!

  BeantwoordenVerwijderen