donderdag 22 september 2016

OfflineDe plotteroorlog heeft een ronduit dramatische wending genomen. Barracuda heeft de afgelopen jaren al diverse zenuwinzinkingen van Micha Kat meegemaakt, en die duurden nooit erg lang, maar het dichtgooien van zijn eigen site, aanvankelijk zonder enige toelichting, is een primeur.

Natuurlijk was er een directe aanleiding en die is ook al bijzonder. Kat heeft de afgelopen weken de toorn gewekt van medeplotter Ton Hofstede van het Haagse Complot. Vroeger was er wederzijds sympathie, maar het ging mis toen zelfverklaard muckraker Hofstede zelfverklaard pedojager Marcel Versloesem als een leugenaar ging ontmaskeren. In niet al te vriendelijke woorden.

Dat viel volkomen verkeerd bij Kat. Die was weliswaar helemaal niet geïnteresseerd is in de feiten rond Versloesem, maar vond dat Hofstede à decharge journalistiek bedreef. Niet gericht tegen de pedo's, maar tegen de pedojagers. En daarna hield het niet meer op: het ene stukje na het andere verscheen over Ton op Kat's Revolutionaironline. In niet al te vriendelijke woorden, vanzelfsprekend.

Hofstede was niet blij met die aandacht en waarschuwde Kat. Eerst nog met ironie. Toen werd het serieuzer. Hij dreigde naar Ierland te komen, waar hij Kat onder het stapelbed van zijn hostel zou trekken. Kat voerde het aantal stukjes en video's over Ton nog verder op. Waarna Ton met aangifte dreigde. 'Die er niet om liegt. Zeker in cumulatief verband, onderlinge samenhang en het huidige reeds bestaande strafblad van Micha wordt dat anders wel wat meer dan alleen maar DNA inleveren.' 

Maar inmiddels weten we, via de bovenstaande videoverklaring, dat het besluit om de stekker er uit te trekken een optelsom is van allerlei rampspoed: Kat krijgt tegenwoordig geen donaties meer binnen, zijn boekproject met Steve Brown is alweer van de baan (Brown schrijft het liever zelf), er komt alweer een smaadzaak aan (klager nog niet bekend, maar volgens Kat 'hooggeplaatst') en Kat zag dan toch eindelijk in dat zijn site een repeteerbreuk was geworden van steeds weer hetzelfde.

En dus belooft Kat dat hij 'andere dingen' gaat doen. Revolutionaironline blijft dus offline. Dat is volgens Barracuda inderdaad gezonder voor Kat en zijn reagurende zorgmijders, maar vermoedelijk de definitieve nagel in de doodskist van plotterend Nederland, nu Kat niet meer naar hun sites verwijst.  

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen

10 opmerkingen:

 1. Ik betwijfel of de fittie met Hofstede daadwerkelijk de reden is van het op zwart zetten van ROL. De nadruk ligt bij deze videoboodschap veel meer op het financiële aspect en het gebrek aan medestanders dan op de kwestie-Hofstede. Als het werkelijk om dat laatste zou gaan, had Kat wel bakzeil gehaald en was weer over een ander onderwerp verder gaan schrijven, geen aandacht meer aan Hofstede schenkend. Zo werkt dat doorgaans bij Kat.

  Of het de aangifte van Hofstede is geweest? So what, die kan er voor Kat echt nog wel bij. Hij lastert ook verder over ieder ander die aangifte tegen hem heeft gedaan (Mos, Gelauff, Huffnagel), ik zie niet in waarom dat bij Hofstede anders zou zijn. Daarnaast kan Kat zich in Ierland relatief makkelijk voor Hofstede verbergen. Gewoon even geen TubeYourShopjes meer opnemen en geen iPhonefoto's meer plaatsen op ROL. Hofstede gaat echt niet wekenlang in Ierland op zoek naar zo'n irritante luis in z'n pels.

  Deze inzinking van Micha lijkt verdacht veel op z'n eerdere inzinkingen en bijbehorende toezeggingen tot retraite. Daar is hij altijd weer op teruggekomen, om vervolgens alleen nog maar harder tekeer te gaan. En ik voorzie dat dat nu ook weer zo gaat zijn. Binnen drie dagen begint het hem toch weer te kriebelen en komt hij weer online met allerlei slappe excuusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Timing viel samen met de dreiging van aangifte door Hofstede, die hem ooit steunde (met gepaste afstand, dat wel). Zal wel de bekende druppel zijn geweest.

   Verwijderen
  2. Sinds wanneer is Micha huiverig voor aangiftes dan? Kom op, Micha leeft bij de gratie van al die aangiftes, vervolgingen en strafmaatregelen. Het geeft hem munitie voor artikelen en dus voeding voor z'n egocentrische zelfbevrediging. De dreigende aangifte van Hofstede zou daarin wel een heel rare uitzondering zijn geweest. Iedere aangifte bevestigt slechts het gelijk dat hij meent te hebben en wordt dan ook steevast vol trots gepresenteerd.

   Laat ik het anders stellen: ik zou als plotter in Ierland totaal niet onder de indruk zijn van een mogelijke overkomst van Ton Hofstede, die al dan niet KCT'er in ruste is. Hij gaat je toch niet vinden.

   Verwijderen
  3. Ik ga met de Mink mee.
   Kan wel zijn dat de timing samenviel met de aangifte door Hofstede, maar de timing viel evengoed samen met weer zo'n periode dat Micha 'full retard' ging, terwijl dat deze keer nagenoeg enige reuring bracht. Het gebrek aan applaus - en daardoor het gebrek aan donaties - zal de doorslag zijn. Denk ik.
   En aangezien de website gewoon online staat t/m het allerlaatste artikel, is een comeback zo gemaakt. De mopperopa snikte immers in zijn filmpje dat ie 'zonder Micha niet kon leven', en heeft heel braaf verteld dat Donkie, Myra en Ton stom zijn.

   Verwijderen
 2. Bij mij overheerst dankbaarheid en opluchting: de vieze kobold houdt eindelijk zijn mond en kan zich richten op de strafzaken die terecht op hem zijn gericht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stank van het verleden komt anders nog steeds uit www.klokkenluideronline.is. Tijd dat Micha die ook opruimt, en anders dat Ton zijn bloemlezing wel daarvandaan kan halen...

   Verwijderen
 3. Dat ik dít nog mag meemaken... trouwens, moest hij niet weer een complotvakantietje organiseren?

  2. 19 tot en met 25 september 2016

  En daar zit meneer dan moederziel alleen te treuren in een hostelletje... In het verre Ierland. Wéér geen monnies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vinden jullie van dit (complot)verhaal? Neem de moeite het uit te kijken, 911 komt ook voorbij:

  https://youtu.be/P7rMVuETAy0

  Wat ik begrepen heb, weet het niet zeker, is deze vrouw een keer beschuldigd van of veroordeeld voor holocaustontkenning maar het is te makkelijk om het daarom op voorhand als onzin af te doen, daarom raad ik aan eerst even te kijken naar wat Barbera Spectre in 2010 te zeggen had. Ik vind het behoorlijk beangstigend mede omdat het klinkklare onzin is want Europa is van huis uit super multicultureel:

  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  0:38

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Martijn Alberda heeft zijn lier vandaag ook in de wilgen gehangen.

   Verwijderen
  2. Dat Vrijland de volgende zou worden die omrolt was te voorspellen. Dat gaat nu al jaren zo, dat zeuren om geld en dreigen met stoppen. En je ziet ook waarom het niet goed gaat: hij valt in herhaling. Weer dat onzinverhaal over Kat en Chipshol.

   Verwijderen