zaterdag 17 september 2016

Samenzweringskerk

Journalist Maarten Reijnders heeft een boekje over complotdenkers geschreven. Er was weinig meer voor nodig dan een aankondiging in een tweet om het hele plotterkippenhok binnen enkele uren volkomen op zijn kop te zetten.

De een dreigde met juridische stappen zonder een letter in het boek gelezen te hebben, de ander liet gauw maartenreijnders.nl registreren om die aan de schandpaal Revolutionaironline van Micha Kat te koppelen. De auteur moet bijzonder verguld zijn geweest met al deze aandacht.

Barracuda heeft het boek nog niet onder ogen gehad, maar krijgt de indruk dat het nogal mild is geschreven. Reijnders beschrijft een samenzweringskerk met veel afsplitsingen. Met rekkelijken en preciezen. Met zachtaardige ongevaarlijke gelovigen, maar ook met enkele extremistische fundamentalisten. 'Neem een protestant en je hebt een overtuiging. Neem er twee en je hebt een kerk. Voeg er een derde aan toe en je hebt een kerkscheuring.'

Reijnders had het nog niet opgeschreven of de kerkscheuring in plotterland was inderdaad een feit. De zoveelste trouwens. Met stijgende verbazing heeft Barracuda de afgelopen week de jongste plotteroorlog aanschouwd. Ongeveer alles wat nog enigszins met elkaar door een deur kon, rolt momenteel vechtend over straat. De 'boosdoeners' zijn Ton Hofstede (Haagse Complot) en Myra, die succes boekten met de ontmaskering van zelfverklaard pedojager Marcel Versloesem. Met dank aan ene Robby van der Plancken, een Belg die aardig wat documenten had om jarenlange geruchten te ontkrachten.

Daar konden de fundamentalisten van de samenzweringskerk niet tegen. Allemaal ruis, foeterde Boudine Berkenbosch (Boublog), die ten aanzien van Vervloesem werkelijk nog nooit iets heeft uitgezocht.

En daar kwam Micha Kat natuurlijk weer eens overheen met een tactiek die de laatste tijd gemeengoed is geworden op Revolutionaironline. Ketters uit de samenzweringskerk van Kat - en dat is zo langzamerhand iedereen - worden dagen achtereen geroosterd, bezoedeld, bevlekt en beduimeld.

Dit keer was Hofstede het haasje. En die was na ongeveer tien stukjes waarin hij het lijdend voorwerp was bepaald niet amused. 'Hierbij neem ik openlijk afstand van Micha Kat', verklaarde Ton. Gevolgd door: 'Kat, kap er mee, want anders zal ik al jouw "hoogtepunten" eens op een rijtje zetten."

Barracuda kan niet wachten.

Gaat dit nog goed komen? Welnee. In de samenzweringskerk rook je geen vredespijpen. De tachtigjarige loopgravenoorlog is nu echt begonnen. Ton is door Kat inmiddels ontmaskerd als patsy en Boudine wil maar niet geloven dat Ton arts is (zelfs niet nadat Ton zijn BIG nummer heeft opgegeven).

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen

6 opmerkingen:

 1. Ik zou het toch liever over de samenzweringsmoskee hebben ipv -kerk want de meeste westerse complotten worden bedacht in de islamitische wereld, die dan gretig worden overgenomen door de zogenaamde socialisten, marxisten, zelfhaters, anti-kapitalisten, anti-globalisten (althans zolang het maar niet over "vluchtelingen" gaat want dan is de wereld plots van iedereen, behalve Israël uiteraard want dat is dan weer alleen van de 'palestijnen'), etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is geen touw meer aan vast te knopen op Boublog. Het is inderdaad één groot kippenhok met door elkaar kakelende en elkaar tegensprekende/de maat nemende/voor rotte vis uitmakende mensen zonder écht dossier en écht bewijs. Alles hangt aan elkaar wie wanneer wat gezegd zou hebben over wie en waarom dan mogelijk en wat dat wellicht betekend enz. Dóódvermoeiend lijkt mij dat. En dan houdt Boudine de meute nog redelijk in bedwang (als moderator), anders sloegen ze elkaar allang verbaal de schedels in. Het ontbreken van bewijs dat er niets mis is (met name met Demmink) is nog steeds geen bewijs dat er wél iets mis is. Maar dit algemene gegeven lijkt aan de plotter niet besteed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kat is alleen nog maar met zichzelf bezig, of met wat anderen over hem schrijven. Ook is een ieder na verloop van tijd 'levensgevaarlijk', en nu dus ook Hofstede. Wat zal die daar blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er naar uit dat de boosheid van Hofstede toch effect heeft gehad: Kat trekt stekker uit zijn site (voorlopig).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. www.revolutionaironline.com is nog niet helemaal www.revolutionairoffline.com. Iets of iemand heeft via host www-Stanley.1984.is een steunboodschap voor Micha geplaatst? Maar alle content is zoek. Overigens is de bagger op www.klokkenluideronline.is nog steeds aanwezig, dus de sporen van het verleden heeft Micha nog niet uitgewist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk, dit is een mooi voorbeeld van een complot waar ik in mijn vorige reactie op dit draadje op doelde, dat zijn complotten die ik graag op deze site gefileerd dan wel besproken zou willen zien worden:

  'Erdogan-advocaat Robert Amsterdam: 'Gülenorganisatie is gigantische 'false flag''

  http://www.at5.nl/artikelen/160704/erdogan-advocaat-robert-amsterdam-glenorganisatie-is-gigantische-false-flag

  BeantwoordenVerwijderen