zondag 20 augustus 2017

Isolement

Ooit was het plottervolk een grote happy familie. Men tolereerde elkaars nukken en afwijkingen, maar dat hield hooguit een paar jaar stand. Daarna begonnen de loopgravenoorlogen die zich in 2017 nog eens hebben verhevigd, waardoor er nu alleen nog eenlingen zijn die elkaar continu uitkafferen.

Het meest extreme voorbeeld daarvan is sinds kort Martin Vrijland a.k.a Martijn Alberda. Die hield zich eerst vooral bezig met het uitpluizen van false flag operaties, na een New Age-achtig tussenbedrijf, maar richt zijn pijlen de laatste tijd op de alternatieve media, die naar zijn overtuiging volledig gecontroleerd worden door de Powers that Be. Het komt er op neer dat niemand meer te vertrouwen is, behalve hijzelf.

De theorie van Martin: eerst werd hij door bloggers als Swapichou (= AIVD) kapot gemaakt, maar toen dat niet hielp (lees: Martin gewoon bleef schrijven) moest zwaarder geschut worden ingezet. Ineens verschenen er nieuwe namen aan het alternatieve firmament. Allemaal lieden (lees: door de geheime dienst ingehuurde acteurs) als Ronald Bernard, Irma Schiffers en Ad Broere die zich met deelgebieden van complottheorieën of spiritualiteit bezig hielden. 'Ze rezen ineens als paddenstoelen uit de grond en het leek erop dat er, sinds mijn zeer actieve periode van 2013, ineens een tandje opgeschaald moest worden om de ontwakende groep mensen in Nederland op te vangen.'

En als je dan al lid bent van de betrouwbare kerk van de Bernards en Broerers, 'hoeft u zo’n uitgekotste Martin Vrijland, die geen eens een bijstandsuitkering kan krijgen, ook niet meer te steunen.' Zo leer je weer eens wat: Barracuda wist werkelijk niet dat Martin met zijn blogje dat slechts door anderhalve paardenkop wordt gelezen,  zo machtig was in plotterland.

Hoe dan ook: Zijn familie wil niks meer met hem te maken hebben, hij mag zijn dochter niet meer zien en leeft zogenaamd van donaties, en dat is natuurlijk allemaal de schuld van een enorm leger van AIVD'ers, die Martin in ieder geval dagelijks weet te ontmaskeren.

Zo onderhoudt Barracuda volgens de meester-speurneus via Pieter Lakeman weer innige contacten met Micha Kat. Wat natuurlijk verklaart waarom hier zoveel vriendelijke stukjes over Kat te vinden zijn. Zo raakt Martin wel vaker de draad van zijn logica kwijt: het kan hem toch moeilijk ontgaan zijn dat Blije Bankier Ronald Bernard uitgerekend door diverse complotbloggen onder vuur kwam te liggen, dezelfde bloggen die hem ook gecreëerd zouden hebben.

Barracuda vreest dan ook dat Martin bezig is met een kamikaze operatie. Het allerdomste wat je kunt doen is toch wel om de alternatieve media tegen je in het harnas te jagen, en daar moet Martin het toch echt van hebben. Je kan toch moeilijk leven van die paar volmalloten die onder je blog reageren. Ook Johan Oldenkamp brandde ongeveer al zijn collega's af, en is bijna nergens welkom meer.

En wat Barracuda ook al niet begrijpt: hebben die paranoia volgers van Martin zich nou nooit eens afgevraagd hoe het komt dat de straatarme Vrijland iedere dag toegang heeft tot internet in een antikraakschool en ogenschijnlijk niet hoeft te werken? (crescendo van violen...)

Het zomerse plotterintermezzo is voorbij, Barracuda gaat voorlopig weer op de waakstand.

17 opmerkingen:

 1. Ongelofelijk. Dat worden meer mensen 'wakker', is het nog niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barra moet niet zo kinderachtig doen over Martin Vrijland. Martin Vrijland levert interessante feiten en inzichten. Misschien te moeilijk voor Barra om te begrijpen. Is natuurlijk ook lastig te beseffen dat de maatschappij van leugens en bedrog aan elkaar hangt. Barra krijgt dat niet verwerkt met zijn beperkt vermogen tot logisch denken. Het zal niks verbazen als de toekomst uitwijst dat Martin Vrijland feiten goed ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor wie het niet weet: het Goede Nieuws is van gekkie Jeroen de Kreek, ooit ontoerekeningsvatbaar verklaard.

   In een van de rapporten wordt melding gemaakt van persoonlijkheidsproblematiek van primair narcistische aard. Aan de hand van De Kreeks uitlatingen via de gewraakte tweets, zijn website en ter terechtzitting, alsmede de wijze waarop hij zijn zaak heeft bepleit, waarbij hij bijvoorbeeld de rechtbank heeft voorzien van stapels volstrekt irrelevant materiaal, overweegt de rechtbank dat De Kreek lijdt aan een ziekelijke stoornis van zijn geestvermogens.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeroen_de_Kreek

   Verwijderen
  2. "Het zal niks verbazen als de toekomst uitwijst dat Martin Vrijland feiten goed ziet"."

   Inderdaad, we zijn ziende blind en hebben nog niet in de gaten dat Jezus Christus teruggekeerd is op aarde!

   Verwijderen
  3. Niemand gaat graag om met een aasgier.

   Verwijderen
  4. Als Jeroen de Kreek je blogje tot zijn favoriet verklaart, weet je dat je als plotter op de goede weg bent.

   Verwijderen
 3. Alle kinderen die stout tegen mij doen werken voor de AIVD.

  Dat is de bottom line van de enorme woorden-, filmpjes- en plaatjesbrei, wie Vrijland weer eens uitbraakt.
  Wat dat aangaat verschilt hij in niets van de andere fantasten als Kat, Wimp en de rest van de poppenkast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankbaar is echt van God los en schrijft een brief van Marianne aan Maaike:

  Lieve memke,

  Je hebt gevochten voor de waarheid over mijn moord als een leeuwin. Eerst helemaal alleen, later met Klaske en Wim. En nu probeer je Klaske en Wim kapot te maken? Middels die corrupte Moszkowicz? Schaam je je niet, memke? Wim en Klaske hebben samen met jou de waarheid gevonden. Jij weet net zo goed als zij dat ik ben vermoord in de caravan van Wolfgang door Ali Hassan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels verwijderd, echter hier nog te vinden!

   https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZOhdikFC3VYJ:https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/08/20/brief-van-marianne-aan-haar-moeder-maaike/+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

   Verwijderen
  2. 'Hoogtepunten' (voordat het niet meer leesbaar is)

   'Wim heeft 100% gelijk. Faek was inderdaad getuige van mijn moord. Dat weet je zelf ook! Maar jij durft Moszkowizc gewoon te laten zeggen in de rechtbank dat het allemaal “onzin” is? Memke, vraag je je niet af waarom Wolfgang, zijn advocaat en Faek het door Wim gevraagde getuigenverhoor willen tegen houden? Als het inderdaad “onzin” is, dan is er toch niets te verliezen? Dan zal dat toch blijken met het getuigenverhoor van Faek en zijn vrienden?'

   'Hans Mauritz is nota bene medegedaagde van Wim. Waarom doet Moskzowicz daar niets aan, memke? Als je er werkelijk zo tegen bent, dan had Moszkowicz Mauritz toch allang moeten sommeren om het weg te halen? Daarmee laat je toch zien dat je het helemaal niet erg vindt dat je dagboek openbaar is gemaakt? Al 4 jaar geleden, onder meer door Micha Kat, die een convenant met Moszkowicz sloot! Dat het daar helemaal niet om gaat? Het gaat er toch alleen maar om Wim de mond te snoeren en kapot te maken? En dat wil jij ook, memke? Terwijl je weet dat Wim gelijk heeft? Begin 2015 zei je nog tegen Akky dat je achter het boek van Wim staat'

   'Mama, kun je jezelf nog in de spiegel kijken? Ga je even achter mij, Wim en Klaske staan? Ik ben boos, memke! Boos over zoveel onrecht!'

   Verwijderen
 5. ' Jij weet net zo goed als zij dat ik ben vermoord in de caravan van Wolfgang door Ali Hassan'

  En weer een overtreding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wim heeft dat belachelijke schrijfsel al weer weggehaald.

   Verwijderen
 6. Thijs Stapel:
  "Momenteel heeft cliënt (Wimp) overigens geen toegang tot zijn Facebook-account, omdat het geblokkeerd is vanwege een artikel over Harm Brouwer."
  Sommige mensen zijn voor het ongeluk geboren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Correct me if I'm wrong, maar dat zou dus betekenen, dat Harm Brouwer (als privépersoon, want geen baas meer van het OM) ook bezig is om Wimp aan te pakken. Daar hoor je Wimp niet over.

   Voorlopig heeft Brouwer succes, en mogelijk ook in de toekomst, want op RIK wordt Brouwer uitgemaakt voor lul, lafaard, leugenaar en nog honderden andere klachtwaardige qualificaties.
   Nog afgezien van het befaamde wegsluizen in samenspanning met Joris Demmink.

   Verwijderen
  2. Hoeft niet per se dat Brouwer hierachter zit. Volgens mij werkt de Facebook-politie redelijk willekeurig: als genoeg mensen op de 'abuse-knop' hengsten, wordt er handmatig naar gekeken door een medewerker die een beslissing neemt.
   Maar het is natuurlijk niet uit te sluiten. Het zou mooi zijn.

   Tijd voor Wim om andere dingen op te gaan lossen. Sudoku's bijvoorbeeld.

   Verwijderen
  3. Sudoku?
   Dit lukt hem zelfs niet: http://bit.ly/2wAWV18

   Als hem er vriendelijk op wijst, dat een vierkantje niet in een driehoekje past, dan word je betaald door het OM.

   Verwijderen