zaterdag 9 september 2017

Karin

Niet eens ontdekt door melder van misstanden Nico van den Ham: Karin Olde Weghuis uit Hilversum. Zelfverklaard reikimaster, blogster en moeder van een aantal schatten van kinderen, die echter zijn 'gedeporteerd bij een stel pedonazi's in een auschwitzkindervernietigingskamp'.

Want als het om harde taal gaat, weet Karin Nico vele malen te overtreffen. Met alle gevolgen van dien: ze kreeg vorige maand vier maanden gevangenisstraf opgelegd wegens smaad die niet ten uitvoer zal worden gelegd, tenzij de rechter later anders gelast. Maar dan moet Karin zich wel aan de afspraken houden.

Ten nadele van verdachte weegt de rechtbank mee dat verdachte blijkens het uittreksel van haar justitiële documentatie van 16 juni 2017 eerder is veroordeeld, onder meer op 13 augustus 2015 tot een voorwaardelijke taakstraf van 40 uren voor 'eenvoudige belediging'.

Olde Weghuis begon in 2012 met bloggen. Eerst nog met rijmelarij, maar vanaf 2014 richtte ze haar peilen op 'william vogelverschrikker jeugdverkrachting', wie dat ook verder moge zijn. Niet veel later blijkt ook dat ze complotbloggen regelmatig frequenteert. Joris Demmink, de pedo's en de illuminatie worden er met de haren bijgesleept.

En zoals wel vaker bij dit soort ruziezoekers, kom je niet achter de directe aanleiding van de uithuisplaatsing, want Karin laat ongeveer alles wat haar niet uitkomt weg. Wat overblijft zijn eindeloze beledigingen en scheldpartijen, waar je met een kapmes nog niet doorkomt. 

Een paar hoogtepunten uit het repertoire:

Op 7 februari 2014:7 ‘ik haat [naam instelling 1] ’s [slachtoffer 1] , …, ik zou ze levend willen kelen, …, ik wens ze ter plekke dood’, ‘ik wil hun kinderen killen’, ‘daarna laat ik ze ook aanranden en verkrachten’ en ‘aan al het [naam instelling 1] gespuis, nu is het ons spel, …, go to hell, ga aan de kant met je domme gebral, …, sterf, lazer op!!, ik duw vergif in je strot’.
Op 1 februari 2014:8 ‘een blog over een [naam instelling 1] leugenaar, …, stuk paardenpis, …, hij is dus een regelrechte kindermishandelaar, …, jammer [slachtoffer 1] want ik ga voor de waarheid” en ‘[slachtoffer 1] , van de kinderverkrachtende [naam instelling 1] , je kunt op je straf gaan wachten, ik spoel je door de plee.!!’.
Op 5 juni 2011 ‘dit onder het totale hitlerbeleid van de [naam instelling 1] , waar jullie kennelijk een heidens genoegen in scheppen om een slaafje van dit algehele stinkende wanbeleid te zijn, en jullie je pootjes opheffen om te gaan piesen als de [naam instelling 1] blaft’25, ‘nou, wij trappen dus keihard tegen deze Hilterbeweging aan die alleen maar pedofielen, kinderaanranders en kinderverkrachters in dienst hebben die ook jonge kinderen in instellingen maar naar believen seksueel misbruiken en alleen maar om 90.000 euro per jaar per kind per slachtoffer van een walgelijk systeem’26en ‘asociale instelling in een nog asocialer, achtergesteld stompzinnig boerengehucht’.

En zo kwam Karin in het circuit van het Materieel strafrecht terecht. Ze gaat in hoger beroep. Barracuda vreest echter dat Karin het vonnis maar half gelezen, want haar eigen advocaat heeft nota bene gepleit voor een onvoorwaardelijke taakstraf.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam     

3 opmerkingen:

 1. Met -william vogelverschrikker jeugdverkrachting- doelt Karin op de William Schrikker stichting, dat is gespecialiseerde zorg voor kinderen of ouders met een beperking, of als er een vechtscheiding is. Niet iedereen is met de Schrikker stichting content, omdat nog steeds veel vaders menen (terecht of onterecht) dat er teveel naar de vrouw wordt geluisterd c.q. partij getrokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ton "rancune" Hofstede geeft zichzelf en alle andere diep gestoorde complottertjes volledig bloot in de laatste alinea van zijn reactie op ene "Muurbloempje".
  "Het fijne van internet is dat je GEWOON ZELF JE EIGEN NIEUWS kan opzoeken en ZELF kan bepalen welke informatie voor jou de meeste WAARDE heeft".
  Zelden het krankzinnige gedrag van onze geliefde complottertjes zo duidelijk omschreven gezien.

  Hulde Ton, alles valt op zijn plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MY GOD! En ik dacht dat het niet erger kon... zie daar... Hier is Nico inderdaad een schatje bij. Nouja..., schátje?!

  BeantwoordenVerwijderen