dinsdag 18 december 2018

Lasterpraat

De onverbeterlijke Koos van Woudenberg (56), zonder twijfel de grootste fantast onder de plotters, heeft de krant weer eens gehaald. Dit keer omdat de rechter in kort geding heeft bepaald dat Koos moet ophouden met het plaatsen van lasterpraat over een tandartsenpraktijk in Bedum. Aanleiding was een factuur die de brodeloze Koos weer eens niet wilde of kon betalen.

In zijn blogs vertelde Van Woudenberg dat de tandtechnicus niet gediplomeerd was en dat hij facturen stuurde van niet geleverde zorg. Hij zou bovendien oneigenlijk gebruik maken van persoonsgegevens. Zoals we van Van Woudenberg gewend zijn, werd de tandarts ook weer in verband gebracht met een pedonetwerk.

Na een eerdere veroordeling in maart 2018 verschenen weer dergelijke artikelen, maar nu op een andere site: 'deverdachtedoodvanjantjewiersma'.

In de rechtbank jokte Van Woudenberg dat hij niet diegene was die de gewraakte verhalen op de website plaatste. Maar ongeveer elke obsessie van Koos (o.a. Misbruikzaak Sexbierum) komt voorbij. 'Wij zijn een onderzoekscollectief dat volledig anoniem werkt,' schrijft de grapjas ook nog.

Er moet een rectificatie worden geplaatst over alle aantijgingen, beschuldigingen en uitingen. Van Woudenberg verbeurt een dwangsom van 100 euro per afzonderlijke overtreding aan Mondzorg Noord voor iedere dag dat hij in strijd handelt met het gebod. Koos mag ook nog de advocaatkosten van 1696 euro betalen, met de wettelijke rente daarover.

En dat is niet de eerste keer. Het Hof heeft enkele jaren terug in hoger beroep ook al eens bepaald dat Koos moest stoppen met het belasteren van een ziekenhuis en zorgverzekeraar. Het Hof heeft hem toen zelfs lijfsdwang opgelegd, het zwaarste dwangmiddel dat het civiel recht kent.

Barracuda blijft ook in 2018 op de waakvlam     

4 opmerkingen:

 1. Het Hof heeft hem toen zelfs lijfsdwang opgelegd, het zwaarste dwangmiddel dat het civiel recht kent.

  Complete off his Rocker dus zouden de Amerikanen zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Krijgen we nog een jaaroverzicht van al die koekwausen ?

  Anders maak ik erg graag één !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begin maar met Jacibus van der zee alias Jacobus(Koos) van woudenberg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is er ooit van dat wandelende skelet geworden (bedoel Bea van Kessel en haar vriend die enge zwerver!) Alleen die engerd komt soms nog langs op zijn YT channeltje...

  BeantwoordenVerwijderen