donderdag 17 oktober 2013

Koos

Onlangs dook uit het niets een heel nieuwe getuige op tegen Joris Demmink. Dat was goed nieuws voor de immer rood aanlopende anti-Demmink lobby, want ondanks verhalen over 'duizenden verkrachte kinderen', liggen de getuigen nou niet bepaald voor het oprapen. En Nederlandse al helemaal niet.

Koos van Woudenberg ('brodeloos') verklaarde op camera en bij zijn advocaat dat hij in de jaren zeventig in Amsterdam Noord aan 'Mijnheer Demmink' werd voorgesteld in een appartement van een oudere vriend, waar allerlei jongetjes in de slaapkamer of de badkuip verdwenen. Hij zelf overigens niet.

Sinds die verklaring roert Koos zich nogal op complotbloggen, iets dat hij beter niet had kunnen doen. De geloofwaardigheid daalt met de minuut  Zo weet Koos inmiddels ook absoluut zeker dat Jasper S. Marianne Vaatstra niet kan hebben omgebracht en zijn DNA moet zijn vervalst. Zucht.

Maar waarom heeft deze Koos zo lang gewacht met zijn verklaring? Want als zelfbenoemd journalist strijdt Koos al sinds 2009 op zijn blog tegen onrecht en vooral tegen corruptie en over Demmink wordt al jaren geschreven. Maar op een of andere manier heeft Demmink in al die jaren zijn interesse niet kunnen wekken. Behalve nu hij brodeloos is. En plotseling weet Koos ook dat enkele daders in de geruchtmakende HIV zaak in Groningen werken of werkten op (hoge) posities in het Openbaar bestuur, bij politie, Justitie en de Rechterlijke Macht.

De aap komt al snel uit de mouw: Koos is geen vriend van de politie. Dat zit zo. Koos werkte, net als zijn vader, vele jaren geleden zelf bij de politie, maar kreeg als homo een ernstig arbeidsconflict na ongelijke behandeling en discriminatie. Na zijn ontslag sloeg de paranoia kennelijk pas echt toe. Koos weet absoluut zeker dat ongeveer iedere bekeuring nadien een pesterijtje is. In januari 2005 werd Koos op de A28 met een 'aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid' door een agent van de regiopolitie Drenthe bijna (bijna!) van de weg gereden. En op 12 maart 2012 was het weer raak vlakbij het Julianaplein in Groningen, toen een zwarte geblindeerde auto probeerde hem van de weg te drukken. En zijn autorijschool werd door de regiopolitie Drenthe 'kapotgemaakt dmv onjuiste bekeuringen'.

Dat laatste blijkt een volstrekte leugen. Althans volgens een geheel aan Koos gewijd blog van een dorpsgenoot ('Het dorp Ezinge is tolerant maar er zijn grenzen') en de nodige opmerkingen op Eerstehulpbijrecht.nl. De dorpsgenoot schrijft onder meer: 'Koos van Woudenberg blijkt zich zelf failliet (bankroet) te hebben verklaard om zodoende een aantal leerlingen van zijn rijschool het geld uit de zak te kunnen troggelen. Dat heet fraude Koos. Een faillissement dient officieel te worden uitgesproken. Koos verklaart dat hij voorafbetalingen van zijn leerlingen aannam terwijl hij wist zijn verplichtingen niet te kunnen nakomen vanwege psychische en lichamelijke klachten. Dat heet fraude Koos. Koos verklaart voorts dat de administratie over deze periode toevallig is ontvreemd maar heeft hiervan (terwijl hij over alles en nog wat aangiften doet) geen aangifte gedaan. Dat riekt naar fraude Koos. Koos erkent dat hij grote schulden heeft en in een schuldsaneringsprogramma zit. Het geld van zijn leerlingen heeft hij gebruikt om zijn schulden terug te brengen aldus het proces verbaal. Koos blijkt al langere tijd psychische klachten te hebben en onder behandeling te zijn van een psycholoog'.

Vast en zeker allemaal de schuld van de Asser politie. Of wellicht wel van Demmink zelve.

Maar heeft Koos 'Mijnheer Demmink' eigenlijk wel ontmoet? Of zou het kunnen dat Koos de informatie gewoon van internet heeft gehaald? Want niet alleen is Koos nogal karig met de informatie over zijn ontmoetingen, hij weet zelfs niet bij benadering aan te geven hoe oud hij toen was. Dat is toch merkwaardig voor iets wat grote indruk op hem heeft gemaakt. En dat hij aan 'Mijnheer Demmink' (letterlijke woorden) zou zijn voorgesteld lijkt Barracuda ook al vreemd, aangezien Demmink in die tijd nog een jonge twintiger moet zijn geweest. Vergissinkje, Koos?

UPDATE: Koos slaat terug met nog meer leugens

100 opmerkingen:

 1. Ook heel erg knap dat je 40 jaar na dato nog de naam weet te herinneren van iemand die evengoed mijnheer Pieterszoon had kunnen heten, maar je niet meer weet wanneer het ongeveer geweest is. Hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Myra heeft toch ook nog gebeld met de woningbouwvereniging van Koos, omdat hij de huur niet zou hebben betaald? Ik werkte trouwens destijds bij het GGD toen het HIV drama speelde en zag al treurig aan hoe Koos zijn eigen draai geeft aan het gebeuren. Het zit heel anders in elkaar dan hij denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Ik werkte trouwens destijds bij het GGD als interieurverzorgster toen het HIV drama speelde en zag al treurig aan hoe Koos zijn eigen draai geeft aan het gebeuren."

  Ik begin pas blij te worden als cyberzwerfsters zoals jij over hun 'super brein' beginnen over te lopen terwijl ze tegelijkertijd in staat blijken te zijn om een comment aan degene die hem als quote doorlinkt zelf toe te schrijven? Ga snel maar weer lekker modereren op dat electronisch zwaar administrerende geslepen-dienscht blogje van je... DEUHHH?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. humor heb je wel C.L. :)

   Verwijderen
  2. Jij niet, en daarom spreek ik je hierbij dan ook meedogenloos aan op je ongekend hypocriete aanstellerij die je all-over the net zonder dat je het zelf door lijkt te hebben met een grijze kwab als die van een afgeragde wc-borstel lijkt te adverteren. Dat pretendeert bovendien hier maar schaamteloos homofiele joden aan HIV dramas door te kunnen linken dan wel op te hangen, terwijl je aan de andere kant eveneens met het stront van achterbakse reet/mestkevers tot aan boven je ellenbogenwerk ongezien dubbelslachtig denkt weg te kunnen kruipen?!

   Verwijderen
  3. nou nou nou, ook niet aardig... :). Met verkeerde been uit bed gestapt?

   Verwijderen
 4. Ach ja, Koos.
  Die zeult ook al jaaaren een loodzware rugzak aan geestelijke defecten met zich mee. Maar dat heeft er volgens de complotgekkies heulemaal niets mee te maken hoor, die 'psiegiese probleempjes' en de 'disputen' die ze allemaal -zonder uitzondering en uiteraard allemaal volkomen buiten hun eigen schuld om- met officiële instanties hebben.
  'Zij' zijn er nu eenmaal klaarwakker door geschrokken en 'wij' -lekker puh- bevinden ons nog steeds in een duistere schemer toestand.
  Ik krijg er echter toch echt geen bekeuring voor te hard rijden minder om, als 20.00 uur journaal kijker. Was dat maar waar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet meer denken aan: ´wij van wc eend, adviseren wc eend.

   Verwijderen
  2. Koos blijft voorlopig werkeloos denk ik ...

   Verwijderen
  3. Klein orkest aboriginal?

   Verwijderen
 5. "Met verkeerde been uit bed gestapt?"

  Dat in geen geval! Ben alleen een beetje nerveus of ik zo direct wel orgineel genoeg bij mijn nieuwe date kom aankloppen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou nou, wat een reacties hier, wat een nivo. Kijken jullie vanavond wél allemaal even naar EenVandaag? http://www.eenvandaag.nl/ Ik bedoel; Jullie hadden ooit ook een groot (voor)oordeel over mensen die geloofden dat Demmink een pedofiel zou zijn..... Laat Koos maar lopen, hij weet vast wel hoe hij de zaken aan moet pakken. Beter als dat jullie hier doen. Succes met deze website.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. weer een nieuw profieltje aangemaakt? :)

   Verwijderen
  2. Begrijp je dat dan niet? Volgens de logica van complottertjes is wanneer in Een Vandaag aandacht wordt besteed aan de proces dat morgen plaatsvindt rond Demmink reeds BEWEZEN dat hij schuldig is. Niet dat je normaal de main stream media kunt vertrouwen, alleen als het zo uitkomt.

   Verwijderen
  3. Overigens verwacht ik een gebalanceerd verhaal van journalist Wim vd Pol. Die zit in de uitzending en dat is helaas voor complotgekken geen Micha Kat.

   Verwijderen
  4. Nu dat valt dan mee, maar zoals je zegt John. De msn is er alleen wanneer het de complottertjes uitkomt.

   Verwijderen
 7. Ik kijk zelden naar 1 vandaag omdat het zo saai is. Of Koos moet blijven lopen betwijfel ik, gezien hij dus niet weet hoe hij de zaken moet aanpakken. In de Demmink zaak is zoveel mis dat ik eerder vrees dat het eindigt in een pat stelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leerzaam momentje:
  Equivalente voorstelling van Koos vs Kat bij bijv. Francis?! Echt mensen de alto media gaan het helemaal over nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, humor heb je wel. Maar ik heb door wat jullie aan het doen zijn..

   Verwijderen
  2. "Maar ik heb door wat jullie aan het doen zijn.."

   Allemaal leuk en aardig hoor, maar heb jij zelf wel in de gaten met welk een smerige kindermisbruiker jij dagelijks online vol lovende zielsbetuigingen te koop loopt?!

   Verwijderen
  3. papi dapi, zelden een grotere smeerpijp meegemaakt dan jij. Jij bent al te paranoia en te laf om dezelfde nickname voor langere tijd te gebruiken maar dan ga je het ook nog in je botte en zotte kop halen om triomfantelijk te linken naar een andere lafbek die ongefundeerd -maar bovenal ook nog anoniem- Jeroen na een periode van stalking zelfs schofterig gaat belasteren.
   Ik denk dat het de hoogste tijd is om serieus werk te maken figuren zoals jij en donkiesjot van hun klamme bedjes te lichten en langere tijd uit de samenleving te verwijderen. En als het zover komt zal ik me netjes aan je voorstellen, lamzak.

   Verwijderen
  4. Fuck you! Met je ontoonbare puist in het zand schuilende struisdodol!!!

   Verwijderen
 9. Als ik naar de geschifte complotters kijk o.a. Don quichotte vraag ik mij toch dagelijks af of het adagium waar is. Welk adagium? Dat er meer gekken buiten de inrichting lopen dan dat zij er in zitten. Overigens een ieder die het niet met onze Quichotte eens is, liegt of is natuurlijk een kindermisbruiker. Dat zegt toch wat over de paranoia of wat een simpele ziel Don is. Helaas is de inquisitie afgeschaft gelukkig. Ik moet er niet aan denken als ze in handen van Don, Kat of andere randdebielen waren, dan had de wereld er niet goed uitgezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en hij zal ook nooit onder eigen naam posten, best zwak eigenlijk. Loopt het hele internet nu te bevuilen met zijn paranoia geest.

   Verwijderen
  2. Dat er meer gekken buiten de inrichting lopen dan dat zij er in zitten.

   Renfield, al beestjes etend, ingesloten, geïsoleerd, onder observatie etc, werd totally nuts verklaard, maar had wel gelijk: Dracula was ETA + 72 hours.

   Maar goed, herbloggende plotpetjes zijn natuurlijk geen Renfield's, op het waxinegooi-petje na, natuurlijk.. Tenzij, uiteraard, ze keurig doneren voor het wijntje van het chef bloedzuigertje.

   Die dan dmv semantics hetzelfde soort leugenachtige ombuiging gebruikt door te kierewieten dat zijn criminele activiteiten niet vervolgd mogen worden omdat het in een 'journalistieke uitzending' worden gebruikt.

   Onzinnig leugenachtig natuurlijk, maar tja "drink and join me"

   Plottertjes en wakker? LoL!

   Verwijderen
 10. Ach, hij is niet de enige. Het is net als bij de konijnen met die plottertjes.Het jongt maar an.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het jongt maar an."

   Beestje bij de naam graag. Wie bedoel je eigenlijk met die anderen anders dan een of andere enige? En geloof me als ik je goed van alle kanten aanpak, zal moderator gisteren nog dan vandaag moeten inpakken. Mijn sperma is namelijk zeer explosief/productief...

   Verwijderen
  2. LoL, en dan weer een setje maatschappij-afhankelijkeN produceren zeker?

   Let me see, hoe het met je laatste 'afspraakje' verging:

   Constant Lam 17 oktober 2013 14:25 - Alert voor afspraak soon "to happen"

   Constant Lam 17 oktober 2013 15:38 still here, no Thai massage

   Constant Lam 17 oktober 2013 18:38 hmm, boring being bored

   Constant Lam 17 oktober 2013 19:34 F*ck you, I'm still here (being bored)

   Constant Lam 17 oktober 2013 23:16 ..mijn explosieve zaad heeft zijn zaad geplant ofzo zucht

   Een testosteronische faalhaas ben je.

   Verwijderen
  3. Doe niet toch zo doorzichtig intellectfluweel joh. We zitten hier gewoon ergens in de randstad bovenop een 30 verdiepingen tellende suite hé. Ze kan het goed verdragen mijn stile, maar is verder enigsins wat para ongeduldig/'bang' dat wel. Mijn devices gaan trouwens overal mee naar toe hoor..

   Verwijderen
  4. D*mn, sex hebben met je beeldscherm, en dan nog fantaseren dat je in een oenthouse suite zit?

   Ben jaloers op zo'n multi-taskende fantasie.

   Een foto is voor mij meestal wel genoeg...

   Verwijderen
 11. Ach voordat ik bij Barra terecht kwam, las ik veel van die sites. Het viel me op dt het de herhaling van de herhaling was. Ik ben altijd benieuwd naar ´vrijdenkers´, het stelde me teleur dat het vrijdenken niet meer was dan vreemdelingenhaat en dan heb ik het nog niet gehad over de treurnis van de Demmink blogs.
  Die buitelen over elkaar en ze vinden gezamenlijk dat homo´s gewoon slecht zijn en kinder misbruikers. Dus vandaar het jongt maar an.

  Ah ik zie dat ik nu na Ziva en Xara aan de ´beurt´ben. *Gaap* Je weet toch wat ze zeggen, papi. Hij die opschept bakt er nix van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, praatjes vullen idd geen gaatjes, maar ook jij kan na de uitzending van vanavond bij nieuwsuur (zie klepelluider Kat) nooit meer erkennen dat meerdere op onthulling staande holohoaxes aan het begin van hun publicatie staan. En of je dat nu wil of niet, ook jij zal eens mijn persoon in het hiernamaals behoren te bekennen van de schaamte niet eens de onderkant van mijn voeten te kunnen schoonlikken. Zo schuldbewust zal je alwetende inzicht op dat moment zijn...

   Verwijderen
  2. Goed, Nieuwsuur blijkt Een Vandaag te zijn, maar verder heb je wel gelijk. De glijdende schaal is ingezet voor jullie Top Ambtenaar.

   Er is nu een probleem.

   Verwijderen
  3. In het hiernamaals jouw voeten schoonlikken? Goh en ik maar denken dat je daar pap eet uit gouden borden, En ik mijn geliefde in mijn armen kan sluiten. Die in leven meer in zijn pink had dan papi.

   En je hebt een ´date´ met Maud, dat lijkt me tof. Samen zo paranoia en de ober die jullie je eten en drankjes brengt is van illuminatie.

   Verwijderen
 12. BTW erkennen in mijn vorige brabbel moet uiteraard ontkennen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tsja dat krijg je als je Constant Lam bent.. Niet dat het uitmaakt, geloof dat niemand meer je woorden las.

   Verwijderen
 13. "Niet dat het uitmaakt, geloof dat niemand meer je woorden las."

  Hoeft ook niet. Ze zuipt trouwens wel veel meer dan ik dacht zeg. Ongeloofelijk, ik ben 2 koppen groter dan Maudje, maar zij slikt meer baco's per sec. in dan ik momenteel überhaupt wil...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij drinkt toch alleen maar zelfgebrouwen bier?

   Verwijderen
  2. Niet begrijpen, maar ga nu weldegelijk met Maud tot aan een uur of 12 morgen ochtend THE dark cave in oid...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Dat 'bzzzzzz.." dat Maud hoort...

   True.. is een drone van ons. Maar stel haar gerust. Zij is niet een target! Voor nu.

   We zoeken een gaatje om een onvruchtbaarheidsdrankje in jouw blote billetje te schieten.

   Maar als het niet lukt, don't worry, dan zetten we de frequentie wat hoger tijdens het journaal morgen: let vooral op het nieuws rondom Demmink. Allemaal kijken!

   Fry, fry, fry...

   Verwijderen
  5. Waarom delete jij toch de hele tijd je onverhoopt intimiderende crap! Verdacht...

   Verwijderen
  6. Omdat ik weet dat je dan dwangmatig gaat typen, in plaats van Maud plezieren.

   jaloers enzo, je weet toch?

   Verwijderen
  7. Ik weet dat je mij op het moment probeert te bespelen, maar kom op zeg mens, denk jij nou echt dat ik hier en elders een toneenstuk met je lig op te voeren?

   Verwijderen
  8. Een role-playing nacht met jou? Ik kan niet wachten...

   Verwijderen
  9. Ik voel wel voor wat k9 play met papi ;-)

   Verwijderen
 14. OK; jij bent of zwaar getraumatiseerd onwetend, dan wel soliciterend naar een levens ontwijkende moron...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha wat een bizarre poet ook die Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kan iemand mij aub vertellen hoe je ook alweer links kan maken? Iets met <a href ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ben trouwens zeer voldaan omdat mevr. Oortwijn zo tussen onze beslommiringen door in mij absoluut aannemelijker heeft weten te informeren over hetgeen ze dagelijks tot aan onder haar bed heeft te verduren! Tot en met filmpjes van deze biljartbal in samenwerking verstrengeld met velen van zijn landverradende loopjochies van der AIVD aan toe! Gelukkig iets minder bambylike kunnen achterlaten...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lees net de update... Die Koos is wel een taalkunstenaar zeg, maar waar bedreigde ik hem met de dood? Geen enkele aanleiding toe, schreef me nooit in bij zijn rijschool.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Maud heeft zich vandaag via een ontgroeningsritueel gecombineerd met zeer pittige doorzettingsvermogen cùm-laudé voor onze club weten te kwalificeren overigens...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van dit soort van huppelkutjes zijn wij dan ook absoluut niet meer gediend hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. BREKEND;
  Slippendrager de Vries via Rporter als voor de mensenhandel-maffia bijverdienende maffiahoernalist ontmaskert?!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Net met een gelijkgestemde compañero in de VS over deze 'onthulling' van Reporter gebraistormt. Wat daarin vooral naar voren kwam is dus dat deze hele opzet van Reporter het gevolg is van strategische meningsverschillen tussen de verschillende fracties binnen de JWO! Allemaal begonnen over de onenigheid die er met de bankstersfractie ontstond toen de zio/politieke-fractie vanwege hun wispelturigheid betreft hun nooit meer te stillen hebzucht veels te hard van stapel zijn gelopen bij het ontrollen van de (let wel zowel de banksters als zio's hebben uiteindelijk hetzelfde na te streven doel alleen de wijze waarop botst vanwege hun ranzige mensuitvretende belangen onderling enorm!) laatste fase naar hun totale wereldheerschappij. Ook in de VS zie je dat steeds brutaler de meningsverschillen tussen de kemphanen alleen nog maar over de ruggen van een niet zelfstandig meer kunnen 'stemmende' klapvee wordt uigestreden. Dit achterbaks veel verhullende klollenspel van Reporter wordt naar ons oordeel dan ook door verborgen belangen en agenda's ingefluisterd als gevolg van het klappen van de geloofwaardigheid binnen 'juridisch' Nederland (pedodemmink is namelijk een bij zijn ballen gehouden trekpop van de bankiersfractie!), die dan weer via joden als Kat (weldegelijk een goed/zwart betaalde zio-rat!) behoort te wordt gepusht, zodat er vanuit bankierende kringen wel een afstraffing tegen het belang van hun criminele zio gangsters moest worden gemaakt!

  Ik vermoed uiteraard dat deze vormen van schaamteloze volksmennerij worden ingegeven door een geslepen en op uitbuiting gefundeerde modus operandus om op die wijze tbv hun machtsuitbreiding zonder al te veel tegenstand door de wereldbevolking 'onverdacht' stealth binnen hun JWO constructie te 'moeten' (want deze demonen verkleed in mensenlichamen kunnen gewoonweg niet anders!) kunnen inbedden. In hun steeds roekelozer hebzucht echter verliezen ze vanwege de stommiteiten die all-over worden begaan steeds meer van hun maskertjes waarbij als gevolg daarvan hun mensverradelijke voetvolk elkaar via de welbekende menselijke afgunst en ego begint bij te lappen/'exposen'! Nogmaals; zowel pjotter als kat laten beiden hun verradersmaskerades in mijn ogen altijd doorzichtig dom vallen wanneer je ze nooit over deze zaken hoort informeren en altijd de realiteit met desinformerende bagger manipulatief geslepen maar hebben te 'verkopen'. En of dat nou komt omdat ze als useful-idiots (zijn altijd vanwege hun al dan niet geveinsde naïviteit de geloofwaardigste mensenmenners overigens!) echt in hun misinformerende bagger blijken te geloven of niet, uiteindelijk lopen er bij beide infowhores achter de schermen communicatiemijnen met beider mensen uitzuigende geldwisselaars geboefte. Probeer maar eens via deze insteek met de huidige gebeurtenissen vandaag aan de dag te studeren en je weet niet hoe helder transparant de realiteit wordt vanwege het verlizen der zorgvuldig er op of in geramde schellen...

  ZEER AAN TE RADEN BRONNEN

  PS; Vanwege mijn nooit ontvangen indoctrinatie binnen de ons allen te vernietigen structuren scheelt er nog te veel aan mijn grammaticale opmaak, maar voor wie zich daar overheen kan zetten is er altijd wel iets tussen mijjn opgeworpen balletjes van je gading te ontdekken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er geen touw aan vastknopen

   Verwijderen
  2. "Ik kan er geen touw aan vastknopen"

   Dat komt dan ook omdat jij net zoals Micha, Pjotter r, en weet ik veel wie nog meer door een van de gojimmennende fracties binnen de jwo zwaar afgericht dom bij de balletjes wordt gehouden. De fractie waar jij onderdanig aan hebt te zijn ben ik nog niet helemaal uit, maar gezien je bijna sectarische voorkeur voor 'onze' pedo-mink kan het bijna niet anders dan dat de banksters afdeling ook van jou binnen hun gelederen beeldmateriaal in zijn bezit heeft waarop jij aan kinderneukproducties eveneens te 'bewonderen' bent. Maar nogmaals mensverraders wordt op vele manieren bijgebracht hoe zij zich over bepaalde zaken behoren uit te spreken. En of jij dat hier nu vanuit een mensverraderlijke houding jegens je uit te zuigen slachtoffers hebt te doen kan me hoegenaamd even helemaal niets meer boeien! Lees hieronder maar eens waar mijn schaamteloze mensenmennerij mee te maken zou kunnen hebben, en probeer dan nog maar eens met je chantabel gehouden zaakje gecombineerd met de bek van een napratende trekpop de realiteit nog maar eens te verbinden. Want ook al is de geslepenheid nog zo glad dan wel sluw, lieden zoals jijzelf behoren tot aan hun dood altijd nog maar af te smeken om een alles genadevolle en verlossende duw... OK?!

   *,-Golden Dawn MP Kasidiaris Slaps Female From Rival Party On Live TV (met name zijn editorial note spreekt!)

   *,-Deze is wat gojimmennerij betreft eveneens zeer aan te raden...

   Verwijderen
 23. Het was volle maan, Constant kreeg inspiratie nadat hij wat geestverruimende middelen had genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heb verder helemaal niets met de zweverigheid van Niburu en zonen van doen, maar met hetgeen ze in dit stuk aan elkaar lijken te verbinden bevestigt direct weer hetgeen ik hiervoor ook al wilde verduidelijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Tip: lees dit eens.

  Het mag dan door de ongeloofwaardige Micha Kat aangegeven zijn, de inhoud is wel degelijk zinnig. Vind ik.

  Adèle van der Plas werkt dan ook gelukkig al heel lang niet meer samen met lieden als Micha Kat, voor zover ik weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik sta ook nog altijd achter wat ik 3 jaar geleden schreef (ook al is letterlijk schorsen nu niet zinvol meer): iemand actief laten die hiërarchief boven degenen staat die hem moeten onderzoeken, dat klopt natuurlijk niet. Daar blijf ik bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Ruud: dat hangt ervan af of wat zij in de pleitnota meldt over het mogelijk verblijf van Demmink in Turkije in 1997 ook inderdaad bewijsbaar of aannemelijk is. Nog steeds geldt dat niet Demmink moet bewijzen dat hij er niet is geweest, maar de aanklager (het OM) dat hij er wél is geweest.

  Verder zijn de beschuldigingen tegen Demmink door instanties onderzocht waar Demmink hiërarchisch niets over te vertellen heeft. AIVD zowieso niet (BIZA i.p.v. JUST), en Rijksrecherche ook niet (juist daarom). Een eerder ingesteld strafrechtelijk onderzoek was wellicht beter geweest, al moeten we wel bedenken dat dat, schuldig of niet, bijna altijd career-ending uitpakt. Zeker bij deze beschuldigingen.

  En wat Micha betreft: wie met hagel schiet, raakt altijd wel iets. Dom is Micha in ieder geval niet, dat vergeten mensen nog weleens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Duttycat19 oktober 2013 19:08:
   "Verder zijn de beschuldigingen tegen Demmink door instanties onderzocht waar Demmink hiërarchisch niets over te vertellen heeft. AIVD zowieso niet (BIZA i.p.v. JUST), en Rijksrecherche ook niet (juist daarom). "

   Wat de Rijksrecherche betreft klopt dat niet. Die valt wel degelijk onder Justitie. Indertijd viel de politie nog onder Binnenlandse Zaken, en ik denk juist vanwege functiescheiding (RR onderzoekt vaak politiemensen) was de RR ondergebracht bij Justitie.

   Recent is zelfs die scheiding opgeheven: alles onder Justitie en Veiligheid. Begrippen als "functiescheiding" (Starreveld) en "de schijn van belangenverstrengeling" kent of hanteert men totaal niet meer in de politiek. Alles gaat uit van blind vertrouwen. Vaak terecht, maar ook altijd?

   Van de blinde achterdocht van complotters heb ik me al heel lang afgekeerd, maar dat wil niet zeggen dat blind vertrouwen de juiste weg is. Niet voor niets heb je in het bedrijfsleven interne en externe accountants. Ook maar afschaffen dan?

   Verwijderen
  2. "Een eerder ingesteld strafrechtelijk onderzoek was wellicht beter geweest, al moeten we wel bedenken dat dat, schuldig of niet, bijna altijd career-ending uitpakt. Zeker bij deze beschuldigingen."

   Er is bewust op bepaalde punten niet verder gezocht bij die onderzoeken ("tja, dat is Turkije, dat mogen wij niet opvragen", zulke dingen).

   En wat die carrière betreft: een SG hoort onkreukbaar te zijn. De politiek heeft dit al die jaren verkeerd aangepakt, dat vind ik nog steeds. De schijn van klassejustitie had vermeden moeten worden.

   (En wat doet een SG überhaupt de hele dag? Is die functie wel nodig? Ik kan me er niets bij voorstellen.)

   Verwijderen
  3. "Dom is Micha in ieder geval niet, dat vergeten mensen nog weleens."

   Hij gebruikt bewust en opzettelijk zijn geestesvermogens op een verkeerde, niet-ethische, journalistiek-onverantwoorde manier. Dat komt qua effect op hetzelfde neer.

   Verwijderen
  4. Na de bekende beweringen van de twee gevangenisdirecteuren, maakte Micha daar in een telefoongesprek de belangrijkste gevangenisdirecteuren van, van de grootste gevangenissen in Nederland. Hoe groter de gevangenis, hoe groter het gewicht van de uitspraken. Wie zulke kinderlogica gebruikt is toch wel een beetje dom. Boerenslimheid is bij Micha wel te vinden, maar daar blijft het m.i. bij.

   Verwijderen
  5. @Gertjan

   Eens. Ik bedoel, als je ziet wat voor groteske, volledig uit hun verband gerukte en ieder causaal verband ontberende "extra breekie breekie" koppen in kapitalen Kat continu plaatst...
   De klol reaguurdertjes vinden het allemaal prachtig natuurlijk, alleen win je met dat handjevol gemankeerde en zwaar gefrustreerde idioten de oorlog niet.
   En Kat wil toch zo graag gerehabiliteerd worden door de NVJ? Dat maakt hem met dergelijke uitingen natuurlijk bij voorbaat volledig kansloos. Niet bepaald slim dus. Wel gek. En ziek.

   Verwijderen
  6. @Loena Tik
   Micha heeft nu een stukje over de 100ste verjaardag van moeder D., en komt met een zeer zieke grap over ingevroren babyingewanden. Zelfs z'n aanhang is (deels) ontzet. Micha komt dan op een hautain toontje uitleggen dat alles journalistiek gezien geheel in orde is. Micha is niet boos, Micha is verdrietig. Een en ander zegt inderdaad veel over zijn mentale staat. Zoals je zegt: gek en ziek. Verder zegt het ook heel veel over zijn intelligentiepeil: door hemzelf maar ook door anderen schromelijk overschat.

   Verwijderen
  7. (En wat doet een SG überhaupt de hele dag? Is die functie wel nodig? Ik kan me er niets bij voorstellen.)

   De SG is het ambtelijk hoofd van het departement. Van het departement; dus niet van de 'veldorganisatie' die verder in den lande opereert, tenzij de directie daarvan rechtstreeks onder het departement valt. De RR en het OM opereren autonoom. In de opinie van Micha overigens niet, maar die ziet de rechterlijke macht ook nog als verlengstuk van Demmink.

   En zolang er niet voldoende aanleiding is om iemand als verdachte aan te merken zijn inderdaad de handen van de overheid op de rug gebonden. Het is mogelijk dat hier een verkeerde inschatting is gemaakt, maar dan wel door meerdere instanties, meerdere betrokkenen over meerdere jaren.

   Verwijderen
  8. Ik blijf het oneens met de opvatting van Ruud Harmsen dat Demmink als SG geschorst had moeten worden lopende het (een) onderzoek. Ik vind dat een ambtenaar alleen geschorst mag worden als er sterke aanwijzingen zijn dat de tegen hem ingebrachte beschuldigingen juist zijn. Die aanwijzingen waren er niet. Er waren beschuldigingen, er waren geruchten, er was stemmingmakerij (veel stemmingmakerij), maar er waren geen sterke aanwijzingen voor de juistheid van de beschuldigingen. Als een ambtenaar onder zulke omstandigheden zou worden geschorst, zou dat betekenen dat het in de wereld brengen van valse beschuldigingen genoeg is om een "vijand" tijdelijk uit zijn functie te doen ontheffen. Zo zou het rancuneuze mensen als Poot of Baybaşin wel erg makkelijk worden gemaakt om wraak te nemen op Justitie (het gaat hun niet om Demmink persoonlijk, of om afschuw over kindermisbruik, maar om D. als vertegenwoordiger van het door hen gehate Ministerie van Justitie).
   Uit bovenstaande reacties kreeg ik de indruk dat er nieuwe feiten over Demmink aan het licht zijn gekomen. Maar ik vond alleen oude en nieuwe beschuldigingen zonder enig bewijs (b.v. over grootschalig kindermisbruik op een schip in de Zee van Marmara). Graag een linkje als er echt iets nieuws is.

   Verwijderen
  9. Ik ben het met Lezer eens. Geruchten zouden elk overheidsapparaat kunnen lamleggen. Dat kan je uit activistische beginselen leuk vinden, maar het moment dat de lol er af gaat is snel bereikt. Overigens blijkt ook hier het beperkte verstand van Micha: na al zijn enormiteiten over satanische pedonetwerken, die alleen maar steeds grotesker worden (en daarin overigens doen denken aan de Eper incestaffaire) wordt het steeds moeilijker eventuele echte misdragingen aan te tonen.

   Verwijderen
  10. Ik kan niet goed volgen waarom iets perse onderzocht zou moeten worden als je heel veel lucht opklopt.

   Verwijderen
  11. "Ik vind dat een ambtenaar alleen geschorst mag worden als er sterke aanwijzingen zijn dat de tegen hem ingebrachte beschuldigingen juist zijn."

   Zit wel wat in, maar dan loop je wel kans op een cirkelredenering:
   "Geen sterke aanwijzingen, dus geen onderzoek nodig"
   en
   "Er is verder geen onderzoek gedaan, dus de aanwijzingen konden niet bevestigd worden."

   Het argument dat willekeurige, ik noem maar wat, zwemleraren, wel bij één aanwijzing van hun bed gelicht worden, vind ik wel sterk. Er had bij Demmink veel zwaarder ingezet moeten worden, al was het maar om de schijn van belangenverstrengeling en klassejustitie te vermijden.

   Micha Kat is dan een gekke schreeuwer en lasteraar, Adèle van der Plas is dat niet.

   Staat tegenover: ze doet uiteraard wat cliënt Baybaşin haar influistert, dat is nou eenmaal haar werk als advocaat.
   En: in elk geval haar man en collega was extreem links, verdedigde RAF-leden niet alleen omdat iedereen recht heeft op juridische bijstand, maar ook uit gemeende politieke sympathie. Dat vind ik allemaal heel verdacht.

   "Die aanwijzingen waren er niet."

   Vond en vind ik wel. Of ze sterk genoeg waren is weer een andere vraag.

   Verwijderen
  12. "Geruchten zouden elk overheidsapparaat kunnen lamleggen."

   In principe juist, maar valt in dit geval wel mee. Met het schorsen van één SG komt geen overheidsapparaat lam te liggen, want zo iemand heeft een plaatsvervanger (plus dat zoals gezegd ik sterk betwijfel of zo'n ministerie wel nuttig werk doet).

   "Dat kan je uit activistische beginselen leuk vinden, maar het moment dat de lol er af gaat is snel bereikt."

   Ik vind dat niet leuk, zoals ook moge blijken uit tweets van mij vanmorgen over een heel ander onderwerp. Ik werd beschuldigd van behoudzucht en dat is terecht.

   Verwijderen
  13. @Ruud
   "Je" bedoelde ik hier in zijn algemeenheid, niet in de veronderstelling dat jij zoiets leuk zou vinden. Dit even ter opheldering van een kennelijk misverstand. Wat het niet-onderzoeken van Demmink betreft; wie als SG op enig ministerie terechtkomt (los van de vraag of zo iemand iets nuttigs doet) heeft in het traject daarnaartoe meer dan eens onder een vergrootglas gelegen. Dat neemt de kans op zo'n cirkelredenering weliswaar niet weg, maar maakt hem wel kleiner.

   Verwijderen
 28. "Pleitnotitie advocaat Van der Plas t.b.v. #Demmink zaak."

  ©: Corrumpere

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Man man man, wat een stront komt er weer uit je rare hoofd, papi.
  Barra's bloggie is een verzamelplaats voor verstoten KLOL-gekkies aan t worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Man man man,..."

   Door zwaar afgerichte zwijnen woorden mijn pareltjes idd wel eens vaker als om lekker in te rollebollen uitwerpselen vertrapt. Geeft helemaal niet hoor abnormaal grote mf-er! Wanneer zometeen de rapen gaar zullen zijn zal jij van de gekkigheid niet meer weten onder welke opgelichte steen nog te willen schuilen. Zo en nu moet ik mijn zondagse preek nog even wat opluisteren met lieden zoals jijzelf die met hun mond altijd wel een iets te grote broek weten aan te passen, maar met hun geestelijke bijziendheid het hart vanwege een niet willen observerende lafheid altijd maar verre van de geilige realiteit behoren te verschonen. Chaitos...

   Verwijderen
  2. Het lijkt wel of papi meemoduleert met de maanstand.

   Verwijderen
  3. Ach, een beetje lycantropie, het mag geen naam hebben.

   Verwijderen
 30. "Sinds eind december 2012 woont zij in een woonzorgcentrum in Huizen."

  Dat er meer hondjes zijn die fikkie heten moet toch vooral worden gezien in het feit dat naar mijn weten van der Esch niet als toevoeging bij jorus zijn familienaam behoort! Dus ook hier moeten we uiteraard weer eens constateren dat het pedo-mink dossier bij Kat als de welbekende graat in de keel is dwars komen te liggen als een van de relnichtende stijf staande k(u)atjeslatijn?

  Nieuwe bewoonster: Mw. E.
  Demmink-van der Esch is 10 december op ONP 175 komen wonen. We heten haar namens onze woongemeenschap van harte welkom in ons midden. (PDF)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is toch haar meisjesnaam? A bisel goylem, papi.

   Verwijderen
  2. Krijg trouwens net een bevestiging van mijn hierboven gedane vermoedens waarover tevens wordt beloofd met zeer zware claims op de proppen te zullen komen. Heil luciferus dusss...

   Verwijderen
  3. Dat is toch geen hitlersnorretje? Ik vind het eerder een streepje.

   Verwijderen
 31. Hier zie je dus (anders was van der Esch ook heus wel in zijn cv opgenomen!) al dat K(u)attekop hoernalistiek geil slechts ten bate van zijn eigen ego een zielig en op de drempel van dit bestaan rustende omatje vanwege zijn dwars liggende obsessie per-sè moet lopen beschadigen? Schandalig dom deze keer! Als deze Mevrouw hier dus geen zaak meer van maakt dan komt 'onze' kutjeslatijn met dit abject/infame gedrag wel heel erg makkelijk weg. Ik erken de rechtsgeldigheid van dit systeem gelukkig dan ook niet, maar gezien de aangifte geilheid van sommigen hier op deze draad moet Micha zijn volgende aanmaning wel zeer rap al op zijn matje horen ploffen... Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Fokje Modder - "Dat er meer hondjes zijn die fikkie heten moet toch vooral worden gezien in het feit dat naar mijn weten van der Esch niet als toevoeging bij jorus zijn familienaam behoort!"

  Mvr. Demmink-van de Esch is de Moeder van Joris en zijn vader was A.J. Demmink.

  Feiten en onderbouwbaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Feiten en onderbouwbaar"

   Zou de overlegde feiten die ik omtrent deze valstrik voer graag met je willen overleggen, maar omdat ik mij te houden heb aan de afgesproken protocollen zou ik dus gerust maar heel even afwachten met wat voor een vreselijk hoge en gewoon niet op te hoesten sommaties ook jij als persona juridica in de zeer nabije toekomst nog geconfronteerd gaat worden. Tja kerel/karla de wijze van opereren die deze lieden met hun tegenstand al eeuwenlang voeren zijn ook niet de mijne, maar juist daarom weet ik dat je met de juiste insteek je zaakjes tegenover dit soort akkevietjes op orde behoort te hebben. Echt die 2 regenten klojo's die dat omatje met hun zogenaamde 'felicitaties' omringden zijn daar dus puur en alleen als set up opgesteld om jou en in dit geval Micha op jullie gedane wijze uit de school te doen laten klappen dan wel afgaan! Is me dat even' schrikken' he? Je hebt vast wel vaker met dit bijltje moeten hakken hahaha. Leef je trouwens van een uit kering of heb je een goed gevulde juristen club? En weet je hoeveel medegevangenen ik al met de door jouw te verwachten claims via de 'wet' mulder zo goed als levenslang heb zien dan wel horen ontvangen? Dat wil jij niet weten... O ja, en levenslang is hier in dit Holle-Land ook echt tot aan je dood juridisch achtervolgd zijn. Ik kan daar helaas ook nog niets aan doen. Maar je ik ben dan ook...

   Verwijderen
 33. Reacties
  1. Koos hier nog een mede ervaringsdeskundige;

   "I am father of baby raped 3 years long…I am husband of dead NADJA TANASIĆ murdered trough PEDOPHILE PROTECTED BY CROWN…FUCK THEM ALL…START WITH BEA END WITH FAMILY VAN OOSTEN FROM VOORBURG…."

   VERDER:
   "Bauke Vaatstra gaf in 2007 aan dat Justitie heeft gezegd: “Deze zaak gaat nooit opgelost worden”"

   Verwijderen