zaterdag 2 februari 2019

Gele Hesser

Zelfbenoemd overtuigd Gele Hesser drs. Erik Groenendijk, woonachtig in het toch niet onbemiddelde Bussum, is vrijdagochtend om 6 uur van zijn bed gelicht en zat een deel van de dag vast op het politiebureau in Hilversum nadat hij in een YouTube filmpje had aangekondigd dat hij Koning Willem Alexander in Hilversum met een bezoek zou vereren. Die was daar om de Zilveren Camera uit te reiken. Kennelijk vanwege de overspannen Bob de Rooij-toon en de lege blik in de ogen wilde de Hermandad geen enkel risico lopen. Tijdig gearresteerd wegens belediging van de koning

Mogelijk was er een (klein) ontvangstcomité bij elkaar getrommeld, want Robert van der Luitgaarden, die we nog kennen van geseponeerde aangiften tegen Joris Demmink, had in Gooiland een hotelkamer gehuurd, omdat hij onder andere zijn boek Weggejorist wilde promoten bij Koning Willem-Alexander. Robert wist zich tijdig uit de voeten te maken.

Groenendijk is volgens zijn vertrouweling Nico van den Ham verwikkeld in een 'jarenlange durende oorlog' met 'Misdaadgroep Jeugdzorg'. Door 'extreem misdadige werkwijzen van rechters, raadsheren en ander Corrupt Toga Tuig beroofd van zijn drie kinderen'. Daar zal dan wel weer een reden voor zijn (hint: zijn blog), maar als we Groenendijk mogen geloven is het allemaal de schuld van de Koning. Zoals de NOS en Koning samen Fake News zijn (Gele Hesjes en logica).

Erik heeft ook fans die hem dan schrijven: 'Ik vind het mooi om te zien dat u zo fanatiek bezig bent met de gele hesjes, en vooral dat je mensen probeert wakker te maken over chemtrails, zionisten, jeugdzorg, de B.I.S. enz.' Op zijn site verwijst Groenendijk niet voor niets naar sites als Niburu, UFO mania, Vitalifeiten en We Are Change.

Net als andere plotters, raakte ook Erik afgelopen tijd helemaal in de ban van de Gele Hesjes, die kennelijk staan voor een algemeen onbehagen. Barracuda kende Erik (volhardend vader en recht-zoekend burger) namelijk al van een andere video waarin hij burgemeester Halsema voor haar ambtswoning confronteert met het feit dat er in december helegaar geen kerstboom voor het CS stond. Waarop Halsema reageerde: 'Is dat de reden waarom u hier staat?'. Vast wel. Gele Hesjes veroveren Nederland! Vooral met kul.

Barracuda blijft ook in 2019 op de waakvlam

4 opmerkingen:

 1. Moest toch wel stiekem lachen om deze video >> https://www.youtube.com/watch?v=FFfIrq1ykbY&t=1s << Als de lucht dan zo giftig is, hoe heeft hij dan naar buiten kunnen lopen naar het station, daar op de trein staan te wachten en in de trein kunnen stappen? En ondertussen óók 'zwaar vergiftigd' kunnen zijn in the process? En meneertje Groenendijk is ook al iets te veel bevriend met mopperopa Van den Ham(kaas).......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://nicovandenham2.blogspot.com/2019/02/gele-hesser-erik-groenendijk-door.html (Alwaar hij vast alwéér wordt opgepakt, en sinds wanneer is hij 'Drs. Erik Groenendijk MSc.'???!!! Zeker interessant-doenerij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn dit soort figuren die initiatieven als De Gele Hesjes en We Are Here een slechtere naam bezorgen. Zonder dat ze het zelf door hebben. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit soort initiatieven wordt altijd gekaapt door complottheorie aanhangers, professionele relschoppers of extreem rechtse nietsnutten die hiermee hun agenda kunnen aandragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.