dinsdag 4 oktober 2011

Stormfront

We kennen allemaal het geval Jeroen de Kreek: ooit digitaal advocaat, later stalker van Balkenende. Kennelijk is er dan een of ander psychische tik dat je eindigt met pathologische holocaustontkenning. Of met eindeloze rants tegen alles dat Joods is. En wat heeft Jeroentje zich weer enorm in de nesten gewerkt: na de razzia waarbij al zijn servers door het OM in beslag zijn genomen, mag hij op 24 november voor de rechter verschijnen.

Dezelfde obsessieve-compulsieve persoonlijkheidsstoornis lijkt nu ook Micha Kat in zijn greep te hebben. Onder de kop Mundus Vult Decipi werd vorige week de aanzet gegeven tot een reeks verhalen over de 'holocaust hoax'. Tot afgrijzen van een deel van Kat's achterban: 'Is de site gehackt door Stormfront???' 

Onder de Holocaust verstaan we volgens Kat thans de ‘industriële wijze’ waarop de Nazi’s probeerden het ‘complete Joodse ras’ uit te roeien via een systeem van ‘gaskamers’ op meerdere locaties. In die definitie is Holocaust volgens Kat - zelf Jood - een hoax. Maar je kunt wel spreken van een ‘Holocaust minus gaskamers’ waarbij minstens honderdduizenden Joden - Kat houdt het op tussen en een en twee miljoen - zijn omgekomen door toedoen van de Nazi’s, de meesten in getto’s en concentratiekampen. Dat kennelijk weer wel.

De hoax-Holocaust moet volgens Kat in stand worden gehouden, want de echte - die tegen de kinderen overal ter wereld, met name in arme landen - mag niet aan het licht komen. En voor die doelen zijn de Nazi’s van nu die zich hullen in de verraderlijke kleren van de JDL, de Anti Defamation League, het CIDI, de Raad voor de Kinderbescherming en het Ministerie van Veiligheid en Justitie bereid te moorden.

De glijdende schaal van Kat: van MSN-journalist tot afvoerputje van het internet, het is snel gegaan als je er op terugkijkt. Maar even verbazingwekkend is het tempo waarmee Kat zich van zijn eigen achterban vervreemdt. Wie hem nog steunde vanwege Demmink, kondigde deze dagen zijn of haar vertrek aan. Slechts een handjevol verward denkende ggz-patiënten ziet de logica ervan in: 'En wat de RKK betreft, die is al dik 150 jaar geleden overgenomen door de zionistisch-satanische Rothchild bankiertjes'

178 opmerkingen:

 1. Micha kreeg natuurlijk volop steun van de kwaadaardige gek Aart Liberty, al tijden samen met Ko een revisionistische stamgast op Klol.

  Natuurlijk heb elk nadeel z'n voordeel: Kat wordt vanaf nu geassocieerd met drek als Jeroen de Kreek, waardoor zijn geloofwaardigheid tot nul gereduceerd is. Goed nieuws voor Joris Demmink. Die hoeft voortaan alleen maar naar dit artikeltje van Kat te wijzen wanneer hij weer ergens van beschuldigd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof ook geen bal van dat Holocaust verhaal. Pure propaganda. En dat is ook bewezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bekijk de docu van David Cole [nb zelf Joods] maar eens
  4
  Cole in Auschwitz

  http://www.youtube.com/watch?v=iXKHw0EZrqM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het hele holocaust verhaal is voornamelijk gebaseerd op onbetrouwbare Russische getuigenverklaringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, hebben we in Arminius nu onze eigen huisrevisionist? En zijn die bewijzen van hetzelfde niveau als de bewijzen voor het inslaan van Elenin op aarde? Kom maar op met die 'bewijzen'.

  Wanneer je dan toch bezig bent, lever dan ook even de bewijzen voor het gigantische complot onder historici om de waarheid over de Holocaust verborgen te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cole heeft zijn verklaringen over de Holocaust al in 1998 herroepen.

  Waarom wordt je trouwens geloofwaardiger wanneer je joods bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Galien

  Ja vind je het gek als je met de dood wordt bedreigd. De zionistische lobby is zeer machtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals gezegd. Het hele holocaust verhaal is voornamelijk gebaseerd op onbetrouwbare Russische getuigenverklaringen tijden het Neurenberg proces. Dat hele Neurenberg proces was een gearrangeerd proces met een achterliggende bedoeling

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, het is de schuld van de zionisten, helemaal vergeten. Maar ja, volgens onze huisantisemiet Adamas ben ik een agent van de Mossad, vandaar.

  En nee hoor, het 'holocaust verhaal' zoals jij het zo fijntjes noemt is gebaseerd op:

  - honderdduizenden documenten
  - getuigenissen van overlevenden, kampbewakers, de lokale bevolking en kampcommandanten
  - demografische gegevens (na 1945 zijn miljoenen joden plotseling verdwenen)
  - foto's
  - Zou het bijna vergeten: de kampen zelf


  De Shoah is in feite één van de best gedocumenteerde gebeurtenissen van de twintigste eeuw. Overigens geldt ook hier weer dat duizenden wetenschappers (in dit geval historici) blijkbaar in een complot zitten om de waarheid te verhullen, iets wat je ons ook al probeerde wijs te maken m.b.t. Elenin. Allemaal in dienst van de Mossad, neem ik aan?

  Sorry hoor, maar om een Holocaust revisionist te zijn, moet je ófwel dom (Adamas), ófwel dom en kwaadaardig (Kat en Jeroen de Kreek), ófwel puur kwaadaardig (Aart Liberty) zijn.

  Kortom: buiten de kring van antisemieten en Hitler-fans als Ernst Nolte is de Shoah onder historici volstrekt onomstreden, al wordt er uiteraard wél veel gediscussieerd over de oorzaken en precieze uitvoering van de Shoah.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Arminius doet nu net alsof alle overlevenden van de vernietigingskampen liegen over hun ervaringen daar voor de Joodse lobby...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En daar was Jeroen met zijn tot op heden meest intelligente bijdrage.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ja, verplicht kijkvoer is natuurlijk Claude Lanzmann's 'Shoah'. In zijn geheel te vinden op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5W0WcZu9O74

  Zinloos voor jeroen, maar voor Arminius is er wellicht nog enige hoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja, veel meer heeft hij ook niet in te brengen :)

  overigens snap ik nu wel waarom gelovers van het ene complot ook warm te krijgen voor het andere complot.

  Men negeert gewoon alle documentatie en alle bewijzen die het officiele verhaal ondersteunen en gaat vervolgens af op een ontkenningsfilmpje dat je bij het handje pakt en je langs de argumenten voor de ontkenning leidt.
  Dat is allemaal veel overzichtelijker, veel begrijpelijker dan die stortvloed aan rapporten, getuigenverklaringen, etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Arminius doet nu net alsof alle overlevenden van de vernietigingskampen liegen over hun ervaringen daar voor de Joodse lobby...

  Dat doen ze ook!

  En nee hoor, het 'holocaust verhaal' zoals jij het zo fijntjes noemt is gebaseerd op:

  - honderdduizenden documenten
  - getuigenissen van overlevenden, kampbewakers, de lokale bevolking en kampcommandanten
  - demografische gegevens (na 1945 zijn miljoenen joden plotseling verdwenen)
  - foto's
  - Zou het bijna vergeten: de kampen zelf

  Klopt geen donder van!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekker al die onzin blijven geloven die je al 50 jaar door de zionistische maffia wordt verteld. Je vooral niet er in verdiepen maar klakkeloos alle gelul over de holohoax geloven.

  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het meest absurde is nog wel dat als je de holocaust im frage steld, je ook nog een veroordeeld kunt worden. Stel je voor dast als je de slag bij Wateloo of Genocide in Rwanda ten vrage steld, je daarvoor veroordeeld kunt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh, nee, Arminius? Al die historici liegen? De documenten zijn gefabriceerd? De overlevenden, kampbewakers en omwonenden zijn stuk voor stuk zionistische agenten?
  De kampen zijn ná 1945 geconstrueerd? De foto's zijn trucages?

  Vergeet mijn suggestie de Shoah eens te bekijken maar. Jij beweegt je in hetzelfde riool als Jeroen, Aart en Adamas.

  En hou eens op met je eeuwige links en copypasten. Wanneer je iets te melden hebt, doe het dan in je eigen woorden, eventueel ondersteund met links.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @p.vander.galien

  Goed kijken naar Claude Lanzmann's 'Shoah'.

  Claude Lanzmann legt heel precies uit dat de Holocaust niet op de begroting van de Duitse Rijksoverheid stond.

  Voorts is het zinnig de dagboeken van Zionist Theodore Herzl (1860 – 1904) te lezen. Daarin staat zeer gedetailleerd dat de Zionisten gefixeerd waren op het verkrijgen van Palestina en dat het antisemitisme daarvoor moest aanzwellen. Ook legt Herzl zeer nadrukkelijk uit dat hij antisemieten als zijn bondgenoten ziet. Hij noemt zichzelf de grootste antisemiet op aarde en hij wil geaccrediteerde antisemieten aanstellen voor de controle van de massa. Israël noemt hij wereld getto en de eerste arbeiders die het land moeten ontginnen noemt hij dwangarbeiders 'before the crime'.

  Ook is Zionist Herzl tegen democratie, dankbaar voor slavernij, tegen assimilatie en tegen emancipatie en Herzl legt gedetaileerd uit dat de Zionisten hele landen economisch ten gronde kunnen richten. Ook vertelt Herzl in zijn dagboeken expliciet dat de Joodse Bankiers familie Rothschild een internationale bedreiging vormde en dat deze familie het financiële commando voerde over de legers van de vijf grote machten en dat zonder deze familie geen oorlog mogelijk is en dat mensen voor vrede van hen afhankelijk zijn.

  Joden die tegen het Zionisme zijn worden door Herzl gekleineerd. Later, voor en tijdens WOII, hebben Zionisten diepgaand gecollaboreerd met de Nazi's. Zo zeer zelfs dat er in de leiding (aan de top) geen onderscheid te maken is tussen Nazi's en Zionisten. De Zionisten van het CIDI vertellen dit niet omdat het Zionisten zijn. Zionisme en Jodendom hebben niks met elkaar gemeen. Wees je dat eens bewust als je fijnst oog te hebben voor Joodse belangen. Lees ook http://www.jewsagainstzionism.com, daar staat het allemaal door Joden uitgelegd.

  Dusse, haal eerst je diploma holocaust-studies voordat je dom reageert.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. fijnst = veinst

  Voordat iemand begint te zeiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kijk, dat is het mooie van Jeroen, die hangt zichzelf altijd onmiddellijk op. Aart moet je daarvoor eerst provoceren.

  Nou, nee, dat de Holocaust niet op de begroting van de overheid stond, dat is natuurlijk echt een bewijs dat 'ie nooit heeft plaatsgevonden. Wanneer Hitler de Joden écht uit had willen roeien had hij natuurlijk daar gewoon een bedrag op de begroting voor opgenomen.

  "In overeenstemming met de daarvoor eerder gemaakte afspraken, stelt het kabinet voor 20 miljoen mark uit te trekken voor de uitroeiing van de Joden binnen het Reich. Uitvoering van deze taak zal opgedragen worden aan Reichsfüher SS Himmler. Mogelijk zal het kabinet u in een larter stadium om de toekenning van extra middelen verzoeken. Dit is mede afhankelijk van hoe onze expansie in Europa zal verlopen".

  Hoe onnozel kun je zijn.

  Trouwens, Jeroen, antisemitisch feestnummer van me, wat hebben een paar uit hun verband gerukte citaten te maken met de Holocaust? Heb JIJ de Holocaust überhaupt wel eens bestudeerd of ben je nooit verder gekomen dan Herzl?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nu we het er tóch over hebben, Jeroen, wat vind jij trouwens van al die documenten, getuigenissen, foto's, etc? Net als Arminius van mening dat het fabricages van de zionisten Zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @p.vander.galien

  Je wil het kennelijk niet begrijpen. Jij bent de antisemiet omdat je niet wil inzien wat de feiten zijn.

  Ik zeg niet dat de Holocaust niet heeft plaatsgevonden. Ik zeg dat het niet een exclusief Duits project was. Ik zeg dat de Zionisten en Amerikanen hoofdschuldig zijn. De planologen, de financiers, de wegbereiders, de belanghebbenden. De Nationaal Socialisten waren de uitvoerende Nazi's.

  Dat de Holocaust niet op de Duitse begroting stond is een aanwijzing dat er iets niet klopt. Een particulier project? De Duisters waren zeer 'gründlich' weet je. Bovendien werkte de Joden in de concentratiekampen als slavenarbeiders voor het particuliere bedrijf van de Joodse familie Rotschild, die door Herzl beloofd was de eerste prins van Israel te mogen leveren. Hoeveel gekker moet het zijn voordat de feiten tot je botte hoofd doordringen?

  Verder zijn de citaten niet uit enig verband gerukt. Jij weet daar helemaal niks van omdat jij je nergens in verdiept en alleen aan het zieken bent.

  De Zionisten en Nazi's zijn eender. Joden waarschuwen daar al sinds het begin van het Zionisme voor.

  Met jouw houding, de onwil om feiten onder ogen te zien, ben je dienstbaar aan de vernietiging van het Jodendom.

  Jij bent de Jodenhatert.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja, en het feit dat jij anderen dan de nazi's aanwijst als hoofdschuldigen maakt je niet alleen tot een warhoofd die nergens serieus genomen wordt, maar ook tot antisemiet, Jeroen. Jij impliceert dat de Joden zélf de hoofdschuldigen zijn van de Holocaust. Daarmee onthef je natuurlijk de nazi's van hun verantwoordelijkheid, en dat is ook precies je bedoeling. En dan nog snotteren wanneer iemand je een antisemiet noemt? Wat ben je toch een hypocriete flapdrol.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Jij beweegt je in hetzelfde riool als Jeroen, Aart en Adamas. "

  Verbaast je dat?

  Bijna bij elke 911-ontkenner blijkt dat die ook de holocaust ontkent.

  De gebruikte argumenten zijn bijna hetzelfde.
  Zie hoe arminius al het bewijs van de holocaust afdoet als zijnde nep, net zoals david griffin doet met al het bewijs van 911 dat hem niet uit komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Truth

  Nee,niet echt. Het verbaast me altijd weer dat zoveel complotters antisemieten zijn. Ik vraag me af wat daar de reden voor is.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. 'Bijna bij elke 911-ontkenner blijkt dat die ook de holocaust ontkent'

  Yep, te groot evenement om te 'begrijpen', dus zal er wel weer iets anders achter zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Galien

  De kampen zijn ná 1945 geconstrueerd?

  Hahaha, Ja klopt nog ook. Door de Russen zijn er in de zg gaskamers muren doorgebroken, gaten waar zg gas door naar binnen zou worden gegooit zijn later gemaakt, en zo kan ik nog wel ff doorgaan. DAAR zijn wel bewijzen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @p.vander.galien

  Je bent abject.

  Je wil niet lezen, je wil niet begrijpen en je wil hoofdschuldigen van WOII en de Holocaust buiten beeld houden. Je gaat voorbij aan wat ik schrijf en je gaat vooral voorbij aan de Joodse belangen.

  De feiten bewijzen dat de Zionisten en Amerikanen hoofdschuldig zijn aan WOII en de Holocaust omdat zij het antisemitisme in Europa a) gewild hebben en b) aangezet hebben en c) betaald hebben en d) diepgaand met de Nazi's gecollaboreerd hebben.

  Het onderwijs liegt over de schuld aan WOII en de Holocaust, zionisten liegen daar willens en wetens over, Amerikanen liegen daarover en jij verdedigt die leugens terwijl de feiten in het gezicht slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh ja, Arminius? Lever die bewijzen maar even aan, dan. Wanneer je daar toch mee bezig bent stel ik voor dat je daar een artikel van maakt en dat aanbiedt aan een serieus historisch tijdschrift. Daar zijn ze zéér geïnteresseerd in nieuwe theorieën. Oh nee, wacht, allemaal in handen van de zionisten natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dat is overiogens allemaal toegegeven door de beheerder van auswits Die is nu zeker ook een antisemiet?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. DE VERVALSTE GASKAMER IN AUSCHWITZ
  http://radioislam.org/nederlands/complete-feiten-over-de-holocaust/complete-feiten-over-de-holocaust.html#18

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Toen in 1948 het Auschwitz Museum werd gebouwd, werd Crematorium I in de veronderstelde originele staat gebracht. Alles eraan is vals (Tout y est faux): de afmetingen, de plaats van de deuren, de opening om Zyklon B in te gooien, de ovens (herbouwd op aanwijzing van enkele overlevenden), de hoogte van de schoorsteen. Aan het eind van de jaren zeventig wees Professor Robert Faurisson al op deze falsificaties, toen de officials van het Museum nog luidkeels de echtheid volhielden...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De voor echt versleten reconstructie heeft weinig met de toenmalige werkelijkheid gemeen. Een nieuwbouwschoorsteen, op een verkeerde plaats, niet in verbinding met de eveneens nep-ovens. Verwijderde tussenmuren waardoor de zogenaamde gaskamer 5x zo groot werd. Valse, vroeger niet bestaande ingang. Nooit aanwezig geweest zijnde "inwerpgaten voor Zyklon-B", enz., enz.
  De vervalsing is zo gênant dat zichzelf respecterende JHV-historici als Poliakov, Wellers, Hilberg en Pressac geen foto's van deze ‘gaskamer' meer in hun boeken afdrukken.

  Maar blijf vooral al die zionistische leugens geloven hoor. Maakt mij geen reet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Jeroen

  Ga ik voorbij aan wat je schrijft, jeroen? ik dacht dat ik toch uitgebreid in was gegaan op je kolderieke veronderstelling dat de nazi's de Holocaust op de rijksbegroting hadden moeten zetten. Voor de rest zie ik je helemaal geen bewijzen leveren voor al je wilde fantasieën. Je roept maar wat onsamenhangende kreten over Herzl, zionisten en Amerikanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @galien

  Ik had nopg een beetje respect voor je, omdat je zaken goed kunt onderbouwen, maar dat respect is inmiddels wel wel met die debiele uitspraken van je. Ga eens echt onderzoek doen man!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Van jouw link zou ik daadwerkelijk PVV'er worden, Arminius. En dat terwijl ik Wilders als zijnde van hetzelfde intellectuele en moreel niveau als Jeroen beschouw. Kun je nagaan hoe erg die link is.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. 'Ga eens echt onderzoek doen man'

  Inderdaad, en blijf niet elke keer hangen bij al die idiote complotsites, Arminius. Is duidelijk niet goed voor je mentale gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Arminius

  Goh, de zoveelste antisemiet die een hekel aan me heeft. Ik zou zeggen: welcome to the club en bedankt voor het compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De PVV en met name Wilders is niet anders als een marionet van de Zionistische heilstaat Israël. Moet je lekker zelf weten als jij daar bij wilt horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Handig John om alles wat je niet welgevallig is af te doen als complotsites. Dat is zoooo 9/11

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Het ergste is nog wel dat deze rotzooi en leugens ook nog eens bij onze kinderen op school door hun strot wordt gepropt als voer voor ganzen. Slikken of stikken! Waarom denk je dat er op zwarte/moslim scholen hier geen les meer over wordt gegeven?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ach ja, natuurlijk, ook Wilders is een marionet van de zionisten. Zeg, Arminius, oude jodenhater, wat vind jij eigenlijk van de Protocollen van Zion? Gewoon nieuwsgierigheid van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Van der gallisch gedraagt zich zoals zijn geholohoaxste tribegenoten, als een hond dat te veel geslagen is. Althans dat propageert zijn soort al sinds Gé-zoes ze met de zweep als synagoge van lucifer op zijn pooiers terecht wees, en daarom als monetaire hoeren het voorportaal van de tempel uit joeg! Vandaar dan ook dat hij er warm van wordt als er terecht en met feiten tegen hem aan gezeken wordt!? Zoals van dam al tegen pim "Jij bent een minderwaardig persoon" zei, wil ik er bij van der gallisch nog onmenselijk plus demonisch vermomd in een mensachtige gedaante van eeuwigdurende 'slachtofferschap', aan toe voegen. Verder wens ik mij dus niet meer te bevuilen met het niveau waarop er hier op deze draad over deze uiterst pijnlijk/sirieuze zaken wordt geraaskalt...
  Een van de ontelbare bronnen der holohoax!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Een klein stukje omdat je toch weigert om mijn linken te lezen

  Het begin van zijn liefde voor Israël is een verhaal dat Geert Wilders graag deelt. Op 18-jarige leeftijd had hij een baantje in een augurkenfabriek net over de grens in Duitsland om een reis naar Australië of Israël te kunnen maken, ‘omdat je ook nog moet kunnen werken voor je geld en dat kon in die twee landen’.

  De tocht groeide uit tot een verblijf van een paar jaar. Hij werkte in broodfabrieken en een moshav, een kibboetsachtige gemeenschap. Met het daar verdiende geld reisde hij de regio rond. ‘Al in 1982 merkte ik als 18-jarige de haat tussen landen en de grove onderdrukking door niet-democratische leiders. In Egypte werd ik spontaan uitgenodigd op de thee door een uiterst vriendelijke Egyptische familie maar zodra het woord Israël viel – een land waar Egypte toen al formeel vrede mee had gesloten – twinkelde pure haat in hun ogen en in de ogen van de meeste anderen. Ook was er grote angst voor de eigen leiders. Ik herinner me dat de Egyptische president Moebarak op een dag spontaan de Sinaï bezocht en mensen zich schielijk in hun huizen verscholen.’

  De reis maakt een onuitwisbare indruk op de jonge Wilders. ‘Ik woonde een half jaar in de Jor-daanvallei boven Jericho, en hoe vaak we niet de schuilkelders in moesten als terroristische elementen 3 kilometer vanuit Jordanië de grens overkwamen’, zei hij in 2005 in het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

  Zijn liefde voor Israël, ‘de enige democratie in het hele Midden-Oosten’, is nooit meer bekoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. http://vl.altermedia.info/de-nederlanden/geert-wilders-verliefd-op-israel_7462.html

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Bedankt voor de link Adamas, weer wat te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. nou, Arminius, redeneren en onderzoek verrichten mogen dan niet je sterkste punten zijn, copypasten kun je als de beste.

  Excuseer me nu even terwijl ik probeer Adamas' cryptische post te decoderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. n zijn strijd tegen het moslimextremisme heeft hij in de Israëli’s ervaren bondgenoten gevonden. In 2005 probeert hij (vergeefs) de Tweede Kamer te winnen voor het idee van ‘administratieve detentie’. Dat is de door Amnesty International verfoeide Israëlische wet die het mogelijk maakt mensen een half jaar op te sluiten zonder enige vorm van proces. (!!!) Wilders heeft dat plan eerder dat jaar opgedaan tijdens een bezoek aan Israël. ‘Op verzoek van de Israëlische regering regelde ik gesprekken met terrorisme-experts voor hem’, zegt Manfred Gerstenfeld, een in Amsterdam opgegroeide consultant die verbonden is aan een denktank in Israël. ‘Wilders ziet in Israël een baken, een lichtend voorbeeld. Israël is zich bewust dat het bedreigd wordt, Nederland niet.’

  Als Elsevier hem tijdens die reis interviewt, is hij op bezoek bij een Israëlische kolonel buiten dienst die commandant was in de Gazastrook – en sindsdien een deel van een van zijn benen moet missen. Wilders woont ook op een militair ereveld een herdenking voor een oorlogsheld bij en krijgt daar spontaan een hand van Ehud Barak. De oud-premier van Israël complimenteert hem met een paginagroot interview in het Hebreeuwse dagblad Yediot Ahronot.

  Geen deur in Israël blijft voor hem gesloten, stelt de PVV-leider. ‘Op het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken kwam ik in het strengst beveiligde deel – achter dikke deuren – en daar zat dan de Iran-desk, allemaal wetenschappers die kranten in het Farsi spelden’, beweert hij in De Pers.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ook bij de Mossad, de geduchte geheime dienst van Israël, kan hij terecht. In 2004 meldt hij dat de Mossad de Nederlandse inlichtingendienst AIVD heeft gewaarschuwd dat terreurcellen in onder meer de Benelux over chemische wapens beschikken. Dat heeft hij vernomen tijdens gesprekken met hoge functionarissen in het Mossad-hoofdkwartier. De contacten van Wilders in Israël zijn zo goed dat de Nederlandse ambassade in Tel Aviv geen programma hoeft te maken als hij naar Israël komt, maar alleen de wapenvergunningen voor zijn lijfwachten moet regelen, aldus een welingelichte bron.

  In de ruim acht jaar die Wilders in de Tweede Kamer zit voor de VVD, de Groep Wilders en de Partij voor de Vrijheid, heeft hij zich in een continue stroom schriftelijke Kamervragen opgeworpen als een verdediger van Israël, zo wijst het archief uit. De verwijten aan de buurlanden van de Joodse staat zijn niet van de lucht, maar Israël wordt gespaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ah, ja, interessante link, Adamas. Vooral de reacties. Reactie met de hoogste waardering: "I feel sorry for Germans. Germans did NOT do a damn thing wrong in World War 2. However, Germans are falsely accused of horrible atrocities."


  Het is je vast uit het hart gegrepen. Arminius zal deze briljante analyse van WO2 ook wel delen, neem ik aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het is met die reacties op mijn link precies zoals met jouw van 'antisemitisme' stinkende hersenscheten hier bij Barracuda van der gallisch! Of je bent te geconditioneerd om te begrijpen waar deze discussies over gaan, of je bent zoals ik al eerder beweerde (en terecht zoals nu wel blijkt!) een valse kike die enkel op deze wereld is uitgepoept, om tegen zoveel als maar mogelijke sjekkels de niet-joden goy-wereld aan al jullie geparasiteerde oplichterspraktijken te 'MOETEN' onderwerpen! Een tussenweg is er gewoonweg niet. Gecabaliseerd filosemitische idiJOOD...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hahaha, ja mooi verhaal dat Steven Spielberg

  As a youth, Steven Spielberg says, he was ashamed to be a Jew.

  Hier nog een mooi linkje
  http://www.holocaustdenier.com/holocaust-denial/

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En natuurlijk mag deze docu ook wel ff worden gezien

  ONE THIRD OF THE HOLOCAUST
  http://codoh.com/video/onethird.html

  Een hele zit. [4 uur] Maar absoluut de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Die Micha Kat is overigens wel dom bezig met die Holhoax item, want dat is gelijk een mooie reden om die site KOL wegens antisemitisme uit de lucht te halen, waarmee de Demmink zaak mooi in de doofpot kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Heb je net Adamas' eerste boodschap met veel moeite gedecodeerd, komt 'ie onmiddellijk met een nóg warriger post aanzetten.

  Maar goed, ik geloof niet dat er in de nieuwe post zoveel nieuws beweerd wordt. Dat ik door de Mossad vorstelijk beloond wordt voor mijn filosemitische propaganda had Adamas de Antisemiet al eerder op de voor hem zo typerende, ludieke wijze aangetoond.

  Adamas, je zou me nog steeds eens uitleggen wat 'gecabaliseerd' betekent?

  Hoe zit het trouwens met die bewijzen, jongens? Krijg ik die vandaag nog te zien? If moet ik daarvoor 60 Youtube filmpjes bekijken van mensen die hun hoofd nóg minder op orde hebben dan jullie zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Zeg Galien, ga je nog reageren op mijn stukjes over Wilders? Of komt het je even niet zo goed uit dat Wilders een agent van de zionisten blijkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Reageren op Wilders? Wil ik best doen, hoor. Wilders is een reactionaire hufter waarvan het mij niets zou verbazen indien hij flinke donaties zou ontvangen van al even reactionaire Israëlische organisaties. Ik zou zéér geïnteresseerd zijn in onthullingen over de financiering van de PVV.

  Ga jij me nog wat bewijzen laten zien, gepresenteerd in een enigszins samenhangend betoog met RELEVANTE links, over de Holocaust als hoax? Het enige wat je tot nu doet is copypasten en het wereldrecord 'links plaatsen' verbreken. Je denkt toch niet echt dat ik de bagger op Youtube waar jij en Adamas naar linken, ga bekijken?

  Graag wat argumenten van serieuze historici. Oh, wacht, die historici bestaan niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Oh, trouwens, tot nu toe BLIJKT niks over Wilders. Beetje voorbarig, Adamas. Maar ja, complottertje. Jij hebt je oordeel al klaar voordat je de feiten kent.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Galien Hoe kun je in hemelsnaam bewijzen dat iets NIET gebeurt is? Dat is het zelfde als zeggen dat iemand schuldig bent, en dat die persoon dan maar moet bewijzen dat hij onschuldig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ga jij me nog wat bewijzen laten zien, gepresenteerd in een enigszins samenhangend betoog met RELEVANTE links, over de Holocaust als hoax?

  Dat wil ik met alle liefde doen, maar daar ben jij helemaal niet in geïnteresseerd. Als ik je een link met bewijzen geef, begin je direct weer te brullen dat het allemaal antisemieten of revisionisten zijn.

  The truth

  It was a transit stop where Jews were de-liced and had their hair cut before being shipped to occupied Russia. Train loads of Jews would arrive at T-II to be deloused. Their luggage would also be deloused. Once the procedure was completed, the Jews would board a new train that would take them to their final destination which was either a labor camp or ghetto somewhere in occupied Soviet territory.

  German documents indicate Jews were being funneled through Treblinka which was designated a transit camp. Treblinka played a major role in the deportation of Jews from the Warsaw ghetto to labor camps and ghettos farther east.
  http://judicial-inc-archive.blogspot.com/2010/04/treblinka.html

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Nee, Arminius. De bewijzen vóór de Holocaust zijn overweldigend in de vorm van getuigenissen, documenten en al de andere voorbeelden die ik eerder noemde. Al die bewijzen leiden er toe dat historici het over de grote lijnen van de Holocaust eens zijn.

  Wanneer jij van mening bent dat er géén Holocaust geweest is, rust op jouw de taak aan te tonen dat ófwel die bewijzen in werkelijkheid niet bestaan ófwel dat 99% van alle historici die zich met de Holocaust bezig houden, die bewijzen tot nu toe volstrekt verkeerd geïnterpreteerd hebben.

  Wanneer jij van mening bent dat die bewijzen niet bestaan, veronderstel je dat er onder historici die de Holocaust bestuderen een gigantische samenzwering bestaat om de feiten te vervalsen cq verborgen te houden. Jeroen is krankzinnig genoeg om dat te geloven, maar voorlopig neem ik nog even aan dat jij niet denkt dat alle historische in loondienst van de Mossad zijn.

  Resteert dus de mogelijkheid dat al de eerder genoemde feiten tot nu toe verkeerd geïnterpreteerd werden. Nou, ik zou zeggen: toon maar aan dat al die professionele historici er naast zaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Je verwijst in je post naar de theorie dat Treblinka een 'durchgangsladen' en geen 'vernichtungsladen' was, een theorie die vooral werd gepromoot door Carlo Mottagno en Jürgen Graf. Een theorie die alleen al door de getuigenissen van de daders tijdens de Treblinka-processen in 1946 en later geen stand houdt. Zie o.a. http://www.zukunft-braucht-erinnerung.de/nachkriegsdeutschland/die-juristische-aufarbeitung-der-ns-verbrechen/573.html

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Urgh...'laden' moet natuurlijk 'lager' zijn in mijn vorige post.....

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ok... 'pyt';

  En nu niet meer je hoek uit voordat je na bestudering van mijn huiswerk met zinniger bijdrages aan deze draad voor de dag kan komen. Anders moet je maar werkelijk net zo lang blijven zuigen totdat er met tegenmaatregelen gekomen gaat worden, waarbij er met lieden zoals jouw soort als antimenselijke probleem echt afgerekend zal moeten worden. Capiche? Ow ja 'pyt'; en zoals je allicht al wel wist, zal ik er geenzins een zijn van de doodstraf. Capiche? Njet dus. Want jouw soort met feiten overtuigen is als het met sprookjes bedotten van pytjes die op het punt staan van ejaculeren wegens zwakzinnigheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Tjee, Adamas, was ik echt bijna vergeten hoe een innige relatie jij met zaken als 'feiten' en 'samenhangend betoog' hebt.

  Hoe zit dat trouwens met dat 'cabalistische 'en 'antimenselijke'? Je zou me dat nog steeds een keer uitleggen. Lukt dat zonder te verzuipen in je eigen betekenisloze gebral?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Zeg 'pytje'-AIVD-bell. Moet ik er dus van uitgaan dat jij wegens het erin gestampte 'geloof', nooit weder tot inkeer kan of zal komen?

  Dan heb ik je hierbij als holocaust erkenner geidentificeerd hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. ff gekeken op KLOK. Alle usual suspects zitten daar. Aart Liberty en Arend Zeevat die zogenaamd geen antisemieten zijn, zijn daar nadrukkelijk aanwezig om hun ziekelijke holocaust-ontkenningsgedachten te uitten. Ik verwacht dat KLOL binnenkort op zwart gaat door ingrijpen van justitie en CIDI

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Nog meer bewijs dat het onzin is.

  On the basis of his qualifications, in 1988 Leuchter was commissioned by German-Canadian publisher Ernst Zundel to conduct the first thorough forensic examination of the alleged Nazi gas chambers at Auschwitz and Birkenau in Poland. After Leuchter testified that the alleged facilities were not -- and could not have been -- used for mass extermination, Jewish activists ruined his life.

  http://video.google.com/videoplay?docid=654178281151939378

  BeantwoordenVerwijderen
 69. p.vander.galien gelooft alleen wat hij van de zionazi's verplicht heeft moeten leren op school.

  Bij de inquisitie en heksenverbranding ging dat ook zo. Wie niet de aristocraten naar de bek sprak riskeerde straf.

  Nog niet zo heel lang geleden werden wetenschappers die de evolutietheorie verkondigde verketterd.

  Triest dat p.vander.galien nooit geleerd heeft dat hij zelf mag denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Inderdaad diep triest. Volkomen gebrainwasht

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @hetzuur en Arminius: Ik heb het idee dat jullie je ook niet echt open stellen voor andere ideeen met alle respect.

  Is het niet mogelijk om, en dan spreek ik ook P. aan, elkaar in elkaars waarde te laten en te zwijgen over "hersenspoelen", "niet zelf nadenken" (wat een onzin) en dergelijke? Misschien komt het dan ergens toe. Nu leid het alleen tot een ordinaire flame-partij en niet tot een inhoudelijke discussie waarin naar elkaar word geluisterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @deweb

  Maar waarom zou je luisteren naar holocaust-ontkenners?

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @nworulestheworld: Omdat dat nu eenmaal bij een discussie hoort in dit geval?

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @Deweb

  Laat toch gaan. Het is niet meer dan intelelctuele welles-nietes prietpraat wat zich hier in dit draadje afspeelt.

  De Holocaust-ontkenners voorop, met hun in anti-Zionisme en volstrekt onbelangrijke details verpakte haat voor het Joodse volk.

  Het is niets meer of minder geleuter als je van Wilders adepten hoort; alle moslims zijn stom, omdat we een hekel hebben aan doorgeslagen extremisten en Marokkaanse buurtsnotjongens.

  Het is van een simpelheid die je niet moet bestrijden, maar juist negeren, en behandelen wanneer het om personen zoals Jeroen de Kreek en Micha Kat gaat die leiden aan een zich kwalijk ontwikkelende gedragstoornis.

  Neem Aart van Wijngaarden. Deze gefrustreerde dikbuik beweert bij hoog en laag dat hij niet een hekel heeft aan Joden in het algemeen, want hij luistert ook naar Bob Dylan. Ook een Jood immers.

  Ik bedoel, dan ben je toch uitgeluld? Net als wanneer je geconfronteerd wordt met de intelligentie van iemand die zegt dat de Islamitische cultuur achterlijk is, en de Profeet een pedofiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik weet dat 'ziva' de gekoosjerde counterpart is van 'pyt'. Zij moet haar gehersenspoelde balletjes echter tussen de schouders mee torsen. Hé 'ziva' ik wil je hieronder met wat volgens jou er niet toe doende zaken verrijken. Ik weet dat dat hopeloos verspilde moeite is. Met name omdat ik de intenties van jullie gespeelde slachtofferschap van binnenuit heel goed ken! (sic) Toch wil ik je nog wel verwittigen dat het binnenkort toch echt DE holohoaxerkenners zullen zijn die DE gekoosjerd gehersenspoelden mogen afdrogen via dezelfde maatregelen die de shoaindustrie nu nog wel tegen hun gefundeerde oppositie crimineel misbruikt. Dus om nou alles wat hier gebacht wordt te bagetaliseren met lulkoek, is volgens mij dan ook zeker de reden voor jullie wedergekomen onderduik...

  "Deze bijdrage is bedoeld voor hen die hun kennis over “de holocaust” hebben gevormd middels het onderwijs en de media. Het weerlegt talloze misverstanden over “de holocaust” door onbekende feiten te noemen die krampachtig buiten de openbaarheid worden gehouden. Alleen wie ook van deze feiten kennis heeft genomen is in staat een evenwichtig oordeel te geven over “de holocaust” en aan discussies daarover deel te nemen. Zonder die kennis is elk oordeel gebaseerd op halve waarheden en hele leugens.

  We vervallen op dit forum dan telkens vruchteloos in dezelfde vragen en dezelfde discussies. Als u kennis hebt genomen van de hele waarheid, schaam u dan niet uw mening te herzien. Ook King Arthur geloofde zijn leven lang in de “feiten” waarmee hij door het onderwijssysteem en de joods-overheerste media is overladen. Tot hem na zorgvuldige bestudering van de indrukwekkende en niet weerlegde revisionistische feiten de ogen zijn geopend. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald..."

  Kom nog maar eens terug als je je hebt vergewist van de realiteit 'meiske'...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Volstrekt met nworulestheworld eens. Je discussieert toch ook niet over de vraag of de aarde plat is? Op dat niveau bevinden holocaustontkenners zich.

  En dan heb ik het alleen nog maar over het intellectuele niveau gehad. Laten we het eens hebben over de morele drek waarin de holocaustontkenners zich wentelen. Wanneer je vanuit een diepe haat tegen Joden (ze zeggen zionisten, maar bedoelen natuurlijk gewoon joden) de industriële massamoord op 6 miljoen mensen ontkend, ben je schorem. Klaar.


  En dan de onvermijdelijke Ernst Zündel. Ik dacht al, wanneer komt iemand met hem opdraven. Laten we eerst eens beginnen met Zündel politiek te plaatsen. Hij verdedigde Nazi-misdadigers die naar Canada uitgeweken waren te vuur en te zwaard. Hij is van mening dat de Joden een nieuwe Holocaust verdienen en dat ze die net als de vorige over zichzelf afgeroepen hebben: http://www.nizkor.org/hweb/people/z/zundel-ernst/Zundel-Tsadok-013.html

  Zündel is ook de auteur van "The Hitler we loved and why", gepubliceerd door zijn eigen Samizdat Publishers. Samisdat publiceerde ook opwekkende muziek onder de titels "Wehrmacht Victory Fanfare" en "Music of the Third Reich" (ondertiteling: "voedsel voor de Arische ziel").

  Oh, tussen de bedrijven door hield hij zich ook nog bezig met UFO's, waarin hij lange tijd een heilig geloof koesterde.

  Het geval Leuchter waar Arminius het over heeft was wel lachen. Leuchter was een zelfbenoemde ingenieur (hij had nooit enige opleiding genoten en was na alle publiciteit gedwongen dat publiekelijk te erkennen), die door Zündel werd ingehuurd om te bewijzen dat er in Auschwitz nooit gaskamers waren geweest.

  Leuchter verschafte zichzelf toegang tot de gaskamer in Auschwitz en hakte een paar stukjes uit de muur. Verrassing, verrassing: uit die stukjes bleek volgens onze nep-ingenieur onomstotelijk dat er in Auschwitz nooit iemand vergast was. Uiteraard lachten echte ingenieurs hem uit, maar in kringen van neo-nazi's en holocaustontkenners was Leuchter vanaf dat moment een held.

  Gefeliciteerd met de fantastische research die je met betrtekking tot Zündel hebt verricht, Arminius. Nee, dát getuigt pas echt van een kritische geest. Een geest die zich - net als bij de Einstein van de geschiedschrijving, Jeroen de Kreek - niet laat misleiden door zionistische propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @Ziva

  Voor vandaag heb je wel gelijk. Maar ik zie niet in waarom je holocaustontkenners weg zou moeten laten komen met de misdadige onzin die ze uitkramen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. LoL Adamas,

  Je schermt nou al jaren met je 'verzet' dat snel, heel snel, komt afrekenen met mensen zoals ik. Vooralsnog komen jullie niet verder dan het uitslaan van wartaal of jezelf op veels te jonge leeftijd opblazen bij een bushalte.

  Misschien moet je eens meer aan de 'balletjes tussen de schouders' van een Joodse brunette denken en wat minder dromen over de onzin van vage van Wijngaardjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Geduld 'ziva'. Alle vereeuwigde ontsmetting heeft het fundament nodig dat jouw soort demonisch volmaakt al bijna ten volle heeft uitgebuit. Wie het laatste lacht... weet je nog wel? Je gecaballiseerde overmoed zal straks des te genoegelijker wegrotten tijdens het slotstuk dat wegens die eveneens smekend/stinkende arrogantie op uitbreken staat. Don't panick just be Hispanic...

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @p.vander.gallen

  Je kan beter een 'Peter Breedveldje' doen, en ze middels een tweet omgekeerd confronteren met hun eigen gedrag. Al is dit voor het gros wellicht te intelligent.

  Meegaan in hun eigen absurditeit daarentegen is altijd contra-productief. Herhaling, zoals we weten, is zettend. Zo ook voor het van het web gecopy-paste gedachtegoed. Kijk naar 9-11. Hoeveel verschillende uitvluchten zijn er wel niet bedacht vanuit de herhaling van onzin.

  Kijk naar Micha Kat. Hoeveel onzin heeft hij wel niet herhaald dat arme Kat nu als waarheid-fundament gebruikt voor zijn dwalingen?

  Geef een kat, die leuke levende knuffels, een paar weken exact om 6 uur te eten, en het zal vanaf dan altijd om 6 uur beginnen te miauwen voor zijn eten.

  Conditionering stop je door geen aandacht aan het patroon te geven, niet door het te belonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @Adamas

  Beste kerel, als je het gebrabbel van jezelf en je medestrijders moet geloven zitten bespelen Zionisten, en Joden al sinds mensenheugenis alle schaakborden.

  WW2 en de Nazi's; Joden. Holocaust; Joden. De Soviet Unie: Joden. Het complete financiële stelsel: Joden. etc etc.

  Kortom, wat denk jezelf? Kan je het deze keer zonder ons af? Of heb je ons weer nodig om die Revolutie van je te organiseren, financieren, en leiden?

  BeantwoordenVerwijderen
 82. O ja en 'ziva';
  In shitraël heeft de buitenkant van hun vrouwelijkheid mij er van overtuigd dat er binnen de grootste verrotting en stank, altijd de felste bloemen ter lokking van prooi aangeboden/gehoereerd moeten worden. Geef mijn portie dus maar lekker aan jouw gullible afgerichte fikkie de 'pyt'...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Mensen die anti-Zionisme gelijk stellen aan antisemitisme zijn Jodenhaters.

  Joden bidden en smeken de mensheid meer dan honderd twintig jaar en langer zich bewust te worden dat Zionisme de destructie van het Jodendom inhoudt, en werkelijk niemand die daar aandacht voor heeft.

  Het is beangstigend en de kennelijke voortzetting van de oude vertrouwde Jodenjacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik snap niet echt hoe de holocaust ontkent kan worden. Heb je wel eens Primo Levi gelezen? Zo'n man ga je toch niet van vervalsing beschuldigen? Wat is er mis met je.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @p.vander.gallen

  zie @hetzuur zijn reactie.

  Herhalen, herhalen en nog eens herhalen van gedrag. Gelijk een poesje. Geef je er aandacht aan dan blijft het miauwen, en dat kan je het immers niet kwalijk nemen.

  @Adamas.

  Tja, sommige vrouwen zijn net iets te sterk voor boerenjongens uit de provincie. Die pikken je onzin niet, en dat verwar je dan met 'ze zijn rot van binnen'.

  Gebeurt hoogblonde blauwogige vrouwen net zo vaak als Israelische vrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. @4okt. 2011 21:31

  Ik heb het over deze besmettingshaard van ongeëvenaarde rotting 'ziva'. Nu hoor je het eens van een der hunnen zelf!?

  BeantwoordenVerwijderen
 87. ik vraag me af hoe de holocaust-ontkenners met zichzelf kunnen leven. Ik kan niet anders concluderen dat je dan het iq van een stoeptegel moet hebben. Van Jeroen de Kreek en Micha Kat weet ik dat ze intelligent genoeg zouden moeten zijn, dus daar moeten andere redenen aan ten grondslag liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @Adamas

  Ik weet dat je graag je hele porno bibliotheek met iedereen wilt delen, maar realiseer je nu eens dat niet iedereen dezelfde smaak heeft.

  Stel je eens voor dat ik je keer om keer bestuif met filmpjes en foto's van al het vrouwelijk schoon langs de stranden van Tel Aviv?

  Dan rol je toch gefrustreerd ut je verzetsbunker? Dan schud je toch de modder van je polderboots, en ren je naar de Lidl voor een zwembroek?

  Lees de Wizard of Ozz, pak Alice in Wonderland uit de Aldi voordeelbak, of leen Sucker Punch als je lef hebt. Doe iets fundamenteels met je mind-programming, maar blijf niet zo amateuristisch hangen in die B-categorie YouTube wannabees bibliotheek.

  De wereld overheersen moet in je bloed zitten Adamas. Mis je dat, dan zal je echt aan het werk moeten. En aan het werk is niet het verzamelen van Youtube filmpjes. Daar word je hoogstens kierewiet van. Kijk maar naar Jeroen de Kreek en Micha Kat; .......prrrtttt....koekoek, koekoek.....prrrt

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @Adamas,

  Die 2 korte video stukken, wat is dat voor derde rangs bewijsmateriaal voor die holohaux van jouw? Wordt toch is wakker man. Heb jij wel eens Primo Levi gelezen? Lees dat eens, probeer na zoiets maar eens te beweren dat hij het bij elkaar verzint.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @Dadgad

  Toen Primo Levi uit Italië als Jood werd afgevoerd was de aanstaande Israëlische leider Menachem Begin lid van de Italiaanse fascisten. Ook werd Begin in Italië met steun van Eichmann en Mussolini getraind in wat wij nu terroristische trainingskampen noemen.

  Primo Levi beschrijft als overlevende van het concentratiekamp de ontluizing van mensen in verband met de tyfus epidemie in Auschwitz. Eind januari 1945 werd Levi bevrijd uit Monowitz, het werkkamp van IG Farben wat (mede) eigendom was van de Joodse bankiers familie Rothschild. Primo Levi had het ook over de grijze zone. Daarmee doelde hij op het feit dat slachtoffers daders werden, zoals bij de Sondercommando's. Primo Levi was ongelovig, depressief en suïcidaal

  @nworulestheworld

  Mijn motivatie is dat ik bekend ben met de feiten, fan ben van de (echte) Joden, en weet dat de Zionisten en de Amerikanen het antisemitisme gewild en de Nationaal Socialisten betaald hebben.

  Ik mag niet zwijgen over de identiteit van de waarachtige 'key role' daders van de Holocaust!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. De lafbek die ondergedoken vanuit zijn verzetsbunker zo nodig de gekoosjerde held moet uithangen is toch echt wel je tribegenoot Kat heurrr... Nee 'ziva' met witgeplaveisterde graven lok je deze man al langere tijd niet meer uit zijn voorbestemde rol. Nogmaals daarvoor heb ik de gekoosjerde rotting net iets te dicht voor meegemaakt dan wel geroken! Bovendien moet jij eens zien wat er gaat gebeuren als jouw cidi/mdi-adepten de strijd aangaan met hen die in het verleden al meerdere keren bewezen hebben zeer effectief via onpeilbaar religieuze krachten hun verhelderende strijd te kunnen voeren. Ik 'moet' trouwens weer voor mijn nachtelijke training de weg op...

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @Ziva

  Ik weet het, Jeroen herhaalt eeuwig dezelfde argumenten en Arminius doet niks anders dan copypasten onder het motto: het staat op internet en DUS is het waar. Aan de andere kant: verdomd als ik al die leugens en regelrechte jodenhaat onweersproken laat.

  @nworulestheworld

  Dan vraag je naar een verklaring van antisemitisme. Want dat is het natuurlijk gewoon. Een antizionist is niet per definitie een antisemiet, maar antisemieten verschuilen zich wel vaak achter antizionisme.

  Het eigenaardige is trouwens dat iemand als Jeroen de Kreek het "likud-zionisme' gelijk stelt aan HET Zionisme, terwijl er binnen het zionisme evenveel verschillende stromingen zijn als binnen het socialisme. Daarmee uiteraard aantonend dat hij geen barst van het zionisme weet. Maar ondertussen dan wél een grote bek hebben en jezelf presenteren als een autoriteit op dat terrein.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @p.vander.galien

  Weet het, knul: er waren ook goede Nazi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Tjezus, nog nooit iemand meegemaakt die zoveel onzin in één alinea weet te stoppen als Jeroen de Kreek. Oh ja, joh, was Menachem Begin ooit lid van de Italiaanse fascistische partij? Raar, buiten jouw is dat niemand bekend. Dat van die training door Eichmann is ook al iets dat je ter plaatse uit je duim zuigt. Oh wacht, dat staat op één of andere White Power site of zo? Nou, dan zal het vast waar zijn.

  Je bent er trouwens mee bekend dat zijn vader, moeder en oudere broer allemaal zijn omgekomen in de holocaust?

  Je fantasieën over Primo Levi bestaan uit niet meer dan koortsige wartaal. Heb je weer rare paddestoelen geslikt of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Het leuke aan Jeroen is dat hij ze verzint waar je bijstaat. Begin zat bij de fascisten en Stalin was lid van het Urker mannenkoor. Jeroen draait er zijn hand niet voor om.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. @het zuur,

  Wat wil je hier nou mee zeggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 98. p van der galien

  Ik vraag ook express naar de bekende weg bij de antisemieten. Ik weet dat ik dan de standaard reacties van ze krijg. Dat ze zich voordoen als anti-zionisten is me al te goed bekend. Ik ben er alleen nog niet uit welke soort antisemieten het gevaarlijkste zijn. De onnozelen,die niet eens door hebben dat ze antisemiet zijn of de "Kreekjes" en nu ook naar blijkt de "Katten" van deze wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Misschien dat ik deze deprimerende kankerbende wat kan opvrolijken met blije muziek. Hier, luister.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Einstein Letter Warning Of
  Zionist Facism In Israel
  http://www.rense.com/general59/ein.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Voor het geval je mijn link niet gaat lezen

  Among the most disturbing political phenomena of our times is the emergence in the newly created state of Israel of the "Freedom Party" (Tnuat Haherut), a political party closely akin in its organization, methods, political philosophy and social appeal to the Nazi and Fascist parties. It was formed out of the membership and following of the former Irgun Zvai Leumi, a terrorist, right-wing, chauvinist organization in Palestine.

  The current visit of Menachem Begin, leader of this party, to the United States is obviously calculated to give the impression of American support for his party in the coming Israeli elections, and to cement political ties with conservative Zionist elements in the United States. Several Americans of national repute have lent their names to welcome his visit. It is inconceivable that those who oppose fascism throughoutthe world, if correctly informed as to Mr. Begin's political record and perspectives, could add their names and support to the movement he represents.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. The labeling of Begin as a terrorist is based on his activities against the British government in Palestine in the mid-1940s. Perhaps unsurprisingly, it was the British who first labeled Begin a terrorist. This label lost much of its force in the late 1970s, when Begin became Israel's prime minister. Today, whether he was a terrorist or not is still debated.

  http://terrorism.about.com/od/groupsleader1/p/MenachemBegin.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 103. @p.vander.galien

  Menachem Begin was ook hoofdverantwoordelijk voor de terroristische aanslag op het king david Hotel. Menachem Begin zelf zat voorts achter de aanslag op Konrad Adenauer.

  Dat Begin zijn ouders verloren heeft tijdens de Holocaust betekent niet dat hij geen lid was van de Italiaanse fascisten of niet getraind werd met medewerking en medeweten van Eichmann. De familie Begin is in de Zionistische val getrapt.

  De foto waarop Begin in uniform tussen de Italiaanse fascisten staat vind ik zo snel niet terug omdat de server in beslag genomen is, hou je nog te goed.

  @Dadgad

  Wat denk je zelf?

  @nworulestheworld

  Zal je zeggen welke antisemieten het gevaarlijkst zijn: de lui die doen alsof het Zionisme een te respecteren beweging/ideologie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Dat is geen munt maar een penning, en kennelijk is die voor anderen toch minder boeiend dan voor jou..

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Ja, poeh, nou, Jeroen, dat is zonder meer Begin. Geen twijfel over mogelijk. Hij draagt een bril, Edelachtbare, dan weet u wel genoeg.

  Jeroen, oude Jodenhater, denk voortaan eerst eens kritisch na over alles wat je op Stormfront en White Aryan Resistance leest. Begin's leven tijdens de oorlogsjaren is - zoals te verwachten valt voor een politicus van zijn faam - buitengewoon goed gedocumenteerd, al zul jij wel denken dat de ware feiten als gevolg van een zionistisch complot nooit boven water gekomen.

  @Truth

  De penning is een opstapje naar Jeroen's nieuwe revolutionaire theorie over de joodse Waffen SS eskaders. Kennis daarover is tot nu toe zorgvuldig verborgen gehouden door de ziofascistische mafia die scholen en universiteiten in haar greep houdt.

  @Arminius

  Wist je dat Einstein een uitgesproken zionist was? Ik word trouwens serieus een beetje moe van dat eeuwige copypasten van je. Jeroen probeert in elk geval zelf nog iets onder woorden te brengen. Wanneer je daar nier toe in staat bent, houd je dan gewoon buiten de 'discussie' en ga in plaats daarvan Stormfront lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Het Zuur zei...

  Hier
  is het plaatje van Begin, de man links in de hoek met de bril.

  Ach weten die lui hier veel. Men leeft hiet asl in 2031

  Naarmate mensen sterker betrokken zijn bij een onderwerp, wordt het moeilijker om ze te overtuigen van een andere mening. Het acceptatie- en het neutrale gebied van die persoon wordt dan kleiner en het verwerpingsgebied wordt groter. Mensen hebben dan het idee dat iemand voor of tegen hen is. Dit wordt nog eens versterkt doordat mensen de neiging hebben informatie te vervormen. Wanneer deze dichtbij het eigen ankerpunt ligt, zal het standpunt zodanig worden veranderd dat het meer lijkt op het eigen standpunt. Ligt de informatie ver van het ankerpunt, dan wordt het nog extremer vervormd, zodat het in het verwerpingsgebied terecht komt.

  Slechts kleine of middelmatige verschillen tussen een ankerstandpunt en een nieuw standpunt kunnen mensen van mening laten veranderen. Grote verschillen doen dat niet. Wanneer een standpunt in het verwerpingsgebied ligt, zal iemand hier niet in geïnteresseerd zijn en boos of geërgerd reageren. Alleen in het acceptatiegebied en soms in het neutrale gebied is het mogelijk anderen overtuigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. hiet asl moet natuurlijk zijn = hier al

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Kijk, de solidariteit tussen antisemieten, dat is iets wat me altijd weer ontroert. Jeroen dumpt een foto van iemand met een bril, roept zonder ook maar een spoor van bewijs dat dat Begin is, en onmiddellijk komt de andere White Power fan luidkeels zijn solidariteit betonen.

  Oh, btw, de man links bovenin draagt een snor. Geen twijfel over mogelijk: dat is het bewijs dat Stalin lid was van de fascistische partij van Mussolini.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ook op dit topic hier is Godwin's Law weer van toepassing.

  ..as a thread goes on, the chances of somebody or something being compared to a Nazi approach one.

  In dit geval dus antisemiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Waarom heeft Aart zich hier nog niet gemeld om de krankzinnigheid helemaal ten top te drijven?

  Jeroen is trouwens ook niet meer wat ie ooit geweest is. Vroeger had hij ons al lang met honderd pagina's bewust uit hun verband gerukte citaten van Theodor Herzl om de oren geslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Oh, sorry, Arminius, jij hebt net als Jeroen en aart geen hekel aan joden, maar aan zionisten. Man, dat ik dat altijd vergeet. Nee, dan Adamas, daar kunnen jullie nog een voorbeeld aan nemen, die komt er gewoon eerlijk voor uit dat hij een hekel aan joden heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. @Galien Wat ben je toch een lul

  In December 1948, Albert Einstein and 26 other Jewish intellectuals wrote a letter to the New York Times warning of Menachem Begin's Herut party, which became the Likud Party, saying it was "closely akin in its organization, methods, political philosophy and social appeal to the Nazi and Fascist parties."

  http://www.bollyn.com/einsteins-letter-warning-of-israeli-terrorism-2

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Theodor Herzl (1860-1904), the founder of modern Zionism, recognized that anti-Semitism would further his cause, the creation of a separate state for Jews. To solve the Jewish Question, he maintained "we must, above all, make it an international political issue."[1]Herzl wrote that Zionism offered the world a welcome "final solution of the Jewish question."[2]In his "Diaries", page 19, Herzl stated "Anti-Semites will become our surest friends, anti-Semitic countries our allies."

  Zionism was supported by the German SS and Gestapo.[3] [4] [5] [6] Hitler himself personally supported Zionism.[7] [8] During the 1930's, in cooperation with the German authorities, Zionist groups organized a network of some 40 camps throughout Germany where prospective settlers were trained for their new lives in Palestine. As late as 1942 Zionists operated at least one of these officially authorized "Kibbutz" training camps[9] over which flew the blue and white banner which would one day be adopted as the national flag of "Israel".[10]

  http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/nazisupport.cfm

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Als er ooit een nieuwe derde wereldoorlog uitbreekt, zullen mensen als p.vander.galien verantwoordelijk worden gehouden voor hun steun aan fascistische zionistische organisaties en daarvoor dienovereenkomstig gestraft gaan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Da's waar 'pyt'. De natte droom van jouw soort is echter om daar meteen achteraan te stigmaticeren dat ik daarom dan ook maar een supremacist zou behoren te zijn. Ik ben wars van stormfront leeghoofden op aller gebied denk er om! Mijn afkeer van holohoaxparasieten heeft alles te maken met hun altijd maar rond ventende slachtofferisme, terwijl het gekoosjerde gepeupel dat 'slechts' schijnt te doen om de eigen hypocriete zakken schaamteloos te kunnen vullen. Dit parasitaire gedrag kent zijn gelijke niet onder welk genetisch niet joods menselijke soort dan ook! Onder mijn vrienden bevinden zich allerlei rangen en standen van elke genetiche oorprong, dus als je mij in een kamp durft te plaatsen met welke supremasistische ideologie dan ook, dan pak ik mijn voodoo pop en behandel ik je met een alles vernietigende sessie daaromtrent...

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Man wat staat er veel info op die site

  The Zionist so-called "World Jewish Congress" declared war on the country of Germany,[12] [13] knowing that it would affect their Jewish brothers residing in that country who would be left without protection. When others tried to help them escape to other countries, the Zionist movement took actions which caused those countries to lock their doors to Jewish immigration (read more in the books, "Perfidy" and "Min Hametzer"). As a result of the Zionist influence five ships of Jewish refugees from Germany arriving in the United States were turned back to the gas chambers.Â

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Op school is ons geleerd dat Hitler de Joden de oorlog verklaarde. Dat joden werden geboycot etc. Echter wat maar weinig mensen weten is dat de Zionisten Duitsland al veel eerder [maart 1933] de oorlog verklaarde.

  The Zionist War on Nazi Germany
  http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/jewishwar.cfm

  BeantwoordenVerwijderen
 118. The Daily Express (London) published an article on March 24, 1933 announcing that the Jews had already launched their boycott against Germany and described a forthcoming "holy war". The Express urged Jews everywhere to boycott German goods and demonstrate against German economic interests.

  The Express said that Germany was "now confronted with an international boycott of its trade, its finances, and its industry....In London, New York, Paris and Warsaw, Jewish businessmen are united to go on an economic crusade."

  BeantwoordenVerwijderen
 119. @p.vander.galien

  Kan je wel aanraden op te houden met mij antisemiet te noemen, vind het inmiddels beledigend. Je loopt overduidelijk te zieken en bent er niet op uit naar feiten te kijken. Zal je nog een toepasselijke citaatje leveren en daarna wil ik dat jij je mond houdt:

  "We are not denying and are not afraid to confess that this war is our war and that it is waged for the liberation of Jewry... Stronger than all fronts together is our front, that of Jewry. We are not only giving this war our financial support on which the entire war production is based, we are not only providing our full propaganda power which is the moral energy that keeps this war going. The guarantee of victory is predominantly based on weakening the enemy forces, on destroying them in their own country, within the resistance. And we are the Trojan horses in the enemy's fortress. Thousands of Jews living in Europe constitute the principal factor in the destruction of our enemy. There, our front is a fact and the most valuable aid for victory."

  - Chaim Weizmann, President of the World Jewish Congress, Head of the Jewish Agency and later President of Israel, in a Speech on December 3, 1942, in New York.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Altijd fijn om gelijk te hebben en te krijgen:

  The racist laws of Israel's justice minister. During Yaakov Neeman's tenure as justice minister, racist anti-democratic laws of the kind used by anti-Semites to harm Jews, have been passed by Knesset.

  http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/the-racist-laws-of-israel-s-justice-minister-1.387787

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Onze antizionistjes voelen zich allemaal slachtoffer van de joden. Immers de NWo, Bilderberg en de hele wereld wordt geruled door Joden.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. @Arminius en Jeroen

  Ik noem een antisemiet gewoon een antisemiet. Dat jullie daar niet van gecharmeerd zijn, interesseert me geen barst. Sue me.

  Het volgende dat jullie gaan beweren is dat de slachtoffers van de Holocaust de échte antisemieten waren. Oh, wacht, dat beweert Jeroen al.

  En natuurlijk man, de Joden hebben Duitsland de oorlog verklaart. De Holocaust was eigenlijk niet meer dan legitieme zelfverdediging van de nazi's. Hang jezelf nóg maar een keer op, Arminius.

  Hoe zit het trouwens met die snorremans op de foto? Wat vinden jullie van mijn theorie dat dat Stalin is? Indien oneens, wat is dan het verschil met die brildrager en Begin?

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Kat bericht trouwens nu weer over een totale anarchie en weet ik veel ivm de protestactie 15 oktober.

  Hij heeft duidelijk niets geleerd van de vorige keer dat hij dat riep.

  Ach, met deze holocaust-actie is 'ie toch binnenkort verleden tijd (hoop ik). Dat is beter voor hemzelf EN vooral de zaak waar hij zo voor strijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Jeroen heeft ook nog steeds niet in de gaten dat je legitieme kritiek op Israël kunt hebben zonder een antisemiet als hijzelf te zijn.

  Arminius weet geen barst van het zionisme en denkt dat alle zionisten 'likud-zionisten' zijn. Dat zou natuurlijk ook zijn antisemitische wereldbeeld waarin hij zoveel werk heeft gestoken, verstoren. Lees eens een Wikipedia artikel over zionisme, Arminius. Daar staan zelfs BRONNEN bij. Moet een hele nieuwe ervaring voor je zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @Deweb

  Nou, Kat hoeft voor mij niet uit de lucht gehaald te worden. Ook gekken en antisemieten hebben wat mij betreft recht op vrijheid van meningsuiting.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. @p.vander.galien

  Wat een zieke fuck ben jij. Hoop dat er een God bestaat die je straft.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. @Jeroen

  Nou, je zou me ook voor de rechter kunnen slepen wegens smaad? Of je kunt me in mijn gezicht komen vertellen wat je op je lever hebt.

  Maar effe serieus: hoe zit het nou met snorremans en Stalin?

  BeantwoordenVerwijderen
 128. En daar begint Verzuurd weer over ziek zijn. Het is niet tegen mij gericht, maar mogen we misschien een ander muziekje? Dit kennen we nu wel met alle respect.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. @Galien, je bent gewoon ordinair aan het zuigen. Je kennis over WOII is nul komma nul

  BeantwoordenVerwijderen
 130. @Deweb

  Gevalletje van projectie bij Jeroen. Zelf rijp voor een inrichting en projecteert dat op anderen. Niks nieuws onder de zon, dat geldt voor wel meer complotters (lees: bijna alle complotters.

  Nog even over de occupy Den haag actie waar Kat naar verwijst. Ik plaats wel wat kanttekeningen bij die actie , maar in principe is het best sympathiek. Ik vind het op het eerste gezicht wat knullig georganiseerd, maar wat niet is, kan nog komen. Bovendien past mij wat bescheidenheid, aangezien ik al in jaren niet aan een demonstratie deelgenomen heb.

  Het lullige is dat zo'n Kat dan zo'n actie probeert te kapen en een oliedom, schreeuwerig artikel op zijn site plaatst. Maakt het nogal eenvoudig voor bijvoorbeeld GS die actie te ridiculiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. @Arminius

  Hoe zit dat nou met snorremans en Stalin? Indien dat niet Stalin is, waarom neem je dan aan dat brillemans wél Begin is?

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Hoe zit dat nou met snorremans, Arminius? Je begrijpt natuurlijk dat ik dat niet vraag om te zieken, maar omdat ik van jouw en Jeroen zoveel nieuwe wetenschappelijke methoden kan leren. Al die methoden die mijn ziofascistische docenten mij tijdens mijn studie bewust onthouden hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. @Galien: Arminius weet geen barst van het zionisme en denkt dat alle zionisten 'likud-zionisten' zijn.

  Nee, en alle Nazi`s waren zeker ook niet allemaal Hitler Nazi`s Flikker op met je gelul kerel

  Zionisme in welke vorm dan ook staat voor mij gelijk aan Nazisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Oh ja? Hoe zit het dan met je bewondering voor de neo-nazi Ernst Zündel? Dat werpt toch een beetje ander licht op je afkeer van nazi's.

  Ik moet dus ook concluderen dat Einstein een nazi was? eerder citeerde je hem nog vol bewondering.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. p.vander.galien zei...

  Hoe zit dat nou met snorremans, Arminius?

  Vergelijk zelf even de foto`s kerel.
  http://www.answers.com/topic/menachem-begin

  Naar onderen scrollen

  BeantwoordenVerwijderen
 136. p.vander.galien zei...

  Oh ja? Hoe zit het dan met je bewondering voor de neo-nazi Ernst Zündel?

  Je moet mij geen woorden in de mond leggen kerel. Nergens hoor je mij bewondering uitspreken voor Zundel

  BeantwoordenVerwijderen
 137. @Arminius:
  Laat toch gaan. Het is niet meer dan intelelctuele welles-nietes prietpraat wat zich hier in dit draadje afspeelt.

  De filosemitische-firsters voorop, met hun in pro-demonische en volstrekt onbelangrijke details verpakte witwasserij ten bate van hun crimineel handelende judeo volk.

  Het is niets meer of minder geleuter als je van MDI/CIDI-adepten hoort; alle gojim zijn stom, omdat we een hekel hebben aan doorgeslagen nazionistische en joodsche buurtsnotjongens.

  Het is van een simpelheid die je niet moet bestrijden, maar juist negeren, en behandelen wanneer het om personen zoals 'pytje' en zijn 'ziva' gaat die leiden aan een zich kwalijk ontwikkelende gedragstoornis.

  Neem gaddag. Deze gefrustreerde dikbuik beweert bij hoog en laag dat hij niet een hekel heeft aan goyim in het algemeen, want hij luistert ook naar wijnhuis! Ook een aan wachelende middelen verslaafde jodin immers. (de hel zij met haar trouwens)

  Ik bedoel, dan ben je toch parasitair uitgehuild? Net als wanneer je geconfronteerd wordt met de intelligentie van iemand die zegt dat de gekoosjerde cultuur stinkt, en de synagoge van lucifer aan de macht is...
  Bron!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Arminius om 18.16

  "Nog meer bewijs dat het onzin is.

  On the basis of his qualifications, in 1988 Leuchter was commissioned by German-Canadian publisher Ernst Zundel to conduct the first thorough forensic examination of the alleged Nazi gas chambers at Auschwitz and Birkenau in Poland. After Leuchter testified that the alleged facilities were not -- and could not have been -- used for mass extermination, Jewish activists ruined his life."


  Voortaan eerst even die swastikaarmband afdoen, Arminius.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Thanxz voor de link Adamas, dat verklaard een hoop

  A lot of people are "exposing" Einstein as a Zionist who plagiarized the work of the real physicists in order to allow Zionist Jews to get all the attention, but it is turning out that many (or most) of the investigators who expose Einstein are actually Zionists trying to confuse or dominate the issue, just as they do with the 9/11 attack, the Holocaust, and other crimes.

  http://www.erichufschmid.net/TFC/Einstein-fraud.html

  BeantwoordenVerwijderen
 140. @Arminius

  Foto's vergeleken. En toen?

  @Adamas de Woordkunstenaar

  Kun je ons uitleggen hoe je 'parasitair uitgehuild' kunt zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Doorjanken zonder tranen is denk ik wat hij bedoelt. Je weet wel, zoals lastige kinderen doen in de supermarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. lol! Arminius begint over natuurkunde. Dat is pas écht lachen. Oh ja, dus 'a lot of peoople'(wie?) are exposing Einstein as a zionist who pagiarized..etc'. Dat is niveau "elenin knalt tegen de Aarde'. Zo kennen we Arminius weer.

  Welnee, man. Einstein was een uitgesproken zionist. Kun je zelf in primaire teksten nalezen. Dat Einstein's werk door de wetenschappelijke gemeenschap niet op waarde geschat zou worden, is zó dom, dat woorden me eigenlijk ontbreken. Even checken op willekeurig welke site gewijd aan natuurkunde en je weet beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. @Galien: De Shoah is in feite één van de best gedocumenteerde gebeurtenissen van de twintigste eeuw.

  Overigens geldt ook hier weer dat duizenden wetenschappers (in dit geval historici) blijkbaar in een complot zitten om de waarheid te verhullen

  De "winnaar" van een oorlog schrijft de geschiedenis, nooit de verliezers.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Oh, de historici hebben eerst die honderdduizenden documenten geschreven en vervolgens Auschwitz en Dachau gebouwd. Daarna zijn ze op een hongerdieet gegaan, hebben foto's van zichzelf gemaakt en zijn naar voren gestapt als zogenaamde overlevenden van de Holocaust? Begrijp ik je nou goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Kijk eens aan, er ook zijn ook goede Joden ;)

  Nobelprijs Scheikunde naar Israëliër

  Of zou hier ook een joods complot achter zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Ach ja, de ene dag verklaard men je nog voor gek en wordt weggestuurd, de volgende dag win je de Nobelprijs

  One day, the administrative director of his research group approached him. "He gave a sheepish smile, placed a textbook on my desk and said, 'Please read what's written here.' I told him that I taught my students from the book, but that I also knew that we're dealing with something that exceeded the book's understanding," Shechtman says. The director returned 24 hours later and asked him to leave the research group, because he was "bringing disgrace" on the members.

  http://technionlive.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

  BeantwoordenVerwijderen
 147. WTF? Hoor je het ook eens van een ander!

  'Vrijmetselaars besturen wereld'

  De wereld wordt 'bestuurd' door joden en vrijmetselaars. Dat concludeert Johan Galtung, een spraakmakende Noorse hoogleraar uit de laffe aanslagen van Anders Behring Breivik. "We moeten oppassen", luidt de duidelijke boodschap van Galtung.

  Galtung, een socioloog, heeft met een lezing aan de universiteit van Oslo behoorlijk wat beroering gezorgd in eigen land. Zo zou hij onder meer hebben gezegd dat de vrijmetselaars nauw samenwerken met internationale geheime diensten, meldt Dagbladet. "We moeten de vrijmetselaars kritisch blijven volgen", meent Galtung.

  Galtung is niet vies van wat schokkende beweringen. De academicus zou zich daarbij voor een belangrijk deel baseren op complottheorieën waarin joden centraal staan. Galtungs 'bronnen' spreken over geheime vergaderingen belegd door invloedrijke joden. Zij zouden niets liever willen dan over de wereld heersen en daarvoor de politiek, media en het bankwezen naar hun hand zetten.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2011/10/vrijmetselaars-besturen-wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Interessante man die Gsltung

  Fall of Empire, End to Wars: Johan Galtung Predictions

  Maar deze internationale conflict deskundige zal hier ook wel worden weggezet als een conspiracy nutcase

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Een heerlijk wannabee-filmpje, dat vrijmetselaarding.

  En wat is het toch met die adoratie voor Russia TV?

  BeantwoordenVerwijderen
 150. en waar in deze discussie wordt FOX als bron aangehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Willen alle rukkende judeo honden Baracuda NU voorgoed verlaten?

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Goed, ik hoop dat jullie iets hebben geleerd van al de reacties hier op dit draadje.

  Zionist Terrorism in Norway

  BeantwoordenVerwijderen
 153. The Mossad motto: “By way of deception, thou shall do war”

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Tjee, Arminius is nog steeds bezig antisemitische complottheorieën te copypasten in deze draad?

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Ja, dat is natuurlijk balen bij figuren als vander.gallen, dat de site van Micha Kat nu hetzelfde zegt dan de 'gek' Aart Liberty. Eigenlijk vreemd, dat die Holocaust fanaten zo boos worden, als er gesteld wordt, dat bijv. tijdens de holocaust 4 miljoen minder joden zijn omgekomen. Je verwacht, dat ze blij zijn en met een zucht zeggen: Gelukkig, maar 2 miljoen. Maar ze worden er woedend over, liever hadden ze gehad, dat er 8 miljoen joden zouden zijn omgekomen tijdens de holocaust. Ja en Ko ziet het gelukkig ook allemaal helder, kan je niet zeggen van die p.vander.galbak.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. p.vander.galbak

  Natuurlijk heeft David Cole zijn verhaal herroepen, anders hadden die ADL meen ik, hem en zijn gezin een vervroegde begrafenis bezorgd. Snap je het nu een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Aart, man, daar had ik je constructieve bijdrage bijna gemist.

  Hoe kom je erbij dat het me teleurstelt dat Micha Kat nu ook een antisemiet blijkt te zijn? Ik vond het juist heel bevredigend dat mijn vermoeden dat Kat een kwaadaardige schoft is, juist blijkt te zijn.

  Ben je trouwens nog steeds zo bang dat er een Mossad-commando naar je onderweg is, Aart?

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ah daar hebben we onze nukkige dikbuik, wraakengel Aart ook weer. Kon je je even losrukken van de KLOL frenzy?

  Laat je nu eindelijk dat domme gebabbel over Bob Dylan los? Je kan nu immers zeggen dat je Micha Kat ook leest. Is namelijk ook een valse Jood. (Oh nee, Micha is niet Joods, sorry.)

  Hou je de boel lekker aan de gang bij KLOL Aart? Wel zo makkelijk namelijk. Als die site straks off line gehaald wordt hebben we meteen alle emailadressen en IP's van de mensen waar een dagvaarding voor klaarligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. wat ik me trouwens altijd afvraag is wat figuren als Aart liberty en Kat doen in een land waar kinderprostitutie een vrij normaal verschijnsel is. Niet dat ik wil suggereren dat Aart en Kat pedofielen zijn maar het is wel een beetje vreemd

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Grappig, die drie reacties, die na mijn twee reacties zijn geplaatst. Het is duidelijk zichtbaar, dat de woede door hun kelen giert nu de holocaust maffia eindelijk onderuit wordt gehaald. En logisch hoort bij verdachtmakingen ook een verwijzing naar pedofilie in Thailand. Allemaal heel komisch. En om die Ziva gerust te stellen, dagvaardingen sturen naar Thailand is zinloos, men gebruikt die hier om het achterwerk mee af te vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. @Aart

  Je zou de verdragen eens moeten bestuderen die de afgelopen jaren tussen Thailand en Nederland zijn afgesloten. Daar staan een paar aardige verrassingen in voor je.

  Daarnaast zijn er talloze manieren om je het leven zuur te maken in Thailand. of om je te 'dwingen' naar Nederland te komen.

  Dat dit nog niet is gebeurd heeft puur te maken met het feit dat je onbelangrijk bent. Je haatwebsites zitten in een heel donker hoekje op het web. Geen haan die daar naar kraait. Je overige wanprestatie's worden keurig door het web zelf gereguleerd middels repliek of bans.

  Je wordt nergens serieus genomen, of welkom geheten. Zelfs bij de overbekende, en bewust in stand gehouden, haatsites oversteig je niet het 'meeloper' niveau. Je bent niet in staat om een groep om je heen te verzamelen, en toont geen enkele leiderschap-kwaliteit, of overtuigingskracht.

  Je bent een eenzame oude man die ergens vanuit een hutje in Thailand zijn grieven op het internet plaatst. In jouw geval is dat je haat tegen Joden, bij een ander is het zijn angst voor cavia's. Het web staat vol met dit soort persoonlijke frustratie's. Het is niet nodig om daar aandacht aan te besteden.

  Het wordt echter anders nu Micha Kat de boel opblaast en er bewust op aanstuurt dat er juridisch wordt ingegrepen. In dat geval, zoals het MDI al heeft aangekondigd, worden ook de snoeshanen zoals jij meegenomen, en dan kan je er zeker van zijn dat de rest van je misselijkmakende dossier ook uit de kast wordt gehaald.

  En dan Aart ben je aan de beurt. En ga je heel snel wensen dat je een andere hobby had gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Grappig verhaal van die ZIVA, die denkt de wet te kennen. MDI heb ik regelmatig contact mee, zijn er daarna mee opgehouden. Je slaat de plank niet zo'n heel klein beetje mis. Maar blijf doorgaan met je onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Begrijpend lezen is niet je sterkste punt Aart, maar dat wisten we natuurlijk al.

  Dat het MDI is gestopt met je individueel te benaderen komt omdat je een onbelangrijke idioot bent. Nu, dankzij Kat en je haatspui-comments op KLOL kom je vermoedelijk in een collectieve aangifte terecht, en dan Aart, zoals ik al eerder zei, ben je wel aan de beurt.

  Succes jongen, geniet nog maar even van die kokosnoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. @Ziva
  Ik zal nog één keer trachten jou wat wetskennis bij te brengen, want zo te zien komt de rook uit je oren van woede. Nederlands recht is uitsluitend van toepassing tussen twee in Nederland wonende burgers. Als er dus een meningsverschil is tussen 1 in Nederland wonend rechtspersoon en 1 in Thailand, dan moet men zich wenden tot het Internationaal Gerechtshof, wat uiteraard zeer hoge kosten met zich brengt en de wetenschap, dat het bespreken van de holocaust in Thailand niet strafbaar is, zal men dat met 100% zekerheid gaan verliezen. Collectieve aangiften vormen daar geen uitzondering op. Begrijp je het nu een beetje? Anders kan ik je dit nummer van Boudewijn de Groot ten zeerste aanbevelen: "Als de rook om je hoofd is verdwenen".

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Pas maar op Aart, voor je het weet sturen ze namelijk een knokploeg op je af. Want de leugen moet boven alles in stand worden gehouden.

  On January 22, 1992, revisionist activist David Cole was attacked by JDL thugs at a meeting held at the University of California at Los Angeles. Before the meeting began, JDL leader Rubin first tried to push the youthful Cole down a flight of stairs. JDL hoodlums also harassed and pushed around meeting organizer Robert Morrissey. After the meeting commenced, JDL punks tried to shout down the speakers, and then threw food at Cole. Finally, a JDL thug assaulted Cole -- who is Jewish -- hitting him in the face and bloodying his nose

  BeantwoordenVerwijderen
 166. @Arminius
  Daar ben ik me terdege van bewust, dat er georganiseerde busreizen met joodse knokploegen mijn kant op komen. Ik ben driftig aan het zoeken naar een grote ruimte, waar ik ze kan ontvangen voor een heerlijk diner met rattekruid.

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Wat een onzin word hier gepraat.Somige zegen dat de Holokaust niet bestaat!! De statistieken over de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog verschillen nogal van elkaar. Zo worden er aantal van rond de 50 miljoen genoemd, maar ook van boven de 70 miljoen.Is dit niet het bewijs dat de Holocaust toch gebeurd? 

  BeantwoordenVerwijderen