zaterdag 8 februari 2020

Agenda

Gebeurt niet vaak dat de gekkies van Niburu gaan twijfelen aan hun eigen verzonnen complotten. 'We leven in een wereld waar het bijna ondoenlijk is geworden om waarheid van fictie te onderscheiden,' meldt het plotterblog naar aanleiding van het nieuwe coronavirus. Dat het een set-up is, 'is zo klaar als een klontje', doch dat het daarvoor gebruikte virus ook nep is, 'zou kunnen, maar tegelijkertijd zijn er ook talloze getuigenverklaringen en korte filmpjes'.

Een vaccin dat formeel de bevolking zal beschermen, maar haar in werkelijkheid uitroeit, daar geloven ze bij Niburu nog steeds in. Vanwege Bill Gates, die ineens 100 miljoen dollar doneert voor de ontwikkeling van een vaccin.

Ook Guido Bonkers van WantToKnow (hij heet Jonkers, maar we gaan hem voortaan zo noemen) gelooft nog altijd in een of andere agenda. 'Is die agenda regelrechte massamoord..?? Als je net als wij elke dag de puzzelstukjes voorbij ziet komen, die dan vervolgens ook vrij eenvoudig in een groter plaatje te passen zijn, is die genocide-vorm wel degelijk een optie. Het is met name het werk van de oprichter van Microsoft, de heer William Gates, die met zijn stichting een uiterst dubieuze rol speelt, in het ‘vaccineren van de wereldbevolking’.'

Barracuda begrijpt nog altijd weinig van de logica van Bonkers en Nieboeroe. Waarom zou je eerst een dodelijk virus ontwikkelen met als doel een deel van de bevolking uit te groeien en vervolgens 100 miljoen dollar doneren voor de ontwikkeling van een vaccin met hetzelfde doel? Werkte het virus niet goed? Kun je met een vaccin sneller grote groepen doden? Vragen die uiteraard onbeantwoord blijven. 

Bonkers krijgt van verschillende kanten trouwens 'belangrijke e-mails' toegestuurd, waarin staat dat Wuhan (het epicentrum van de virus) een wereldwijd centrum is van 5G-technologie en -inzet. 'Is dit weer een andere niet-coronavirusvector voor ziekte en schade?'. Vast wel. Figuren als Guido knopen met het grootste gemak de meest uiteenlopende gektes aan elkaar. Zie hier de nuchtere achtergronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten