zaterdag 14 maart 2020

Oefening

Je vraagt je zo langzamerhand af hoeveel acteurs er wel niet zijn ingehuurd voor de vermeende nep corona epidemie, waarin ze bij Niburu zo hardnekkig geloven.

Het 'bewijs' daarvoor zou zijn het feit dat dat alle vluchten naar Amerika in de ban worden gedaan, maar 20.000 extra Amerikaanse troepen momenteel in Europa arriveren voor oefeningen.

Bovenop de reeds aanwezige troepen betekent dit dat zo’n 30.000 Amerikaanse troepen zonder enige bescherming naar 'het gevaarlijke Europa' worden gestuurd, aldus Niburu.

Maar Niburu (niet dat het Barracuda ook maar enigszins verbaast) zoekt nooit eens verder dan Zerohedge, dat artikeltjes publiceert met koppen als 30,000 US Soldiers Arrive In Europe Without Masks.

Dat klopte al niet: het ging om 20.000 ingevlogen Amerikaanse militairen, niet 30.000. Defender Europe 2020 moest de grootste legeroefening in Europa in 25 jaar worden met exercities in Duitsland, Nederland, Polen en de Baltische staten. Zoiets vergt uiteraard jaren van voorbereiding en annuleer je niet zomaar even.

Maar woensdag, nog voor de Europese blokkade van Trump en ruim voor het nepnieuws van Niburu, maakte het Amerikaanse leger bekend dat het aantal Amerikaanse troepen dat zou deelnemen aan Defender Europe 20 in het licht van de ontwikkelingen rond corona sterk zou worden teruggebracht. Een oefening die al gaande was in Noorwegen is afgeblazen. Ook geldt er inmiddels een reisverbod voor Amerikaanse militairen. Denk maar niet dat je er bij Niburu ook maar iets over leest.

1 opmerking:

  1. En ondertussen vrolijk een link neerplempen op nieboeboe naar de illegale webwinkel Orjana die met poedertjes en kruidjes de ene na de andere ziekte kunnen oplossen. Trouwens, de hele operatie ging toch al niet meer door?

    BeantwoordenVerwijderen