zaterdag 28 maart 2020

Val van de cabal

De coronacrisis houdt de gemoederen in plotterland behoorlijk bezig. Dat is ook niet zo verwonderlijk. We zijn beland in een wereld die zij al jaren hadden voorspeld: een van ultieme sociale controle, waarbij het virus natuurlijk als geheim wapen wordt ingezet.

Alhoewel, zo simpel is het ook weer niet. Zelfs Micha Kat heeft moeite om de chaos te duiden. Wat precies de gedachte is achter de besmetting van Prins Charles en Boris Johnson weet hij ook even niet. Maar het zou kunnen zijn dat iedereen reeds is besmet en de zieken al dan niet middels 5G worden geactiveerd.

Kat mag al enkele weken een Facebook vlog inspreken bij Dienie Wakker (die eigenlijk Kars heet). Kars begroet haar achterban steevast met een handgebaar alsof ze ramen aan het lappen is.

En Kars gelooft echt alles dat ze bij alternatieve media leest. Platte aarde, chemtrails, 5G als sluipmoordenaar en het corona virus als fake pandemie, 'Nibiru is verantwoordelijk voor hetgeen er nu gaande is. Het Licht wordt steeds sterker, alle duivels duiken nu onder, zoals de Paus en Merkel.' Nibiru, ter verduidelijking, is de Deus ex Machina waar plotters nu al jaren vergeefs op wachten.

Haar volgers zijn trouwens even grote zweefkezen. Je vraagt je af wat erger is: corona of de geestelijke gesteldheid van een handvol Nederlanders die echt heel erg de weg kwijt zijn.

Ook een hit op de interwebs: de coronaserie van ene Janet Ossebaard, die uiteraard 'onderzoek' doet naar graancirkels. De videodocu bestaat, zoals wel vaker bij Nederlandse plotters, grotendeels uit het herkauwen van Amerikaanse plotterinfo, met name van Q Anon.

Ze geeft ook lezingen onder de noemer Het einde van de wereld zoals wij die kennen... de val van de cabal. Over Bill Gates en 5G, het mysterie van de Zuidpool, UFO-disclosure en uiteraard graancirkels. 'Hoe past dit allemaal in elkaar als 1 verhaal?' Geen idee, maar laat dat maar aan Janet over.

Die ook, net als Dienie gelooft in de ontwaking die het orakel Q Anon voor Pasen heeft aangekondigd. Alles sal reg kom! Gelooft Ook Micha Kat. Barracuda voorspelt: dit wordt de nieuwe Nibiru.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten