zondag 29 maart 2020

Vreemde vliegbewegingen

Niburu waakt over ons. De afgelopen dagen riep het wakkere blog zijn lezers op om in deze donkere tijden verdachte ontwikkelingen te melden, zoals 'vreemde vliegbewegingen' boven Nederland.

Barracuda kon eerlijk gezegd maar weinig vreemds ontdekken aan de van de interwebs geplukte vluchtradarinformatie. In sommige gevallen gaat het gewoon om aanvliegroutes van de vliegvelden Budel en Eindhoven. Ook zijn duidelijk wachtpatronen te zien, waarbij de de vlieghoogte geleidelijk afneemt. In 2D lijkt het dan alsof het vliegtuig zigzagt.

Gelukkig is er een wakkere Niburu-lezer die het helemaal doorheeft. Hij ontdekte een verband tussen de vliegbewegingen en de kaart met (donkere) besmettingshaarden die het RIVM dagelijks publiceert. Worden we dan toch verstikt door chemtrails? Worden emmers virussen over ons heengestrooid?

Jammer genoeg wordt de kop 'In gebieden met vreemde vliegpatronen komen de meeste coronagevallen voor' weer eens niet waargemaakt, want het is een onderzoekje van drie keer niks.

In diverse voorbeelden is helemaal niet veel boven donkere besmettingshaarden gevlogen, in een enkel geval heeft de Niburu plotter zich ook nog kilometers vergist in de exacte locatie van de patronen.

De rest is te verklaren uit de aanwezigheid van vliegvelden in regio als Brabant.

Zo heeft een zakenvliegtuigje dat van Antwerpen naar Brussel vloog wachtpatronen gedraaid boven Goeree-Overvlakkee, mogelijk omdat Brussel even geen plek had.

En op de RIVM kaart kleurt Goeree-Overflakkee weliswaar donkerbruin, maar in absolute aantallen valt het aantal besmettingen daar nog wel mee, het aantal patiënten per 100.000 inwoners ligt er alleen hoger dan elders omdat het gebied dunbevolkt is.

Niburu is ook een foto op het spoor gekomen van een goederentrein met tanks waarop heel toevallig de naam COVID-19 staat. Daar zat natuurlijk het virus in 'wat ze nu aan het uitstrooien zijn met die kleine toestelletjes'. Nou nee, de foto blijkt 'a mildly amusing digital manipulation'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten