vrijdag 31 juli 2020

Ontmaskering

Zaterdag 1 augustus trekt Viruswaanzin (binnenkort: Viruswaarheid) wederom naar het Malieveld voor een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Men belooft anderhalve meter afstand te houden, precies waartegen de organisatie van dansleraar Willem Engel stelling neemt.

Tot nu toe heeft Engel, die hevig gefrustreerd raakte over de gedwongen sluiting van zijn dansschool, nauwelijks iets bereikt. Een kort geding tegen de Staat heeft hij verloren. Ook viel er het nodige af te dingen op allerlei wetenschappelijke claims die hij als oud-biochemicus (studie overigens nooit afgemaakt) poneerde. Met domme uitspraken als 'We (...) hebben bewijs dat er in Nature, Science en The Lancet clusters vervalste artikelen in omloop zijn' word je al niet erg serieus genomen.

Behalve door een handvol zweefkezen en antivaccers. Viruswaanzin kreeg aanvankelijk vooral steun uit die hoek, en dan is het meer extreme smaldeel van het interwebs natuurlijk nooit ver weg. Dat al gauw begon te vermoeden dat Viruswaanzin controlled opposition is. Zo moesten Engel en rechterhand Mordechai Krispijn in hun vele Zoom video's steeds vaker uitleggen dat de driehoek op hun trui toch echt niet de illuminatie voorstelde en Engel geen satanische gebaren maakte.

Voor een van de demonstraties drong ene Wouter Raatgever zich op aan de organisatie als spreker, totdat Viruswaanzin signalen kreeg dat Raatgever, die zich persoonlijk leiderschapscoach noemt en de omstreden Avatar beweging (ex Scientology) aanhangt, een enorme conspiracy nut was met een (zachtjes uitgedrukt) doorgeschoten fascinatie voor pedomisbruik en 5G.

Nadat hij vriendelijk was afbesteld, ging Raatgever vol in de aanval tegen Viruswaanzin en kreeg hij steun van ene Hans Meyer en uiteraard Micha Kat, die de organisatie nu al weken verwijt dat ze maar niet de hele pedodeepstate aan willen pakken. De drie vinden elkaar in een video genaamd Kantelpunt. Zelden heeft Barracuda zoveel malloten bij elkaar gezien en zulke onzin aangehoord. Ze roepen de volgelingen van Viruswaanzin toch vooral op om hun donaties terug te eisen.

Die video is geplaatst onder de vlag van Wees de Weerstand, een kennelijk door Raatgever aangestuurde club die 5G in verband brengt met Satan en gelooft in een elite die de bevolking wil uitroeien.

Inmiddels worden Kat en vooral Raatgever overal op internet afgebrand door de meer gematigde vleugel van Viruswaanzin. 'Tijd voor de ontmaskering van de ontmaskeraar. Wouter Raatgever heeft zichzelf op een pad gebracht naar zijn eigen ondergang met zijn lastercampagne tegen Viruswaanzin'. 

Het is overigens slechts een kwestie van tijd voordat Raatgever, Kat en Meyer met elkaar op de vuist gaan. Zo eindigt het bijna altijd.

1 opmerking:

  1. Het zou toch inmiddels meer dan bekend moeten zijn dat wie ook met Kat samenwerkt vroeger of later de messen uit z'n rug moet vissen die Kat er evenzo vrolijk insteekt.

    BeantwoordenVerwijderen