dinsdag 14 juli 2020

Tinus

Twintig (!) demonstranten hebben zaterdagmiddag op het Mediapark gedemonstreerd tegen de NOS. Zij beweerden dat de NOS ‘fake news’ brengt. In het manifest wordt van de NOS 'juiste en eerlijke berichtgeving' geëist anders worden gebouwen, studio's en overig materieel geblokkeerd. Dat is nogal een dreigement, van amper twintig gekkies.

De organisator, de 38-jarige Tinus Koops, die eigenlijk gewoon Martijn heet, wist eerder bij een demonstratie tegen in het park Oog in Al in Utrecht bij een illegale demonstratie tegen de coronamaatregelen nog zo'n 200 demonstranten op de been te brengen, maar de animo om als een kip zonder kop achter Koops aan te lopen neemt blijkbaar af.

Koops is een voormalige junk die ooit voor de mishandeling van een 'dronken automobilist' die zijn 'meisje had aangereden' een celstraf kreeg. Een aantal jaren terug kreeg hij zijn leven weer enigszins op de rails met een bedrijfje in exotische dieren. Hij kweekte slangen waarvan het gif kan worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en trekt met zijn reptielen langs scholen.

Koops, kennelijk weer werkloos, voert nu full time actie tegen....ja waar niet tegen? 'Wij (...) willen terug 1. Normaal bedrag voor onze zorgverzekering 2. Grenzen Dicht en immigratie stop 3. Zwarte Piet blijft zwart. 4. Stikstof bullshit van tafel.' Oftewel: geen touw aan vast te knopen.

Maar echt lekker loopt het allemaal niet. Koops werd deze maand al eens gearresteerd vanwege  (online) bedreiging van oud-burgemeester Jan van Zanen die 'een baksteen in zijn nek zou krijgen'.

De NOS deed trouwens keurig verslag van de demonstratie, zelfs zonder Koops te noemen. Die publiciteit hij in zijn zak steken, want aan deze kul moet je eigenlijk geen aandacht besteden. Het manifest is uiteraard weer eens nergens te vinden, zodat we het moeten doen met dit geweldige statement:
2 opmerkingen:

  1. De stortvloed van nieuwe berichten op Revolutionaironline kan niet verhullen dat het hartaanval-onderwerpje inmiddels stilzwijgend is verwijderd.
    Heer Kat is er verrassende snel weer bovenop gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen