vrijdag 5 maart 2021

Intels

4 maart ging voorbij zonder inauguratie van Donald Trump, zoals in de donkere krochten van QAnon was voorspeld op basis van krankjorume logica, maar er heeft wel degelijk een inauguratie plaatsgevonden, meldt Wim Visscher van Dutch Digger News, 'alleen is niet bekend om wie het gaat'.

Dat is toch wel merkwaardig voor iemand die de indruk wekt dat hij als uitverkorene voortdurend wordt gevoed met de meest geheime informatie uit Q kringen. Zo weet Wim te vertellen dat Trump onlangs toch echt in Zwitserland is geweest, ondanks het feit dat berichten daarover aantoonbaar onjuist waren, want gebaseerd op een oud filmpje van een vorig bezoek aan Davos.

Maar Barracuda begint zo langzamerhand de logica van deze hoopporno te begrijpen. Trump aanhangers kunnen het domweg niet verkroppen dat hun president de verkiezingen heeft verloren, dus verspreid je zelfvervullende voorspellingen over Trump als feit. Genoeg gekken die daar in tuimelen.

Vandaar Trump wel degelijk in Zwitserland is geweest om geheime documenten (Nesara) te ondertekenen en is Joe Biden niet de echte president, want die vliegt niet in Air Force One. 'Kun je zelf opzoeken', zegt Peter Bierhof (video onder). Barracuda heeft dat opgezocht: Biden vloog hetzelfde kleinere vliegtuig waarmee Trump en Obama ook hebben gevlogen. En ook dat toestel heet Air Force One.  

Bierhof en Visscher zijn derderangs herkauwers van QAnon nieuws, waarvan Visscher een dezer dagen zelfs moest toegeven dat hij er ook niet alles van begrijpt, maar dat het toch echt allemaal waar is.

Met een zekere Rob van Patriot Talk Channel (alleen via Telegram) vormen ze een triumviraat. Die Rob, met een knoert van een microfoon, is al net zo erg: alles wat hij op Amerikaanse Q sites leest vertaalt hij naar de Nederlandse situatie, zodat de aanstaande Kamerverkiezingen vanzelfsprekend worden vervalst, net als bij Trump. Maar Rob gelooft ook dat begin maart 'een of andere activatie' heeft plaatsgevonden, alleen krijgt Rob daar de vinger niet achter want 'iedereen houdt de kaken op elkaar'. Had Ron toch even moeten informeren bij Wim, die dat allemaal wel schijnt te weten. 

Bierhof weet ook al te melden dat de 'intels' allemaal een NDA hebben getekend, waardoor de informatiekraan een dun straaltje is geworden met 'heel veel desinfo'. Wordt Peter heel erg moe van.

De belangrijkste vraag blijft vooralsnog onbeantwoord: welke sukkels nemen deze clowns serieus?

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten