zaterdag 13 maart 2021

Palingboer

Wim Visscher van Dutch Digger News is gewoon de moderne Lou de Palingboer. Het verschil is dat Wim wel heel erg in God gelooft, maar nog net niet zoals Lou denkt dat hij onsterfelijk is. Maar verder: dezelfde devote aanhang, die samen met Wim in een vijfde dimensie meent te leven.

Die vijfde dimensie blijkt een parallelwereld van complete verzinsels, vooral bedacht door wensdenkers uit de QAnon hoek. Zo leest Wim in een van zijn video's gretig een mail voor van een kennis die meldt dat de Bank of England in een tweet het (overigens volledig verzonnen) quantum financjal system heeft aangekondigd. Een door QAnon aanhangers gedroomd financieel stelsel waarin volgens Wim banken 'compleet gaan verdwijnen'. De desbetreffende tweet was echter een teaser voor het nieuwe 50 pond biljet waarop wiskundige Alan Turing staat afgebeeld.

Alle landen ter wereld zouden volgens Wim's informant al in 2018 hebben getekend voor de Global Economic Security and Reformation Act. Grote Verlosser Trump is afgelopen weken met Air Force One ('het vliegtuig voor de echte president') naar Zwitserland gevlogen voor de laatste handtekeningen. Vast wel.

Verder weet Wim dat Joe Biden al heel heel lang geleden is geëxecuteerd, want acteur met masker, en Bill Gates niet de echte Gates is, net zomin als minister De Jonge.

Ook een mooie: De Starlink satellieten gaan de Mossad satellieten uitschakelen. Starlink, voor alle duidelijkheid is een stelsel van internetsatellieten van Elon Musk. Helaas voor Wim toch alleen maar bedoeld om breedbandinternet naar afgelegen gebieden te brengen.

Overigens is het ook Wim's volgelingen opgevallen dat zijn voorspellingen toch wel heel vaak niet uitkomen. Geen datums noemen! adviseert een van hen in het Telegram kanaal van Dutch Digger. 

In een volgende video legt Wim dan handig uit dat data kunnen veranderen wanneer de geheime plannen worden gedwarsboomd, en zo schuift alles vooruit. Tot in de eeuwigheid.

Podcast Creatiffdutch NL had er onlangs genoeg van: WIM VISSCHER GEZAKT VOOR COMPLOTTEORIE

1 opmerking:

  1. My goodness, ook die reacties onder die ene video (onderste...) Wat een volkje!

    BeantwoordenVerwijderen