vrijdag 10 september 2021

Jubileum

Acteur en tegenwoordig (want niks beters te doen) fulltime plotter George van Houts drong zich een dezer dagen op aan de main stream media. Wat wilde hij graag aanschuiven bij een Op1 of Nieuwsuur om zijn bij elkaar gegoogelde 9/11 kennis te etaleren ter ere van de twintigste verjaardag van de herdenking van de aanslagen. Wie wilde met hem in debat?

Natuurlijk werd hij niet uitgenodigd. De NPO heeft een mooi tweeluik gemaakt My 9/11 waarin de impact aan beide zijden (VS en Afghanistan) grondig wordt geanalyseerd, honderd keer interessanter dan het geneuzel van Van Houts.

Dus ging George maar weer eens flink tweeten, bijgestaan door usual suspects ir. Wico Valk (let vooral op de 'ir') en Ufofantast Coen Vermeeren.

Toen Barracuda zich pakweg 15 jaar terug nog Billy the Kid noemde hield hij zich bijna dagelijks bezig met het debunken van  9/11 complotten, maar ook toen al haakte een deel van de plotters af wegens oververmoeidheid. Of zoals een hunner al in 2008 treffend verwoordde 'Tot in de eeuwigheid zinloos "bewijs" presenteren en inteelt discussies voeren op het internet met de verwachting dat iemand vanuit de regering ineens zegt... "OK OK genade, we hebben het gedaan!" Wil je ooit de officiële waarheid rondom het mysterie van gebouw 7 veranderen zul je met keihard nieuw bewijs moeten komen. Tot op heden is dit bewijs er gewoon niet, tot die tijd is het volkomen zinloze bezigheidstherapie. Building 7 is gewoon bullshit geworden, de Oswald discussie van de 21ste eeuw.'

Geen wonder dat ongeveer iedere 9/11 plotter inmiddels van de aardbodem is verdwenen, behalve Frank Ho. Vele jaren geleden probeerde hij nog zieltjes te winnen op allerlei forums. Dat deed hij zelfs op Refoweb, een reformatorische club, vanuit de overtuiging dat je met die keurige gereformeerden wel een verstandige discussie kon voeren. Zelfs daar moesten ze hem niet. Zijn webpagina Waarheid 911 is nog net zo'n chaos als vijftien jaar geleden, en het toontje is al even onveranderd. 

En dus kan Frank het niet hebben als Pepijn van Erp een mooie video aanbeveelt waarin korte metten wordt gemaakt met het complot rond Building 7, inclusief opnamen die plottertjes niet graag willen zien (grote branden, brandweer waarschuwt voor instorting): 'Wanneer je driemaal goed bent gaan zitten voor de kritische belofte van een Skeptisch platform en het bleek telkens de Donald Duck, dan laat je dat werk de volgende keer toch gewoon liggen?' Daarom speciaal voor de fans:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten