zondag 19 september 2021

Nieuwe Joden

Vrijdag kreeg Micha Kat te horen dat hij zeker tot 15 oktober in Her Majesty's Prison in Lisburn, Noord Ierland moet blijven zitten in afwachting van zijn uitleveringsverzoek.

De complotdenker zwoer dat hij bij voorwaardelijke vrijlating níets zou posten op sociale media, reden waarom hij wordt vastgehouden, en beriep zich op risico's die stress door uitleveringsprocedure aan Nederland heeft op z'n hartproblemen.

De advocaat bood de rechter aan Kat één, door Justitie te controleren, apparaat toe te staan. Maar die was er niet van overtuigd dat Kat het posten kan weerstaan, meldde Nieuwsuur journalist Rudy Bouman die meekeek via Zoom. Daar is Kat nog het meest van over de rooie, want die Zoomverbinding was blijkbaar gereserveerd voor Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws, die aangifte tegen Kat had gedaan.

"De complotdenkers zijn de moderne Joden," klaagde Kat in een telefonisch statement aan Rob Scholte. Kat realiseerde zich dat hij geen schijn van kans meer maakt in dit proces. Gezien het wantrouwen van de rechter, ziet het er niet best uit.

Zijn Red Pill Journaal kompanen Wouter Raatgever en Joost Knevel zitten ook nog steeds opgesloten. Het voorarrest van Knevel (PI Haagland) is onlangs met negentig dagen verlengd. Raatgever is in de PI Alphen overgeplaatst naar de gevangenis aan de Maatschapslaan. Daar is naast een Huis van Bewaring (Raatgever is reeds veroordeeld) een Extra Zorg Voorziening (EZV) voor gedetineerden die 'niet kunnen functioneren op een reguliere afdeling omdat ze extra zorg en begeleiding nodig hebben'. 

Barracuda voorspelt: het volgende Red Pill Journal laat nog heeeeel lang op zich wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten