maandag 18 april 2022

Paasverzet

Het paasprotest tegen ‘de totalitaire agenda’ van de overheid van Forum voor Democratie in Amsterdam liep vanmiddag uit op een behoorlijke mislukking. Het AD telde een paar honderd actievoerders, maar op foto's die via Twitter werden gedeeld dunde dat aantal wel erg snel uit tot een handvol warhoofden. De rest waren vermoedelijk omstanders die het al gauw bekeken hadden.

Komt waarschijnlijk door het ongrijpbare onderwerp waaraan FdV-clowns Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren zich zo graag vastklampen. De samenzweringstheorie die suggereert dat sommige wereldleiders de coronapandemie hebben gebruikt (of verzonnen) om de macht van regeringen te vergroten. Oftewel het neocommunistische plan van de bejaarde Duitse econoom Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, die blijkbaar voor de Bilderberger Groep is ingeruild. Buiten Telegram Messenger neemt bijna niemand dit nog serieus. 

De coronaregels zijn even gepauzeerd, maar de uitrol van de totalitaire agenda gaat in sneltreinvaart door, zo heette het. 'De échte strijders komen maandag allemaal naar #Amsterdam!'

Die échte strijders leken vooral te bestaan lieden die Fakkeldrager Max (stond begin dit jaar voor de deur van Mevrouw Kaag) op een spandoek een 'politieke gevangene' noemden.

Het paasprotest toont aan wat velen al hadden voorspeld: dat na corona het wappieverzet zou imploderen. Zelfs Poetin heeft de beweging niet kunnen redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten