woensdag 4 mei 2022

Goudzoeker


Voormalig voetballer van het Nederlands elftal en tegenwoordig complotdenker en goudzoeker Bryan Roy zit achter de tralies nadat hij weigerde een taakstraf van 80 uur uit te voeren die hem eerder was opgelegd door de rechter wegens (digitale) bedreiging van Mark Rutte.

Vermoedelijk is dat al 19 april gebeurd, want sindsdien heeft Roy niets meer geplaatst op zijn Twitter of Telegram tijdlijn.

Roy had kort na het vonnis al meteen aangegeven zijn opgelegde taakstraf niet uit te zullen voeren. ‘Rutte kan die taakstraf in zijn naad douwen’, schreef hij vol bravoure op Twitter. Het is de vraag of er nog iets van die bravoure is overgebleven.

Sinds kort zit Roy trouwens in het goud, samen met partner-in-crime Wim Visscher die getuige zijn Telegram-kanaal blijkbaar nog niet doorheeft dat zijn maat in de gevangenis zit. Of dat gewoon niet wil weten.

Wim heeft het maar wat druk met het verkopen van klompjes goud namens de Dutch Digger & Bryan Roy Gold Group. Wat natuurlijk helemaal geen groep is, maar een vooruitgeschoven post van de Bulgaarse goudverkoper Gig-OS. Met een enorm dubieuze geschiedenis van Ponzi schandalen. Getuige de reacties wil het de volgers van Wim ook al niet echt boeien. 

Het andere opvallende wappienieuws is dat het bekende advocatenkantoor Maes Law per direct stopt met alle coronazaken en de samenwerking verbreekt met bekende coronasceptici als Eva Vlaardingerbroek, Jan Bonte en Raisa Blommestijn.

Door de enorme polarisatie zijn de emotionele en financiële kosten simpelweg te hoog gebleken, zegt het kantoor.

Wat volgens Maes ook meespeelde in het besluit, was het gedrag van enkele coronacritici. 'Ik ben er onwijs van geschrokken dat een klein aantal coronademonstranten naadloos is overgegaan in het steunen van de Russische president Vladimir Poetin. Die mensen beginnen mij nu lastig te vallen omdat ik de vlag van Oekraïne in mijn Twitter-biografie heb staan.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten