maandag 16 mei 2022

Wappie watchers

En ineens waren ze zomaar op tv: de jongens en vooral meisjes (!) van het collectief Videre, de 'grootste nachtmerrie van corona-kritisch Nederland: het wappie-watchers-collectief Videre'.

Vijf leden van het collectief, met ieder hun eigen specialiteit, vertelden aan Danny Ghosen over hun werkwijze en hun zorgen over de snel radicaliserende wappies.

Allemaal met maskers op, waardoor Barracuda soms moeite had om ze te verstaan. En kennelijk alweer enige tijd geleden opgenomen, want Ghosen had nog een mondkapje op.

Of ze gemaskerd naar de opnamen zijn gekomen en elkaar ook niet kennen, werd niet duidelijk, maar Ghosen heeft al meer bereikt dan de wappies, die er nog altijd vergeefs op zoek zijn naar de ware gezichten achter hun luis in de pels.

De vraag is wel of het wel zo verstandig is om je zo te laten portretteren, want het kwam allemaal serieuzer over dan de jolige berichtgeving die Videre doorgaans kenmerkt. Met als resultaat cynische commentaren dat deze mensen eigenlijk 'op hun eigen manier' ook wappies zijn.

1 opmerking:

  1. Hoi Barracuda. Op 12 mei jl. is dit opgenomen, inderdaad had Ghosen een mondkapje op, maar dat had zijn redenen.

    Bedankt voor het jaren plaatsen van gekkies, zonder Barracuda had er nooit een Videre Collectief geweest. Jullie zijn een bron van inspiratie voor ons. Respect!

    Hartelijke groet, Videre

    BeantwoordenVerwijderen