maandag 10 juli 2023

Vrijland hoax

Martin Vrijland, de blogger die meent dat ongeveer al zijn voorspellingen uitkomen, had ruim een maand geleden beloofd dat er rond 4 juli (Onafhankelijksdag) een aanslaghoax zou volgen en kort daarna een buitenaardseninvasie hoax. Wat weer samenvalt met het opstarten van een grote plasmakoepel, waaronder wij aardlingen kennelijk nietsvermoedend leven (alleen Martin weet dit). 'Achteraf, als alle netwerken weer online komen, zullen de deepstate ‘bad guys’ willen beweren dat het de rechts-extremisten waren die een aanslag op het elektriciteitsnetwerk pleegden en dat de buitenaardsen probeerden in te grijpen.'

Je vraagt je weleens af of de naïeve volgers van Vrijland dit soort oudere artikelen nog wel eens nalezen, want er gebeurde natuurlijk weer eens niets. De aanslaghoax was toch vooral een Vrijland hoax.

Vrijland sneed een dezer dagen de navelstreng door met Facebook, omdat hij de indruk kreeg dat het sociale medium hem weer eens dwarsboomde. Dat betekende het afscheid van 28.000 volgers, maar dat had nauwelijks invloed op de bezoekersaantallen. Oftewel die 28.000 bezoekers keurden zijn webstek blijkbaar nog amper een blik waardig. 

Zijn website is voortaan alleen nog voor 'diegenen die echt wakker zijn. Hier krijgt u artikelen te lezen die de diepte van de Trumanshow ontmaskeren en die u laten zien dat het systeem geen enkele autoriteit heeft, maar slechts kan doen alsof.'

Barracuda vreest alleen dat die wakkere mens er ooit achter gaat komen dat ook Vrijland hoofdzakelijk in kolder grossiert. Anders moeten ze dat bovengenoemde artikeltje nog eens lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten