woensdag 15 november 2023

Terug van weggeweest

Terug van heel lang weggeweest, na achttien maanden detentie, Red Pill ster Wouter Raatgever. In 2021, terwijl hij ondergedoken zat in Groningen met eurobiljetten en een gasdrukpistool met geluidsdemper, werd hij na een Red Pill uitzending met Micha Kat en Joost Knevel aangehouden door een politiemacht van dertig man plus honden.

Hij kreeg celstraf en zelfs zeven weken Pieter Baancentrum vanwege opruiing tegen RIVM kopstuk Jaap van Dissel en bedreiging van de advocaat van de gemeente Bodegraven.

Rechter tegen Raatgever: hoe gaan wij u noemen? Raatgever: 'Zeg maar schatje. En anders vrij mens'. Rechter: dan noem ik u verdachte.

En de verdachte had het naar eigen zeggen nogal zwaar in de PI Alphen. Na zijn vrijlating eind 2022 besloot Raatgever onder de radar te blijven, zogenaamd ter bescherming van derden. Maar toch vooral omdat hij niet kon veel meer uitrichten. Elf maanden mocht hij geen bankrekening regelen, maar een Litouwse bank heeft hem blijkbaar als klant geaccepteerd. 

Waardoor Wouter kan 'bijdragen aan een wereld vol vrijheid, waarheid en gezondheid door interactieve lezingen, trainingen en coaching te geven. Zodat de mensen die hun nek voor mij en waarheid hebben uitgestoken ook financieel gecompenseerd kunnen worden.'

Waar die lezingen over gaan, en wat voor coaching Wouter gaat geven, blijft in nevelen gehuld. Barracuda vreest dat geen serieus bedrijf de beste man gaat inhuren.

Want Wouter heeft de gekte nog niet achter zich gelaten. Hij is nog altijd 'Wouter van de Familie Raatgever', het bekende trucje om je te onttrekken aan iedere maatschappelijk verplichting. 

Dat Joost Knevel ook niet is genezen, blijkt uit de tijdlijn van zijn Twitter account, waar bedreigingen van Bryan Roy aan het adres van Rutte gewoon worden gerepost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten