donderdag 9 juli 2009

Griepgekte


De gekte onder complotters over de Mexicaanse griep lijkt zijn hoogtepunt nu wel zo langzamerhand bereikt. Die verspreidt zich zelfs sneller dan het virus zelf. Eerst was er flinke paniek. En in sommige landen is die paniek er nog steeds. Elders lijkt de verspreiding minder snel te gaan dan verwacht. Amerikaanse onderzoekers ontdekten deze week dat de griep minder gemakkelijk de gastheercel binnendringt dan de verschillende stammen van de ‘gewone’ wintergriep. Maar ze vertellen er gelijk bij dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Door de snelle mutatie kan zich straks weer een minder prettige variant ontwikkelen.

Hoe onzeker de toekomst ook is, voor complotters staat allang vast dat het virus nooit iets heeft voorgesteld en dus niks anders is dan bangmakerij. Bangmakerij in wiens voordeel? Op dit punt slaat de fantasie van het complotvolk pas echt op hol. Links en rechts lees je over geheime programma's waarbij de farmaceutische industrie de onmondige burger verplicht wil vaccineren (desnoods onder dwang door zijn deuren in de trappen of via verdachte bussen), over de varkensgriep die uit een reageerbuis zou zijn gekropen en horrorverhalen uit het verleden. Inderdaad: ook bangmakerij. Lezen kunnen de bloggertjes trouwens ook al weer niet. WAC Holland meldt doodleuk dat Noorwegen zijn bevolking verplicht gaat vaccineren. Complete onzin: Noorwegen heeft vaccins besteld voor de hele bevolking, maar inenting is niet verplicht.

Het kan nog gekker. Klokkenluideronline wil dat HM de koningin nog voor het einde van de maand juli 2009 publiekelijk verklaart dat de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep "betrouwbaar is en dat het kabinet het vaccin ter beschikking stelt ter bescherming van ons volk. Deze verklaring dient u vergezeld te doen gaan van een oproep aan alle Nederlanders zich te laten inenten en om het goede voorbeeld te geven dienen mininaal twee leden van het KH zich voor te camera te laten injecteren met het vaccin. Het volk mag, nee, moet dat van u verwachten nu er op internet steeds meer ‘indianenverhalen’ de ronde doen als zou het vaccin gevaarlijk zijn en zelfs onderdeel uitmaken van een complot de wereldbevolking deels uit te roeien."

Ach ja, het vaccin dat de wereldbevolking deels uitroeit, zogenaamd key priority van de Bilderbergers en HM Beatrix. Lijkt al net zo'n mislukking te worden als de Klokkenluider's "actie beschadiging Demmink".

184 opmerkingen:

 1. "De gekte onder complotters over de Mexicaanse griep lijkt zijn hoogtepunt nu wel zo langzamerhand bereikt."


  Noem het zoals je wil moderator! Verwacht daarom geen clementie bij het fysiek aan hun jasjes trekken van deze zwaar over de schreef prikkende/machtsverkrachtende politiek-criminelen! Het berechten (dus standrechtelijk executeren) van de zich alreeds hier identificerende laffe collaboranten, wordt namelijk alreeds tot in de puntjes voorbereid. We houden jullie hier met argusogen goed in de gaten... (lees hieronder maar)  Als je als jonge man of vrouw 'kiest' voor het leger om je land te dienen dan verwacht je eenzelfde loyaliteit die je geeft terug van diegenen die je de opdrachten geven. Nu weten wij allemaal dat soldaten vandaag de dag schieten met kogels die voorzien zijn nucleair afval, verarmd uranium noemen ze dat, verarmd wil dan zeker niet zeggen dat het gebruik van deze kogels ongevaarlijk is, integendeel zelfs, het afschieten van deze munitie zorgt ervoor dat de schutter zelf steeds kleine hoeveelheden van dit gevaarlijke goedje op en in zich krijgt waarmee meestal na de dienstbare periode de problemen beginnen. Dat is één kant van het verhaal hoe de militaire top met hun soldaten omgaat maar daar wil ik het niet over hebben. De soldaten in dit filmpje hebben ongevraagd een vaccinatie toegediend gekregen en kregen vervolgend de meest uiteenlopende klachten. Toen de klachten begonnen op te treden werden officiële stukken gewijzigd om niet te hoeven vertellen wat er in het gewraakte spuitje zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals gebruikelijk ben je weer niet te volgen, Sando. Hoe gaat dat, als je bij de slager een half onsje worst besteld? Krijgt die dan ook een hele lading over zich heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt 'gel-LIJK' fredreika voor wie de realiteit schuwt is elk onsje teveel. Dat hadden we zolangzamerhand van jou met je geraffineerde desinformatie verspreidende stank al dik en breed (hoe raad ik het he?) wel begrepen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ANTIEMAARNIET!!!!9 juli 2009 om 08:47

  Ik vrees dat ze nu allemaal op me af zullen springen voor een draai om hun flap-oren. Wat een masochistisch geteisem zeg! Je moet er maar LOL in hebben om als desinformant met je dagelijkse verraad terug ondergekotst en schaakmat gezet te worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
  De vereniging is opgericht door een groep mensen die ervaring hebben opgedaan met negatieve gevolgen van vaccineren. Deze ervaring is opgebouwd vanuit hun beroep, alsook vanuit eigen ondervindingen als ouder. Hierbij bleek dat er weinig gehoor was vanuit het reguliere medische circuit op al hun vragen. Dit mondde uit in de behoefte meer te willen weten over de risico's van vaccineren om deze kennis aan een breder publiek kenbaar te maken. Om hieraan te voldoen is de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken opgericht in augustus 1994. De vereniging staat los van welke levensbeschouwelijke richting dan ook en staat open voor iedereen met vragen en problemen rond vaccinaties bij kinderen.

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Neem jij maar lekker je shotje dan Billy...9 juli 2009 om 08:58

  Hé vieze visboer:

  Leg gelijk even uit dat H1N1 een zeer apparte griepvariant is, opgebouwd uit 4 soorten griep waaronder 1 die zeer veel lijkt op de 1918 griep.

  Het is ONMOGELIJK dat een dergelijk virus zomaar in Mexico opduikt zonder dat na te speuren valt waar deze ontstaan is. H1N1 komt overduidelijk uit een lab. Engeland gaf onlangs nog toe dat de mond en klauwzeer uitbraak veroorzaakt was door 'weglekken' uit een lab. Had iemand het putje open laten staan?

  Baxter stuur 'per ongeluk' dodelijke vogelgriep naar 18 labs ipv een bestraalde gewone griepvariant!

  Nu mogen ze mee doen met het ontwikkelen van het Varkensgriepvaccin. PS Baxter is een dochter van Bayern aka IG Farben. Leverancier van cyclon B en gebruikte concentratiekampbewoners als proefkonijnen.

  Israël gaf duizenden kinderen 1000 x een röntge foto op het hoofd met honderden doden tot gevolg. Ook werd onlang BEWUST (toegegegeven) duizenden "Factor 8" producten verscheepst vanuit de VS, BESMET MET AIDS!!

  Het vaccin is bovendien NUTTELOOS, aangezien het virus nu nog vrijwel niet gevaarlijk is. Doordat het opgebouwd is uit 2x varkensgriep 1 x mensengriep en 1 x vogelgriep, is het ideaal om te muteren. Als dit gebeurt hebben we pas een probleem. Het vaccin is dan natuurlijk achterhaald! Als H1N1 muteert met H5N1, zijn we fucked! Leuk dan als je weet dat bedrijevn als Baxter nog wel eens foutjes maakt!

  Snap je het nog moderator?

  Als je een shotje gaat halen bij Ab Klink, dan ben je echt een MONGOOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie bent u, wat doet u?

  Ik ben jarenlang huisarts geweest, hoofdredacteur van Huisarts en Wetenschap en werk nu als hoogleraar op het VUMC. Ik houd me bezig met de bestudering van de uitwisseling van medische kennis, ervaringen en opvattingen. Vooral de communicatie buiten de spreekkamer of het ziekbed, de publieke sfeer dus. Het gaat om de wetenschappelijke kant van de medische journalistiek. Zo ben ik samen met een historicus bezig aan een publieksboek over de mondige patiënt, maar treed ik ook op als hoofdredacteur van de Winkler Prins medische encyclopedie. Andere projecten gaan over de geneesmiddelenbijsluiter of de beeldvorming van de zorg of van zogenaamde gezonde leefstijlen. Een breed scala dus en dan heb ik het nog niet over het onderwijs van academische vaardigheden of gezondheidsjournalistiek.
  Maak dat de kat maar wijs...


  Ps: kom maar tevoorschijn hoor trollekes, ik moet weer eens collaboranten afleggen voor onze (het anti-JWO verzet) hitlijsten hihihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De gekken hebben dit blog weer gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yup, ze gebruiken het weer als podium :o)

  Niet beseffende dat ze daarmee dit blog alleen maar bevestigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als H1N1 muteert met H5N1, zijn we fucked! .

  Wellicht.

  Maar kun je ook uitleggen hoe de samenzweerders die dit virus zouden hebben ontwikkeld er voor gaan zorgen dat ze zelf en hun naasten niet slachtoffer worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. אָלֶף-בֵּית עִבְרִי‎9 juli 2009 om 09:53

  Ze hebben je reactie geplaatst.Dat valt echt mee. De media (radio,TV en krant) zijn al begonnen de mensen te kneden richting het o zo belangrijke prikje.Ik ben echt stinkend nieuwsgierig wat straks de daadwerkelijke opkomst zal zijn.Ze zijn al afgestapt om niet meer te prikken in grote zalen etc maar bij de ,,vertrouwde omgeving,, van de huisarts.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mja, wat doet dat ertoe?
  Iedereen is vrij om te doen wat hij wil, en als iemand zich veiliger voelt met een vaccin, laat diegene toch....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. אָלֶף-בֵּית עִבְרִי‎9 juli 2009 om 10:02

  Je praat als de pedofiel die propageert dat zijn snoepje echt heel lekker en zoet is, maar ondertussen het naieve kind tussen zijn gore jatten voor zijn perverse bijbedoelingen in de val probeeert te lokken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het snoepje is dus niet lekker en niet zoet?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. אָלֶף-בֵּית עִבְרִי‎9 juli 2009 om 10:44

  Ik vind je bijna abject worden jij (###*&&^*) van hierboven! Pas maar op dat wij jou ook niet in het vizier krijgen mislukte stierenvechter...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De reaguurder met de Arabische tekens lijkt mij Sandoscan in schaapskleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ John hij gebruikt in ieder geval dezelfde links naar stomme plaatjes in zijn teksten. De naam lijkt trouwens meer op hebreeuws.

  Overigens vind ik het de mass evacuation bus nog steeds hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het verschrikkelijk dat ik verward wordt met die 'abjecte' antiseniet dus.

  Ga maar lekker daaanszen drollekes...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Neem je shotje dan Billy, jij eerst ok?9 juli 2009 om 11:39

  Ga nou eens in op de feiten Sjonny-boy!

  Waarom zou ik me laten inspuiten met spulletjes afkomstig van bedrijven die keer op keer misdaden begaan?

  Zo beweert men dat kwik in vaccins goed is voor de ontwikkeling van hersenen.

  Zij testen van alles en nog wat op de eigen troepen.

  Ze verschepen bewust besmette spullen over de hele wereld.

  Wat ben je dan een mongool als je je dan nog vrijwillig laat injecteren met hun bewezen nutteloze troep, betaald van ons belasting geld!

  Jullie zijn een stel volksverraders door het steunen van alle misdaden die nu openlijk worden gepleegd: Aanval op Irak, DU, Fosfor op Gaza, Blitzkrieg op 888.

  Snap je nu waarom Jaap de hoop schijt, nu ridder is in de orde van Oranje SS-nazi?

  Hij beweerde de zelfde dag nog op tv dat RUSLAND DE AANVAL OPENDE!! Hahaha grove leugens recht in je bek. Kijk dan wordt je ridder!

  Maar neen nu maar je shotje, ik zal je niet missen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Onvoorstelbar zeg de nitwits alhier moeten nog discusieren over wat arabische dan wel joden-tekens zouden moeten zijn? Ik heb het nu wel gehad met dit verradelijke niveau...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Waarom zou ik me laten inspuiten met spulletjes afkomstig van bedrijven die keer op keer misdaden begaan?"

  Wie zegt dat dat moet, slimmerd. Daar ga je de mist alweer in. Je hebt jezelf wijsgemaakt dat we dat moeten. Te veel enge sites gelezen, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nee slimmerd, dat weet ik....Ik heb het over alle Lingo-kijkers in dit land, die door de leugens zich laten verleiden zichzelf te injecteren met gif.

  Jij steunt de leuegns en de waanzin, daarom schijt ik op je hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Overigens hoorde ik net op BNR-nieuwsradio een discussie of het niet gewoon verplicht MOET zijn, zoals Frankrijk voorstelt, en zoals in de VS bij alarm-fase 6.

  Ga lekker werk zoeken ofzo ipv je medemens verraden, "Pieter"...wellicht iets bij de post in een rode wagen.

  ps jij heet helemaal geen pieter, maar denk zo serieus over te komen als 1 van de vele alterego's van de trollen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik laat me niet vaccineren tegen de mexicaanse griep, word ik ziek dan heb ik daarna mijn natuurlijke weerstand ' ja maar straks ga je dood ', dat risico loop ik ook als ik smorgens in de auto stap, zo lang je leeft ben je je leven niet zeker.

  Ik kom over een halfjaar of over een jaar mijn verslag hier uitbrengen over mijn ervaringen als niet-gevaccineerde cq burgerlijke ongehoorzame.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nee hoor, Ik heet toevallig Pieter. Lijkt me beter dan het zoveelste anoniempje.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nee hoor Pieter dat is niet beter, het gaat er niet om wie het zegt maar wat er gezegd wordt !!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Neem dan je shotje! waar wacht je op?9 juli 2009 om 13:49

  exact!

  Jij noemt jezelf 'debunker', ik zou zeggen doe nou eens je best! Welk deel van mijn beweringen klopt niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Neem je shotje, jij liever dan ik...9 juli 2009 om 13:52

  Anders ben je geen debunker, maar gewoon een vervelende etter die probeert op goedkope manieren discussies te verstoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Een goedkope manier van een discussie verstoren is door anoniem te reageren of continue een andere naam te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik niet snappen bassie leg eens uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heb je nou al je shotje gehaald, charlatan?9 juli 2009 om 14:01

  In dit topic, heet ik alleen "neem je shotje dan, stakker".

  In het volgende topic heet ik: "WTC7 the smoking gun up your ass".

  Gan nou maar in op mijn argumenten ipv te ouwenelen over welke naam, en door wie!

  De eigenaar van deze site is "mystery-man" en dan moet ik zeker mijn naam geven? ik denk het ook....

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Een shotje voor jou en je hele familie9 juli 2009 om 14:15

  Standaard taktiek nummer 2:

  NOOIT direct reageren, maar even een uurtje wachten en dan Trut Hut de boel vol laten spammen met zij 'mond snoerende logica'.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Shotje hier, shotje daar, shotje voor ons allemaal!9 juli 2009 om 14:31

  Uiteraard verander je vervolgens het onderwerp, ontwijkt de vraag, of zegt:

  Jamaar, het staat op "Joetjoeb" , dan is het automatisch niet waar: hahaha!

  Gewoon overduidelijke desinfo-ops!

  Figuren als Bas, Pieter, John, Fred, Krek Trut Hut, omerta enz enz enz hebben zogenaamd de behoefte om 30 uur per week pp te besteden met het verdedigen van de 'fantastische' artikelen hier, met de nadruk op fantast!

  Lekker geloofwaardig allemaal hoor. Vooral icm het trieste gedrag van de aanwezige 'debunkers' hier. Maar dit is dan ook niet meer dan een oefenspeelgrot voor internettrollen. En ze krijgen elke dag slaag! Leuke hobby hoor Trut Hut!

  Wij doen het omdat we denken dat de nwo de macht aan het grijpen is, jullie omdat je graag over je heen gescheten laat worden toch, viespeuk?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Nee slimmerd, dat weet ik....Ik heb het over alle Lingo-kijkers in dit land, die door de leugens zich laten verleiden zichzelf te injecteren met gif.

  Jij steunt de leuegns en de waanzin, daarom schijt ik op je hoofd!"

  Met alle respect, maar ik wist niet dat figuren zoals jij die zich regelmatig "open minded" oid plegen te noemen zo in hokjes propten.

  Niet dat anderen dat niet ook doen, het zit toch ook een beetje in de mens, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @ Tom, Als anoniem op mijn hoofd gaat schijten, ben ik liever closed minded. Het gaat anders verschrikkelijk ontsteken.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. " Als anoniem op mijn hoofd gaat schijten, ben ik liever closed minded. Het gaat anders verschrikkelijk ontsteken."

  Ik zou gewoon opzij stappen, met een open mind.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je kan het ook gewoon hebben over de arumenten waar 'complotters' mee aankomen, ipv je af te trekken bij de gedachte dat ik over je kop heen schijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dat zijn de hebreeuwse letters, zoals hier http://www.devriendenvanmatt.com/

  Over de griepvaccinatie: De vorige vaccinatiecampagne is geflopt en nu is een hoogleraar publiekscommunicatie verzocht om het RIVM te adviseren, zodat de burgers wel een prik willen.
  De truc is nu dat het nieuws is dat er te weinig vaccins zijn (34 miljoen vaccins besteld door minister Klink) zodat mensen om het vaccin moeten gaan vechten. Iets dat schaars is, is gewild.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. hahaha!

  Op RTL4 vertelde men net dat de HPV-vaccinatie mislukt is vanwege 'indianen-verhalen'op het internet!

  hahaha!

  En jullie stumperige debunkers maar denken dat wij niets bereiken, haha, sliep uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De benaming "indianenverhalen" is ook een vorm van manipulatie door RTL4 nieuws. LOL.
  Een neutrale term zou zijn: kritische geluiden of tegengeluiden etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik stel mij Omerta als zoiets voor... (wel neukbaar iigv)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. "En jullie stumperige debunkers maar denken dat wij niets bereiken, haha, sliep uit!"

  Je trekt weer alle eer naar je toe? Lijkt me overdreven, maatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Dus je geeft toe dat het indianenverhalen zijn.

  Whoehahahahahaha!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Er werd net op netwerk aandacht besteed aan het gegeven dat de/een farma industrie bepaalde bijwerkingen zoals diabetes bewust had verzwegen op de bijsluiter met als gevolg veel slachtoffers oa in nederland.
  Dit is geen "complotgelul" maar keiharde feiten.

  Dis staat los van de vaccins natuurlijk, hoewel het wel perfect aantoont dat het in de farma industrie ook alleen om de duiten te doen is zoals dat bij iedere industrie het geval is.

  Maar blijf gerust je handen in het vuur steken voor big farma, je zal alleen jezelf branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Poepen op je hoofd9 juli 2009 om 22:51

  "Dus je geeft toe dat het indianenverhalen zijn.

  Whoehahahahahaha!!!!!!"

  Ik zeg toch dat het bij RTL zo werd genoemd stakker!

  Waarom denk je dat ik haakjes gebruik?

  Erg slim ben jij niet, meneer de denunker.

  Jij zal vroeger op moeten staan om de waarheid te onderdrukken, voorlopig krijgen jullie continu slaag op je eigen site. Daarom is Billy's blaat hoek opgedoekt!

  Maar ook dit blog zullen we onder poepen met de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. an Trut Hut de boel vol laten spammen met zij 'mond snoerende logica.

  ik heb je al eens uitgelegd dat Barracuda degene met mondsnoerende logica is.
  Maar toch aardig van je dat je vindt dat mijn berichten mondsnoerend logisch zijn...

  Verder is het goed te weten dat de complotdenkers alhier zelf ook vinden dat ze indianenverhalen aan het verspreiden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. eat shit trut hut9 juli 2009 om 23:07

  Leuk bedacht meneer de woorden tovenaar!

  Deze 'indianen-verhalen' zijn gewoon de getuigenis verklaringen van mensen die hun kinderen hebben verloren en verplegend personeel die meisjes dood hebben zien neer vallen na het nemen van hun shotje.

  Gardisil heeft bewezen mensen gedood. Praat jij dit maar goed Trut Hut, wij luisteren wel naar de 'indianen verhalen' ipv van jou slappe gezeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Tja, ik zou zeggen: kom eens met dat bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Netwerk durfde aandacht te besteden aan bijwerkingen van medicatie. Maar, in de VS had het Farma bedrijf Lily al voor miljarden geschikt met de slachtoffers van bijwerkingen van het medicijn Zyprexa (psychiaters schrijven dit voor). De fout ligt m.i. bij de artsen, omdat zij op de bijwerkingen moeten letten en deze niet moeten bagatelliseren. Niet iedereen reageert hetzelfde op de medicatie en bijwerkingen verschillen per persoon.

  Micha Kat schrijft over de farmaceutische manier op een komische manier, omdat hij op moet vallen om lezers te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik zoek 10 sec:

  http://www.youtube.com/watch?v=Kcpoqo_MNis

  1 van de vele...hier ben jij mede schuldig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hier nog 1:

  http://www.youtube.com/watch?v=8xc4yBNV-U0&feature=fvw

  Nou jij weer, of zwijg anders liever!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. 1 van de vele....

  Dit meisje viel niet dood neer waar de verpleging, die de injectie toediende bij stond.

  hier ben jij mede schuldig aan!.

  Uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. "Farma bedrijf Lily al voor miljarden geschikt met de slachtoffers van bijwerkingen van het medicijn Zyprexa (psychiaters schrijven dit voor)."

  De complete industrie is ziek!

  Een maatje van mij krijgt Zyprexa EN Ritalin EN lythium, wetende dat deze man dagelijks aan de coke zit!

  Wat ik er mee wil zeggen:

  Ik weet hoe ze iemand totaal vernietigen met medicijnen. De dokters zullen vast goede bedoelingen hebben, maar vinden het niet erg om hun zakken te vullen met het voorschrijven van gif.

  De beste man is opgezwolle van de Zyprexa en beland in psychoses zodra hij met de medicijnen stopt.

  Maar geloof vooral dat de medische wereld het beste met je voor heeft!

  Daarom stoppen ze al jaren fluor in het drinkwater van de amerikanen.

  Maar neem gerust je shotje! toe maar trut hut...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hier nog 1:.

  ook dat meisje viel niet dood neer waar de verpleging, die de injectie toediende, bij aanwezig was.


  Nou jij weer, of zwijg anders liever!.

  Tja, kom eens met echt bewijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Omerta, ik heb gekeken naar netwerk, en het had op de bijsluiter moeten staan want ze wisten het, dat werd oa door die klokkeluider verteld, het ging om de omzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. "Farma bedrijf Lily al voor miljarden geschikt met de slachtoffers van bijwerkingen van het medicijn Zyprexa (psychiaters schrijven dit voor)."

  De complete industrie is ziek!
  .

  Arme jij..  De beste man is opgezwolle van de Zyprexa en beland in psychoses zodra hij met de medicijnen stopt.
  .

  Nu geef je zelf aan dat de beste man slechter af is zonder dat medicijn.
  Hij zou overigens ook seroquel kunnen proberen, maar die heeft ook als bijwerking dat je in gewicht toeneemt en op langer termijn suikerziekte krijgt.


  Maar geloof vooral dat de medische wereld het beste met je voor heeft!
  .

  Tja, bewijs het tegendeel maar door je beste man buiten de medische wereld te houden.
  Hoe denk je dat hij gaat functioneren zonder die ritalin en zyprexa?


  Daarom stoppen ze al jaren fluor in het drinkwater van de amerikanen.
  .

  tja, ik poets mijn tanden met fluoridetandpasta.
  Mag niet zekers?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. 'tja, ik poets mijn tanden met fluoridetandpasta.
  Mag niet zekers?'

  Tandpasta spuug je uit, water slik je in, snap je het nog?

  Waarom denk je dat peutertandpasta een verlaagd fluoride gehalte heeft?

  Maar jij houdt nooit op met je spelletjes ofwel?

  BeantwoordenVerwijderen

 58. Tandpasta spuug je uit, water slik je in, snap je het nog?
  .

  En jij hebt de illusie dat daardoor geen enkel restant tandpasta in de maag terecht komt?
  Of dat niets kan worden opgenomen door het slijmvlies van je mond?


  Waarom denk je dat peutertandpasta een verlaagd fluoride gehalte heeft?.

  Verlaagd, dus het bevat wel fluoride?

  Maar jij houdt nooit op met je spelletjes ofwel?.

  Tja, jij begint dit vraagspelletje met je vraag over fluor in het water in amerika.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. "Hoe denk je dat hij gaat functioneren zonder die ritalin en zyprexa?"

  Deze man is fucked up, en zal nooit meer werken, allemaal door het gif, gefinancierd met jou belasting geld!

  Zijn hersenwerking (geluks gevoel) is permanent beschadigt!

  Ritalin is chemische speed die ze aan kinderen geven. De 'beste man' blijft 5 dagen wakker op dat spul zonder te eten.

  Hij is een testkonijn van zijn doktoren!

  Oja...hahaha....hij kreeg gewoon een wapenvergunning en had een 357 Magnum thuis liggen!

  Vadertjestaat zorgt wel voor je pik, oogjes dicht snaveltjes toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hier Trut Hut, tast toe:

  Wat zit er nu in een griepprik?De volgende stoffen zitten doorgaans in de griepprik: Ethyleen glycol ( antivries ), Phenol ( desinfecteringsmiddel ), Thimerosol ( desinfecteringsmiddel dat zenuwcellen aantast)Aluminium ( deeltjes die hersencellen aantasten)en Neomycine en Streptomycine ( antibiotica met doorgaans allergische reacties).Deze stoffen beschadigen je immuun- en afweersysteem. Juist dit afweersysteem - dat sterk moet blijven - moet ervoor zorgen dat je niet ziek wordt! Door allerlei tegennatuurlijke stoffen, milieufactoren, verkeerde voeding, verkeerde leefstijl, maar ook door verkeerde ( negatieve) gedachten, staat dit afweersysteem in o­nze tijd behoorlijk o­nder druk.Deze druk wordt dus nog weer verhoogd door de griepprik ( en alle andere vaccins).Dat is nogal wat!

  Ziekte van Alzheimer en Autisme

  Thimerosal bestaat uit kwik. Een vervelende eigenschap van kwik is dat het zich langzaam ophoopt in de hersenen. Het kan daar het hele leven zijn werk blijven doen.Wanneer iemand jaarlijks een griepprik krijgt en daarbij nog andere vaccins, kan men zich voorstellen dat hersenwerking maar ook immuniteit kan worden aangetast.De vooraanstaand o­nderzoeker Dr. Hugh Fudenburg stelde 20 jr. geleden al dat 5 gekregen griepprikken de kans op ziekte van Alzheimer met factor 10 (!) doet toenemen!Mogelijk is het al veel jaren gewoonlijk toedienen van de griepprik een verklaring voor het feit dat zich de laatste 10 jaar een opzienbarende toename van ziekte van Alzheimer en aanverwante ziekten of symptomen erop lijkend, voordoet.Ook is trouwens het verband bekend (en bewezen!) tussen vaker optreden van systeemziekten ( b.v. Reuma, ME) in de volwassenheid sinds de vaccinaties tegen de kinderziekten algemeen werden.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. mja anoniempje, zonder bronvermelding is dat artikel waardeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Kwik en Aluminium: jammie!

  Lekker nog wat aspartaan in je Yokie-drink en je sportlife en je kan er weer helemaal tegeaan!

  Nog maar te zwijgen over het feit dat het vaccin NUTTELOOS zal zijn, aangezien er pas gevaar optreed als H1N1 muteerd. Dan is het vaccin ook gelijk waardeloos slimmerik! Maar neem nog wat kwik, er komt toch niet zinnigs uit joou hersenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. http://www.nrc.nl/wetenschap/article1852754.ece/Veel_heibel_over_weinig_kwik

  Hier een artikel over kwik in je vaccin uit het NRC. Ben je nu blij zielepoot?

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Oja, Trut Hut,

  Heb je je kinderen ook al hun shotje gegunt, ouwe kindervriend?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hey trut, op netwerk werd toch effe mooi een bewezen complot getoond.
  Maar dat heb je natuurlijk niet gezien.

  Want je was aan het dansen met tranen in je ogen.

  They're making plans for trutje, they only wants the best for him.
  And if trutje says he's happy, he must be happy in his little world.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik denk dat de dienst van Trut erop zit!

  Morgen weer een dag vol debunken! Vanmorgen was hij al om 11 uur actief!

  Een beetje uitslapen, kopje koffie. Geen slecht leven voor een landverrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Veel_heibel_over_weinig_kwik.

  De titel zegt al genoeg.

  Wat shotjes betreft: wil jij nu beweren dat jij nog nooit ergens tegen ingeënt bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Heb je netwerk gezien ??

  Nee he, je was aan het dansen met tranen in je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hey trut, op netwerk werd toch effe mooi een bewezen complot getoond..

  Dat is mooi.
  Kun jij me nu wijzen naar de theorie van een complotdenkerwebsite die ten grondslag ligt aan het complot dat netwerk heeft uitgezonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ben je nu blij zielepoot?.

  Nee, want het hpv-vaccin bevat geen kwik, en je hebt nog steeds niet aangetoond dat meisjes dood neervielen waar het verplegend personeel bij was toen ze de injectie toegediend kregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Wat maakt dat uit, een complot is een complot.
  En er zijn genoeg "complotsites" die vertellen al heel lang wat netwerk liet zien.

  En een misdaad is een misdaad, ongeacht door wie die wel of niet opgelost zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. kortom, je kunt niet laten zien dat het complot dat netwerk ontrafelde al eerder bedacht is en te lezen is op een complotsite?


  Tja, waarom verbaast me dat niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Er zijn genoeg "complotsites" waar al heel lang te lezen is wat in netwerk getoond werd, en dat is een feit !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. tja, dan zou je geen moeite hebben met het geven van een link naar een complotwebsite waar voorspeld wordt dat Lilly bijwerkingen van het middel Zyprexa al vanaf 1996 heeft verzwegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Het is een feit dat op diverse "complotsites" al heel lang wordt verteld wat op netwerk getoond werd, en wat op netwerk getoond werd is het bewijs dat ze het bij het juiste eind hadden en hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. je kunt draaien wat je wilt, maar zonder bewijs zijn je beweringen gewoon hol.

  Jij beweert dat complotsites al jaren roepen dat lilly ernstige bijwerkingen van Zyprexa onder de tafel hield?

  Nou, dan moet het vrij eenvoudig zijn om 1 link naar zo'n site aan te bieden..

  Maar ja, dat kun je niet he?

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Moet je eens goed luisteren vrind, ik lees sommige van wat jullie "complotsites" zullen noemen, ik bestudeer ze niet maar ik lees ze, ik ga er niet vanuit dat ik overhoord ga worden.
  Ik onthoud wel de essentie, en dat is dat ook de farma industrie als iedere andere industrie functioneert en gebaseerd is op winstmaximalisatie en dus op hebzucht cq egoisme !!
  Ik onthoud geen details over welke medicijnen ze het hebben, ik gebruik geen medicijnen dus het is voor mij niet relevant.
  Wat niet wil zeggen dat ze het over dat specifieke medicijn gehad zouden kunnen hebben, misschien ook niet en wat dan ??
  De boodschap is dat je voor jezelf moet nadenken en dat je moet begrijpen hoe de wereld cq de mens in elkaar steekt zodat je je niet klakkeloos laat dirigeren al was je een schaap, we zijn mensen weet je nog ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. De kwakzalver-complotters hebben het weer druk. Druk citeren ze sites van gekken en idioten en niet gehinderd door enige kennis van zaken komen ze met de meest koddige beweringen met verwijzingen naar lieden die uit het ambt zijn gezet.

  http://briandeer.com/wakefield/hugh-fudenberg.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Natuurlijk is de pharmaceutische industrie uit op winst. Het is niet voor niets een industrie. Dit betekent echter niet dat die industrie via dokters die ze in de zak hebben, iedereen maar rucksichloos volspuiten. Een niet effectief medicijn, of één met teveel bijwerkingen, kan indien bewezen, een bedrijf zeer veel schade opleveren. In de V.S. is iedereen op zoek naar een relatie tussen kleine doses kwik en autisme, want indien aangetoond kan in een grote 'class action suit' gigantisch veel geld worden geclaimed. Alle belangen dus om het uit te zoeken. Wat dan ook gebeurd is, en jullie weten het resultaat heus wel: er kon geen enkel verband worden aangetoond.

  Een verband dat wel aangetoond is, is dat door de vaccinaties bepaalde veelvoorkomende ziektes (in de westerse wereld) zijn uitgeroeid en de kindersterfte gigantisch is afgenomen. Ooit wel eens iemand in je omgeving ontmoet met polio? Misschien wel iemand die ooit eens polio heeft gehad.

  Over de huidige vaccinatie-campagnes is ook binnen de medische wereld en de overheid discussie. Het moet altijd de afweging zijn met de kosten en mogelijk bijwerkingen aan de ene kant en de verwachte positieve effecten aan de andere. Deze discussie is in principe altijd gevoerd, en is ook in het belang van ons allemaal. De indianenverhalen op internet, en dat zijn het, want totaal geen onderbouwing (anders dan youtube filmpjes), helpen deze discussie niet. In tegendeel, de indianenverhalen schaden de discussie. En als de afweging niet op een rationele manier wordt gemaakt, gaat dat ten koste van mijn gezondheid en die van iedereen in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Tja anoniempje: jij beweerde dat het achterhouden van informatie door lilly over Zyprexa een complot was dat als eerste ontdekt is door de complotdenkers, en nu naar buiten komt in het programma netwerk..

  Maar als ik je vraag om dat aan te tonen door naar zo'n artikel op een complotsite te linken dat hier over gaat, dan loop je weer te draaien, draaien, draaien...

  Oftewel, je loopt maar wat te lullen.
  Dit complot is helemaal niet ontmaskerd door de complotdenkers...

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Wat dan ook gebeurd is, en jullie weten het resultaat heus wel: er kon geen enkel verband worden aangetoond.
  .

  Grap is dat de complotdenkers ook nog eens trots linken naar een artikel in het nrc dat precies dat stelt..

  Kortom, ze lezen hun eigen bronnen geeneens goed..

  Daar komt bij dat het hpv-vaccin geen kwik bevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. "Tja anoniempje: jij beweerde dat het achterhouden van informatie door lilly over Zyprexa een complot was dat als eerste ontdekt is door de complotdenkers, en nu naar buiten komt in het programma netwerk..
  "

  Wat een zielepoot ben jij!

  Waar heeft ano het nou over??

  Gisteren werd weer eens bewezen dat de Pharma-maffia voor de zoveelste keer bewust gif op de markt heeft gedumpt!

  DAAR GAAT HET OM!!

  Zoek lekker uit wat "Factor 8"is stakker!

  Stop je kinderen vol met kwik dan! Laat ze injecteren met levende kankervirussen, laat ze inspuiten met aluminium!

  Alleen omdat JIJ en Ab Klink zeggen dat vaccinatie goed zijn?

  Ja sukkel, ik heb ook een aantal vaccinaties gehad, maar tegenwoordig geven ze er TIENTALLEN aan kinderen!

  De kwik hoopt op in je hersenen! en ik heb het niet eens over de andere bijwerkingen, zoals bij Gardisil.

  Vaccinatie is een hoax! Dat blijkt ook elk jaar weer uit de griepprik!

  Alles heeft te maken met de opkoming van riolering en hiegiëne en dus niet door vaccinatie. Jij noemt polio: ook gevaccineerde kinderen kregen het!

  maar daar heb je het niet over..

  Neem maar je shotje, en geef het aan je kinderen dan zijn we gelijk van de volgende generatie debunkers verlost. Dan kan je alleen nog naar het casino met je Rain-man-kindje.

  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. "Neem maar je shotje, en geef het aan je kinderen dan zijn we gelijk van de volgende generatie debunkers verlost."

  Ik zou echt iets laten doen aan die debunker obsessie. Is misschien een pilletje voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Waar heeft ano het nou over??

  Ano beweert continu dat complotdenkers met echte complotten komen.
  Tja, dat kan hij nog steeds niet aantonen..  Gisteren werd weer eens bewezen dat de Pharma-maffia voor de zoveelste keer bewust gif op de markt heeft gedumpt!.

  Niet helemaal waar: men heeft bepaalde bijwerkingen achter gehouden. Dat wil niet zeggen dat het medicijn ontoelaatbaar is.
  Seroquel bijv. is ook nog steeds gewoon verkrijgbaar, terwijl die 2 maand geleden op dezelfde manier in het nieuws kwam.

  Verder geef je zelf al aan dat de complotdenkers niet met dit complot op de proppen zijn gekomen. Dat bepaalde fabrikanten niet altijd even eerlijk zijn is niet iets dat opeens aan het licht komt..


  DAAR GAAT HET OM!!

  Niet in deze discussie, daar gaat het om of dit door de complotdenkers aan het licht is gebracht of niet.
  Blijkbaar is dat niet het geval.
  Dat wil niet zeggen dat wat lilly gedaan heeft niet ernstig is, maar dat valt buiten deze discussie.


  Stop je kinderen vol met kwik dan! .

  In Nederland wordt geen kwik als conserveringsmiddel gebruikt in vaccins.

  Laat ze injecteren met levende kankervirussen.

  Het hpv-vaccin bevat geen levende virussen en ook geen kwik.  Ja sukkel, ik heb ook een aantal vaccinaties gehad, maar tegenwoordig geven ze er TIENTALLEN aan kinderen!.

  Laat eens zo'n lijstje zien dan?


  De kwik hoopt op in je hersenen! .

  Minder vis eten dan :o)


  en ik heb het niet eens over de andere bijwerkingen, zoals bij Gardisil..

  Elk medicijn heeft bijwerkingen, en bij elk medicijn, ook vaccinaties, moet je voor jezelf nagaan of het middel niet erger is dan de kwaal die je probeert te voorkomen of te genezen.


  Alles heeft te maken met de opkoming van riolering en hiegiëne en dus niet door vaccinatie. .

  Tja, voer die discussie eens met een arts.

  Jij noemt polio: ook gevaccineerde kinderen kregen het!.

  Niet in Nederland.


  maar daar heb je het niet over...

  Tja, je beantwoord de vraag niet: hoeveel mensen met polio ken je?
  Ik ken niemand van mijn generatie of daaronder. Bij de generatie van mijn moeder ligt dat anders. Daar ken ik meerdere mensen die nu kreupel door het leven gaan vanwege verlammingsverschijnselen die ze hebben overgehouden aan de polio.
  En jij wilt beweren dat dat komt omdat die generatie andere riolering had?


  Neem maar je shotje, en geef het aan je kinderen dan zijn we gelijk van de volgende generatie debunkers verlost..

  Tja, onthoudt jij je kinderen maar van het polio-vaccin.
  We hebben in Nederland recent nog polio-uitbraken gehad.
  Ze hebben vast slechte rioleringen in de 'bible belt' van nederland, en weten zekers ook niet wat hygiene is?


  Dan kan je alleen nog naar het casino met je Rain-man-kindje..

  Tja, en maar stug volhouden dat vaccins autisme kunnen veroorzaken, terwijl dat al duidelijk is weerlegd in deze discussie. Zelfs met bronnen die onze complotdenkers zelf aanhaalden.

  Maar dat zie je vaker bij complotdenkers: ze beweren iets, dan wordt hun ongelijk aangetoond, dan zijn ze even stil, en vervolgens beweren ze weer exact hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Is misschien een pilletje voor..

  Zyprexa schijnt goed te helpen, het is een anti-psychosemiddel.

  Wel goed de bijsluiter lezen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik heb geen debunkers obsessie, je draait de zaken weer om!

  Wij zijn dezgene die met feiten en argumenten komen. Jullie zijn degene die 30 uur per week in een site steken met als enige doel , complotters, voor gek te verklaren!

  Jullie zijn te zielig voor woorden...

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Neem maar je shotje, en geef het aan je kinderen dan zijn we gelijk van de volgende generatie debunkers verlost."

  Hij wenst nu ook al mensen dood die het misschien in de toekomst niet met hem eens zijn.

  @truth
  Zo'n dwaas krijgt eigenlijk te veel aandacht. Met een idioot als deze anoniem is het nu eenmaal niet mogelijk normaal te discusiëren.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. "Wij zijn dezgene die met feiten en argumenten komen."

  Wij van WC-eend adviseren WC-eend.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Tja, ze gedragen zich precies zoals voorspeld: zodra ze feiten onder ogen krijgen die hun theorieën weerleggen, dan zijn ze even stil, vervolgens negeren ze het en roepen meteen weer dat ze gelijk hebben en met echte feiten komen..

  Dit draait gewoon in een cirkeltje...

  BeantwoordenVerwijderen
 90. 'Wij van WC-eend adviseren WC-eend.'


  Wij desinformanten van de 'overheid' halen ons plezier uit he misleiden van wakkere personen. En dat nog wel sneaky onder de baas zijn tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Wij desinformanten van de 'overheid'.

  Kijk, dat is weer zo'n typische complotdenkerreactie: iedereen die het complot niet geloofd en er tegenin gaat is zelf onderdeel van het complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @ Anoniem. óf we zijn desinformanten van de overheid - en doen we dus gewoon ons werk hier - óf we zijn het niet en zitten hier sneaky te reageren in de baas zijn tijd. Het is het één of het ander, niet alletwee.

  Net zo iets als: óf het NRC is onderdeel van de MSM en dus uitsluitend bezig ons allen klaar te maken voor de entlösing - maar dan kan je niet naar NRC artikelen verwijzen om je punt te maken - óf het NRC is een gewone krant met medewerkers en een baas en veder niets (wat je punt van de alles manipulerende MSM weer ondermijnt). Het is het één of het ander, maar niet alletwee.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Er zijn diverse "complotsites" die al heel lang berichten over de farma industrie, de uitzending van netwerk heeft bewezen dat de "complotsites" gelijk hebben, de farma industrie is helaas niet te vertrouwen.
  Dat wil niet zeggen dat ze alleen maar slechte producten produceren, ze produceren ook goede producten netzoals de auto industrie goede auto's produceert, anders verkopen ze niets.
  Maar als de farma industrie een product op de markt heeft gebracht en die blijkt negatieve bijwerkingen te hebben dan verzwijgen ze dat bewust omdat het anders verloren geld is, dus de duiten zijn belangrijker dan het welzijn van de mensen.
  Die vrouw van National Vaccine Information Center wordt op deze site bestempeld als een hetze voerster.
  Trut hut ging helemaal uit zijn bol omdat die vrouw het lef had om op internet te vertellen wat haar kind en dus ook haar en velen andere kinderen en hun ouders was overkomen dankzij vaccinaties, dat moet verzwegen worden van die schoft !!
  Trut hut ging ook uit zijn dak omdat ze gezegd heeft dat je van bepaalde vaccins negatieve bijwerkingen kan krijgen zoals bv diabetes.
  En waarom ging trut hut daar zo over uit zijn bol, omdat het natuurlijk te schandalig voor woorden zou zijn als de farma industrie dat zou flikken, trut hut verdedigt natuurlijk alleen maar de "rechtvaardigen", de mafkees.
  Die vrouw verteld toch wat met haar kind en veel andere kinderen gebeurd is dankzij vaccins, de organisatie die ze vertgenwoordigt is opgericht door mensen - meervoud !! - die hun kinderen zijn verloren dankzij vaccinaties.
  Gisteren werd een complot van de farma industrie blootgelegd waarin bewust verzwegen werd dat je van dat bewuste medidicijn oa diabetes kan krijgen.
  En dan godverdomme nog ijskoud beweren dar er geen bewijzen zijn, en dat de "complotdenkers" ze weer zien vliegen omdat het uitgezonden complot op netwerk niet ontmaskerd zou zijn door beheerders van "complotsites" ??
  Wat in de hel maakt dat godverdomme uit ??
  En toon jij maar eens zwart op wit aan m.a.w. kom jij maar eens met het onomstotelijke bewijs dat degene die het complot ontmaskerd heeft geen "complotdenker" is, ongelooflijke dwaas dat je bent.

  Je beweerde ook ijskoud dat als een kind verkracht is en het is niet jouw kind dan moet je je smoel er over houden, zo gestoord ben je.

  Em wat wil je nou beweren, dat de "complotdenkers" geen gelijk hebben aangaande de farma industrie ?
  Dat van gisteren is het zoveelste voorbeeld van wat er fout is gegaan bij de farma industrie en dat ze het bewust verzwegen om de verkoop niet te belemmeren met als gevolg dat de consument daar het slachtoffer van is geworden, het kan dus ook jou of mij overkomen.

  En nu met die mexicaanse griep, dat is geen ernstige griep, de farma industrie gebruikt die griep om hun omzet te verhogen, die mogelijkheid sluit ik zeker niet uit.
  Hier een krantenbericht van de telegraaf uit 2008 waarin staat dat de farma industrie verlies draait oa omdat er minder tamiflu verkocht werd, de overheden puilde uit met tamiflu ivm al die andere "verschrikkelijke" griep dreigingen, de mexicaanse is dus een uitkomst.
  Ik heb nog nooit tamiflu gebruikt of een griep prik genomen, afgelopen maart had ik weer griep, voor het eerst in 7 jaar, ik heb ongeveer om de 7 jaar griep en dan lig ik een paar dagen op en dan is het over, en best wel prettig want dan hoef je neits te doen en dan word je verzorgt.

  Ik neem geen vaccin tegen de mexicaanse griep, ik wil weten wat er dan gaat gebeuren, want als iedereen zich laat vaccineren dan zullen we het nooit weten.
  En zie me als een held, er zijn niet genoeg vaccins, dus door te weigeren red ik mischien het leven van je kind.

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/article2243990.ece?tabid=fpstatgrafiek&tab=1

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Trut hut ging helemaal uit zijn bol omdat die vrouw het lef had.

  Kijk, je draait weer:

  Ik vroeg jou om bewijs voor haar bewering dat vaccins oorzaak zijn van autisme.

  En in plaats van bewijs aan te dragen ging je helemaal door het lint, omdat de arme vrouw haar kind is verloren door vaccinaties.

  Vervolgens liet barracuda zien dat de dame allerminst betrouwbare informatie geeft...

  Verder slaag je er nog steeds niet in om je stelling te bewijzen dat het complot van lilly om bijwerkingen van zyprexa te verdoezelen al te lezen was op complotsites voordat het in de reguliere media naar buiten kwam.

  Je kunt wel hele rookgordijnen ophangen hier, feit blijft dat je je stelling niet kunt onderbouwen en dus uit je duim hebt gezogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. En zie me als een held.

  Weer gedaai van je.
  Nee, je bent geen held, want je red het leven van 'mijn kind' niet.
  Je wilt immers helemaal niet dat mensen zich laten vaccineren.
  Beetje schoon zijn en rioolonderhoud is afdoende in jouw ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. En dan godverdomme nog ijskoud beweren dar er geen bewijzen zijn, en dat de "complotdenkers" ze weer zien vliegen omdat het uitgezonden complot op netwerk niet ontmaskerd zou zijn door beheerders van "complotsites" ??
  Wat in de hel maakt dat godverdomme uit ??
  .


  Je snapt het nog steeds niet he?

  Het gaat helemaal niet om complotten, het gaat om verzinsels van de complotdenkers.

  Jij beweert dat de complotdenkers echte complotten vermoeden en aan het licht brengen.
  Ik vraag je om 1 zo'n complot te noemen.
  Jij slaagt daar niet in.
  Dus hang je rookgordijnen op.
  En neen, het complot dat netwerk aan het licht bracht is niet door de complotdenkers in het leven geroepen. Dat probeer je er tevergeefs van te maken.

  Dus blijft mijn stelling overeind: complotdenkers verzinnen complotten die niet bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Hey rioolrat, iedereen moet voor zichzelf weten of ze zich wel of niet laten vaccineren.
  Waar vertel ik dat niemand zich moet laten vaccineren ??


  Leugens leugens en nog eens leugens !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Bewijs maar eens dat het complot van netwerk niet aan het licht gebracht is door een "complotdenker".
  Hoe weet jij in godsnaam wat mensen denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. "Bewijs maar eens dat het complot van netwerk niet aan het licht gebracht is door een "complotdenker"."

  Oh, nou moeten we die hersenschimmen van jou weer 'bewijzen'?

  BeantwoordenVerwijderen
 100. @ Anoniem: Mensen gaan dood, soms op jonge leeftijd. Niet altijd is er een doodsoorzaak te vinden. Dit is heel erg moeilijk om te verwerken voor ouders.

  Omdat iedereen vaccins tegen een aantal ziektes krijgt is de kans groot dat bepaalde onverklaarbare overlijdens net na een vaccinatie valen.

  Als nu de ouders horen van dodelijk vaccins kunnen zij dat aangrijpen als uitleg voor de dood van hun kind.

  Er zijn weinig constanten in de verhalen van ouders op youtube. Soms zijn er bijvoorbeeld klachten (van uiteenlopende en vage aard) voor de dood, soms niet. De enige overeenkomst in de verhalen op youtube is dat alle ouders het hebben overdezelfde websites (nvic "die 'vaccinatie informatie'-vereniging" etc.), welke hen op het idee hebben gebracht en/of in contact hebben gebracht met mensen die hetzelfde meegemaakt hebben.

  Wat ik nu zo erg vind is dat deze websites totaal ongegronde informatie verspreiden waardoor ouders in plaats van de dood van hun kind te verwerken, actie gaan voeren tegen een vaccin. Los van het feit dat dat vaccin allerlei goede gevolgen heeft, lijkt het mij een slechte manier om met het verlies van een kind om te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Nee ik moet jullie hersenschimmen bewijzen.

  National Vaccine Infromation Center staat op wiki als een anti-vaccinatie organisatie te boek en dus is het in jullie ogen een "complotorganisatie" en zij komen wel degelijk met bewijzen en hebben veel en veel meer kaas gegeten van de materie dan jullie nitwitten bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Weet je wat jullie probleem is, jullie verdedigen alles wat met de autoriteiten en de gevestigde orde te maken heeft, jullie zijn dus anti het volk.

  Trut hut verdedigt zelfs met hand en tand de officieele verklaring van de Nazi's aangaande de Rijksdag.
  Zo erg is het dus, hij verdedigt de Nazi's, terwijl het algemeen bekend is dat de Nazi's achter de Rijksdag zaten.
  En waar baseert trut het het op om de Nazi's in deze te verdedigen, omdat de Nazi's niet tot zoiets "verschrikkelijks" in staat zouden zijn geweest ??

  M.a.w. met jullie is geen goed garen te spinnen.
  Al worden er tig complotten per dag aan het licht gebracht dan nog blijven jullie blaten dat "complotdenkers" gestoord zijn omdat zij volgens de debunkers niet degene zijn die de complotten aan het licht brachten, en daarbij de complotten gewoon negeren maar wel de "complotdenkers" voor gestoord blijven verklaren.

  Dan vraag ik me af ;

  Hoe ziek in je hoofd kan je zijn ??

  BeantwoordenVerwijderen
 103. En nog even dit:

  "Bewijs maar eens dat het complot van netwerk niet aan het licht gebracht is door een "complotdenker"."

  Je kunt op Wikipedia lezen dat de zaak Zyprexa/Olanzapine aan het rollen is gebracht door schizofrenie patienten zelf. Veel van incriminerende documenten zijn door een advocaat van de klagers naar journalisten gestuurd. Vervolgens is de New-York times met het verhaal verder gegaan.

  Nu kan ik niet bewijzen dat niemand in dit hele verhaal een complotter is. Ik heb echter totaal geen reden om aan te nemen dat het wel zo is. Het is aan jouw om je claim te onderbouwen. Misschien kun je bewijs vinden dat de advocaat in kwestie geregeld complotsites bezoekt/reageert?

  En even verder over bewijs. Voor dit soort zaken als de schadelijkheid van vaccins is redelijk makkelijk onderzoek te doen. Er zijn hele volkstammen die geen vaccins nemen (Biblebelters in Nederland, hele groepen religieuzen in de V.S.). Verzamel data van deze groepen en vergelijk dit met mensen met een gelijke levenstijl maar die wel hun vaccins krijgen. Als dit echt een groot complot is om de wereldbevolking uit te roeien dan is dat een maand onderzoek wel waard toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 104. @ Anoniem: Waar verdedigd truth hurts de verklaring van de nazis over de rijksdag? En om welk deel van die verklaring gaat het. Misschien kun je wat beter uitleggen wat je precies bedoelt, of ondermijnt dat je simplistische en ophitsende punt een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. "Bewijs maar eens dat het complot van netwerk niet aan het licht gebracht is door een "complotdenker"."

  Dat is vrij eenvoudig.

  Het feit dat jij allerlei rookgordijnen ophangt, in plaats van gewoon te linken naar een complotsite die hiermee naar buiten kwam, zegt al genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ik heb het niet over het uitroeien van de wereld, ik heb het over de op geld beluste maniaken.
  Maakte de farma industrie ten tijde van de tweede w.o. niet dat gas, ik meen door Bayern, maakte AEG niet de gaskamers, werd er door soortgelijke bedrijven niet gestreden voor de orders voor de gaskamers en verbrandingsovens !!

  En wat maakt het uit als een misdaad zoals bv een moord niet door jusitie wordt opgelost, is de moord dan minder ernstig ??
  Dus wat de fok maakt het uit als een complot niet door een complotsite ontmaskerd word, wat is er in godsnaam toch met jullie aan de hand ??????

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Oh trut, ga je nu beweren dat de Rijksdag wel een inside job was ??

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Weet je wat jullie probleem is, jullie verdedigen alles wat met de autoriteiten en de gevestigde orde te maken heeft, jullie zijn dus anti het volk..

  eigenlijk is dat nu juist jouw probleem: zodra iets riekt naar autoriteit, dan moet je er tegenin gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. ga je nu beweren dat de Rijksdag wel een inside job was ??.

  ik vermaak me kostelijk met jouw rookgordijnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 110. National Vaccine Infromation Center staat op wiki als een anti-vaccinatie organisatie te boek en dus is het in jullie ogen een "complotorganisatie".

  Nope, maar barracuda heeft onlangs aangetoond dat de beweringen van deze organisatie nogal discutabel zijn.
  Maar dat heeft niks te maken met complotdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Okey trut, je beweert nu dat de Rijksdag een inside job was, de Ja of de NEE ??

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Geweldig, eerst beweer je iets met grote stelligheid over mij, en nu vraag je me om bevestiging?

  Je maakt het wel erg bont in je poging hier onderuit te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Okey je gaat dus weer met het zoveelste ontwijk spelletje komen.

  Maar jij hebt inderdaad gezegd dat de Rijksdag GEEN INSIDE JOB GEWEEST IS.

  Of ga je dat nu tegenspreken ??

  BeantwoordenVerwijderen
 114. @ Anoniem: Even voor de duidelijkheid. Jij begon over de Rijksdag en nu wil je dat Truth het standpunt inneemt dat jij voor hem bedacht hebt? Kun je zelf even uitleggen waar dit op slaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Trut hut heeft in eerdere "discussies uitdrukkelijk gezegdat de Rijksdag GEEN inside job geweest is.

  Nu otwijkt hij dat, waarom ??

  En Bas, als jij een beetje redelijk bent - en om eerlijk te zijn lijk je me niet echt onredelijk - dan moet je tegen je mede debunker trut hut zeggen dat hij een keer normaal moet doen en moet kappen met dat eeuwige list en bedrog van hem want daarmee bewijst hij de debunk gilde geen goede dienst, hij is de 'no-planer' onder de debunkers, en nog erger.

  Trut hut is de 'no-planer' onder de debunkers, en nog erger.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Pijnlijke waarheid10 juli 2009 om 15:39

  Trut Hut speelt continu spelletjes...

  Hij is nog nooit normaal ingegaan op een redelijk argument.

  Hij is het ultieme zielige schepsel van het debunkers-gilde. Dag in dag uit verkondigt hij zijn verdraaiingen en leugens. Iedereen weet dit, ook hij! Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen dwars te zitten die willen weten wat er achter de schermen speelt...

  Hij heeft er voor gekozen om zijn mede-mens te verraden voor 13 zilverlingen! Uiteindelijk krijgt hij een baantje als kampbewaarder of porpaganda medewerker. Als hij uitgewerkt is, en nutteloos voor zijn meesters, zal hij sterven aan de kanker die als een tijdbom bij hem is geïnjecteerd.

  Je krijgt wat je verdient!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Pijnlijke waarheid10 juli 2009 om 15:44

  Ook de start van de Vietnam oorlog is begonnen met een false-flag.

  De bandopname's met Mc Namara aan de telefoon zijn gewoon openbaar!

  Maarja debunkers zijn nog te stom om de waarheid te zien als ze er door vertrappeld worden!

  En vertrappeld zullen ze worden! in dit of in het volgende leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. De farmaceutische industrie investeert enorm in marketing van hun produkten. Dit zou niet nodig moeten zijn als die produkten zo goed zijn.

  Een metafoor (wasmiddel in plaats van medicatie).
  Op TV is ook reclame voor wasmiddelen. De vlekken raken uit het mooie witte bloesje volgens het reclamefilmpje. Alleen bij mijn witte bloesje lukt het nu net niet. Dus koop ik dan maar een fles bleekmiddel dat goedkoop is om de hardnekkige vlek uit mijn witte bloesje te halen.
  Het is geen complot gericht tegen mijn bloesje (LOL), maar wel marketing. Noem het een complot want dan verklaren ze degene snel voor gek, terwijl hij helemaal niets over een complot zei.
  Een complot dat het wasmiddel niet zo werkt als op TV?
  Het is geen complot, het is bedrog.
  Door het een complot te noemen, kun je degene die de werking van het wasmiddel betwist, onderuit halen. Zo werkt het in de GGZ.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Wat lul jij nou weer Omerta?

  We hebben het over het bewust doden en ziek maken van mensen, om wat voor reden dan ook!

  Jij mag het best bedrog noemen, en vergelijken met een vlek in je blousje, ik noem het GENOCIDE!

  Ik ben ervan overtuigd dan men kanker zeer makkelijk kan genezen of voorkomen, en ook het Aidsvirus stinkt aan alle kanten! Psychologie is speudo wetenschap!

  Neem de global-warming-hoax: blind vertrouwen in wetenschappers is nog stommer dan geloven in adam en eva!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Ik begrijp wel wat Omerta bedoelt, die gedachte is ook weleens bij me opgekomen.

  Reclames zijn complotten van corporaties om hun producten aan de man te brengen.
  Propagada zijn complotten van autoriteiten om hun ideeen aan de man te brengen.

  D.w.z. dat een groot deel van ons leven sowieso uit leugens bestaat.

  Ik vind het wel goed opgemerkt van Omerta moet ik eerlijk zeggen, hoewel ik anoniem zijn reactie ook begrijp maar als je iets verder doordenkt dan heeft het ene weldegelijk met het andere te maken, het zegt iets over de aard van de mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Omerta is de redelijk stem binnen het debunkers gilde ano!

  Nu klinkt ze weer redelijk, zometeen roept ze weer op om alle truthers op te sluiten en te verdoven met medicatie.

  Trap er niet in! Omerta, speelt OOK spelletjes, zij het met en redelijkere en vrouwlijke inslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Misschien wel maar dan zegt hij/zij dingen waar hij/zij later spijt van krijgt want ik heb nog effe nagedacht over wat Omerta zei en hij/zij slaat de spijker op zijn kop, echt wel.

  Want bv reclames zijn voor een groot deel bedrog maar het zijn ook complotten, maar als je zegt dat het complotten zijn dan wordt je in de hoek van "complotdenkers" getrapt in de hoop de persoon voor gek te verklaren.

  Maar nu komt het mooie, complotten hoeven helemaal geen bedrog te zijn, meestal zijn ze wel negatief maar geen bedrog per definitie.
  Als 9/11 door Al-Qaida geflikt is dan is het een complot maar geen bedrog, het is een aanval.

  Maar als 9/11 door Al-Cia geflikt is dan is het niet alleen een complot maar ook dubbelspel en dus bedrog !!

  We hebben het dus niet over het complot maar we hebben het over het bedrog, wat ze wegmoffelen door er een complotttheorie van te maken en daar zouden dan alleen de "complotgekken" mee bezighouden, en zo wordt geprobeerd iedereen die bedrog vermoedt voor "complotdenkers" uit te maken en die zouden niet goed bij hun hoofd zijn.
  Maar zoals als ik al zo vaak heb gezegd, 9/11 is sowieso een complot, daar gaat het dan ook niet om, de vraag is of het bedrog is wat ons verteld wordt, en je hoeft echt geen "complotdenker" te zijn om je af te kunnen vragen of iets bedrog is of niet.
  Het gaat helemaal niet over complotten maar over bedrog, dus de woorden 'complotters' of 'complotdenkers' slaan absoluut nergens op, dat wordt meer en meer duidelijk omdat de rook langzaam uit de hoofden begint te verdwijnen.... hahahahaha

  Wat gisteren op netwerk te zien was is geen schande omdat het een complot zou zijn maar omdat het gewetenloos bedrog is.

  De hele beschuldiging "complotgelul" gaat letterlijk nergens over.
  De "complotdenkers" hebben het feitelijk niet over complotten maar over bedrog !!

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ach mensen die Omerta verkleedt zich dan weer in een patient (met haat gevlekte bloesjes en al hahaha!), om daana weer als 'juriste' onder de klepelslingeraars van de gelaarste kat het hoogste woord over haar eenzame opsluitingen te roeptoeteren, die het gevolg zijn van het zich ten onrechtte voor de advocate van de duivel voor te doen. Een krankzinnig doorzichtige oplichtster dus. Hier lopen ze weg met dat soort lieden omdat ze zo hun vooroordeel bevestigd willen zien? Alhoewel ik toch wel een beeld van haar tussen mijn oren zou willen hebben, want ik krijg maar geen van op haar bijbedoelingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Misschien heeft Omerta geen bijbedoelingen maar is hij/zij er nog niet uit voor zichzelf, ik probeer mensen altijd zoveel mogelijk het voordeel van de twijfel te geven te geven.

  Grappig trouwens dat je het over 'haar' hebt want ik vroeg me ook af of Omerta een dame is.

  Als Omerta geen dame is dan moet hij zich niet beledigd voelen, integendeel.

  Omerta, ben je een man of een vrouw ?

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Ok, je hebt gelijk!

  We geven haar het voordeel van de twijfel!

  Maar pas op met haar, want ze klaagt je zo aan! Ze heeft vrienden binnen justitie, toch Omerta? schatje van me...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. "Omerta, ben je een man of een vrouw ?"

  Ik WEET dat het een vrouw is! Tevens zeggen mannen, shirt, of overhemd en vrouwen zeggen "blousje"...

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Omerta betekend overigens "zwijgplicht".

  Vertel eens, hoe bedoel je dit? Wie verplicht jou om te zwijgen, en over wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Omerta lijdt aan het Napoleon complex. Vandaar dat ze zo een ongeloofelijke aantrekkingskracht uitoefent op 'onze' debunkende geilbakken van dit blogje... Jaag haa maar niet weg voor ze. Ze wordt er graag van tussen genomen weet je dat al?

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Niet zo negatief anoniem, kijk het nog effe an.

  Btw, ben jij degene die een keer op het idee kwam om een illuminatie pretpark te beginnen ?

  Zo ja, toen heb ik wel met je gelachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. "Vertel eens, hoe bedoel je dit? Wie verplicht jou om te zwijgen, en over wat?"


  Dat doet ze in opdracht van deze bak ellende, die haar voor het cda heeft belast met een ledenwerf actie op blogs als deze. Daarvoor mag ze alles uit de kast trekken. Ja ook schattige shirtjes waarop staat dat voor de heer op alle mogelijke manieren gevist mag worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 131. "Illuminati-prekpark"

  Hahaha! jij bent scherp!

  Tja, een eiland voor de kust, een gevangenis met glazen muren en 1 miljoen camera's!

  Geweldige televisie! Eens per rmaand sturen we vooraden, en laten we ze vechten met elkaar: Cheney tegen Bos en Bea vs Allbright!

  Ik vind het heel humaan eigelijk. Hoeven we ze geen nekschot te geven, en kunnen ze wonen in de wereld die ze graag gecreëerd hadden!

  Ps, ik vindt INanna en Omerta verdacht veel op elkaar lijken, maar zal wel doorgedraaid zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 132. We waren toch op het idee gekomen om Bea met een kaalgeschoren kop in een glazenhuis met en stalenvloer te plaatsen en wanneer er genoeg bezoekers zouden zijn dan wordt keihard gabber- cq hakmuziek gedraaid en de vloer onder stroom gezet zodat Bea met haar kalekop zwaar begint te hakken .. hahaha .. te melig.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Maar laten we Omerta liefdevol behandelen, wellicht ziet ze ooit nog het licht!

  Wellicht doorbreekt ze haar zwijgplicht, en wordt een truther!

  sallamalaikuh!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Oja!

  gabber Bea en haar stroomkooi! Ik zie het helemaal voor me:

  Don't touch that stereo, boem, boem, boem! (dj Dark Raver)!

  Ga morgen lekker hakken, op Dance Valley!

  Helaas de laatse waarschijnlijk....volgend jaar zijn dergelijk bijeenkomsten niet langer verantwoord ivm besmetting en de insgestortte economie!

  Maar blijf het positief bekijken! We leven in de meest opzienbarende tijden OOIT! Wie zou dit willen missen? Het einde van Babylon en wellicht een nieuw begin!

  Ik hoop dat ze de pandemie ala "I am legend" in de kast laten, en toch gaan voor de false flag alien invasion!

  Zoiets als Mars-attack: kwek kwek kwek, we come in peace!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Nou, dan zal ik zeggen 'hakse', zolang het nog kan .. haha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 136. http://www.nujij.nl/talloze-rapporten-schadelijkheid-kwik-in-vaccins.6134210.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Omerta betekent: Zwijg! Echter, in ruil voor zwijgen krijgen zij (die zwijgen) geld en andere privileges.

  Het maakt niets uit of ik man of vrouw ben. Ik houd er niet van dat mensen dom gehouden worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Minister Klink heeft een heel draaiboek laten maken. Er is al een meldplicht voor artsen. Zij zijn verplicht elke besmette met de varkensgriep te melden. De wet op de publieke gezondheidszorg is gewijzigd met een ministeriele regeling. In de regeling staat dat de minister bepaalde groepen kan aanwijzen voor inenting met het vaccin.
  Jullie weten natuurlijk niets van deze regelingen, want dat wordt niet gecommuniceerd naar de gewone burgers, die dom gehouden worden.
  Dan is het wel handig (lees: vervelend voor de doofpotbeheerders, die dom houden als dagtaak hebben) dat ik er ben om alle informatie even te verspreiden voor de geinteresseerde burgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. "Omerta betekent: Zwijg! Echter, in ruil voor zwijgen krijgen zij (die zwijgen) geld en andere privileges. "

  Dus je krijgt geld en privileges voor het zwijgen over de organisatie waar je lid van bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 140. "De wet op de publieke gezondheidszorg is gewijzigd met een ministeriele regeling."

  Art 20 lid1 van de de wet publieke gezondheid (Wpg) geeft de ruimte voor een Misteriële Regeling (MR). Daarvan is gebruikt gemaakt.
  Wetten scheppen vaker de mogelijkheid voor een nadere uitwerking dmv een Ministeriële Regeling.

  In deze MR wordt de Mexicaanse griep in groep A (pokken, polio, SARS) van de Wpg (Wet Publieke Gezondheid) geplaatst. Als gevolg daarvan zijn de bepalingen van de Wpg betreffende groep A automatisch van toepassing op de Mexicaanse griep.

  De meldingsplicht is bedoeld om de griep te monitoren.

  Ook rechtsbescherming is in de Wpg opgenomen, o.a. diverse beroepsmogelijkheden voor betrokkenen (bv in het geval van plaatsing in quarantaine).


  Er is niets geheimzinnigs aan de misteriële regeling, zie art 3 lid van de MR:

  Artikel 3:
  1. Deze regeling wordt bekend gemaakt door plaatsing op de internetsite van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


  De memorie van toelichting van de MR zegt verder nog:

  Ten vierde heeft de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hiermee de mogelijkheid om, in overeenstemming met de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, regels te stellen over de verdeling van profylaxe middelen en vaccins, indien dit nodig is ten behoeve van de bestrijding van de ziekte.

  Op moment van schrijven van deze toelichting is nog niet duidelijk hoe Nieuwe Influenza A (H1N1) zich gaat ontwikkelen en in hoeverre de inzet van bovengenoemde bevoegdheden ook werkelijk nodig zal blijken te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Wat gebeurt er eigenlijk als 'ze' vinden dat je in quarantaine moet en je werkt daar niet aan mee ?

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Als een persoon niet vrijwillig in quarantaine wil kan hij daartoe gedwongen worden.

  Dan wordt er zogeheten bestuursdwang toegepast. Wat bestuursdwang betekent staat in de Algemen Wet Bestuursrecht: het door feitelijk handelen door of vanwege een bestuursorgaan optreden tegen hetgeen in strijd met bij of krachtens enig wettelijk voorschrift gestelde verplichtingen is of wordt gedaan, gehouden of nagelaten.

  In dit geval is het bestuursorgaan de gemeente.

  Zowel bij vrijwillige als onvrijwillige quarantaine moet de burgemeester (die heeft nl de leiding over deze maatregel) de betrokkene een beschikking tot onderwerping aan de maatregel uitreiken.

  In de beschikking geeft de burgemeester aan:

  a. hoe en waar de maatregel ten uitvoer wordt gelegd,

  b. waarop bij het medisch toezicht in ieder geval wordt gelet, en

  c. aan welke regels betrokkene zich heeft te houden.


  Na uitreiking van de beschikking voorziet de burgemeester in bijstand van de betrokkene door een raadsman (advocaat).

  De burgemeester moet de officier van justitie terstond op de hoogte stellen van de beschikking een persoon te onderwerpen aan de maatregel van quarantaine.

  De OvJ doet uiterlijk op de dag na de datum van ontvangst van de beschikking een verzoek aan de rechter tot een machtiging tot voortzetting van de de quarantaine. Doet de OvJ geen verzoek, dan vervalt automatisch de beschikking.

  Voordat op het verzoek van de officier van justitie wordt besloten, hoort de rechter degene ten aanzien van wie de maatregel is gevorderd. De rechter stelt daarbij de raadsman in de gelegenheid zijn zienswijze kenbaar te maken.


  Ook kan de in quarantaine geplaatste persoon later nog de rechter verzoeken de maatregel op te heffen.
  Bovendien kan de betrokkene de rechter verzoeken een schadevergoeding toe te kennen op de grond dat de beschikking van de burgemeester onrechtmatig was.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Kortom, als gesteld wordt dat je in quarantaine moet dan heb je geen enkel recht.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Jij moet beter lezen, er staat dat je schadevergoeing kan krijgen, en dat is dan alleen van toepassing als je onterecht in quarantaine bent gezet, die eventuele schadevergoeding is mosterd na de maaltijd, m.a.w. op het moment supreme werd je gewoon in quarantaine gezet of je het nu wel of niet goed vond, of je nu wel of niet besmet was, je had geen keus en dus geen recht.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. lezen blijft moeilijk voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Nou, anoniempje probeert het te vertalen naar zwart-wit. Dat is het hele probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Het kan nu eenmaal voorkomen dat er een afweging moet worden gemaakt tussen een individueel belang en een publiek belang. Vandaar ook de naam Wet Publieke Gezondheid.

  Stel dat bij iemand een dodelijke en zeer besmettelijke infectieziekte wordt geconstateerd, dan moet die persoon toch ter isolatie in een ziekenhuis worden opgenomen (ook tegen de wil van die persoon) om anderen te beschermen. Daar moet dan ook een wettelijke basis voor bestaan.

  Hoe dat er gaat uitzien bij de Mexicaanse griep is vooralsnog onduidelijk. Daarom stelt de minister ook in de toelichting van de MR: Op moment van schrijven van deze toelichting is nog niet duidelijk hoe Nieuwe Influenza A (H1N1) zich gaat ontwikkelen en in hoeverre de inzet van bovengenoemde bevoegdheden ook werkelijk nodig zal blijken te zijn.

  Maar als verantwoordelijke voor de volksgezondheid moet je nu eenmaal rekening houden met alle mogelijke gevolgen.

  En misschien valt het allemaal wel mee met die griep (mij lijkt het ook allemaal wat overdreven), maar ik ben niet verantwoordelijk dus dan praat het wat makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Trut hut had het dus weer een keer niet goed begrepen, oh oh oh oh oh wat een dwaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Tja, lees fassbinder zijn commentaren nog eens, je hebt wel degelijk rechten als je in quarantaine wordt gezet.

  Maar dat past uiteraard niet in je straatje, dus versimpel je de boel door het zwart-wit te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Als je tegen je wil in in quarantaine zit dan is ieder recht die je dan zou hebben mosterd na de maaltijd.

  Tss tss tss jij hebt nog een hoop te leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. dus je geeft eindelijk toe dat je wel degelijk rechten hebt?
  Die zijn overigens niet allemaal mosterd na de maaltijd.
  Lees fassbinder zijn uitleg nu eens goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Mosterd na de maaltijd is bijna raak en bijna raak is kompleet mis.

  " Die overigens niet allemaal mosterd na de maaltijd zijn."

  Noem er eens 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 153. ik citeer:

  Voordat op het verzoek van de officier van justitie wordt besloten, hoort de rechter degene ten aanzien van wie de maatregel is gevorderd. De rechter stelt daarbij de raadsman in de gelegenheid zijn zienswijze kenbaar te maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Dat is bullshit, als gesteld wordt dat je in quarantaine gezet moet worden op welke gronden ga je dat dan aanvechten ??

  BeantwoordenVerwijderen
 155. als gesteld wordt dat je in quarantaine gezet moet worden op welke gronden ga je dat dan aanvechten ??.

  Dat moet je met je raadsman overleggen.

  Maar je hebt dus het recht het aan te vechten.
  Als dat mislukt en je toch in quarantaine moet blijven, dan heb je recht op schadevergoeding.

  Je bent dus niet geheel rechteloos als de burgemeester besluit je in quarantaine te zetten, zoals jij eerder beweerde.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. " en je toch in quarantaine moet blijven "

  Dat is dus het punt, je zit in quarantaine of je het nu wilt of niet.
  Eventuele schadevergoeding is mosterd na de maaltijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. En als je het niet wilt, dan heb je het recht het besluit aan te vechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Dat is dus mosterd na de maaltijd, en dat is waar ik het de heletijd over heb.

  Als je te kleinzielig bent om iemand gelijk te geven houd dan gewoon op met onzinnige reacties te plaatsen.

  Als gesteld wordt dat je quarantaine moet dan ga je, punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Als gesteld wordt dat je quarantaine moet dan ga je, punt..

  Tja, je begrijpt het nog steeds niet.

  Maar dat was te verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Jij begrijpt er geen moer van, als je in quarantaine moet van big brother/uncle sam/whatwever dan ga je, dit wordt zelfs door je grote vriend verteld; 'als een persoon niet vrijwillig in quarantaine wilt dan kan hij daartoe gedwongen worden', want dat was de vraag, en dan zijn al je zogenaamde rechten mosterd na de maaltijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. 'als een persoon niet vrijwillig in quarantaine wilt dan kan hij daartoe gedwongen worden',

  Yup, en je krijgt dan een raadsman die bij de rechter in verweer kan komen.
  Geeft de rechter je raadsman ongelijk, dan moet je in quarantaine blijven en kun je achteraf een schadeclaim indienen.

  Je bent dus niet rechteloos: je kunt via een advocaat proberen bij de rechter te verzoeken de quarantaine ongedaan te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Lees jij je eigen teksten wel 'proberen te verzoeken', ik word strontziek van dat getrol van je.

  Als ze zeggen dat je in quarantaine moet dan ga je, PUNT !!

  BeantwoordenVerwijderen
 163. En btw, als je raadsman ongelijk krijgt dan betekent dat dat je terecht in quarantaine gezet bent en dan krijg je natuurlijk never nooit een schadevergoeding.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. " Je kan verzoeken de quarantaine ongedaan te maken."

  PRECIES, je zit dus al in quarantaine, het is dus mosterd na de maaltijd !!

  Ben jij gek of zo, ben jj ergens ontsnapt ??

  Waar hebben we het de heletijd over, tsjongejonge !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 165. "Waar hebben we het de heletijd over"

  Over jouw poging om net te doen alsof je geen enkel recht meer hebt als besloten wordt dat je in quarantaine moet.

  Tja, fasbinder heeft heel goed omschreven welke rechten je dan nog hebt.
  Dat jij daar niet vrolijk van wordt staat daar helemaal buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. als je in quarantaine moet van [..]/uncle sam/[..].

  Dit is weer een mooi voorbeeld van de Amerika-obsessie van de complotdenkers.

  Alsof uncle sam, oftewel amerika, kan bepalen of jij of ik in nederland in quarantaine moet..

  Je hebt het stukje van fasbinder duidelijk niet begrepen.
  (lees: je wilt het niet begrijpen, want het sluit niet aan bij je complotdenken)

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Ik citeer Fassbinder;

  ' Als een persoon niet vrijwillig in quarantaine wil dan kan hij daartoe gedwongen worden '.

  En dat is het punt, ieder recht wat je dan nog zou hebben is mosterd na de maaltijd, en dan kan je hoog of laag gaan springen maar daar is geen speld tussen te krijgen.

  En ik zei niet alleen 'uncle sam' eeuwige viezerik, ik zei 'big brother/uncle sam/whatever', m.a.w. de autoriteiten, maar dat begreep je natuurlijk weer niet met je achterlijke en hersendode pan.

  En door dit soort opmerkingen walg ik echt van je, en dan druk ik me nog zacht uit, jj bent echt ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Ik citeer Fassbinder.

  Zoals verwacht citeer je alleen wat je aan staat.
  Ik heb allang geciteerd welke rechten je hebt als je in quarantaine moet.
  Jij stelt hard dat je geen enkel recht hebt. Je hebt dus wel rechten.
  Dat jou dat niet zindt staat daar buiten.


  ik zei 'big brother/uncle sam/whatever', m.a.w. de autoriteiten.

  Yup, de Amerikaanse autoriteiten.
  We zijn hier in Nederland.

  Je hebt gewoon een Amerika-obsessie, zoals eigenlijk de meeste complottisten hebben.


  En door dit soort opmerkingen walg ik echt van je.

  Mja, moet ik me druk maken over wat een complottist van me vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Je blijft je hopeloos vasthouden aan de door jezelf gebakken lucht.

  Big brother is gewoon van toepassing op nerdeland sukkeltje, maar list en bedrog en de zogenaamde misinterpretaties zijn het enige wat je nog hebt om hier wat neer te kalken.

  Hoe tragisch kan je zijn ??

  Als je niet vrijwillig in quarantaine gaat dan kan je gedwongen worden en dat betekent einde discussie, je kan blijven ontkennen dat 1+1=2 maar dat wil niet zeggen dat je gelijk hebt, sterker je hebt zwaar ongelijk en hoe dom kan je zijn om iets te ontkennen wat niet te ontkennen valt, jij begrijpe ?!

  En zo niet, talk to the hand..

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Big brother is gewoon van toepassing op nerdeland.

  Leuke draaipoging, maar je zei ook 'uncle sam', en dat is toch echt amerika.

  Je kunt draaien wat je wilt maar je amerika-obsessie is allang blootgelegd.
  Daar draai je jezelf niet meer onderuit.

  Als je niet vrijwillig in quarantaine gaat dan kan je gedwongen worden en dat betekent einde discussie.

  Dat betekent niet einde discussie: zodra je in quarantaine gaat krijg je een raadsman toegewezen, en die kan bij de rechter, die de definitieve beslissing heeft, proberen om alsnog de quarantaine ongedaan te maken.

  Je doet net alsof 'iemand' willekeurig personen kan aanwijzen voor quarantaine, terwijl fasbinder duidelijk heeft gesteld dat hier verschillende onafhankelijke partijen over gaan (burgemeester -> officier van justitie -> rechter), en dat je in het proces van besluitvorming tot quarantaine via een advocaat dit kunt beinvloeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 171. " om alsnog de quarantaine ongedaan te maken."

  M.a.w. je zit dus al in quarantaine !!!!!!
  En wat je raadsman dan eventueel voor je kan bereiken is dus mosterd na de maaltijd !!!!

  Ben je nu echt zo achterlijk ??
  Je zegt het zelf mafkees, jij bent echt kompleet gestoord, jij hebt echt professionele hulp nodig.

  En ik ben een amrika-hater ??
  Zo zeg, dat is een oude en versleten debunk truk, kwam je die opeens weer tegen in je hoge hoed ??

  Hiermee bewijs je wel weer wat een ontzettende teringlijer je bent.
  Want waar blijkt uit dat ik een amrika-hater zou zijn ??

  Omdat ik zei 'big brother/uncle sam/whatever', ben ik gvd daarom een amrika-hater, laat je nakijken imbecielige dwaas met je fantasieen, toon waar ik me negatief heb uitgelaten over de amerikanen, ik had idd kritiek op het beleid van Bush maar dat had het grootste deel van de amerikaanse burgers en zelfs Obama had kritiek, dus zijn die amerikanen en de president van de VS ook amerika-haters ?? Rot heel snel terug naar die steen waaronder je vandaan gekropen bent vuile strontkever dat je bent, met vieze tering hetze.

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Willekeurig mensen in quarantaine plaatsen is niet mogelijk aangezien er wel voorwaarden aan verbonden zijn:

  De burgemeester kan een persoon onverwijld doen onderwerpen aan de maatregel van quarantaine om de verspreiding van infectieziekten behorend tot groep A tegen te gaan, indien:

  a. er redenen zijn om aan te nemen dat die persoon recentelijk een dusdanig contact met een lijder of een vermoedelijke lijder aan een infectieziekte behorend tot groep A heeft gehad, dat deze persoon mogelijk met dezelfde ziekte is geïnfecteerd,

  b. ernstig gevaar voor de volksgezondheid bestaat door verspreiding van die infectieziekte, en

  c. die persoon niet tot vrijwillige onderwerping aan die maatregel bereid is.  Bij de uitvoering zijn overigens de gemeentelijke gezondheidsdiensten betrokken.

  Indien er een rechter aan te pas komt kan deze zich laten voorlichten, getuigen en deskundigen oproepen en onderzoek door deskundigen bevelen. Dit dus naast de, zoals eerder aangegeven, zienswijze van de advocaat.

  Verder zegt de wet nog: Zodra redelijkerwijs kan worden aangenomen dat dit gevaar is geweken of op minder ingrijpende wijze kan worden afgewend, heft de burgemeester de maatregel onverwijld op.


  Als je je onttrekt aan de genomen maatregel kan die persoon met een gevangenisstraf van ten hoogste vier jaar of geldboete van de vijfde categorie worden gestraft. Het wordt dus wel serieus genomen.


  Volgens mij bestaat er nogal wat onduidelijkheid over wel of niet verplichte vaccinatie.
  Dwingend vaccineren opleggen is op grondwettelijke gronden (art.11 Grondwet) niet mogelijk. Dit zou namelijk een inbreuk op de integriteit van het menselijk lichaam zijn.

  Art 11 Grondwet: Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  De tekst 'bij of krachtens de wet' slaat op een 'wet in formele zin': dat is een wet, tot stand gekomen volgens de procedure van art. 81 van de Grondwet door de regering en de Staten-Generaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Als je niet vrijwillig in quarantaine wilt dan kan je daartoe gedwongen worden als dat nodig geacht wordt, klopt dat of klopt dat niet ??

  BeantwoordenVerwijderen
 174. anoniem 12.17

  Helemaal correct.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Dan had ik het toch goed begrepen.

  En dan zei je het volgende Fassbinder ;

  ' Dat zou namelijk een inbreuk op de integriteit van het menselijk lichaam zijn.'

  En dit is het punt waar ik mee zit, het is me opgevallen hoe snel de publieke opninie verandert als het maar goed gebracht wordt, vooral angstboodschappen doen het goed.
  We moeten nu gewoon allemaal onze vingerafdrukken afstaan, geloof me maar als je dat bv 25 jaar geleden gezegd zou hebben dan hadden ze je voor gek verklaard, dat zouden ze dan 'complotgelul' genoemd hebben, hoewel ik betwijfel dat dat woord toen gebruikt werd zoals dat het nu te pas en te onpas gebruikt wordt, want ik hield met toen ook al bezig met "complotgelul" maar pas na 9/11 werd ik dmv internet geconfronteerd met de ' debunk en complotter "discussie" ', maar dat terzijde.

  BeantwoordenVerwijderen
 176. "maar pas na 9/11 werd ik dmv internet geconfronteerd met de ' debunk en complotter "discussie"

  Ik ook. Ik had ook nog nooit van dat onderscheid gehoord. En als ik eerlijk ben hou ik er niet van om mensen in hokjes te plaatsen. Maar ik geef toe dat ik de termen nu zelf ook al gebruik. Ga maar eens proberen dat weer af te leren.

  Over die vingerafdrukken ben ik het met je eens. Evenals de verplichte indentificatie. Dat viel in de categorie 'ausweiss bitte', en was in Nederland 'not done'.
  Helaas is er wat dat betreft veel veranderd.

  Positief is dan weer dat de dienstplicht is afgeschaft, wat in mijn tijd nog bestond.

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Ik was ook dienstplichtig maar ik was principieel dienstweigeraar en kwam niet opdagen voor mijn oproep.
  Ik weet niet waarom, ik was al vroeg uit huis en veranderde regelmatig van adres, maar twee en een half jaar na mijn oproep ontvingen mijn ouders een bericht dat ik buitengewoondienstplichtig verklaard was en dat ik alleen op hoefde te komen ten tijde van oorlog, daar was ik dus mooi onderuitgekomen.

  En btw, Jack de Vries wilde de dienstplicht weer invoeren, ik hoorde hem dat oa zeggen bij P&W en zijn argument was letterlijk 'voor de zielige kindertjes in A'stan' !! Echt ongelooflijk en je had zijn kop erbij moeten zien.
  Ik wil niemand opstoken of wat dan ook, iedereen moet het voor zichzelf uitvinden, of niet, maar wat die de Vries zei is gewoon te bizar voor woorden en het is een leugen, en een hele smerige.
  Maar goed, ik dwaal af.

  BeantwoordenVerwijderen

 178. M.a.w. je zit dus al in quarantaine !!!!!!
  .

  Yup, maar als de rechter je gelijk geeft is dat van korte duur, en heb je recht op schadevergoeding.
  Je hebt dus rechten.
  Dat die je niet aanstaan is een heel ander punt.

  En ik ben een amrika-hater ??.

  Wat is een amrika?


  Omdat ik zei 'big brother/uncle sam/whatever', ben ik gvd daarom een amrika-hater,
  .

  Nee, dat betekent dat je een amerika-obsessie hebt.
  Geobsedeerd zijn door iets wil niet zeggen dat je het haat.

  Je bent weer aan het draaien...

  Verder sla je weer aardig op tilt, wat maar weer aangeeft dat je geen argumenten meer hebt..

  BeantwoordenVerwijderen
 179. " Wat is een amerka(-hater) ? "

  Deze vraag is het bewijs dat je te stom bent om voor de duvel te dansen.

  Of dit is het bewijs wat voor een ongelooflijk ziek en valssecreet je bent.

  Dus zeg het maar, ben je te stom om voor de duvel te dansen of ben je een ongelooflijk ziek en valssecreet !!

  BeantwoordenVerwijderen