zaterdag 16 maart 2024

Valiant Thor

Niburu kan de broek tegenwoordig amper meer ophouden. De site draait naar eigen zeggen op een 'slof en een oude voetbalschoen' en aan donaties komt nauwelijks iets binnen. Misschien wel omdat het 'onthullend en bewustmakend nieuws' sleetse vormen begint te vertonen, waarin te vaak een vage satanische sekte wordt opgevoerd of de Jodenhaat van het scherm spat.

Het allermooist was recent nog een artikel waarin een verband wordt gesuggereerd tussen allerlei ongelukken met Boeing vliegtuigen en het inclusieve personeelsbeleid van die fabrikant, alsof het bedrijf plotsklaps mensen aanneemt zonder deugdelijke opleiding.

Naast de Main Stream Media zet Niburu zich steeds vaker af tegen de mainstream alternatieve media, die overigens nooit met naam en toenaam wordt genoemd, maar je trekt wel een erg grote schoen aan als je kennelijk zelf niet in een duidelijke behoefte voorziet. Financieel gezien.

Misschien moet het roer om. Een aantal jaren terug wilde Niburu nog wel eens artikelen publiceren waarin werd onthuld dat er 250 miljoen mensen stiekem op de Maan worden. Dat alles volgens een CIA piloot, dus dan moet het wel waar zijn.

Toch keerde Niburu een dezer dag heel even terug naar zijn roots naar aanleiding van een onderzoek van het Amerikaanse Pentagon dat stelde geen enkel bewijs is voor buitenaards leven. En dat, schrijft Niburu, terwijl ze zelf bezoek kregen van een alien.

Op 16 maart 1957 landde er volgens de site een buitenaards ruimteschip op ongeveer 20 kilometer afstand van het Pentagon. Het had drie inzittenden, waarvan twee mannen en één vrouw. De leider van de expeditie heette Valiant Thor en ze waren afkomstig van Venus.

Ja, je leest het goed, Venus, dat schuilgaat onder een zeer dik wolkendek van fijne druppels zwavelzuur en waar de gemiddelde temperatuur 460° C graden bedraagt. Zo heet, dat alles verschroeit en alles verdampt.

De bedoelde alien was niks anders dan een fantasieverhaal van Frank E. Stranges, ufoloof en oprichter van de National Investigations Committee on Unidentified Flying Objects. Diepgelovig, en ervan overtuigd dat God mensen op Venus had geschapen ver voor Adam en Eva. 

En Niburu weet het zeker: 'Tot op de dag van vandaag gaat Thor Valiant door met zijn missies en houden hij en zijn mensen nog wel degelijk een oogje in het zeil om te voorkomen dat wij chaos in het zonnestelsel kunnen veroorzaken door de vernietiging van onze planeet.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten