zaterdag 8 juli 2017

Jus-clowns

Barracuda is bijzonder teleurgesteld in zijn plotters. Afgelopen week verscheen zowat het belangrijkste document ooit rond een vermeend staatscomplot, dat rond de levenslang veroordeelde Baybasin en (deels) Demmink. Maar liefst 1700 pagina's waarin advocaat-generaal Aben in detail toelicht waarom er zijn inziens geen grond is voor herziening van de zaak Baybasin. Naast de conclusie van 1700 pagina's - het resultaat van ruim vijf jaar onderzoek - is er een samenvatting.

Maar wat doen onze plotters? De luilakken nemen niet eens de moeite om het te lezen. Het gros van de nitwits die links en rechts op forums reageren heeft weer eens geen idee waar het over gaat. Al die feiten, who cares? Tekenend is de reactie van Wim 'repeterende breuk' Dankbaar: 'Wie gaat er nu 1700 pagina's lezen?'

Bij Boublog, die altijd het hoogste woord heeft als het om Baybasin gaat, bleef het van de weeromstuit stil. Op dit hoogstandje logica na: 'Maar deze clown (Aben) heeft alleen geen rekening gehouden met het feit dat dhr. Baybasin vier kinderen heeft, die nu jong volwassen zijn en die allen Rechten hebben gestudeerd. Dus zelfs als dhr. Baybasin in de gevangenis sterft, dan komen zijn erfgenamen hun recht opeisen! Bassie en Diederik A.driaan zijn slechts Vuiligheid en Jus-clowns!'

Ton Hofstede (Haagse Complot) produceerde een lap tekst met 22 zogenaamde 'bewijzen' die kennelijk al klaarlag en op enkele punten nog even is geactualiseerd, want er stonden vooral citaten in uit de korte analyse van Barracuda, alsof Hofstede het teveel moeite vond om zelf eens te grasduinen in die 1700 pagina's.

Neem alleen al zijn opmerking over een telefoonnotitie uit de jaren negentig, opgemaakt vlak voor de vakantie van Demmink, waarin stond: 'De zaak Baybasin wordt gebruikt als drukmiddel teneinde in een andere zaak iets van de Turkse autoriteiten gedaan te krijgen.'

Dit had betrekking op de zaak Krouwel, waar vooral minister Sorgdrager zich destijds heeft bemoeid, niet op de chantage van Demmink in verband met het vermeende misbruik van Turkse jongens, zoals het kamp Baybasin telkens suggereerde. Maar dat doet er volgens Ton niet toe, chantage is chantage. En dat terwijl Hofstede een en ander (net als Barracuda) jaren geleden al op eigen wijze had kunnen verifiëren.

Natuurlijk is de geluidsonderzoeker Van den Heuvel wiens redenatie Aben uiteindelijk volgde in de vraag of de taps waren vervalst de gebeten hond. Dat is een lul die zijn site niet heeft bijgehouden. Een beter bewijs van zijn onkunde kun je als plotter blijkbaar niet verzinnen.

Het sterkt Barracuda weer eens in de overtuiging dat plotters niet in waarheidsvinding zijn geïnteresseerd. Die 1700 pagina's zijn ruis die je zo snel mogelijk vanachter je laptop moet weghonen.

De verklaring van Baybasin zelf is ook niet meer serieus te nemen. Die spreekt zelfs over het 'criminele element de heer Van de Heuvel'. Omdat die bepaalde informatie zou hebben gelekt 'om zijn doelstelling te dienen'. Bedoeld wordt blijkbaar: de publieke opinie te beïnvloeden. Als dat al waar is, is het ook nog eens onzin. Aben kende de opvattingen van Van den Heuvel immers al lang en breed en omdat twee separate deskundigenrapportages over vermeende tapvervalsingen op vrijwel alle doorslaggevende kwesties haaks op elkaar stonden, heeft Aben het onderzoek juist uitgebreid.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam     


6 opmerkingen:

 1. Ironisch genoeg kent de zaak Demmink/Baybasin en de familie Poot alleen maar verliezers. Dan hebben we nog niet over de poet die er is ingestoken om de PR machine (Micha Kat en consorten) te laten draaien.

  Natuurlijk kon je er op wachten Barra dat de plotterds het immense document niet zouden lezen. Het zou een godswonder zijn als ze het wel hadden gelezen en er kritische en inhoudelijke noten hadden bijgeplaatst. Maar als je jarenlang geleuft dat de aarde plat is in plaats van rond, is het moeilijk toegeven dat de aarde rond is. Als je begrijpt wat ik bedoel Barra. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja, ik probeerde tevergeefs bij drs Bou ook enige werkelijkheid in de waanzin te krijgen, maar ik heb het maar opgegeven. Zoals ik daar ook al zei: 'Ik merk steeds meer dat deze site een soort psychiatrisch ziekenhuis is met jullie als patiënten'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je blijft dan ook lachen met dat volkomen gestoorde mens:

   Die onzinvideo van Kat over Aalbersberg aanhalen en daaronder zetten: 'Ik zet de video er maar even onder, want Kat legt wel de juiste verbanden'

   Welke juiste verbanden?

   Plus:

   'Op Niburu staat een artikel, o.a. over de kinderopvang op Riouwstraat 13'

   Gelooft ze ook alweer.

   Verwijderen
 3. Ik zie dat Boudine alle reacties die niet in haar toverkollenkraam te pas kwamen heeft gecensureerd. Ze noemde G. Cohen, die inhoudelijk met een paar pennestreken har plotterkraam omver stiet een reïncarnatie van Myra, een 'spoofer'. Dat soort mensen moet weg want anders wordt de cognitieve dissonantie ondraaglijk.

  Interessant is ook dat ze weer aansluiting lijkt te zoeken met Kat, die ze met instemming aan het woord laat. De laatsten der plotterikanen houden elkander stevig vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WeAreChangeRotterdam is ook weer druk bezig met de Demmink zaak. Iedereen die iets doet of zegt, of juist niet doet of zegt (AmnestyNL bijvoorbeeld) wordt verbaal gekielhaald. Nee, echt op zoek naar consensus en medestanders, die club.

  BeantwoordenVerwijderen