vrijdag 24 januari 2020

Corona

Op het coronavirus dat ineens in China opgedoken is in de Wuhan regio, rust een Engels patent, zo schrijft Martin Vrijland, nadat zijn collega Micha Kat dezelfde informatie aanhaalt (een tweet van Jordan Sather).

Geef Vrijland één vinger, dan neemt hij de hele hand. Die maakt er meteen weer een Psychologische Operatie (PsyOp) van die moet leiden tot 'wereldwijde vaccinatie verplichting'.

Om er vervolgens nog meer stokpaardjes bij te slepen: 'Dat in zichzelf is een zeer dringende kwestie voor de VN, omdat de VN en de katholieke kerk de grote drijvende kracht zijn achter de transgederisering en transhumanisering van de mens (de hermafrodiet-cyborg mensheid). En om dat te realiseren heeft men van iedereen het DNA nodig en moet in ieder jongetje dat geboren wordt een vaccin gespoten worden dat op een vrouwelijke geaborteerd (dierlijk of menselijk) foetus gekweekt is en in ieder meisje een vaccin gespoten worden dat op een mannelijk geaborteerd foetus gekweekt is.'

Er zijn gelukkig ook nog sites die het een en ander uitzoeken. Want het is niet zo moeilijk te raden hoe Sather, die ongetwijfeld al meteen aannam dat het virus als wapen wordt ingezet, dit patent vond: gewoon door te googelen naar coronavirus en patent. Dan kom je uit op een octrooi met die naam.

Een plotter als Vrijland zoekt dan uiteraard niet verder. Nimmer een mooi complot kapot checken! Maar corona is niks anders dan de naam van een grote groep virussen die verkoudheid of erger veroorzaken. De reden dat het nieuwe virus in China gewoon coronavirus is gedoopt is omdat er nog weinig over bekend is. Vandaar de main stream media refereren aan het 'nieuwe coronavirus'.

Het Pirbright Institute in Surrey is gespecialiseerd in studie naar infectieziekten bij landbouwhuisdieren en ontwikkelde een antivirus voor bronchitis bij pluimvee. En dat is iets heel anders dan het Chinese virus dat longontsteking kan veroorzaken. 'The patent being shared online covers the development of a weakened form of the coronavirus that could be used as a vaccine to prevent respiratory diseases in birds and other animals.'

2 opmerkingen:

 1. Wat een volslagen malloot is die Vrijland

  'Alle hier geposte informatie in de comments lijkt interessant, maart WAAR HET OM GAAT is dat vaccins duidelijk een rol lijken te spelen in het hermafordiet maken van de jeugd.
  Ik herhaal het nog maar even: alle kruisverbanden wijzen erop dat vaccins iets met genderidentiteit van doen hebben. Een vaccin dat groeit op een mannelijk foutus bevat het XY chromosoom. Spuit je dat in een meisje (XX chromosoom), dan krijg je dus datgene wat je in het transformatieproces voor transgenders doet.'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrijland blijkt weer eens een slordige googelaar: hij denkt dat een van de Pirbright onderzoekers John Hammond 'erg geïnteresseerd is in het gender-identiteit'.

  Het gaat echter om een heel andere Hammond. De Hammond van Pirbright is een geneticus die voorheen aan de Universiteit van St. Andrews en Stanford Universiteit verbonden was, de Hammond van Vrijland is verbonden aan de Kingston University.

  https://www.pirbright.ac.uk/users/prof-john-hammond

  Ook heeft Vrijland het desbeteffende studie uit 2013 helemaal niet gelezen. Gaat niet over genderidentiteit (laat staan genderneutraliteit, zijn stokpaardje), maar over het volgende:

  Physiotherapy has been a traditionally female-dominated profession; however there are a greater number of men now applying for and becoming physiotherapists, particularly in the UK. This research project will investigate the experiences of physiotherapy undergraduate students developing their own professional identity. Furthermore it will consider this from a gender perspective.

  BeantwoordenVerwijderen