zaterdag 4 april 2020

10 Days of Darkness

De verwarring onder plotters was groot toen bleek dat de 10 days of darkness die het Q Anon orakel had beloofd deze week maar niet wilde aanvangen. Gedurende 10 dagen zou vanaf 1 april (no kidding) sprake zijn van een wereldwijde medische noodtoestand, waarin het internet compleet zou worden afgesloten.

Op Goede Vrijdag zou de wereldbevolking dan eindelijk van messias Donald Trump te horen krijgen dat het nu veilig is om weer naar buiten te gaan. Dan is de Great Awakening aangevangen, waarbij de pedo deepstate (allemaal Democraten natuurlijk) eindelijk is opgerold en misbruikte kinderen zijn bevrijd. Er zou een massale spirituele ontwaking plaatsvinden met Pasen en de kerken, synagoges en moskeeën zullen volstromen. Amen!

Hoe Q Anon aan deze profetie kwam? Niet zo moeilijk: Trump had de Amerikanen beloofd dat met Pasen iedereen weer gewoon aan het werk zou zijn, een schromelijke overschatting die inmiddels door de wrede actualiteit is ingehaald.

Dat een stel plotters die zich verschuilen achter het pseudoniem Q Anon allerlei interpretaties loslaten op mededelingen van het Witte Huis wil Barracuda nog wel geloven, net als het feit dat ze daarvan zelf volledig overtuigd zijn, maar dat werkt toch niet anders dan de vele voorspellingen van het einde der tijden, die telkens weer vooruit worden geschoven.

Dus toen het internet deze week gewoon bleef werken, kwam dat natuurlijk omdat Q Anon met die 'darkness' iets heel anders had bedoeld, namelijk de bevrijding van misbruikte kinderen in tunnels. Een handige verklaring, want die tunnels zijn uiteraard geheim.

Inmiddels zet de coronacrisis de Nederlandse plotters steeds meer op scherp. Zo maakte Micha Kat zich boos over de buren van Niburu, omdat die een hetze zouden zijn begonnen tegen het generieke chloroquine, in zijn ogen de ultieme redding voor coronapatiënten. Niburu omschrijft Kat, ooit een van hun schrijvers, als de 'nationale zionistenbode'.

Overigens weten de plotters de rode lijn maar amper vast te houden: corona is weliswaar een hoax, maar toch ook weer een gevaarlijke griep waartegen ook geneesmiddelen bestaan. En de vraag wie die hoax heeft bedacht is blijkbaar ook al moeilijk te beantwoorden: de New World Order, de kabal, de Rothschilders en de Illuminati vliegen je om te oren.

Barracuda heeft pas echt moeten lachen om Dienie Wakker alias Diesnie Wakker. Om het Grote Bedrog aan te tonen toog zij met gevaar voor eigen leven naar de Aldi, waar haar winkelkarretje werd schoongemaakt. Eenmaal binnen zei Denie op gedempte toon tegen haar smartphone: Wakker Worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten