vrijdag 23 april 2021

Genocide

Nog steeds in afwachting van de Great Reset die maar niet wil komen interviewt Q-profeet Wim Visscher dan maar 'medestanders' in de strijd tegen het coronavaccin.  

Deze week was het de beurt aan René Korthout, een onmiskenbare Brabander die naar eigen zeggen zomer 2020 'wakker werd'. Lees: op foute websites verzeild raakte. Hij werd fan van Jensen en kocht uiteindelijk zelfs een heel pakket Jensen merchandise, want je bent activist of niet.

December 2020 maakte de houtbewerker tijdens het klussen zo'n harde smak dat hij met 13 gebroken ribben en een tas vol Jensen petjes in het ziekenhuis belandde. Maar toen men hem een PCR test wilde afnemen - geen onredelijk verzoek in een ziekenhuis dat geen enkel risico kan nemen - raakte de Brabander in paniek. Midden in de nacht trok hij zijn slangen los en sloop hij met 10 kilo aan Jensen vracht en helse pijnen van de achtste verdieping naar beneden. Op de vierde werd hij tegengehouden door personeel dat zijn vrouw belde met de vraag of René ze nog wel allemaal op een rijtje had.

Uiteindelijk mocht hij dan wel naar huis, ondanks de pijn.

Korte tijd later werd zijn hoogbejaarde moeder in het ziekenhuis opgenomen na toediening van het vaccin en (zo beweert Korthout) hersendood verklaard. Maar juist toen de familie verzocht om de slangen maar te verwijderen, zat ze rechtop in bed. Sindsdien schijnt moeder zich weer kiplekker te voelen, maar volgens Korthout is het een heel ander mens geworden. En dus stuurt hij nu dagelijks mails naar zijn dokter en het Jeroen Bosch ziekenhuis met het verwijt dat zij meewerken aan 'genocide'.

Visscher vindt het prachtig. "Je ook niet laten testen hoor,' waarschuwt de profeet. Je weet immers maar nooit welke overheidschip diep in de neusholte wordt geplaatst.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten