vrijdag 9 april 2021

Foul play

Wim Visscher, de razende godvrezende reporter van Dutch Digger News, kreeg afgelopen week een flinke veeg uit de pan van Micha Kat, die reageerde op een Patriot Talk video van Robert Wijs op Telegram. 

De Harderwijker (foto) moest toegeven dat hij net als Wim met Pasen belangwekkende ontwikkelingen had verwacht omtrent de strijd tegen de geheimzinnige deepstate, oftewel The Great Reset, maar afgezien van een paar winterse hagelbuien gebeurde er weer eens niets.

Waarop Wijs met een brede grijns uitlegde dat hij ook maar een mens is en er zoveel informatie op hem afkomt dat hij die niet altijd even goed kan inschatten. 'Geloof mij niet, doe je eigen onderzoek'.

Nou, voegde Kat daaraan toe, het gaat wel even verder dan dat, want 'maanden achtereen roepen jullie Nesara/Gesara, quantum financial system, dat alles al getekend zou zijn, dat je linken krijgt toegestuurd met nda's, negatieve bankrekeningen (zomaar) positief worden, zonder een spat bewijs'. Ook het volgen van valse goeroes zoals Charlie Ward is volgens Kat niets anders dan 'foul play'.

Wel grappig dat Kat hiermee komt, want die klampte zich ook maandenlang vast aan valse QAnon voorspellingen, wat zelfs de oorzaak was van zijn breuk met Weesdeweerstand. Zoals Kat zich ook opdrong aan Charlie Ward en hem afviel toen die niet gediend leek van zijn avances. 

Maar het is waar dat het triumviraat Wijs, Visscher en (Peter) Bierhof afgelopen week met een flinke kater achter hun webcams zaten, die laatste zelfs als een Groninger boer met kiespijn. 

'Ik hou me er niet meer mee bezig,' verzuchtte Visscher. De laatste video die Visscher ooit zou maken, want 'onder nda', kwam er niet, en dus ging Wim inderdaad maar weer over op de orde van de dag, inclusief gebed. Al kan hij het toch niet laten om een korte technische uitval van Facebook en Instagram uit te leggen als het voorspel van de Grote Ommekeer waar lichtwerkers zo naar verlangen. 

Een reset die in een klap het huidige financiële stelsel afschaft, arme plotters met dinars en andere waardeloze valuta steenrijk maakt, Trump terugplaatst in het Witte Huis en een einde maakt aan alle coronamaatregelen. Alles is mogelijk in het wonderlijke wereldje van Q gelovigen. Bierhof: 'Het gaat die kant op, of we worden allen bij de poot genomen'. 

1 opmerking: