vrijdag 16 april 2021

Toneelstuk

En alweer ging er een week voorbij waarin niets gebeurde. Althans niets waarvan woke Q-profeten Robert Wijs (Patriot Talk), Wim Visscher (Dutch Digger News) en Peter Bierhof (Peter hier) hoopten dat zou gaan gebeuren. Het financiële stelsel werd niet afgeschaft en vervangen door het quantum financial system, Trump zat nog steeds niet in het Witte Huis en aan alle coronamaatregelen kwam nog steeds geen einde.

Visscher hoor je er al niet meer over, die tettert vrolijk door over de vaccins, maar Bierhof constateert dat de sfeer er niet beter op wordt.

Inderdaad, want Visscher was, zo vertelde hij in een tweegesprek met Bierhof, helemaal klaar met Micha Kat die de Q plotters (terecht) desinfo verwijt ten aanzien van het gestrande vrachtschip in het Suez kanaal.  

Q-gekkies hebben verzonnen, meer is het niet, dat het schip voer in opdracht van Clinton Foundation en feitelijk voor kinderhandel zou zijn gebruikt. Dat heeft weer zijn oorsprong in het veronderstelde kindermisbruik door Amerikaanse Democraten (Pizzagate), waarbij de wens van verharde Trumpies toch vooral de vader van de gedachte is. 

De connectie? Het schip van de in Taiwan gevestigde rederij Evergreen Marine Corporation zou verwijzen naar de codenaam die Hillary Clinton van de Geheime Dienst kreeg toen haar man Bill Clinton president was. De roepnaam van het schip is H3RC - dezelfde drie letters als de initialen van de presidentskandidaat van 2016. Klinkt dat logisch of klinkt dat logisch?

Vooral Wijs houdt vol dat door het ingrijpen van Amerikaanse en Russische schepen heel veel kinderen op het containerschip zijn bevrijd. Want Wijs verifieert het een en ander naar eigen zeggen in het 'spirituele domein'. Barracuda kan zich daar niets bij voorstellen, maar vreest dat het iets is met 'gevoel' of erger numerologie.

Van die zogenaamde bevrijding heeft namelijk niemand iets gemerkt in het nog geen 59 meter brede kanaal. Reuters heeft dat nog eens gecheckt: De U.S. Central Command weet nergens van, evenals de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), het agentschap van de Verenigde Naties dat verantwoordelijk is voor de veiligheid en beveiliging van de scheepvaart, weet ook van niks. Organisaties die kinderhandel bestrijden hebben er geen enkele informatie over.

Een van de foto's die als vermeend bewijs zijn gebruikt, blijkt afkomstig van Australian Associated Press (AAP) uit 2001 (!) en toont asielzoekers aan boord van het Noorse vrachtschip MV Tampa, voor anker bij Christmas Island.

Maar het ene complot blijkt makkelijk inwisselbaar voor het andere en dan gelooft Kat het ineens wel. Gretig haalden plotters afgelopen week een video aan van de Turkse econoom, filantroop, spreker en schrijver Kaan Sariaydin van website Mavi Gazetem. Die vertelde op de Turkse nieuwszender Beyaz tv dat het zou gaan om een geheime operatie tegen de globalisten. De operatie zou zijn uitgevoerd door Turkije, Israël, Egypte en Qatar. 'Corona was de eerste akte van het toneelstuk, klimaatverandering de tweede.'

Kortom, die Sariaydin is gewoon net zo'n desinformant als Visscher of Wijs.

De waarheid rond het schip is helaas minder spannend: De rederij kreeg te maken met een stroomstoring, waardoor het enorme schip niet meer te besturen was en vastliep op de ondiepe gedeeltes van het kanaal. In de containers zaten geen kinderen maar onder meer bh's en slipjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten