zaterdag 3 april 2021

Wereldorde

De hardnekkigste Q-gekkies hebben het moeilijk omdat hun voorspellingen maar niet willen uitkomen. "De tijdlijn is niet belangrijk", roept Wim Visscher (werkloos) in zijn laatste video, bijna wanhopig. "De Q drops kloppen, mensen".

In een vorige video horen we Visscher, die onlangs van zijn YouTube kanaal is gegooid en nu weer een nieuw kanaal heeft ingericht, doodleuk voorspellen dat er een heel nieuw internet komt, en alle sociale media gaan verdwijnen. Dat allemaal in het kader van de overgang naar een heel nieuwe (economische) wereldorde met eigen cryptomunt, aangestuurd door (wie anders?) Trump. Een wereldorde waarvan Barracuda vermoedt dat die steeds weer wordt uitgesteld, net als het Einde der Tijden.

Bij de Groningse patriot Peter Bierhof is de realiteit al wel geland. Bierhof is er niet meer zo zeker van dat zijn grote held Trump voor 2024 terugkeert, of misschien wel nooit meer. Dat gelooft ook zijn gesprekspartner Danielle, die denkt dat Trump's rol wel eens zou zijn uitgespeeld in de 'enorme militaire operatie' die gaande is.

In een eerdere video was Bierhof al hevig teleurgesteld dat Trump niet het leger had ingezet om zich weer in het Witte Huis te installeren. Die zou een executive order hebben getekend in het kader van de Transition Enhancement Act van 2019 om de controle over het leger te behouden tot 60 dagen na de inauguratie van de nieuwe president. Maar als Peter zich eens wat beter had ingelezen, had hij kunnen weten dat daar niets van klopt, want een verkeerde uitleg van de bepalingen van de General Services Administration (GSA).

Nog eerder wist Bierhof zeker dat Joe Biden een neppresident was en Trump gewoon aan de touwtjes trok. 

Het gesprek komt ook nog op het gestrande containerschip Ever Given. 'Als je daar over leest kom je bij Hillary Clinton terecht,' beweert Danielle. Inderdaad hebben Q gekkies bedacht dat het schip werd gebruikt om kinderen te vervoeren ten behoeve van de pedofiele cabal. 

En dus valt de naam weer van de Clinton Foundation, die netwerken voor kinderhandel zou hebben gefinancierd. De connectie? Het schip is van de in Taiwan gevestigde rederij Evergreen Marine Corporation. Hillary Clinton kreeg de codenaam Evergreen van de Geheime Dienst toen haar man Bill Clinton president was. De roepnaam van het schip is H3RC - dezelfde drie letters als de initialen van de presidentskandidaat van 2016. Hoe logisch wil je het hebben?

Anderen beweren dat de kinderen die gevangen werden gehouden op het schip live voor de camera aan de wereld zouden worden onthuld, maar helaas, het losgetrokken schip is onderweg naar Rotterdam, waar onze Q helden dan persoonlijk de containers kunnen controleren.

Barracuda gaat nu ook maar eens wat voorspellen: namelijk dat zodra het ergste coronaleed is geleden, ergens in de zomer, we nauwelijks nog iets van Bierhof, Visscher en andere mislukte Q-profeten zullen horen. En ze doen toch al niet heel veel meer dan elkaar interviewen.

Update 5/4: Visscher weer van YouTube geknikkerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten