vrijdag 7 april 2023

Plasmakoepel

Als complotdenker denk je uiteraard in het groot. Zo wordt de platte aarde al jaren door duistere krachten verborgen gehouden voor de mensheid, al is er nog nooit iemand van de rand afgekukeld.

Maar het kan altijd nog gekker: wat te denken van een plasmakoepel waarin de aarde zit gevangen, en allerlei reflecties ons eigenlijk vertellen dat het aardoppervlak veel groter is dan wij denken?

Datgene wat wij denken waar te nemen als de Maan, is een reflectie van het totale aardoppervlakte onder die plasmakoepel. Wel raar dat alleen de kraters zijn te zien.

Martin Vrijland (wie anders?) blijkt al enige tijd in de ban van de plasmakoepel. Volgens hem ligt Amerika feitelijk op een iets andere plek dan onze politieke wereldkaart (...) ons doet geloven. Ook is Afrika veel groter dan wij denken en zegt hij dat naast Afrika het bekende doch verzonken geachte Atlantis ligt. Ten Noorden van Rusland ligt Hyperborea; eveneens een onbekend continent.

Zo'n plasmakoepel is uiteraard geen natuurlijk verschijnsel, maar wordt gecreëerd door computers. En ze worden ook steeds vervangen. Als de grote plasmakoepel (...) geïnstalleerd is en de atmosfeer daarin opgestart is (inclusief de nieuwe kunstmatige zon) dan zullen volgens Martin de 88 kleinere plasmakoepels worden uitgeschakeld.

Nu heeft Barracuda zijn hersenen gepijnigd met de vraag waarom in godsnaam? Maar daarvoor moet je niet bij Vrijland zijn. Die kan hooguit verklaren wat het niet is.

Om de wonderlijke gebeurtenissen te verklaren zal men volgens Matin een wereldwijde PsyOp opvoeren. In die PsyOp zal de duistere Satanische kindermisbruikende en kinderhandel drijvende deepstate (tevens verantwoordelijk voor vele aanslagen en oorlogen en verantwoordelijk voor het vaccins als zijnde een biowapen) opgerold worden. In haar laatste stuiptrekkingen (om haar macht te behouden) zal die bewust gecreëerde deepstate een Area 51 Project Blue Beam projectie inschakelen die de indruk van een alien invasie moet wekken.

Het wordt hoe langer, hoe ingewikkelder. De simulatiekoepels moeten dus al duizenden jaren hebben bestaan, want de befaamde Menhir-ring van Stonehenge stond reeds in verband met de beweging van zon en maan. Zouden de computers van toen op een soort van DOS hebben gedraaid? Of is de menselijke geschiedenis ook een soort van simulatie?

Het probleem is natuurlijk dat Martin al jaren in een complotkoepel leeft, met aanhangers die alles wat hij op zijn webstek zet onmiddellijk geloven. Een van die vierderangs Einsteins beweert dan doodleuk dat ook outer space niet echt is en niet bestaat. 'Op de een of andere manier gaat het bij velen daar mis. Dan trekken ze het niet meer. Heeft te maken met hersenspoeling op een zeer jonge leeftijd en constant daarvan herhalen, in media, films etc. Maar de ruimte kan niet bestaan, het is simpelweg onmogelijk.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten