maandag 2 oktober 2023

Fouad

Er komen steeds meer details naar buiten over Fouad, de man die vorige week een bloedbad aanrichtte in Rotterdam uit frustratie over het feit dat hij een psychologisch onderzoek moest afronden voordat hij zijn bul in ontvangst kon nemen. 

Eerst waren er de verhalen dat hij dieren mishandelde. Het schieten met een kruisboog op vissen, het mishandelen van zijn konijnen in de tuin, het waren tekenen dat de Rotterdammer geestelijk niet in orde was.

Naar nu blijkt was hij ook nog full blown complotdenker. Transgenders, vrouwen en Joden, ze kwamen allemaal voorbij. Volgens het klassieke antisemitisme ziet hij de Joden als de wortel van alle kwaad. Vanuit hun ‘synagogen van Satan’ regeren zij de wereld. Media, politiek, banken en ‘big tech’ zouden in handen van de Joden zijn.

De aanslagen van 9/11 waren natuurlijk weer een ‘inside job’ waar, alweer, de Joden achter zaten en misleiding van de wereldelite is er ook over de vaccins. Hij heeft ze als medisch student toegediend, maar zelf is hij niet gevaccineerd. Fouad is ervan overtuigd dat het vaccin heeft geleid tot hartproblemen, trombose en forse oversterfte. Fan van Poetin ook nog en dus lid van FvD.

Geen wonder dat de complotbloggen de aanslagen classificeren als false flag operaties. De koekwaus van het Joden haatzaaiblog Niburu: 'Zoals de oproep van een verbod op het verbieden van 4chan door Natasha van Weezel, iemand die wordt omschreven als een Nederlands-Joodse journalist.'

Met helemaal onderaan: 'Een goede complotdenker vraagt zich bijvoorbeeld af: Waarom moest de huisarts van Hugo de Jonge sterven?'

1 opmerking:

  1. Dat onderste klopt wel: Bij een 'goede complotdenker' is alles verdacht wat verdacht te vinden is.
    (behalve wanneer ze een waarheid hebben gevonden die hen uitkomt of geld blijken te hebben gedoneerd aan een oplichter)

    BeantwoordenVerwijderen