zaterdag 31 augustus 2024

Nanobots

'Japan kondigt noodtoestand af!! ‘Nanobots’ aangetroffen in 96 miljoen burgers..!! kopt Guido Jonkers van WantToKnow en dan weet je weer: dit moet wel zware onzin zijn. Want dit soort dingen lees je alleen bij Guido. Guido, die denkt dat de Maan hol is en Michelle Obama een man is.

De Japanse regering heeft volgens Guido haar verontschuldigingen aangeboden aan Japanse burgers voor de rampzalige gevolgen van de COVID-19 mRNA ‘vaccins' en heeft vergaande wetenschappelijke onderzoeken en strafrechtelijke vervolging ingesteld om de waarheid te achterhalen en de daders te straffen. 

Het is een nogal warrig verhaal, want Guido verwijst vervolgens naar een onderzoek van Dr. Young Mi Lee en Dr. Daniel Broudy die ‘geheime extra gemanipuleerde componenten’ … ook bekend als nanotechnologie' zouden hebben ontdekt in bijvoorbeeld Pfizer vaccins. Waarna Guido begint over kleine robotjes die al dan niet radiografisch met behulp van 5G gestuurd van buiten het lichaam, een bepaalde aandoening bestrijden. En hij volledig uit zijn dak gaat:

'De smerige manipulaties om deze nieuwe vinding in een EXPERIMENTELE INJECTIE te stoppen, is natuurlijk ongekend. Vooral omdat dit vanzelfsprekend HEEL BEWUST WORDT GEDAAN.. ZONDER ENIGE GOEDKEURING / ‘CONSENT’ VAN MENSEN die worden geïnjecteerd met deze technologische nano-robotjes..!'

Plus: 'De mondiale elite is vastbesloten om ons ervan te overtuigen dat omhoog omlaag is, dat vrouwen penissen hebben, dat open grenzen een bron van kracht zijn en dat niets bezitten je gelukkig maakt. Ze willen ook dat je weet dat grafeenoxide goed voor je is.'

Guido doet net voorkomen of hij het allemaal zelf heeft geresearched, vandaar hij opzettelijk de bron niet vermeldt, maar hij heeft het letterlijk overgepend van een Roemeense complotsite die er een waar wetenschappelijk rommeltje van heeft gemaakt, zoals uitvoerig is geanalyseerd door Verdica.

De Japanse regering heeft natuurlijk geen noodtoestand afgekondigd, en de excuses kwamen er ook niet. Die werden hooguit aangeboden door Kazuhiro Haraguchi, lid van het Japanse parlement en voormalig minister van Binnenlandse Zaken en Communicatie. Maar niet namens de regering. Hij sprak op eigen titel.

De aangehaalde studie is het resultaat van 'onderzoek' uitgevoerd door een Koreaanse verloskundige annex gynaecoloog en een Amerikaanse taalkundige (!!). Het artikel dat grenst aan absurditeit, is gepubliceerd in een tijdschrift dat slechts samenzweringsdocumenten produceert, met name gericht tegen vaccins. Het is uiteraard niet gevalideerd door andere onafhankelijke onderzoeksgroepen en niet gepubliceerd in een gerespecteerd tijdschrift.

Door de Roemenen, en dus ook door Guido, wordt tenslotte verwezen naar een Microsoft-octrooi US-6754472-B1 over 'apparaten' die aan het menselijk lichaam zijn gekoppeld om daarmee te suggereren dat de onvermijdelijke en alomtegenwoordige Bill Gates met geheimzinnige nanobotjes gaat strooien of zo de volledige mensheid gaat aansturen. Het octrooi is, niet verrassend, bewust verkeerd geïnterpreteerd.

maandag 26 augustus 2024

Een duur complot

Je mag nog zo'n bizar feestje van je rechtszaak maken, met opgehitste fans op de publieke tribune, uiteindelijk komt de ontnuchtering. Alice Besselink mag niet langer rondbazuinen dat in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een 'satanistisch pedonetwerk' bestaat. Ze moet stoppen met het delen van deze complottheorie, zo heeft de rechtbank in Zutphen bepaald.

Als Alice daar niet mee ophoudt, moet ze per keer dat ze de complottheorie verspreidt een bedrag van 5000 euro betalen, met een maximum van 400.000 euro.

Ze moet zestig dagen de cel in als dat bedrag bereikt wordt en ze zich nog steeds niet houdt aan het verbod. Ook heeft de rechter de vrouw verplicht eerdere uitingen over dit complot te verwijderen van sociale media.

Probleem was toch vooral dat Alice volledig is afgegaan op de verhalen van Joost Knevel, die in het Zuid-Hollandse Bodegraven opgroeide.

Hun onbewezen uitlatingen leidden er ook toe dat in 2020 graven van kinderen op een begraafplaats in Bodegraven werden overspoeld door bloemen, tot onvrede en verdriet van nabestaanden, bewoners en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Alice moet nu al betalen: 1.931.72 euro aan proces- en advocaatkosten.

woensdag 21 augustus 2024

Alice in Wonderland

Ze is even een hit in wappenland, met dank aan de komkommertijd: een oud-agente (vertrokken na een arbeidsconflict) die de complotten rond vermeend kindermisbruik in Bodegraven uit 2021 nieuw leven inblaast. Alice Besselink gelooft dat Joost Knevel, die deze verhalen aankaartte bij onder meer Micha Kat, getuige is geweest van satanische kindermoorden. 

Knevel, Micha Kat en Wouter Raatgever zijn voor opruiing veroordeeld tot relatief lange celstraffen en kregen in hun proeftijd zelfs een verbod opgelegd om nog langer over het Bodegravencomplot te praten of om contact met elkaar te hebben. Achteraf moest zelf Kat toegeven dat hij zich door de verhalen van Knevel heeft laten meeslepen.

Dat doet Alice ook. Ze is naar eigen zeggen zelf ‘een misbruiksurvivor’. Behandeld met EMDR en therapie ook nog. In een video zegt ze dat ze ‘met haar kleren aan betast werd op 12-jarige leeftijd’. 

Maar ten aanzien van Bodegraven heeft ze nauwelijks dossierkennis en volgt ze naar eigen zeggen slechts de 'grote lijnen'. Ze heeft met andere woorden niets substantieels toe te voegen aan wat Kat cs hierover vertelden.

Het helpt ook al niet dat je versterking zoekt bij volmalloten als de eeuwige ‘fakkeldrager’ Max van den Berg. Of gaat roepen dat advocaat Cees van de Sande van de gemeente Reeuwijk-Bodegraven moet worden aangehouden wegens ‘machtsmisbruik en het verdoezelen van kindermoorden'. De ironie: Een deel van haar potentiële achterban gelooft haar ook nog eens niet. Of denkt dat ze staatsagent is.

Gisteren moest Alice verschijnen in de rechtbank te Zutphen. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft geen zin om weer voor veel geld beveiliging in te schakelen voor de bewaking van het kerkhof, waar misbruikte kinderen zouden liggen.

De gemeente eist dat Besselink met onmiddellijke ingang stopt met haar uitlatingen over de zaak. Ook wil de gemeente dat Besselink alle reeds gepubliceerde berichten binnen 48 uur gaat verwijderen. In geval van het niet-naleven van het vonnis eist de gemeente een dwangsom van 5000 euro per dag met een maximum van twee ton.

De burgemeester lichtte toe: 'Ik maak mij zorgen om de ouders die een kind zijn verloren en rouwen. Die mensen zijn doodsbang. Ik krijg ze bij mij thuis. Ze maken zich zorgen. We krijgen het toch niet weer? Dat zijn de echte slachtoffers. Dit zijn de mensen die het hardst geraakt zijn. Ze zijn doodsbang'

Zoals een complotdenker betaamt moest er natuurlijk weer met wraking worden gedreigd. 

De uitkomst van het kort geding laat zich dan ook raden. Barracuda voorspelt dat Alice in Wonderland weer heel snel in de anonimiteit verdwijnt. 

Alice ziet het einde van haar kortstondige actie zelf ook al naderen: 'Als het betekent dat ze mij aan gaan pakken, laat ik het los. En dan is het aan het volk om iets te doen en anders zeg ik: geef jullie kinderen aan de staat.'

dinsdag 20 augustus 2024

Kansloos

Rechtszaak tegen ministerie van Financiën: ‘De financiële steun aan Oekraïne moet beëindigd worden’, kopt Ninefornews. Er had moeten staan: gekkieclub heeft de ballen verstand van het kabinetsbeleid.

Het gaat om een rechtszaak van een oude bekende: De Nationale Bond tegen Overheidszaken van Jordy Zwarts. Zwarts heeft een verleden als (internet) oplichter en 5G activist. De Nationale Bond tegen Overheidszaken voerde rechtszaken namens bezorgde burgers tegen 5G-straling.

Maar de bond verliest de ene zaak na de andere, op kosten van wel erg domme donateurs ook nog. Allerlei kort gedingen die de bond aanspande tegen de bestuursvoorzitters van KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile in verband met 5G straling werden afgewezen.

Op 4 september zal de rechter bepalen waar de volgende kansloze zaak wordt behandeld. Want Jordy heeft zijn peilen weer eens gericht op de verkeerde instantie.

Het Ministerie van Financiën is uiteraard niet verantwoordelijk voor de 'financiering van misdrijven tegen de menselijkheid'. Geen enkele ministerie is dat. Ministeries voeren kabinetsbeleid uit.

Waarom dan toch dat ministerie? Omdat Zwarts niet wil dat hij belasting betaalt voor het financieren van sociale huurwoningen, 'die voor statushouders worden gebouwd'. Of voor financieren van het World Economic Forum dat 'met een illegale staatsgreep het beleid voor ons bepaalt'. Of voor het financieren van een klimaatfonds van miljarden euro’s, waar wel geld voor is, 'terwijl de Nederlandse burgers honger lijden en in de kou zitten'.

Los van de onzinnigheid hiervan, kabinetten worden democratisch gekozen en kiezers stemmen dus ook in met het kabinetsbeleid ten aanzien van sociale huurwoningen, klimaat en de steun aan oorlogen. Daar gaat de rechter niet over.

zondag 18 augustus 2024

Golddigger (2)

Een paar weken geleden was Wim 'Dutch Digger' Visscher nog strijdvaardig. Die had zich door zijn toenmalige vriend en ex Ajaxiet Bryan Roy laten overhalen om te investeren in het multi-level marketing project GIG-OS. 

GIG-OS is de (alweer derde) voortzetting van EmGoldex, een Ponzi-scam die wordt gerund door Russen. Het gaat om goudgedekte NFT's (zeg maar digitale muntjes) op de blockchain die dagelijks een enorm rendement moeten genereren.

Roy verdiende aan deze handel door nieuwe klanten te werven en daar een bonus voor te vangen. En ook Wim kon hem daarbij helpen door klanten binnen te brengen. Roy zat hoog in de piramide. Zo hoog dat Wim tot de ontdekking kwam dat hij 150.000 euro aan commissies is misgelopen. En dat de door hem opgebrachte klanten geen bonus hebben gekregen.

En dus was Wim boos. Heel erg boos. Om de zoveel dagen postte hij weer een video voor 'gedupeerden' die via hem bij GIG-OS waren beland waarin Roy en zijn trawanten aan de schandpaal werden genageld. Wim zou een gesprek krijgen met de hoogste man van het bedrijf, want aan GIG-OS lag het niet.

Inmiddels is de aap uit de mouw gekropen. Wim is geen stap verder gekomen. Het bedrijf reageert nergens meer op. Roy en zijn schare 'oplichters' houden zich stil. Mordechay Krispijn van Viruswaanzin heeft zich kennelijk ook laten overhalen om geld in muntjes te steken en die heeft al twee maanden taal noch teken van GIG-OS vernomen. Barracuda vermoedt dat de Russen niet onder de indruk zijn.

Aanstaande weekend is er voor de gedupeerden een bijeenkomst in Son en Breugel even buiten Eindhoven. Entree vijf euro, want Wim kan de koffie niet uit eigen zak betalen. Met een beetje geluk krijg je er een koekje bij. Barracuda vreest dat dit de enige troost wordt voor de GIG-OS beleggers. Die natuurlijk nooit aan dit piramidespel hadden moeten beginnen.

zondag 4 augustus 2024

Coup

Het begin van het einde van Ongehoord Nederland, waarvan het bestuur boegbeeld en oprichter Arnold Karskens op een zijspoor heeft gezet wegens niet nader toegelichte 'klachten'. Die zelf spreekt van een coup, aangezien Raisa Blommestijn weer op haar post terugkeert.

'De coupplegers tolereren bagatellisering van de Holocaust en staan racistische uitingen binnen de omroep toe. Uiteraard kan ik mij hier niet mee verenigen. Gelukkig weet ik mij gesteund door een meerderheid van de medewerkers van ON!, die niets met dit extremisme te maken willen hebben,' schrijft Karskens.

Zo geformuleerd zal de rust bij de omroep niet snel terugkeren. Op X dreigen veel kijkers hun lidmaatschap op te zeggen.

Mediadirecteur Peter Vlemmix van ON! geeft min of meer toe dat het bestuur het ontslag niet handig heeft aangepakt: 'Arnold bedreigt nu mensen per telefoon, slaat helaas als een wilde om zich heen'. Hij had de kwestie liever intern opgelost.

Karskens besloot maar gelijk de vuile was buiten te hangen en te onthullen dat Blommenstijn 93.000 euro declareerde voor haar presentaties en juridische adviezen. En die onthulling zal wel niet de laatste zijn.

Volop sceptische opmerkingen bij GeenStijl, de site die zich toch enigszins verwant zou moeten voelen met het gedachtengoed van de omroep. 'Opstand bij ON, onderling wantrouwen en ellebogenwerk. Toevallig exact de waarden waarop deze omroep stoelt. De revolutie eet haar eigen kinderen op. Dat men ruzie maakt met elkaar, is toch ongeveer de essentie van ON?'

'Splitsen in twee omroepen: Ongehoord en Nederland. Kan je ze later altijd weer samenvoegen.'

En op X: 'De enige opstand van het volk tegen de elite - zoals Duk en Karskens nu al zo vele jaren aankondigen - blijkt die binnen Ongehoord Nederland te zijn van het voetvolk tegen de elite van oprichters Karskens en @rjklever'

zaterdag 3 augustus 2024

Alice

Oud-rechercheur wil onderzoek naar Bodegraven: ‘Dit zijn zaken die het daglicht niet kunnen verdragen’, kopt Ninefornews over oud-politieagent en -rechercheur Alice Besselink. Klinkt heel serieus, maar zoals wel vaker laat Ninefornews nogal wat feitjes achterwege.

De oud-agent zet volgens Ninefornews het werk voort van Joost Knevel, die stelt dat hij in zijn jeugd stelselmatig is misbruikt in Bodegraven. Justitie weigerde volgens de site de misbruikclaims van Knevel te onderzoeken en 'de media rapporteerden zonder enige vorm van wederhoor of kritiek'.

Nou nee, het verhaal van Joost werd opgepikt door complotdenkers Micha Kat en Wouter Raatgever, die ontelbare filmpjes een volledig verzonnen verhaal rondpompten. Ze haalden volgens het OM hiermee in totaal 111.000 euro aan donaties op.

Niet veel later werden ze wegens opruiing veroordeeld tot relatief lange celstraffen en kregen ze in hun proeftijd een verbod opgelegd om nog langer over het Bodegravencomplot te praten of om contact met elkaar te hebben.

Meldt Ninefornews natuurlijk bewust niet, want dat ontkracht de kwestie Besselink. Chris Klomp dook eens in haar verleden: Na een nare bovenbeenbreuk kwam ze bij de politie op een zijspoor terecht. Ze knokte zich knap terug, maar schoffeerde personeelszaken daarbij zo hard dat niemand meer stond te popelen om mee te werken aan haar terugkeer. Ze werd volledig afgekeurd en raakte het spoor bijster.

Tijdens de coronapandemie besloot ze om als activiste door het leven te gaan en stuitte ze op het Bodegraven-verhaal. Ze werd steeds extremer, nodigde geradicaliseerde complotdenkers uit in haar woning en was niet langer voor rede vatbaar, waardoor ze veel vrienden en familie verloor. De vrouw die meent dat journalisten ‘in opdracht van de cult’ hun geld verdienen, teert op dit moment letterlijk op de zak van anderen, hoewel er nauwelijks nog een hypotheek rust op haar woning.

Voor het OM was er trouwens geen begin van een aanknopingspunt om verder onderzoek naar de verhalen van Joost te doen. De verklaringen van Knevel bleken of evident niet te kloppen of zo vaag dat onderzoek helemaal niet mogelijk was. Zijn eigen moeder denkt dat het komt door overmatig cannabisgebruik. Daar wordt je flink paranoïde van.