maandag 7 januari 2013

Uitlaatklep

Zelfverklaard pedojager Ben van de B. (backgrounds) had vorige week even geen uitlaatklep meer bij Argusoog. Op 1 januari werden alle draadjes over zijn zaak na een laatste waarschuwing aan zijn adres dan toch eindelijk gesloten.

Van de B. gebruikte Argusoog om bijna dagelijks de voogden van zijn twee kinderen (woonachtig te Zoetermeer) te bestoken met ongefundeerde beschuldigingen van seksueel misbruik. Dat deed hij zelfs kort nadat heel Nederland aan de champagne stond om het nieuwe jaar in te luiden. Van de B. hoopte kennelijk zoveel onrust te zaaien dat de rechters zijn kinderen meteen weer - met excuses en al - naar huis zouden sturen. Daarbij liet Ben regelmatig zijn fantasie de vrije loop: hij zou contacten hebben met Scotland Yard, de politie in Duitsland had zijn zaak in behandeling genomen, enzoverder. Het schaapjesvolk bij Argusoog tuinde er nog in ook.

Maandenlang ging dat zo door, hoewel de kritiek op al die holle beschuldigingen ook steeds luider werd. En een vermoedelijke kennis van de voogden - volgens boze Argusoog-tongen een van de voogden zelf - slaagde er de laatste dagen eindelijk eens in om Ben met bewonderenswaardige vasthoudendheid in de fuik te drijven. Vooral met nuchtere feiten. 'Ben verzint deze casus en niemand van deze site heeft het lef om Ben aan de tand te voelen.' Vanaf de kantlijn werd het slagveld in paviljoen Argusoog met instemming gadegeslagen.

Uiteindelijk snoerde uitbater Arend Zeevat haar de mond: 'Je speelt dus weer de machtskaart. Een erg smerig spel, te meer daar je daarbij veinst nog enig mededogen te hebben t.a.v. mijn huidige situatie.' Geweldig weer: Ben van den B. - een crimineel met een strafblad van hier tot gunder - mag maandenlang gezinnen bestoken met meedogenloze leugens, maar daar hoor je die vreselijke Zeevat niet over.

De geheimzinnige reaguurder had trouwens nog een advies voor Ben: zorg eens dat je de zaken thuis eens op orde hebt, wil je je kinderen terugzien. Want dat is namelijk de werkelijke reden dat Ben zijn kinderen is kwijtgeraakt. Toen in september 2009 een medewerker van de Raad voor de Kinderbescherming te Alkmaar een gesprek had met Van de B. en diens partner, viel hem op dat de laatste diverse bloeduitstortingen had in haar gezicht ter hoogte van ogen en neus. Ben had haar, zoals hij later toegaf, een paar tikken verkocht. En ook toen was er reeds enige tijd sprake van 'begeleiding van het gezin van betrokkene uit hoofde van civiele maatregelen van ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.' Ook iets dat Zeevat weer eens ontgaan is of domweg niet wil horen.

Het OM heeft de beschuldigingen van Van de B. dat zijn kinderen door Jeugdzorg worden misbruikt naar eigen zeggen wel degelijk serieus genomen. De kinderen zijn gehoord in een speciale verhooromgeving. 'Uit niets blijkt dat ze zijn misbruikt. Sinds zijn dochters uit huis zijn gezet richt de vader zijn pijlen op alle instanties die met die kwestie te maken hebben, zoals Jeugdzorg, de rechtbank en de politie.'

Inmiddels heeft kamikazepiloot Ben aangekondigd dat hij op twee andere sites alsnog helemaal loss zal gaan. Dat kans dat Van den Brink zijn kinderen ooit nog terugziet wordt met de dag kleiner. 

164 opmerkingen:

 1. Tja, B. van den B., een bijzondere heerschap. Maar een gezegde gaat als volgt, de vijand van mijn vijand is mijn vriend... en in tijden van nood 'zoekt soort, nu eenmaal soort'.
  Het is misschien helemaal niet vreemd maar een natuurwet die in iedereen huist. Die inkicked ten 'tijden van verdrukking'...
  Maar uiteindelijk geldt ook, 'wat je zaait, dat zal je oogsten...'. En dan wordt het verhaal omtrent B. van den B. een hele andere, misschien wel net zo eentje als die van die innemende vrouw die aan de zijlijn vermakelijk staat toe te kijken, en anderen trakteert op een verdraaide kijk vanuit een mentaal onstabiele geest! Maar waar het op uitkomt is dat Zij, B. en die vrouw, aandacht vragen... niet voor hun doel, maar voor hun zelf!
  Tja, teren op het leed van anderen, zeer typerend voor deze tijdsperiode, en daarom heet deze tijd misschien wel 'De verdrukking'...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Jeroen P

  Stel je "derde kopje koffie" nou op een lijn met vd Brink? en wil je echt volhouden dat Ben's "visie" geen verwarde kijk van een labiele geest is? Alleen al Ben's reaguursels op Argusoog zijn voldoende indicatie om geen enkel kind in een straal van twee kilometer bij hem in de buurt te laten. Althans, iemand die iedereen die hem tegenspreekt gaat uitmaken voor satanische kindermisbruiker spoort niet.

  Daarnaast is vooral Ben een enorme aandachtshoer met al zijn leugens en bizarre praatjes en is "derde kopje koffie" iemand die vooral slachtoffer is van zijn bizarre gereutel, die daar terecht tegen protesteert.

  "Teren op het leed van anderen" is dan weer iets waar Arend Zeevat vooral mee bezig is. Eigenlijk al zo lang als hij vd Brink voor zijn karretje spant. Arend is een beetje als een pornograaf uit de negentiende eeuw. Die huurden ook vaak psychiatrische patiënten in, om die even gewetenloos als Arend te exploiteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het probleem met die Zeevat is dat iedere aanval op Ben ook een aanval op hem is, want ze zijn allebei door deurwaarders onder druk gezet. Daardoor kan Zeevat geen afstand nemen. Te snel geneigd Ben te geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jeroen

  Ik stel B. gelijk aan die vrouw die innemend aan de zijlijn staat toe te kijken.
  Ik weet niet wie de persoon is die schuilgaat achter de nickname 'derde kopje koffie'... Ik zal er zeker niet raar van op kijken wanneer zou blijken dat het dezelfde dame is die innemend de boel gadeslaat, gekken genoeg zal ik maar zeggen!

  En ik haal nergens in mijn comment iets aan over Arend Zeevat...
  Maar of Arend aan het teren is op het leed van anderen? Wie niet dan?
  Ik probeer hier niks goed te praten maar volwassen mensen die teren op elkaars leed... 'werk maken van elkaar'...
  Ik ken maar twee groepen in Nederland die teren op het leed van anderen. Dat zijn advocaten en deurwaarders...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @jeroen p.

  Was die "innemende vrouw" een soort generiek voorbeeld? Tip: begin de dag eens niet met een joint.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Jeroen

  'Generiek voorbeeld'...? Wat voor een complot gooi je me daar voor de voeten? http://www.encyclo.nl/begrip/generiek
  Uit welke zal ik kiezen?

  Haha, nee de dag begin ik niet met een joint. Meestal met koffie en daarna een boswandeling...
  De dag beginnen met een joint, nee man want dan wordt het toch nooit dag!
  Maar hoe zit het met jou drugs gebruik? Is het al dag bij jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu is er een Maaike die wat kritische kanttekeningen plaatst.
  Benieuwd hoe snel deze Maaike een 'argusoogban' te pakken heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een vuurwapengevaarlijke crimineel met losse handjes, een heul kort lontje én de verstandelijke vermogens van een kind die schuimbekkend het hele argusoog blog kaapt.
  Het zegt eigenlijk alles over het niveau van argusoog. Dat is nog lager dan zeer bedenkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier weer zo'n geloofsgekkie:

  'Prima allemaal. Dag na dag meer gedetailleerde ontzenuwing en ontmaskering van de criminele tactieken die zijn toegepast om jou als klokkenluider uit te schakelen en zo het grootschalige kindermisbruik te kunnen afdekken en doofpotten. We bewaren ons geduld en zwaaien lachend naar trollen en trollina’s die ons af willen afhouden van het steeds verder onthullen van de waarheid. We zien uit naar het feestje om Demi en Nirvana weer thuis te hebben bij hun liefhebbende ouders.

  Ook daarna zullen we ons in blijven zetten om duizenden andere kinderen weer veilig thuis te krijgen. Aan het satanisch ritueel misbruik zaal paal en perk worden gesteld en vele hooggeplaatste personen zullen het fluweel moeten verlaten omdat de Fluwelen Revolutie in 2013 niet te stoppen zal zijn.'

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Loena, die revolutie zou toch al vorig jaar plaatsvinden? Volgens mij is het een revolutie die nooit zal plaatsvinden.

  Arend blijft wel netjes, maar neemt wel de 3e kop koffie onder handen. Net als een predikant speelt hij in op haar geweten. Jammer dat hij er zelf geen last van heeft. Maar ik blijf het sneu vinden voor de meisjes waar het omgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog zo`n lekker zooitje!! :S

  In mei 2012 kwam ik via presentatie van Roxanne McCarthy terecht bij SOPN. Zij vertelde over het onderwijs en het leek wel of zij mijn kinderen beschreef. Na afloop heel leuk gesprek gehad en ik schreef mij in voor de visiegroep talentontwikkeling. Voor ik het wist zat ik midden in het SOPN gebeuren, van het een komt nl het ander.... en zo begon het...
  Via Geert Vousten werd ik daarna voorzien van informatie, begon de hyves van SOPN en werd kies-coördinator van district Utrecht. Inmiddels allemaal mooie lieve mensen leren kennen en de groep werd steeds groter...
  Met z'n allen gingen wij ervoor en allemaal voor het zelfde doel, een liefdevolle wereld.

  Ik ging 30 handtekeningen verzamelen en heb mensen in mijn eigen privé omgeving vertelt over SOPN, mensen enthousiast gemaakt en iedereen aan wie ik vertelde waar SOPN voor stond klonk het als muziek in de oren. Die 30 handtekeningen kreeg ik dus bij elkaar.

  Ondertussen deed Geert Vousten een oproep wie Jeroen Arents op zijn adres kon inschrijven, het zou maar voor twee weken zijn. Het verhaal was dat SOPN anders niet mee kon doen aan de verkiezingen , als Jeroen niet stond ingeschreven op een geldig adres in Utrecht.
  Ik, die helemaal voor meer dan 100 % voor de SOPN ging, dacht het kan niet zo zijn dat SOPN niet mee kan doen vanwege zo klein ding. Dus ik zei; Jeroen kan zich wel even bij mij inschrijven.

  Iedereen blij (dacht ik). De volgende dag heel vroeg afgesproken met Jeroen voor het gemeentehuis in Utrecht. Ik stond daar samen met mijn man te wachten, maar helaas geen Jeroen. Ik bellen, bleek dat hij zich verslapen had. Na 1,5 uur kwam hij eindelijk en konden we de inschrijving rond maken. Bij de balie van inschrijvingen bleek dat Jeroen zich wilde inschrijven op de Cremerstraat 24 Utrecht, maar zo vertelde de vrouw van de gem. Utrecht dat daar een onderzoek liep en hij daar niet ingeschreven kon worden.

  We maakten de inschrijving rond en zo kon ik als kies coördinator alles correct inleveren voor district Utrecht. Nou geregeld dacht ik.... gelukkig want nu kon SOPN mee doen aan de verkiezingen.
  Na een week ontving ik zijn kiezerspas en wat andere post, die ik netjes heb afgegeven in SOEST, zodat het bij Jeroen terecht kwam.

  lees hier verder

  http://urubin.com/forum/showthread.php?tid=10665

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, Ben van den Brink. Het blijft een typisch geval. Ergens kan ik nog wel sympathie voor hem opbrengen - ik ben nou eenmaal een sucker voor volhardende mannen - maar hij maakt er zo'n ongelofelijke rommel van dat er door niemand meer een touw aan vast te knopen valt.

  Ik geloof best dat hij en zijn gezin in een nonchalante en bureaucratische mallemolen zijn beland waar een wildgroei aan amateurs elkaar op een onwenselijke manier de hand boven het hoofd houdt.

  Maar de route die hij kiest is echt onvoorstelbaar. Je zou denken dat de eerste prioriteit is het terugdraaien van de 'uithuisplaatsing'. Maw je 'vermomt' je met alles dat je hebt in het model dat dit 'terugdraaien' op alle niveau's bevordert: je zegt zelfs 'U" tegen de slager, dus.

  Maar nee, de tactiek is intimideren en commanderen van alles en iedereen dat direct en indirect rond jouw gezin is betrokken. Lijkt mij niet een succesvolle strategie.

  Hetzelfde geldt voor zijn hulpje Arend Zeevat. Die krijgt nota bene door dat 'derde kopje koffie' dé methode aangereikt om zijn loonbeslag te schikken - stop en delete dit verhaal op Argusoog en we praten over een schikking - maar die negeert hij net als hét argument - want we willen geen gezinnen kapot maken - om vervolgens zijn eigen ramen weer in te gooien. Ramen van ruim 2 ton euro, that is...

  *zucht*

  Wanneer leren dit soort mensen nou eens dat: "You can lose a battle, but that doesn't mean you've lost the war"

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Ziva. Jeugdzorg is nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. In een utopie zouden we allemaal voorbeeldig zijn en dito gezinnen. Maar ik heb ook in mijn omgeving meegemaakt dat er kinderen omdat de ouders -hetzij door disfunctionele relaties, of ouders die aan de drugs waren- terecht uit huis werden geplaatst.

  Helaas is Ben van den Brink er dan 1 van. Je vriendin slaan en terreur uitoefenen maakt je niet echt tot de ideale ouder. En hij leert er dus niets van, want hij gewoon verder. Ik denk dat Ben of hij nu wel of geen problemen heeft met jeugdzorg zodanig is doorgedraaid dat hij altijd wel een vijand nodig heeft.

  Derde kopje koffie is het zat, want zowel Ben als Arend hun plan de campagne sloeg aan. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dus degenen die zorg dragen voor de meiden, op zo´n danige manier lastig gevallen en in hun privé omgeving dat deze mensen ook vrezen voor represailles.

  Ook ik heb een zwak als mannen die doorzetten en stevig in hun schoenen staan. Maar ik ben 1 keer geconfronteerd met iemand die ook van het pad afwas en niet meer voor rede vatbaar. Het enige wat ik er van heb geleerd is niet meer discussiëren en wegwezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Arminius 7 januari 2013 15:56

  Ik dien inmiddels een account aan te maken om bij urubin verder nog wat te kunnen lezen op het forum.
  En ik ben voor veel in maar er zijn grenzen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En dan hebben we het nog maar niet gehad over de fysieke bedreiging van pompstationhouders, het met een mes verwonden van deze of gene, wildwesttaferelen rond het huis van Ben, gemat op de stoep. Allemaal zaken die Argusoog Jehovaatjes zo graag willen negeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Dorothy en Barracuda

  Absoluut helemaal mee eens. Behoorlijk losgeslagen is Ben wel degelijk. Al geloof ik hem ergens wel wanneer hij zegt dat hij zijn leven verbeterde toen zijn eerste dochter werd geboren. De mesgevechten en schietpartijen in zijn tuin spreken dat natuurlijk weer tegen, maar toch. Het zal nooit een voorbeeld-gezin worden of zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet hét argument te zijn om dan de ouders hun kinderen maar te onthouden en vice versa.

  Wel blijft het me verbazen dat er klaarblijkelijk helemaal niemand in zijn buurt rondloopt die Ben van den Brink daadwerkelijk helpt zijn kinderen terug te krijgen. Mensen als Arend Zeevat, nota bene een maatschappelijk werker, en die Frides Lameris, een theoloog (geflipt ok, maar toch), zouden toch beter moeten weten.

  Maar nee, het enige dat Ben van hen krijgt is een platform, en een semi-intellectuele aderverkalking (lees die brieven die die gast Lameris schrijft in naam van Ben (bericht 7)) om juist dat te doen om zijn gezin nog verder uit elkaar te drijven. Ik zou het bijna strafbaar willen stellen.

  Blijft onverlet dat het een idioot is.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Ziva. Ik heb uit pure interesse de onzalige rotzooi gelezen die Ben en zijn maatjes op argusoog hebben neergezet. En ik heb zelden zo´n achterlijke kolder gezien. Werkelijk, zelfs iemand die katjelam is, is vergeleken daarbij Einstein.

  Maar ik denk dat in het geval van Brink en zijn Leonie, dat de rechter er vanuit is gegaan dat de kinderen gevaar lopen. Als je ziet hoe Ben zijn companen richting ´horror´huis dirigeert en als er een wat onschuldigs gebeurt zoals een verstuikte enkel dan zijn de Satanisten weer bezig.

  Vind je het dan vreemd dan er maatregelen worden getroffen. Ik durf er nog verder in te gaan, wat zal die kinderen overkomen als ze ´veilig´ en wel bij die doorgedraaide ouder zijn ? Ik denk dat ze geen rust kennen voordat ze hebben verklaard dat ze misbruikt zijn, en gemarteld. Eerder zijn de ouders niet tevreden.

  Wat niet onverlet laat, dat bij jeugdzorg best de bezem er door mag, maar je kent niet elk verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Loena Tik zei...

  @ Arminius 7 januari 2013 15:56

  Ik dien inmiddels een account aan te maken om bij urubin verder nog wat te kunnen lezen op het forum.
  En ik ben voor veel in maar er zijn grenzen ;-)

  ff koekie wissen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Arminius

  lol...dat ik daar nou weer niet opgekomen ben. Ga me weer ff verder verlekkeren aan een sopn soapje. Thnx.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Dorothy

  Nou ja, opgroeien in een gezin waar papa mama een blauw oog slaat, en zijn 'zaakjes' vanaf het balkon met een .22 beslecht is natuurlijk nooit 'ideaal'. Dus dat er ingegrepen wordt bij een gezin met een agressieve mama mishandelende schietgrage papa lijkt me vrij logisch.

  Daarnaast is dat hele gedoe van al die persoonlijke gegevens van die meiden - tot en met een gedetailleerde beschrijving van hun vagina - op het internet plempen door papa en Zeevat al helemaal niet iets dat je zou moeten tolereren. Ik zou het mijn vader iig nooit vergeven wanneer hij dat zou doen, of als ik er later achter zou komen, heeft gedaan. Dat getuigt van weinig inlevingsvermogen en rechtvaardigt de vraag of papa wel in staat is om een paar dochters op te voeden.

  Plus dat het natuurlijk wat zegt over mama, want die kan met de goedkeuring voor dit gedrag meteen in het kwadrant 'totaal labiel' worden gewipt.

  Maar toch denk ik dat het een spiraal is die voorkomen had kunnen worden, of die eerder omgekeerd had moeten worden. Dit verhaal is onnodig volkomen uit de hand gelopen, en niet in de laatste plaats door de bemoeienis van Zeevat c.s. Die zijn nl. primair verantwoordelijk voor de situatie zoals die nu op tafel ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Ziva. Arend is er ook wel achter dat het internet geen speelplaats is. Getuige het feit dat er een flink loonbeslag is en waarschijnlijk als hij niet ophoudt er nog verdere maatregelen moeten worden genomen.


  Bij Kat idemdito en v.d. Brink heeft het al over corrupte rechtbanken en laat zich adviseren door een stel malloten. Die het hebben over de rechtbank als zijnde : zuster van Isis.

  Wat mij bevreemdt is dat de heren het alle drie over het geweten hebben. Het geweten staat voor hun onlogisch gezwets en vreemde moraal. Het is nog gewelddadig ook.

  Als het niet zo triest was dat er al slachtoffers zijn gevallen door het gestalk van de volgelingen, zou het een leuke soap zijn.

  Maar de aangiften blijven komen, evenzo als een oproep voor geld. Bij Arend was er al een ganger die opriep voor geld voor Arend zijn proceskosten. En Frides is inderdaad geflipt als je zijn foto ziet heb je al gegeten en gedronken. Hij heeft dat hij geen meervoudige persoonlijkheid heeft door het satanisch misbruik, maar ik verdenk hem er wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het moet zijn: Frides ontkent dat hij een meervoudige persoonlijkheid heeft door Satanisch misbruik. Maar ik verdenk hem er wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Dorothy

  Tja Zeevat. Met zijn gedrag zou ik hem mijn bed uitzetten. Veel liefde en licht incluis. Die man is werkelijk een prototype 'die moet je niet hebben'-man. Wat een ongelofelijke oetlul is dat.

  Twee ton loonbeslag en geen enkel steekhoudende reactie? Doei, ga jij maar ergens anders 'belangrijk doen', maar niet bij mij.

  Zeevat is voor het einde van de maand van zijn loonbeslag af als hij de juiste beslissingen 'bedenkt' en bovenal actie onderneemt, maar nee, meneer volstaat met prietpraat over karma en de komende 'revolutie' (whatever that may be), waar het goede van het kwade wordt gescheiden, en iedereen van zijn schuld wordt verlost en Joris Demmink op de Dam wordt onthoofd. OID.

  Een man met een beslag van 2 ton die me dit verhaal in mijn bed zou vertellen kan in zijn onderbroek op straat verder hallicuneren.

  Het is allemaal te dom voor woorden, en idd, het zou een leuke soap zijn, ware het niet dat er veel schade wordt toegebracht.

  Maar goed, dat weet je als je met de klantenkring van de GGZ van doen hebt. Lees het onvermijdelijke artikel op Zeevat/Argusoog i reactie op de DSM-V en vooral de reactie's. De patienten geven nog net niet allemaal hun stoornissen annex medicatie prijs, maar het scheelt niet veel.

  Sites als Argusoog en KLOL zitten vol met GGZ-klanten, en dat moet dan de wereld van de NWO verlossen. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ze vertonen zelfs een dermate hoeveelheid overkil aan gestoordheid, dat je bijna zou zweren dat het om acteurs gaat, inlclusief geitenwollen sokken coach Zeevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Ziva, je bent optimistisch als je iemand als Arend in je bed laat. Ik ben al zo wijs geworden dat ik ze in de kroeg laat zitten. Maar goed jammer dat Zeevat hier zijn eigen devies niet heeft toegepast om geheeld te worden. Hoewel als je Frans Bauer al als medicijn opvoert?

  Dat staat gelijk aan marteling. Helaas hebben de leipjes hun computer gevonden. Vroeger kwam je zo nog wel eens schreeuwend op straat tegen. Hoewel....laatst was ik bij een vriend van mij aan het koffiedrinken. Die had iets bij de supermarkt van het prikbord gehaald.

  Het bleek om een heel verhaal te gaan over een bepaald persoon die gebelgd was omdat hij niet voor het locale glazen huis geen liedje mocht zingen. Dus kwam daar ook een heel complot aan te pas met namen en toenamen door heel mijn woonplaats heen. Zou het besmettelijk zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziva en Dorethy

  Wat dat aangaat doen die chemtrails van de NWO wonderen, er komen steeds meer domme mensen bij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Barracuda was het modereren alweer zat. Wat mag ik barracuda toch graag. Moet echt een ontspannen persoon zijn. Ben jij dat Barracuda? Vast wel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ziva

  Inderdaad zeg, het lijkt wel aapjes kijken. Allemaal hebben ze ook redenen om onbehandeld te blijven: bij de ene is het niet de depressie maar een vitamine D tekort (Robert), bij "Liesje" is het ineens de MS (alsof ze dat na twaalf jaar niet boven water zouden hebben), VRIJ(H)EDEN is gewoon in z'n algemeenheid lekker psychotisch, Jenne en Lichtzwaard zijn de מָשִׁיחַ maar dat begrijpen we niet omdat we hun niveau niet hebben, Jan van Gompel zit in een soort tuinkabouterwaan, bij Saluut komt het eigenlijk door de drank en Josie weer door de verkrachting (wat daar praat je ook zo over op publieke fora als het je echt overkwam). Bij Arie goedhart zit het allemaal in de hersenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. haha jullie lui zitten hier echt altijd maar de meest futiele onzin te bespreken! Idioten! Dit is echt te zot! Dit gaat toch niet zo! Hou op. Ik zweer, dit word nog je ondergang!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Dorothy & Arminius

  Het ligt niet aan de NWO. Juist niet. Het is dat rare proletarische idee dat iedereen maar gewoon zijn zegje mag doen, én dat er dan ook naar geluisterd moet worden. Daar gaat het fout. Dubbel dat met een vrij toegankelijk internet, en voila, chaos becomes reality.

  Echt, in real life luistert er maar een enkeling naar Arend Zeevat, maar op Internet heeft hij een voetbalkantine vol fans. In het echte leven heeft Micha Kat nul vrienden, maar op Internet storten mensen hun laatste spaarcentjes op zijn rekening. In het echte leven tolereert niemand types als Rene op Argusoog, maar bij Argusoog heeft hij een prominente status. Internet is een leuk experiment om te testen of directe democratie werkt. Niet dus!

  @Mind Fever

  Heya, התגעגעתי אליך

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je hebt mij gemist je hebt mij gemist! Je antwoord anders niet eens meer op mijn prive berichtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Nu op argusoog, Pateo radio met Oldenkamp.
  Volgens mij heeft Oldenkamp i.p.v. een aluhoedje inmiddels een zinken emmer over zijn verwarde hoofd. Lachwekkend, wat een abominabele 'geluidskwaliteit' leveren die kneuzen. Overigens is de 'inhoud' natuurlijk ook weer niet om aan te horen. Wat dat betreft houden 'geluidskwaliteit' en 'inhoud' gelijke tred.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk dat iedereen weer terug is van vakantie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziva en Jeroen dit artikel is heerlijk. Echt heerlijk! Ik hou van Trouw! Lees dan: 'Of we het nu leuk vinden of niet, de VS en Israël worden gezien als een koppel. Een Israëlische regering die wordt gedomineerd door ultranationalisten, racisten en fascisten heeft invloed op onze status in de wereld.' (Rosenberg)

  Aahhhh... yeah.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Mind Fever

  Hmm, dat heb je snel vertaald. Goed te weten dat je Hebreeuws vooruit gaat ;-) Maar niet gereageerd op je laatste berichtjes? Ik reageer altijd (dacht ik)

  @ Jeroen

  Ja mooi toch? In een artikeltje over de waanzin van de DSM komt de hele kudde zijn/haar diagnose uit de DSM opbiechten. Een beter geestelijk gezondheidsonderzoek had Argusoog niet onder zijn trouwe lezers kunnen houden.

  En dan te bedenken dat een laag opgeleide flexwerker zoals Zeevat de sleutels van die afdeling in handen heeft. Echt zonde. Met zijn tweeën zouden we dat setje echt tot een legertje ware zombie's 'to our command' kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Jeroen MS is idd niet gemakkelijk op te sporen. Ik ken iemand die ook jaren werd verteld dat het tussen ´de oren´zat en het uiteindelijk MS was.

  Maar goed, op internet kun je schijnbaar makkelijk de goeroe uit hangen, omdat zoals we al eerder hadden geconstateerd, de mensheid complotten nodig heeft.


  Ik denk wel dat Micha irl vrienden zou maken, hij heeft een makkelijke babbel een goede verkoper. De rest doet mij denken aan een uitzending van de NRCV geloof ik waar een keurige man vertelde aan zijn vinex buren vertelde dat hij zijn zolder voor SM geneugten gebruikte.

  En Ziva of je dat legertje tot Zombies at your command kan maken is te betwijfelen. Tenzij jullie gebruik maken van een shot kalmerende middelen anders wordt je met paranoia bejegend.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Mind Fever

  Loopt volgens mij wel los hoor, met dat vermeende antisemitisme en die israelkritiek van Hagel. Kritiekloze relaties lijken me ook ongezond. Ze'ev Almog, voormalig admiraal van de Israelische marine noemt Hagel zelfs een "Gift from G'd.

  Beschuldigingen van homofobie komen vooral uit de hoek van homoseksuele republikeinen (sowieso een contradictio in terminis), waar sommige homofiele mede republikeinen (bijvoorbeeld de voorman van GOProud) schande van spreken.

  Allemaal typisch republikeinse negative campaiging zoals ze die ook al tegen de kandidatuur van bijvoorbeeld Susan Rice voerden. Heeft de Israëlische lobby maar marginaal mee te maken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Sommige bloggers vertonen veel overeenkomsten met het gedrag van kalkoenen, alsof kerstmis niet bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ geen mijn kerstmaal was vega.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik had ooit een paar van die rare vogels als huisdier. Oerlelijk , maar gaf ze toch ieder een naam. Eentje hebben we opgegeten, echter die rare geluiden zal ik nooit vergeten. Horen in de natuur thuis, nergens anders. Ander vlees is er immers genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Mind Fever

  Over Hagel: Hagel would be the first Defense Secretary since the late Caspar Weinberger, Defense chief in the Reagan Administration, to have worn a U.S. military uniform in combat — and the first enlisted man. That gives him instant credibility. Hagel “led an infantry squad in Vietnam during the bloody fighting following the Tet offensive,”

  En bedenk je dan dat de opvolger van Liberman waarschijnlijk de zoon van Izhak Shamir wordt, om over de opvolger van slapjanus Barak nog maar te zwijgen. Dat alles met een voorspelde 70/120 winst voor Bibi. Nee, Hagel is dé perfecte keus om Israel dwars te zitten. LoL.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ziva

  En dan te bedenken dat een laag opgeleide flexwerker zoals Zeevat de sleutels van die afdeling in handen heeft. Echt zonde. Met zijn tweeën zouden we dat setje echt tot een legertje ware zombie's 'to our command' kunnen maken.

  Ach, met een stukje wederopstanding van het vlees en wat tetrodoxotine in de chemtrails heb je al snel goede resultaten. Ik zou een groepstherapie met de hele club wel aandurven, maar dan moet Ben wel eerst op het afkoelkrukje.

  @Dorothy

  Ok, dat met die MS zou kunnen. Ik ken dan weer iemand bij wie het in een paar weken gediagnosticeerd werd, maar dat moet ik natuurlijk niet generaliseren. Wel ben ik benieuwd naar wat dan de andere chronische aandoening van "Liesje" is.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. De overige kalkoenen hebben we aan een kinderboerderij geschonken, eentje schijnt nog te leven. De grootste herriemaker van het stel "Herrie de Veerman" noemde we hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ziva schreef:
  "Wel blijft het me verbazen dat er klaarblijkelijk helemaal niemand in zijn buurt rondloopt die Ben van den Brink daadwerkelijk helpt zijn kinderen terug te krijgen."

  Dat zou dan liefst een kundig advocaat moeten zijn, die de weg weet in deze materie.

  Maar in een vorige episode bleek dat Ben die ook niet vertrouwt en zomaar aan de kant zet. Dat was dan nota bene Gerard van der Meer, die kennelijk het vermogen bezit zodanig tactisch met absolute malloten om te gaan, dat Micha Kat hem, zo ongeveer als enige meester in de rechten ter wereld, nog wél vertrouwt.

  Maar Ben van de Brink dus niet. Tja, dan ben je dus echt helemaal niet meer te helpen. Naar niemand luisteren en van niemand iets aannemen. Dan houdt het een keer op, al blijft wettelijk iedereen in bepaalde gevallen recht houden op rechtsbijstand. En zo hoort het ook, qua rechtsstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "Mensen als Arend Zeevat, nota bene een maatschappelijk werker, en die Frides Lameris, een theoloog (geflipt ok, maar toch), zouden toch beter moeten weten."

  Ja. Allebei mensen die zichtbaar wel een lopende zin op (al dan niet digitaal) papier kunnen krijgen, en die dus ook logisch zouden moeten kunnen denken, en minderbegaafden als Ben van de Brink echt kunnen helpen, en dan eens niet van de regen in de drup.

  Maar zo gebruiken ze hun talenten dus niet. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. #Ziva

  Je hebt ook niet om mijn nieuwjaarswens aan jou gereageerd? :(

  BeantwoordenVerwijderen
 47. > Wat niet onverlet laat, dat bij jeugdzorg best de bezem er door mag, maar je kent niet elk verhaal."

  Precies. En de medewerkers van jeugdzorg mogen hun kant van het verhaal niet vertellen, want ze hebben beroepsgeheim. Terecht natuurlijk ook, privacy is wezenlijk, en beroepsgeheim gaat nog verder dan privacy.

  Maar het betekent wel dat alles wat je ooit op internet leest over jeugdzorgkwesties, per definitie eenzijdig en gekleurd is, omdat het niet in het openbaar weerlegd en genuanceerd mag worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ziva, 7 januari 2013 19:22":

  Geheel mee eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Jeugdzorg bestaat uit zeer veel deskundigen en goedwillenden. Ze hebben echter een absoluut onmogelijke zero-defect taak op zich genomen: om middels vele en uitputtende zeer luceratieve misdadige budgetten maatschappelijke ellende te voorkomen. Met als eindresultaat het imago van een spastisch falenende organisatie.
  De huidige totaal kanslosloze transitie is het levende bewijs, niemand wil zijn vingers branden aan het falende beleid m.b.t. kindermisbruik, zelfs gemeentes niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ziva schreef:
  > "Internet is een leuk experiment om te testen of directe democratie werkt. Niet dus!"

  Couldn't agree more. Ooit (20 jaar of meer geleden) was ik voor directe democratie met referenda. Maar het voor het vulgus (gepeupel/klootjesvolk; excusez les mots) algemeen toegankelijke internet heeft me de schellen van de ogen doen vallen.

  Alleen _vertegenwoordigende_ democratie is acceptabel, voor directe democratie zijn echt TE veel mensen TE dom. Het is niet anders.

  Noem mij gerust arrogant, dat moet dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Waarom verbaast het mij nou niet dat uitgerekend @geen kalkoenen als huisdier heeft gehad?
  Maar als onze huidige huisdieren het loodje hebben gelegd ga ik voor kwartels. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @loena tik
  Alweer 21 jaar geleden kocht ik dat dat nestje , voor mijn kinderen. Woonde destijds in omstandigheden die voor jou kennelijk wereldvreemd overkomen. So be it.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @geen

  Een toom ganzen op het erf, een volk bijen achter de grote schuur, een kudde geitjes op het veldje naast het erf, you name it. Echter om deze te kwalificeren als huisdieren!?
  Maar goed, er zijn mensen die een varken in de keuken laten mee-eten met wat de pot schaft. Wonderlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Uh oh... nou heb ik het wat Liesje betreft helemaal gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @ Jeroen, nou geef Liesje dan virtueel maar een aai over haar bolletje. Wat betreft degene die uiteindelijk MS had. Ik leef hier dus een dorp, dus als men wat heeft dan wordt je dus uiteindelijk doorverwezen naar Amsterdam of Haarlem. Nadat degene uiteindelijk na veel heen en weer gehannes was doorverwezen naar Amsterdam bleek dus dat ze MS had.

  En ze was net 30 toen het gediagnostiseerd werd en is nu afgetakeld, het is een kl*teziekte.

  A propos ik zie dat bij argusoog alles is verwijderd wat Ben v/d Brink betreft, kennelijk heeft Arend eieren voor zijn geld gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Jeroen

  Liesje verkeert dus nog in de veronderstelling dat de redactie van argusoog (lees: Zeevat) open staat voor kritische kanttekeningen en/of verschillen van inzicht.

  Helaas Liesje, de meeste reaguurders hier zijn op argusoog persona non grata dus kunnen daar helemaal niet reageren omdat teer zieltje Zeevat 24/7 zwaar overspannen op censuur- en ban-knoppen zit te hengsten. Vergeleken bij argusoog is de Pravda een pornoblaadje waarin het sexleven van Poetin authentiek en uitgebreid uit de doeken wordt gedaan.

  Behoor je echter tot 'het clubje gelijkgestemden' dan mag een krankzinnige hypocriet zoals een René Vissers gewoon structureel de huisregels overtreden -met stoer geraaskal en oproepen tot geweld- zonder dat daar sancties op volgen. Bij argusoog is iedereen gelijk. De een alleen wat meer dan de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Dorothy

  Helemaal onderaan het argusoog blogje (de zogenaamde footer in het zwarte kader) bij "meest populair" en "meeste reacties" staan nog diverse links. En die werken ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @ Loena correct. Maar voorheen stond Ben in het oog springend. Nu is hij naar onderen verbannen met een opmerking dat de reactiemogelijkheid gesloten is. Dus ik denk dat Arend zandzakken voor de deur heeft gezet.

  Derde kop koffie is schijnbaar toch in haar of zijn missie geslaagd. En misschien na het 2e loonbeslag is Arend gaan nadenken, van droog brood kan men moeilijk leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Dorothy

  Ik ben alleen benieuwd of en hoe snel die linkjes bij "meest populair" en "meeste reacties" worden verwijderd.
  Bovendien zouden alle "Ben gruwelijk misbruik v.d. Brink" artikelen ook daadwerkelijk fysiek van de server verwijderd moeten worden zodat deze ook niet meer op te roepen zijn d.m.v. het volledig inkloppen van de URL.
  Overigens mogen ze in Zoetermeer nu wel zo'n beetje persoonsbeveiliging voor sommige mensen gaan regelen want nu Ben zijn verbale 'uitlaatklep' kwijt lijkt te zijn gaat hij geheid fysiek door het lint. Kun je op wachten gezien alles wat we van/over deze zwakbegaafde en agressieve crimineel hebben kunnen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @ Loena. Ik denk dat degenen waarover het gaat, wel beveiliging hebben? Gezien de uitlatingen en terreur van Ben en zijn sympathisanten zal de politie er wel mee bezig zijn.

  Of bij Ben komt het bekende arrestatie team in actie. Dan kan hij weer zijn martelaarsrol aannemen. Het gejammer over deurwaardersexploiten, handtekeningen en namen die wel of niet kloppen is niet interessant. Ben is gewoon een agressieve crimineel die zijn handjes niet thuis kan houden en wapens heeft.

  Hoe moet je dan als politie zijnde iemand arresteren? Op de fiets met handboeien?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Absoluut mee oneens tuna-pik (die van op 15:31)! Want wat ik ook bij Arend op zijn lijst ter moderatie aanbied, nog nooit heeft hij mijn hoogwaardige kennisdeling uit rancune of arrogantie hoeven te blokkeren. Laat staan het censureren waarover jij hier bij moderator doorzichtig/goedkoop stemming probeert te maken dan wel bloeddorstig oorlogshitst!? Ben je als een ongesteld en daardoor naar zure haring stinkende viswijf afgericht of zo? Neem je werk nooit mee naar huis schreeuwlelijk, of hebben ze je dat nog nooit afgeleerd!? Ik weet me god niet waar jij al die negetieve onzin voor nodig hebt hoor, maar volgens mij voer jij al langere tijd gelijk een moedwillig vrijgelaten rat een anti-Argusoog campagne aan. Ziekelijk en daardoor achterbaks uitgepoepte RATTENGETEISEM! Weet hierbij dan ook wie je als vijanden met deze haathitserij tegen je in het harnas jaagt he!? Aan de andere kant kan ik het mij dus zeer goed voorstellen dat hij al die pro-semitische geslijm waar 99.99% der barraruckers hier aan schijnen te lijden, uit estetisch gerelateerde overwegingen absoluut wel van zijn draadjes heeft te weren he? Ik wil dan ook de raad der barraruckers ter harte nemen waarbij ik aan hen vraag of ik mij nog wel een reactiemogelijkheid op mijn zwaar informerende journaal kan veroorloven!? Voor een aantal ziekende stalkers alhier is er überhaupt geen toegangsmogelijkheid, waarbij degenen die de schoen passen zich daarvan alvast mogen vergewissen. Het moet in 2013 maar eens resoluut afgelopen zijn met al die onderdanige tollerantie naar de uitverkorene kruiperigheid toe. WVA...

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @Dorothy en Loena

  Een van mijn beste vrienden heeft MS, waarmee hij al op zijn 22e gediagnosticeerd werd. Maar ze geeft ook aan dat ze twee chronische ziektes heeft. Ik zou kunnen begrijpen dat het twaalf jaar duurde voor die MS aan het licht kwam, omdat ze bijvoorbeeld met een psychische aandoening werd gediagnosticeerd die veel overlap heeft met MS.

  In dat geval zou haar kritiek op GGZ instellingen niet helemaal terecht zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @papi parasiet

  Behalve dat ik wel degelijk een ban heb op argusoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @parapapi

  Beetje jammer dat je komt schuimbekken over censuur bij argusoog en daarbij naar een reactie mijnerzijds verwijst (die van 15.31 uur!) waarin ik het nu juist net niet heb over die censuur.
  Beetje bij de les blijven parapapi. En het is niet zo gek dat jij niet verbannen wordt bij argusoog. Je bent immers prima op je plaats tussen al die andere psychiatrisch patiënten die dat kneuzenblogje bevolken. Free Your Willy, mafketel.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @Dorothy

  Het lijkt er zelfs op dat Ben van den Brink een ban heeft bij Argusoog. En dat Arend het 'horrorhuis' daar inmiddels van op de hoogte heeft gesteld.

  Zal Arend Zeevat dan eindelijk wakker worden? Nu nog even dat hele dossier van den Brink opschonen of off line halen, en Arend kan voorzichtig beginnen te bellen met zijn belagers om tot een schikking mbt zijn dwangsommen te komen. Eet hij wellicht aan het einde van de maand weer verse wortels ipv die LIDL-blikken.

  Mooi, 8 januari 2013: Micha Kat +2 , en Arend Zeevat -1 vwb zichzelf schade toebrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wel erg slap om over de vorm van mijn foutje te moeten gaan janken, in de plaats van dat je nog iets intellectueel/inhoudelijks over de door mij geponeerde problematiek in te brengen hebt. OK; ik vergiste mij met een onder de door mij bedoelde comment? Je kan toch lezen waar mijn bezwaren over handelen zodat je je verder niet achter een bek vol tanden meer hoeft te verschuilen? Zeg mannetjesputter; hoe is het met je totgankelijkheid op KLOL? Of steek je de AJ van dit HOLLE-LAND ook al veel te afgunstig naar de kroon? Doe es een pm-etje naar die fladderende droomster zou ik zeggen? Mischien kan zij met je natgaande aandachtsgeilerij beter klaarkomen? Tjonge wat een belabberde 'niveau' weer zeg... Moderator doe daar eens wat aan aub?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. @ Ziva het blijft om te schateren van het lachen daar bij argusoog. Ben heeft een ban en Arend heeft het ´horrorhuis´op de hoogte gesteld, nadat derde kop koffie succesvol met de echtgenote van Arend in conclaaf is gegaan.

  Behalve dat ene Jabir nog wat zinnigs te zeggen heeft, wordt die weggehoond. Arme Ben met zoveel verdriet mag hij wel terug komen. En de satanisten zijn geslaagd door tweespalt te zaaien. Mijn God, tegen zoveel domheid is niemand opgewassen. Het kistje waar men op kan staan om de meest waanzinnige theorieën voor de toehoorders is Argusoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat mijn schatje hier zegt, ik richt mij pers. alleen (waarschijnlijk omdat ik een MAN ben en meer hooi op mijn vork aankan?) meer op de mensenmenners die boven al deze oorlogshitserij aan de parasitaire hebzucht ten onder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. @Dorothy

  Helaas. Ben is Back. Jabir is nu Klara oftewel WWB van het horrorhuis. So far over Ben's research kwaliteiten, want zo geheimzinnig is die Jabir nl niet.

  Anyway, mijn schadelijstje bleek dus te optimistisch;

  8 januari 2013 (edited): Micha Kat +2, Arend Zeevat +1.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @ Ziva, zelfs bij de politie zijn ze dus niet goed bij hun hoofd. Een ´gezonde agent´die meewerkt. Of misschien gewoon maar even mee praat in het good cop, bad cop verhaal.

  Dus even resumerend, in het weekeinde gaan er 20 man naar Zoetermeer naar het horror huis. Dat zal de rechter straks leuk vinden als die Ben en zijn maten voor zijn rechtbank krijgt.

  Het blijft droevig daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Nou heeft die Jabir ook al een ban en werden zijn reacties verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @Jeroen

  Tja ;-) Jabir had ook initialen moeten gebruiken, en niet Ben's volledige naam uitschrijven. Plus Jabir is een naam met 5 letters zoals Ben al fijntjes opmerkte. En bij 5 weet je het wel volgens het handboek van Ben: pure trauma based mind control! Hetgeen Desirée en Arend onmiddellijk zullen bevestigen door er een vijfpuntige ster van te maken en deze te relateren aan de kabbala, oftewel de kwaadaardige Zionisten, oftewel de Satanisten. *I kid you not btw*

  En zo is het balletje weer terug bij af, krijgt Jabir zijn ban, en mag Ben weer ieder draadje volplempen met zijn oeverloze praatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Het zal de geestelijke gezondheid -die toch al zo broos is- van Arend geen goed doen.
  Enerzijds de dreiging van steeds verdergaande claims jegens Zeevat/argusoog wanneer hij criminele Bennie zijn gang laat gaan.
  Anderzijds, de dreiging van een paar gewetenloze Serviërs bij Zeevat aan de voordeur in Arnhem als hij criminele Bennie permabanned.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @Ziva

  Terwijl iedereen weet dat "Jabir" verwijst naar de alchemist Jabir ibn Hayyan, (ook wel Geber), van wie het begrip gibberish afgeleid werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik dacht dat Jabir een broer was van Jablabla, die veroorzaakte ook een ban.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik heb Arend en andere stekjes al wat overeenkomende ip-gegevens doen toekomen die 'toevalligerwijs' voor de volle 100% overeenkomen met lieden die hier zo af en toe met hun natte scheten de boel ook zo nodig moeten komen bemesten. Wat dat betreft beginnen de anti JWO-gelederen zich in deze prille tijd van 2013 al goed op hun identificerings taak te concentreren. Heerlijk toch al die zelfgeschreven programmatjes die via hun id-ware modules van al de aangeleverde digidrab tot aan de provider inclusief het aangesloten adres met de af te leggen objectjes kunnen produceren. Dus haviken in het veld: (800#-+65&44n3'22;8)=p5568

  BeantwoordenVerwijderen
 77. In het openbaar dreigen met social engineering hoe oerstom kan je zijn. providers lusten ze rauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Een provider met 1 social engineer aan het werk, kan zomaar een paar milj. klanten kwijtraken, de jacht is begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ziva schreef:
  "dat Ben van den Brink een ban heeft bij Argusoog. "

  Ik las "een baan heeft"! Duurde een seconde of wat voor ik het zag.

  An associative mind too, is a joy forever.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ben van de Brink schreef elders:
  "of Ben van den Brink languit geschreven"

  Grappige vergissing. Voluit op de sofa dan ook maar misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ben van den Brink schreef:

  "Aanstaande weekend gaan een man of 20 na Zoetermeer om een beetje daglicht op deze satanische misbruik put te laten schijnen "

  En dat is inderdaad helemaal niet grappig. Hopelijk leest de politie daar ook mee.

  Overigens is een weblogbeheerder die zulke strafbare bedreigingen (gesteld dat het zo te interpreteren is) laat gebeuren en laat staan, juridisch medeverantwoordelijk. Dus Arend Zeevat kan hier problemen mee krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @Ruud

  Enerzijds zijn het grove bedreigingen, anderzijds zijn het natuurlijk wel een beetje loze kreten van een machteloos figuur. Maanden geleden dreigde hij al om Engelse gangsters naar Zoetermeer af te laten reizen om daar in het "horrorhuis" even orde op zaken te gaan stellen. Daar werd verder niets van waargemaakt, evenmin als die "hacker" in zijn dienst ook maar iets waarmaakte. Bijna zo incompetent als het pseudotechnische gereutel van papi hierboven.

  Waar ik me zorgen over maak, is wat er gaat gebeuren als hij zich realiseert dat er helemaal geen knokploegen en hackers voor hem in de weer zijn, dat hij er eigenlijk alleen voorstaat. Volgens mij wordt hij gewelddadig als dat muntje gevallen is.

  Overigens vind ik het een goede beslissing van Argusoog dat de Ben vd Brinkshow achter een login gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Lachen weer:

  'Ik vind het opvallend dat er naar nu bekend is gisteren (7-1-2013) een technisch trucje is uitgehaald om Ben van den Brink van de site te bannen. Ben kreeg als hij naar de site wilde gaan continu een site van SESAMSTRAAT op zijn scherm. Iedereen die een beetje thuis is in het beheer van websites weet hoe dat werkt.

  Waar ik van geschrokken ben is dat er doorverwezen werd naar SESAMSTRAAT. Leonie heeft met SESAMSTRAAT zeer nare ervaringen heb ik vernomen op het gebied van deze zaak. Wie haalt het in zijn hoofd om dan juist deze site te gebruiken om naar door te verwijzen in de wetenschap dat slachtoffers hiermee zijn geslachtofferd in het verleden?

  Hoe kan het dat men deze avond (8-1-2012) per e-mail …..op de hoogte is gebracht in Zoetermeer over een ban van Ben van den Brink voor een aantal weken op argusoog? Wie heeft er rechtstreeks contact met ….. in Zoetermeer zodat interne informatie daar direct naar toe gemaild wordt?

  De invloed van het pedonetwerk is blijkbaar zo groot om rechts of linksom er voor gezorgd moet worden dat Ben van den Brink monddood moet worden gemaakt. Hebben de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn wel stilgestaan bij de uiterst precaire situatie waar Demi en Nirvana nu in kunnen belanden? Nemen zij hier ook de verantwoordelijkheid voor?'

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Blijft de vraag natuurlijk of Leontien door Pino of meneer Aart misbruikt werd in het satanische Sesamstraat

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @Jeroen
  Loopt volgens mij wel los hoor, met dat vermeende [....] [....] de Israëlische lobby maar marginaal mee te maken denk ik.

  Ja wat moet ik nou weer met jouw antwoord? Ik wou jullie enkel tergen, had je dat niet door soms? (dat is namelijk alles waar ik tegenwoordig goed voor ben)
  Maar heus je wordt bedankt voor de gedane moeite. De Heer zal je lonen. (ik niet)

  @Ziva

  En bedenk je dan dat de opvolger van Liberman waarschijnlijk de zoon van Izhak Shamir wordt, om over de opvolger van slapjanus Barak nog maar te zwijgen. Dat alles met een voorspelde 70/120 winst voor Bibi. Nee, Hagel is dé perfecte keus om Israel dwars te zitten. LoL.

  En dan jij nog. Echt. Wat moet ik hier nu uit opmaken dan? Izhak Shamir was dus zo'n militair man niet? Zijn zoon daarom dus ook? Wie is Bibi nou weer? Probeer je nou te zeggen dat jullie nog geharder zijn en dat Hagel daarom geen weerstand zal weten te bieden?

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ha, René "freeman" Vissers heeft zijn ban te pakken.

  En hoewel Arend -volgens psycho papi geen bans uitdeelt en geen censuur toepast- heb ik e.e.a. toch maar t.b.v. het dossier van het net geplukt om deze 'juweeltjes' van 'freeman' niet roemloos in cyberspace te laten verdwijnen.

  Hieronder de gecensureerde teksten. Lees en huiver.

  René zegt:
  
9 januari 2013 om 02:35
  
En tsjaah Arend, je partner is dus gemeen(s)te-raadslid, wel nu, ik beloof je plechtig dat wanneer blijkt dat zij het voor elkaar bokst deze fraudedans te ontspringen vanwege haar job de pleuris uit zal breken !!
niks persoonlijks, strictly business !!
Het staat in de sterren beschreven zeg maar en in ieder geval zeker in mijn ster.
Mijn watermanster is het reliegersgedoe met ghost-voodoo-sterren helemaal zat en zal deze blufpoker-roofmoordsterren tot het uiterste te lijf gaan.

  Reageer op deze reactie »


  René zegt:
  9 januari 2013 om 03:08
  En weet je Arend, even op de man nu, dus verwijderen maar als je zin hebt, maar je hebt Francis Capelle dus ook in de kou laten staan en medeplichtig aan afopersding en het haast laten vermoorden door een zootje schurken-mafia-moordenaar-Italianen in Belgie in samenspraak met de fakek-lokkeluider Ad van Rooy die kennelijk een onbeperkte financiele bron heeft om tegen de overheid te procederen ! Het wordt een beetje verdacht allemaal ? Ik weet niet wat je in India hebt uitgevreten maar het lijkt in ieder geval niet op wat je daarover pretendeert !! Ik volg je beste Arend & friend, like it or not !! We hebben geen resultaten gezien tot heden dus je hebt er zelf om gevraagd ! Controlled (masonic) opposition is waar het naar riekt !!
  Reageer op deze reactie »

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @ Jeroen 7 januari 2013 om 09:19

  Weet je überhaupt wel wie er bedoeld wordt met 'die innemende vrouw aan de zijlijn'?

  Wanneer je weet wie dat is, dan zal je begrijpen waarop ik bedoel wat B. betreft en zijn vraag om aandacht!
  En net als die 'innemende vrouw' is B misschien ook wel een heuse 'Baron von Munchhausen', inclusief dus de grootse verhalen die ermee gepaard gaan om de aandacht verleggen naar de persoon, in dit geval naar B zelf toe!
  Maar succes met het uitzoeken wie die innemende vrouw is!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @Jeroen P

  Je doet eerst vaag over een innemende vrouw en als ik je om verduidelijking vraag moet ik dat uitzoeken? Wrom?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. LoL @ Mind Fever

  Als je wilt tergen, doe het dan minstens tergend en niet suf.

  Ik bedoel als je niet eens weet wie Bibi is, en niet snapt wat de aanduiding als 'militair' binnen de Amerikaanse samenleving als (politieke) referentie inhoudt voor Hagel (en waarom ze deze referentie via de Times benadrukken), of weet dat Shamir een PM van Israel is geweest en wat voor specifieke rol hij heeft gespeeld (bijv tov van Bibi Netanyahu), dan is er weinig kans dat je 'tergend' succesvol 'tergend' kan zijn.

  Maar laten we wel zijn, dat is ook nooit je sterkste kant geweest. Laat dat dom vals zijn nou maar aan Adamas over, je bent daar zelf te intelligent en te gevoelig voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. "Iedereen die een beetje thuis is in het beheer van websites weet hoe dat werkt."

  Nou, ik niet hoor, hoewel ik wel die ervaring heb.

  Virusje, dat de DNS bij Ben or access provider door elkaar geschopt heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 91. > Wie is Bibi nou weer?

  Benjamin Netanyahu. Ik weet nauwelijks iets van Israëlische politiek, maar dit wist ik nou weer wel. Wikipedia ook:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu

  BeantwoordenVerwijderen
 92. > In de tussentijd zakte Breedveld weer eens door het ijs.

  Het verwijt aan Breedveld is nu dat hij niet eerst controleerde of dat Twitter-account wel echt was. Maar hoe had hij dat precies kunnen of moeten doen dan? Kan iemand zonder opspringsbevoegdheid en machtiging van een OvJ dat überhaupt?

  Dacht het niet. Vergelijk: of het account van Micha Kat echt is, daarover zijn de geleerden het al maanden of jaren niet eens. Ik weet het ook niet.

  Dus mijn voorlopige beoordeling van deze kwestie: vijanden van Breedveld maken hier misbruik van, om hem en Hassnae Bouazza af te zeiken en in diskrediet te brengen. En dat deugt niet.

  Ik schrijf dit niet omdat ik een fan van die twee ben, want dat ben ik (zoals iedereen die het allemaal een beetje gevolgd heeft, kan weten) zeker niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @Ruud

  Hij had even kunnen checken voor hij aan een heksenjacht begon.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Het is wel wat off-topic, maar toch..

  Ik vond Micha er in zijn laatste 'urgent call' wat vermoeid en depressief uitzien. Het is pas 9 januari. Hij is nog maar 5,000 euro in de min. (plus die 4 ton, 5 duizend, plus, plus, uit 2012, maar toch... *zucht*)

  Er zijn nog ruim 5 weken te gaan voor zijn strafzaak. Er is, naar mijn bescheiden mening, in de hele Nederlandse geschiedenis, nog nooit een gevallen journalist voor zoveel strafbare feiten tegelijkertijd tijdens 1 enkele strafzaak voor de rechter gedaagd. Dat wordt toch een leuke unieke wiki voor Micha Kat: de serie.... tja whatever.. er is eigenlijk geen Geuzen-naam voor Micha Kat. Iedereen vergeet immers de vervelende en criminele side-kicks.

  Tel daarbij op dat ik ook geen enkele Nederlandse journalist ken die naast deze strafzaak zoveel eerdere strafzaken verloren heeft, dwangsommen moet betalen, voorwaardelijke straffen kent, gebiedsverboden heeft opgelegd gekregen, geroyeerd is, zijn perspas ingenomen is, zijn roeptoeter is stukgegooid, uren onvervulde werkstraffen op zijn kaart heeft staan, en geen enkele cent verdiend heeft de afgelopen 3 jaar.

  En da's best knap, want met zo'n facturen-regen en nul inkomsten zou ik me echt zorgen maken over mijn unieke Beatrix print boven mijn bureau, en dat lullige Baphomet lammetje niet onder de 20 euro de gracht in wippen. Maar ja, ik ben Joods, dus denk ik geld, en voordeel, maar da's hetzelfde.

  Los van zijn 2000 euro onafhankelijke fee voor het schrijven van a-politieke volstrekt journalistiek onverantwoorde betaalde hetze-pagina's voor een bemiddelde familie uit Zwitserland dan. Je moet toch wat?! Alles tegen Demmink.

  Jij stort, Micha Kat factureert. Samen delen, Ashkenazi style zou Adamas roepen. En daar heeft hij gelijk in, sort of, bijna.

  Maar we hebben Dante, Micha. Je kent 'm. Een verloren zoon, gelijk zoals jij. Miskent, verguist, verbannen, maar toch dankzij dat lot in staat om een van de grootste werken van de geschiedenis te produceren. Ver weg van zijn geliefde Firenze, maar toch.

  Doe het. Ga weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @ziva

  volgens mij is het inderdaad over voor Micha. Niemand die je nog over de Demmink zaak hoort, aan de Vaatstra zaak is geen eer meer te behalen en die Micha claim brengt natuurlijk ook niets op. Het is gewoon einde verhaal, ook al lijkt hij dat nog niet door te hebben.

  Hij zou er verstandig aan doen om Aliyah te overwegen, want Israel levert geen staatsburgers uit. Kan hij gewoon met een schone lei beginnen. Wel moet hij dan een beetje voorzichtiger zijn met holocaustontkenning, maar dat lijkt me geen hoge prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Als ik probeer me in te leven in de wanen van Micha, heeft hij volgens mij het beeld dat er sprake is van een brede "protestbeweging" waarin hij een leider is en uiteindelijk een soort heldenrol zal vervullen in de Nederlandse samenleving. Maar die rol heeft hij niet en zal hij ook nooit krijgen, omdat zijn verbindend vermogen daarvoor te klein is en hij uiteindelijk vooral met zichzelf bezig is.

  Probleem is ook, dat die groep "soevereine" mensen nooit in staat zal zijn om zichzelf op een effectieve manier te organiseren omdat ze daar te paranoide, gestoord en dom voor zijn. Neem nou bijvoorbeeld Jostie's voorstel voor een protestdemo op Argusoog:

  Als je daar hene gaat weet je al dat je een taak toegedeelt krijgt.
  Geef geen groepjes die samen binne komen de zelfde taak want er kunne mollen tussen zitten.

  Ook niet als je zegt; jij maakt de spandoekken en wie deze persoon helpen en iemand roep dan; dat wil ik ook dat kunnen dan twee mollen zijn die apart bine zijn gekomen en samen de boel willen saboteren en dan zie je geen 1ne spandoeken daar.
  Dus hou alles scherp in de gaten en deel zelf de taken verspreid uit.
  Dat als en mol er tussen zit of zelfs tien dan zelfs moet er niks aan het handje zijn.


  Ze stelt dus serieus een soort "buddy" systeem voor dat je vroeger ook bij de Oostduitse grensbewaking zag. Als dan een van de soldaten probeerde te vluchten naar het westen, kon de andere hem neerschieten. Maar dat is een goed voorbeeld van hoe een groep zichzelf kapot maakt door paranoia.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Het onderlinge vertrouwen is nog kleiner dan hun gemeenschappelijke vertrouwen in de wijsheid van de beslissingen van de Bilderberg groep.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Jeroen

  Ik hou wel van een beetje mysterie...

  BeantwoordenVerwijderen
 99. @Jeroen P.

  Waar herken je dan mysterie in?

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Jeroen:
  "Hij had even kunnen checken voor hij aan een heksenjacht begon."

  Hoe? Dat was mijn vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Als je iets niet goed kunt checken moet je sowieso al niet aan een heksenjacht beginnen. Maar goed. Een studente die onder eigen naam schrijft:

  "ik word echt misselijk van al die moslims op de VU"

  daar geloof ik om te beginnen al niets van, want zo iemand kan zich niet meer op de campus vertonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Jeroen schreef:
  "Neem nou bijvoorbeeld Jostie's voorstel [...]"

  Tikfout intended, I presume?

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Heerlijk, dit:

  "1 van de vele oplossingen voor de crisis is iedereen schuldvrij te verklaren zowel de burgers als de overheid als de banken en whalla ,,,,,"

  Geweldig, die creatieve spelling van 'voilà', die kommaëllipsis. Ik word al helemaal enthousiast! Wanneer is die bijeenkomst??

  Zijn de guillotines al uit het vet trouwens? Want daar draaide het op uit natuurlijk, ALS ze dit konden organiseren, wat gelukkig niet het geval is.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. "Jij stort, Micha Kat factureert. Samen delen, Ashkenazi style zou Adamas roepen."

  Dat is dus exact datgene wat ik nu juist nooit meer kan of wil beweren zwevende allesweestster. Mijn probleem met jou tribe is dus dat die anhke-NAZI-sche mentaliteit uitsluitend en alleen in stand wordt gehouden om uit een ongekende parasitaire onbevredigbaarheid alles en iedereen die in de weg loopt vanwege een psychopatische afwijking (en dat alles ook nog eens in lucifer's naam!?) uitverkoren en al kalt te 'mogen' stellen. Zelfs de eigen ünter-soortgenootjes worden er vanwege de afkickverschijnselen nog voor aan de haren bij gesleept. Ze verdient het hoor daar niet van, maar het gaat mij in dezen om de cacus-belli van mijn observaties ok? Maar goed jij je zin spermabankje van Barracuda; er wordt met vereende gojimkrachten aan gewerkt. Dusss... declareer maar eventjes verder niets meer, want jullie host is al enige tijd leeggezogen aan het ontwaken vanwege zijn terminaal/hachelijke toestand... Mentiendes?

  BeantwoordenVerwijderen
 105. @papi parasiet

  Schrijf je nou dat jodenhaters een psychopatische afwijking hebben, of heb je gewoon een beetje moeite met formuleren?

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ben altijd bereid om mijn minpunten als eerste te onderkennen hoor, maar nu ben jij het toch echt zelf die vanwege zijn speedo-centrisme arrogant over de eigen remsporen is uitgegleden. Comment net nog aan een lerares Nederlands voorgelegd, en volgens haar is er niets mis met de toegepaste zinsconstrctie. Motivatie van afwijking wordt er zowel voor al na netjes bijgeleverd zonder dat de slachtoffers van dat gedrag daaraan te linken zijn. Dus relnichten doe je met geloofs of sexe-genoten maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Lees nou even rustig terug papi:

  Mijn probleem met jou tribe is dus dat die anhke-NAZI-sche mentaliteit uitsluitend en alleen in stand wordt gehouden om uit een ongekende parasitaire onbevredigbaarheid alles en iedereen die in de weg loopt vanwege een psychopatische afwijking

  Wat je schrijft is dat Joden alles en iedereen met een psychopathische afwijking in de weg lopen.

  Dus.

  Dat formuleerde je niet echt eenduidig zullen we maar zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 108. @ Ruud. Josie heeft het over een bijeenkomst waar ook muziek en hapjes worden geserveerd. En waar ieder zijn of haar standpunt kan verduidelijken.

  Helemaal kan ik er niet wijs uit worden, enerzijds is ze zo paranoia als een deur. Anderzijds moet het allemaal peace and love en een grote beweging worden. Nu lijkt me de cocktail, Micha, Steve Brown, Arend en de ouders van Ann en Eefje niet een van de gelukkigste. Ik denk dat de laatsten wel vriendelijk bedanken voor de eer.

  En Ziva ik dacht dat Micha van de loonlijst van de Pootjes was geschrapt. Zelfs voor de Pootjes was hij kennelijk te dol.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. @Dorothy

  Vreemd inderdaad, die "peace & love", want de grondslagen van paranoia zijn angst en haat.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. @ Jeroen een gespleten persoonlijkheid? De ene is paranoïde en de andere wil liefde en vrede. Dat lijkt me erg vermoeiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Haha, ik heb dus echt een ip block bij argusoog. Ik schreef daar de volgende reactie naar aanleiding van het best wel vage bericht van Rob van der Zon dat hij gaat stoppen met een of ander radioprogramma op Argusoog:

  "Goede zaak dat Rob ophoudt met die programma's, want als je ergens inderdaad moedeloos van wordt is het wel het conflict tussen die satanbestrijdende en met ascensie dwepende figuren. Niet dat de waarheid ergens in het midden ligt, want geen van beide paradigma's kunnen beschuldigd worden van enig realiteitsbesef.

  Overigens vind ik het apocalyptische wereldbeeld van Rob vooral te maken hebben met het "satanbestrijdende" paradigma ondanks het feit dat hij zich daarvan distantieert. Dit wordt nog eens onderlijnd door het bizarre en bovendien nogal clichématige frame van een konijntje dat verstijfd in de koplampen van een aanrazende vrachtwagen staart. Hij heeft het ook over een "dictatuur", terwijl uit een recent onderzoek juist blijkt dat we het op een na vrijste land ter wereld zijn. Ik bedoel maar. Dan heb je dus geen reality check en kan je er maar beter mee stoppen."

  BeantwoordenVerwijderen
 112. LoL @Jeroen.

  Tja.. je bent ook niet begonnen met Licht, en hebt verzuimd af te sluiten met Liefde. Dan gaat het niet goed. De juiste triggers plaatsen, en dan vallen de oogjes van de moderator als vanzelf dicht.

  Maar het is waar. De twee meest gesloten en minst open voor andere meningen websites in Nederland zijn zonder twijfel Argusoog en Klokkenluideronline. Dat alleen toont al de complete farce aan die deze sites en hun uitbaters vormen.  BeantwoordenVerwijderen
 113. Ah kijk. Mijn reactie kwam er in tweede instantie toch doorheen. Maar mijn reactie op zijn "rode of blauwe pilletje" verhaal daaronder staat nog even in de wacht.

  Dus als je een blauw pilletje neemt zie je het zoals ik en als je een rood pilletje neemt zie je het zoals rob. Wow.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ook mijn bewijs dat Nederland het op een na vrijste land ter wereld is (volgens de world freedom index althans) kan blijkbaar de toets der kritiek niet doorstaan. Want mensen op Argusoog moeten natuurlijk wel de illusie blijven hebben dat ze in een dictatuur of whatever leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. @ Jeroen. Je hoeft alleen maar naar de adhesie berichten voor Brammetje Moskowitz te lezen en het blijkt hoeveel voedingsbodem het heeft.
  De grootste oplichters die gaan jammeren op de tv, blijken een trouwe schare aanhangers te hebben.

  Bram wordt geloofd omdat hij Gekke Geertje heeft verdedigd. En dus- omdat Geert niet mocht zeggen wat wij denken- wordt Bram genaaid.

  Dat is dus niet bij Argusoog, maar onder een laag van de bevolking zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @Dorothy

  Ik snap de overeenkomst wel, maar de commentaren zijn op zich wel anders dan bij het Telegraaf volk. Kleurrijker wel.

  Zo schreef warhoofdje van Puffelen in reactie op mijn berichtje:

  Wij willen niet zo vrij zijn dat we niet meer automtisch (sic) in een Rechtsstaat leven. Dus dat we niet zo vrij zijn dat we onze Burgerrechten ook niet meer willen!

  Wat de neuk zegt hij überhaupt? Dat het een onvrijheid is om in een rechtsstaat te leven? Ik kan hem garanderen dat hij onvrijer zou zijn zonder die rechtsstaat, want als het recht van de sterkste geldt is het natuurlijk snel afgelopen met die "soevereine" ongebakken deegslierten. Dan had ik mijn punt ook wel op een andere manier gemaakt.

  Het wandelende messiascomplex "Lichtzwaard" komt daar met nog wat wijsheden overheen:

  Wie zich als mens identificeert,is slavenplicht vrij,en heeft aan de van God gegeven rechten voldoende om zich overal vrij te gedragen.

  Ik voel me ook altijd zo lekker vrij met een machinegeweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @ziva

  De twee meest gesloten en minst open voor andere meningen websites in Nederland zijn zonder twijfel Argusoog en Klokkenluideronline. Dat alleen toont al de complete farce aan die deze sites en hun uitbaters vormen.

  Maar tegelijk wel reutelen over vrijheden en soevereiniteit, zonder ook maar een moment de tegenstrijdigheid te zien met hun eigen moderatiebeleid.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. "Haha, ik heb dus echt een ip block bij argusoog."

  Je bent inderdaad door de Argusoog redactie na door mij over jou relnichterigheid te zijn geinformeerd voor onbepaalde tijd de wachtkamer van de te moderen trollen ingeparkeerd. Het gevolg als je inderdaad alleen dat kan opnemen of lezen wat er in je straatje past, en bovendien al die gehersenspoeldheid aan het handje van je pooiermadam onderdanig debiel maar hebt te verhaptstukken. Toch!? Als het aan mij lag was je bij Argusoog al eerder voor het leven geblokt, maar mijjn invloed op de moderatiedicipline van Zeevat gaat helaas nog niet zo ver. Mischien moet ik zometeen nog wat extra e-donaties onder mijn pers. code overschrijven, want die actie wil bij de redactie van Argusoog nog wel eens wat wonderen verrichten...

  "Een goede vriend zei laatst: “wie z’n kop in ‘t zand gestoken heeft, staat met z’n kont omhoog voor iedereen die er misbruik van wil maken!” Wakker zijn is een ding, er naar handelen is twee!" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Blijft, enorm komisch hoe sommige wereldverbeterende reaguurders , andersdenkenden het licht in de ogen misgunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Broekpoepende @papi op zoek naar witte voetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. @papi trekt zijn schone luier aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. @papi parasiet

  Dus ik word nu op argusoog gemodereerd omdat jij me op dit blog geregeld uitscheldt, bedreigt en je jodenhaat en homofobie graag op me botviert?

  BeantwoordenVerwijderen
 123. @ Ziva

  Als je wilt tergen, doe het dan minstens tergend en niet suf.

  Ik bedoel als je niet eens weet wie Bibi is, en niet snapt wat de aanduiding als 'militair' binnen de Amerikaanse samenleving als (politieke) referentie inhoudt voor Hagel (en waarom ze deze referentie via de Times benadrukken), of weet dat Shamir een PM van Israel is geweest en wat voor specifieke rol hij heeft gespeeld (bijv tov van Bibi Netanyahu), dan is er weinig kans dat je 'tergend' succesvol 'tergend' kan zijn.

  Maar laten we wel zijn, dat is ook nooit je sterkste kant geweest. Laat dat dom vals zijn nou maar aan Adamas over, je bent daar zelf te intelligent en te gevoelig voor.


  Nee je hebt natuurlijk volkomen gelijk dit keer.

  Ik had graag wat uitgebreider willen antwoorden, maar ik heb het oh zo koud nu. Je hebt gelijk, want je bent wat dit onderwerp betreft gewoonweg mijn meerdere. Simpel als dat. (Jeroen ook)

  Ik trek mij beschaamd terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. @Jeroen " ruby on rails" @papi is down the drain
  Waarom jouw zoektocht ?

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @jeroen
  Internet zonder egotripperij?

  BeantwoordenVerwijderen
 126. @Jeroen

  Toch jammer dat je geblocked bent. De discussie begon zo waar enige vorm te krijgen. Een verhelderend moment in tegenstelling tot het doorgaans extreem vage geleuter bij Argusoog.

  Ik bedoel dat gebrabbel van Josie is best vermakelijk, want ze doet minstens haar best het allemaal goed door te denken, maar ik krijg er toch vrij snel hoofdpijn van.

  Alleen, helaas, kan het ego van Rob niet zo goed tegen welbespraakte repliek zodat hij na twee minuten al om een ban gaat zeuren. Het is dé ziekte die Argusoog teistert; de Argusoog 'staf' leest voor uit eigen werk - of beter uit slecht vertaald of geïnterpreteerd andermans werk - en de gemeente luistert, beaamt, en complimenteert. Een ieder die afwijkt van dit pad krijgt een ban, is een trol, of komt simpelweg niet door de moderatie.

  Vrijheid? Licht? Respect? Laat me niet lachen.

  Het is met semi-intellectuele prietpraat parasiteren op een groep simpele en veelal beschadigde zielen. Ik bedoel als redactie van Argusoog zou er toch een lichtje moeten gaan branden wanneer je onder een stukje over de DSM-V de voltallige vaste kern van reaguurders terugvindt die allen zonder uitzondering over hun dubieuze geestelijke gezondheid beginnen te kakelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. @Ziva

  Er is daar veel mooi werk te doen. Die Rob om te beginnen, met zijn warrige paranoia verhaal over de implantatie van persoonlijke chips.

  Holle poses hebben op Argusoog de plaats ingenomen van argumenten en Rob schrijft dan ook dat ik het "rode pilletje" moet nemen in antwoord op respectvol geformuleerde inhoudelijke kritiek. Blijkbaar is zijn standpunt alleen maar te volgen met de juiste hoeveelheid psychofarmaca achter de kiezen.

  Het zijn losers die zich niet mede verantwoordelijk voelen voor hun omgeving, maar zich daar het slachtoffer van voelen. Zonder enige onderbouwing worden de rechtsstaat en democratie aan de kant geschoven en het argument dat de zwakkere beschermd wordt door die democratische rechtsorde wordt volkomen genegeerd, terwijl ze zonder als eerste van de honger zouden omkomen, of neergeschoten worden omdat mijn Wille zur Macht nou eenmaal sterker is.

  Daar gaat Chris dan nog overheen met een volkomen ongerelateerd verhaal over paus Innocentius en de inquisitie. Dat die nog steeds de baas zijn ofzo.

  Het is geen echte discussie, want er worden beelden tegenover argumenten geplaatst. Een gedachtegang over vrijheid wordt verder helemaal niet opgepikt, ze zitten volkomen opgesloten in hun verhaal en zoeken geen relatie met hun gesprekspartner.

  Dat Argusoog een "toxische omgeving" is vind ik nog zachtjes uitgedrukt. Het gevaarlijke van die site is dat het toch al labiele mensen bevestigt in hun wanen en dat ook nog eens aanjaagt. Ze zitten elkaar ook constant te triggeren, wat volgens mij levensgevaarlijk is bij een doelgroep van psychiatrische patiënten. Heeft verder niets met de vrijheid van meningsuiting te maken dat die site de lucht uitmoet, maar met de volksgezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. @Jeroen

  Ze zitten zeker opgesloten in hun verhaal. Het is 'talk the talk, and walk the walk". Alles daarbuiten wordt verguisd en weggejaagd.

  Dat is deels ook begrijpelijk. Enerzijds is door het absurde moderatie-beleid van zowel KLOL als Argusoog werkelijk alle diversiteit, en daarmee het zelfregulerende, of controlerende vermogen, om zeep geholpen, en anderzijds duldt de 'vaste groep bezoekers' ook geen ander geluid.

  Beide sites zijn gekaapt door individuen die zonder uitzondering een enorme rugzak met zich meezeulen. De haat tegen de 'overheid', tegen 'de Joden', tegen de 'elite', tegen 'alles en iedereen' die op deze sites wordt gepropagandeerd en aangewakkerd vindt gehoor bij deze groep omdat het zo akelig makkelijk is het eigen falen in de schoenen van deze instituten of entiteiten te schuiven. Kritische reflectie past dan niet in het model, en is onwenselijk. Maar om toch waarde te scheppen wordt er een soort van utopisch beeld geschetst van 'hun wereld'; de nieuwe wereld van morgen. Een wereld waar wel naar ze geluisterd wordt. Een wereld waar ze wel belangrijk zijn. Wel succesvol. En een wereld waar 'zij' die hun 'kwaad hebben aangedaan' aan de galg hangen. Een heel creepy voedingsbodem.

  Zet daar twee troebele webmasters op - Micha Kat en Arend Zeevat - en je krijgt idd een toxische mengelmoes waar juridisch en maatschappelijk risico's ontaarden.  BeantwoordenVerwijderen
 129. En bij Kat gaat alles los zo te lezen. Nu schrijft hij dat hij net als zijn voorbeeld Alex Jones kaltgestelld wordt. Er is een complot zijnde jawel om Micha te vermoorden.

  En passant meldt 1 van zijn volgelingen dat justitie bezig is om het AD te intimideren. Mensen, mensen wat neemt die Kat zichzelf serieus. En als hij schrijft dat hij een naaste medewerker van Theo van Gogh is geweest, is dat geloofwaardig? Het lijkt mij eerder dat Theo figuren als Micha als zijnde amusement omringde.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Ziva en Jeroen en de rest, ik wil mij oprecht verontschuldigen voor al die arrogante en kinderlijke uitlatingen van mij onlangs. Ik ben slechts een sukkel, en ik schaam me echt. Ik meen dat.

  Ik heb jullie idioten genoemd, en ik neem dat terug. De enige idioot dat ben ik. Dat zie ik wel helder in nu. Wie ben ik om zodanig de te oordelen, zodanig te kleineren, mijzelf te verheffen, te verheerlijken en te doen alsof ik meer ben dan jullie.

  Mijn excuses mijn excuses meer kan ik niet zeggen nu. Ik smeek om vergiffenis, al ben ik dat eigenlijk niet eens waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. @mind fever

  het is je vergeven, ik geloof je voor de laatste keer, maar beloof wel, dat je nooit meer liegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. @Dorothy:
  Micha was een van de schrijvers op Theo van Gogh's website 'De Gezonde Roker'.
  Geen idee hoeveel contact er was tussen de diverse auteurs op die site, maar het maakt 'm wel "een directe medewerker".
  Niet vergeten dat Micha een jaar of 10 geleden nog niet zo evident doorgeslagen was als, zeg, de laatste 5 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Ey Mind fever, ik zou niet eens weten wat ik je kwalijk zou moeten nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. @ Archibald dank je, maar ik had het al gelezen. Kat is denk ik voor zijn rechtszaak aan het doordraaien. Zeker het hoort niet dat er is opgeroepen tot een kogel voor Micha en hem in elkaar te schoppen ´totdat hij het lekker vindt´.

  Maar andere kant is Kat net zo erg aan het worden. Ik denk als er nu wordt toegevoegd door officier van justitie dat er een waslijst aan aangiften bij is gekomen.

  Micha speelt het slachtoffer en denkt dat hij de volgende is, het enige dat je de officier van justitie kunt verwijten dat die een forensisch psycholoog op Micha heeft proberen af te sturen. Vanuit de officier bezien zinnig, vanuit Kat bezien: zijn paranoia wordt er mee bevestigd. Het is jammer dat Kat niet kan zien hoe hij zichzelf in de afgrond stort.

  Hij heeft bij Selexys zijn telegraaf perskaart gebruikt om aan te tonen dat we allemaal Bilderberg slaven zijn. Dat kon dus niet en nu zegt hij dat hij én de mail van de advocaat van de Telegraaf niet op KLOL mocht zetten en dat misschien de kaart heeft gebruikt. Ja zo wordt dat dus moeilijk. Er zijn mensen die wel een psychische stoornis hebben en wel de verantwoordelijk nemen, helaas niet allen zijn zo dapper.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ben van den Brink begint al huillie huillie te doen (zie ook reactie eronder) dat hij is 'verbannen' naar het 'community' gedeelte van argusoog. 'Zijn' kijkcijfers dalen dramatisch. Benieuwd wanneer hij weer door het lint gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. @Jeroen

  Haha ik zit volgens mij echt te trippen. Nee maar ik meende en meen het wel. Zolang ik het maar het begrijp.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Jeroen scheef:
  "Dat Argusoog een "toxische omgeving" is vind ik nog zachtjes uitgedrukt. Het gevaarlijke van die site is dat het toch al labiele mensen bevestigt in hun wanen en dat ook nog eens aanjaagt. Ze zitten elkaar ook constant te triggeren, wat volgens mij levensgevaarlijk is bij een doelgroep van psychiatrische patiënten. Heeft verder niets met de vrijheid van meningsuiting te maken dat die site de lucht uitmoet, maar met de volksgezondheid."

  Aan de andere kant, worden gekken die nergens hun ei kwijt kunnen niet gevaarlijker? In de gewone wereld wil immers niemand meer naar ze luisteren, wegens zwaar gestoord.

  Druk, ketel, dat soort dingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Ziva schreef:
  "Maar om toch waarde te scheppen [...]"

  Ho even, maar je gaat er toch geen rente over heffen, met je Joodse achtergrond?? Pas op hoor!

  (Geintje, maar dat snapte je al wel.)

  BeantwoordenVerwijderen
 139. "Het lijkt mij eerder dat Theo figuren als Micha als zijnde amusement omringde."

  Als Theo van Gogh en Pamela Hemelrijk nog geleefd hadden, hadden ze zich al jaren van Micha Kat afgekeerd, denk ik. Wat je verder ook van alle drie moge denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. @Ruud

  Dat is volgens mij niet gevaarlijker. De kans op een escalatie is veel groter als mensen elkaar onderling op zitten te fokken en op ideeen brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. @Ruud

  Sorry it's my nature ;-)

  @Loena Tik

  Dat gaat Ben al getuige zijn laatste reactie's. Hij begint al weer fors te dreigen en te intimideren. Daarnaast boert hij weer luidruchtig dat allerlei namen e.d. op verschillende web sites zijn geplaatst. Dat doet hij iedere week, maar die sites zijn nowhere to be found.

  @Dorothy

  Micha Kat lijkt in een depressie weg te zakken. Je kon het al zijn gezicht zien in zijn laatste filmpje, en nu komt 'de dood' weer als onderwerp naar voren. Ik hoop voor Micha dat het allemaal een beetje meevalt, maar gelet op de enormiteit van zijn problemen, en zijn vermoedelijke stoornis zou het zo maar eens een akelige periode voor hem kunnen worden. Hij heeft echt hulp nodig, maar als hij zoals we vermoeden aan NPD lijdt dan wordt dat lastig. Deze stoornis is berucht voor het niet laten accepteren van hulp.

  Het is echt triest, want dit loopt slecht af op deze manier. Micha kan zijn problemen niet meer zelf oplossen, en ze worden alsmaar groter en complexer.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. @geen

  Dat kan je zelf toch ook even opzoeken?

  Het is bijvoorbeeld wat Ben vd Brink doet als hij schrijft:

  "Ik ga hun vieze naam verkrachten zoals zij het toestaan dat Demi en Nirvana worden misbruikt in een illegale uithuis plaatsing ,vervolgens ga ik alle tuig die ik kan verzamelen op hun afsturen dat ze zich nergens meer veilig voelen ,net zo als lieve Demi en Nirvana zich niet veilig voelen .Als het nodig is zal ik naar een andere LEVEL gaan om ze direct bikkelhard aan te laten pakken en geloof mij geen enkele van deze onreine bastaards is hiertegen bestand."

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Henk Bres : "It is not so simpel as it look like,
  striking a shirt".

  BeantwoordenVerwijderen
 144. @ Ziva dat lijkt mij ook. Maar aan de andere kant kan ik weinig medelijden met Micha opbrengen. Het aantal slachtoffers dat hij maakt en bang moeten zijn omdat ze een of andere reden Micha´s toorn over zich heen hebben gekregen.

  Om de een of andere redenen doet hij mij aan Matroos Vos oftewel Joop Schafthuizen denken, de partner van de overleden schrijver Gerard Reve. Bij Schafthuizen moet men zeer voorzichtig zijn, want je weet nooit als je wat zegt dat het in het verkeerde keelgat schiet.

  Als je Kat en Schafthuizen langs de lat legt kom je toch wat vergelijkingen tegen. Alleen Schafthuizen is dan wel met recht een pedofiel en daar komt hij wel voor uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. @geen

  "Flippen" wat is dat?

  Maar dat schreef ik toch helemaal niet? Ik schreef "trippen", een moderne uitdrukking voor doordraaien. Maar dat wist je toch zelf ook wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 146. @mind fever
  Het was een vraag , geen stelling. Evenals Argusoog,klol, sites voor koortspatienten, ijlers,en flippende trippers zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. @Jeroen

  Je staat er gewoon tussen hoor. En da's best verrassend want rennende arabs met dode babietjes zijn altijd zielig en waar bij de argusoog crowd.

  Negers en Marokkanen mag je gewoon afzeiken, maar kom niet aan die zielige slachtoffers van die oerlelijke en valse Israeli.


  BeantwoordenVerwijderen
 148. In hoeverre zijn zaken als, persvrijheid, bronbescherming, vrijheid van meningsuiting, toerekeningsvatbaarheid van toepassing. De authenticiteit van de duizenden berichten etc. Los van de enorme boetes die uit zouden staan. Vaag allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. http://www.youtube.com/watch?v=cc3u9bVV6s4&feature=youtube_gdata_player

  Argusoog ten voeten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 150. @Ziva

  Ja, ik zag het. duurde wel meer dan drie uur voor hij doorgeplaatst werd. Dat voorbeeldje van die Arabieren met dode babies vond ik juist wel een pedagogische. Lekker cognitief dissonant enzo.

  Maar nu even de linkjes van Rianne bekijken, die schreef:

  http://www.argusoog.org/powned-gebruikt-subliminale-beelden/comment-page-2/#comments
  Misschien is “Mansur” nog een groentje in het alternatieve internet gebeuren.
  Ik hoop dat je nog wat zakdoekjes en kotszakken klaar hebt liggen. Even doorscrollen naar mijn ontwakingslinks.


  Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 151. @ziva
  Onderbouw even jouw stelling over de identiteit van pasgeborenen, anders krijg ik spontaan een hekel aan je, kan niet jouw bedoeling zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. @geen

  ze verwijst naar een opmerking die ik op Argusoog maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 153. @geen

  Wat Jeroen zegt. Ter aanvulling ik word niet vrolijk van willekeurig welke door geweld omgekomen baby ongeacht het geografische stickertje dat op het voorhoofd is geplakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. @Geen,

  Het was een vraag , geen stelling. Evenals Argusoog,klol, sites voor koortspatienten, ijlers,en flippende trippers zijn.

  Kerel, je verward mij. Wil je mij echt iets zeggen of zit je gewoon te stangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Dacht niet anders over je, kwam wat ongelukkig over op die bezopen idioterie op Argusoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. @Geen,

  Ja nee echt hoor. Ik versta er nog steeds echt geen drol van. Kan iemand mij even bijspringen?

  BeantwoordenVerwijderen
 157. @mind fever
  Ik zal dan maar niet aan je vragen wat chillen is, want dat weet ik wel. Flippen,trippen , heb ik geen ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.