woensdag 16 mei 2018

Kakkerlak

Het is weer oorlog in plotterland en dit keer is de boosdoener melder van misstanden Nico van den Ham. Die distantieerde zich voor het eerst nadrukkelijk van de 'kleine groep volslagen idioten' die de alternatieve media kapot zouden maken.

Twee lichtte hij er uit zonder ze bij naam en toenaam te noemen: Micha Kat (ooit zijn grote voorbeeld) en de Turkse Nederlander Neset Temirci. Die laatste heeft Nico inmiddels gefileerd in een video waarin Van den Ham beurtelings een drol en kakkerlak wordt genoemd.

Maar Van den Ham legde de vinger wel op de zere plek. Neset is zo ongeveer de grootste fantast onder de plotters. Hij legde ooit een verklaring af over de moord op een onbekende vrouw en een klein kind die door Koning Willem Alexander zou zijn gepleegd in het bijzijn van (komt-ie) Mabel Wisse Smit, Friso en Beatrix. Heeft hij met eigen ogen gezien ook nog in de gevangenis in Krimpen aan den Ijssel waar hij zat opgesloten. Kan allemaal bevestigd worden door Annemarie Blijenburg, beter bekend als de Supergetuige en wereldberoemd vanwege haar bizarre pseudologia fantastica-verhalen.

Kennelijk heeft ook Neset geleerd dat er altijd wel een paar maffe (Facebook) volgers zijn die echt alles geloven zolang je er maar een ernstig gezicht bij trekt. 

Waar Temirci precies zijn geld mee verdient is Barracuda niet duidelijk. Wel is er voortdurend van alles met hem aan de hand. Zo wordt er met enige regelmaat een aanslag op hem gepleegd, en Barracuda heeft het bruine vermoeden dat dit andere oorzaken heeft dan het Koningshuis dat voortdurend achter hem aan zou zitten.

Over het verleden van Neset is wel wat bekend: ooit bracht Neret zijn vrouw om het leven met een fiks aantal messteken. Zijn verdediging liet hij over aan het kantoor van Bram Moszkowicz die hij zwart betaalde. Dat geld was niet enkel bestemd voor de zaak van Neset, maar ook voor lopende zaken 'van vriendjes die in de problemen waren gekomen met grootschalige handel in drugs'.

Rond 2000 zat Neset enkele weken in het Pieterbaan Centrum alwaar 'een vals rapport over mij werd gemaakt in opdracht van Beatrix en overheid'. Wat Demmink is voor Micha Kat, is Bea voor Neset.

Wat wellicht verklaart waarom Neset in 2016 een celstraf kreeg van 30 dagen, waarvan 16 dagen voorwaardelijk, voor het opzettelijk beledigen van Koning Willem-Alexander. Op zijn Facebookpagina noemde hij de Koning onder andere een moordenaar, verkrachter en een dief. Neset wilde destijds niet meewerken aan een onderzoek door een psychiater of psycholoog. Vandaag volgt in Zwolle het hoger beroep.

Sinds enkele dagen heeft Neset samen met Luuk de Waal Malefijt (Ons Geld, die het huidige geldsysteem 'flink onderuit wil trappen') ook nog de Stichting De Onthulling. Die onafhankelijk publiceert over geheime machtsstructuren in Nederland. Op de site prijst Temirci zichzelf aan als een 'belangrijke klokkenluider'. Die om maar eens wat te noemen heeft ontdekt dat Ayaan Hirsi Ali een rol had als informant van de Staat, waarna ze het land uit vluchtte. Volgens Barracuda is Hirsi Ali naar de VS verhuisd omdat zij een betrekking kon krijgen bij het American Enterprise Institute in Washington, een conservatieve denktank, maar kennelijk zijn wij allemaal voor het lapje gehouden.

Een andere onthulling is dat Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) 'haar macht als Kamerlid misbruikte om een aanhanger als mentaal ziek te verklaren teneinde haar op te laten sluiten'.

Op de hamvraag onder FAQ is helaas nog altijd geen antwoord gekomen:


Barracuda blijft ook in 2018 op de waakvlam

10 opmerkingen:

 1. Neset beweert ook, dat hij een poosje een relatie heeft gehad met Mabel Wisse Smit.
  Plotters als Kat geloven daarom heilig, dat Neset containers met inside informatie heeft over het koningshuis.
  Maar als je die bewering in perspectief plaatst, had hij die relatie lang vóórdat Friso in beeld kwam, en bovendien zat hij in die periode gewoon achter het gaas wegens de moord op zijn vrouw.
  Het leuke van Neset is, dat hij al jaren aankondigt om van alles te gaan onthullen.
  In die zin is het een waardige opvolger van Marcel Vervloesem, die daar ook een handje van had, met het bekende (non-)resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een paar details over Neset's moord op zijn vrouw, om te benadrukken hoe gestoord ie is:
  Z'n vrouw zat een tijd in een blijf-van-mijn-lijf huis, en werd vermoord in haar nieuwe flat, waarvan ze het adres geheim probeerde te houden, in bijzijn van hun 2-jarige dochter. ( https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/topvijf-van-straffen-met-tbs~bc89d9ae/ ).

  In eerste instantie erkende Neset dat zijn vrouw dood was, maar was het 'haar eigen schuld' omdat ze 'geheime contacten onderhield met de politie'. ( https://misdaadjournalistblog.com/2008/01/28/update-20-45-uur-jesse-r-parachutemoord-bram/ ).

  Vandaag de dag vertelt Neset doodleuk dat zijn vrouw helemaal niet dood is, maar samenspant met Baybasin, en dat ze nog regelmatig gesignaleerd wordt.

  En zelfs met zo'n achtergrond trek je op Facebook nog honderden supporters en bewonderaars. Eigenlijk vind ik dat best schokkend.
  Terzijde: wat heeft Micha dan ontzettend gefaald als ie nog geen fractie heeft van het aantal fans van Neset.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Kan allemaal bevestigd worden door Annemarie Blijenburg'

  Die was er ongetwijfeld weer bij.

  PS Denkt W. Dankbaar aan zijn verplichte rectificatie uit te komen door alle artikelen over Vaatstra te verwijderen? Lijkt me sterk dat hij het vonnis nog niet betekend ontvangen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neset had vanmorgen ook 2 rechtszaken, en hij heeft (uiteraard, afgekeken van Dankbaar, Kat en andere complotidioten) de rechtbank gewraakt. Ook was hij woedend dat niemand van zijn "fans" kwam opdagen om hem te steunen. Hij is woedend op alles en iedereen, op zijn advocaat, op zijn fans, op de koning en op alles en iedereen....tja Neset, dat krijg je als je van alles verzint en je in Nederland mensen hebt die nog enigszins na kunnen denken. De filmpjes op zijn Facebook spreken voor zich....kijk en huiver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Serieus een stel idioten bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Compleet van de pot gerukt dat zootje, vooral die Nico!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zozozo...gefileerd door Nico???
  Lach me kapot.
  Ten eerste sprak hij over mij alsof hij mijn vriend was..nooit geweest en zal het nooit worden die vuile leugenaar en kwakzalfer!
  Ten tweede is die Annemarie van blijdenburg of wat ever helemaal koekoek..toen ik haar confronteerde en persoonlijk voor haar deur stond begon ze ineens te schreeuwen TERORIST !!
  ze zocht een uitweg voor haar leugens

  Ten derde heb ik niks met Wim dankbaar te maken.
  Sukkels als barracuda en zijn metgezellen hadden beter op mijn tijdlijn moeten kijken dan hadden ze misschien nog wel iets gezien...trollen kijken niet trollen trollen !@

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij lachen ons ook kapot om al die kul die je uitbraakt, Neset. En als je kwakzalver bedoelt, schrijf dan geen kwakzalfer. Staat een beetje dom.

   Verwijderen
  2. 'Zozozo...gefileerd door Nico???'

   En precies het omgekeerde staat er

   Verwijderen
 8. Zo doe ik het.

  https://www.facebook.com/RelevantToday/videos/vb.761999527243463/755233774950874/?type=2&theater

  BeantwoordenVerwijderen