maandag 18 januari 2021

Rare agenda

De politie heeft zondag, terwijl er in de Residentie werd vergaderd over een avondklok, 143 wappies gearresteerd tijdens een spontane demonstratie op het Museumplein die niet was toegestaan. De ME voerde charges uit, onder meer met een waterkanon.

Waarvoor de aanwezigen nou precies demonstreerden, behalve meer in het algemeen tegen Rutte en nadrukkelijk ook de maatregelen tegen corona, bleef een beetje in het luchtledige hangen. Zoals wel vaker.

Hoogleraar klinische epidemiologie aan de Universiteit van Leiden Frits Rosendaal vraagt zich in het AD af wat nu precies het doel is van de demonstranten. 'Ik krijg het pijnlijke gevoel dat dit geen mensen zijn van wie je het nog een beetje kan billijken, die bedrijven kwijtraken, of in restaurants werken. Er lijken professionele onrustschoppers tussen te zitten, met een rare agenda.'

En natuurlijk waren er weer de usual suspects: Tinus Koops van actiegroep Nederland in Opstand, die zich voor de rechter heeft moeten verantwoorden omdat hij meldde dat Jan van Zanen, toen burgemeester van Utrecht, ‘een baksteen in zijn nek moet krijgen'. Verder ook Danny V., die Pieter Omtzigt met de dood bedreigde. Op Facebook meldde hij dat hij zijn combathandschoentjes al aanhad.

AT5 stuitte inmiddels op de bejaarde homeopathische arts Piet van Herten die glashard voor de camera beweerde dat artsen ‘alles faken en voor iedere patiënt 20.000 euro krijgen’.De arts wordt gretig aangehaald door gekkiesite Nine for News, waaronder iemand schrijft: Die arts gelijk. Het gaat alleen om het verminderen van de bevolking. De elite heeft dat zo geregeld. Ook Klaus Schwab, de nieuwe Hitler heeft de regering onder de duim.' 

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) is verbijsterd. De Inspectie voor de Gezondheidszorg, die toezicht houdt op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG) bereidt naar eigen zeggen maatregelen voor. De man, als arts ingeschreven bij BIG, zegt 'duizenden ontheffingen' voor mondkapjes te schrijven, en vermoedelijk niet om medische redenen.

3 opmerkingen:

  1. Toch wel opmerkelijk dat de gekken en dwazen totaal geen mensenkennis, maar kennelijk wel altijd een cognitieve dissonantie hebben. Wappies die wel een 80-jarige homeopatische arts geloven, maar niet de moderne wetenschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In Nederland heeft iedere wappie een wetenschappelijk onderbouwde mening over de corona pandemie ze volgen blindelings ieder hun eigen leider.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leugens en verdraaiingen zijn weer orde van de dag bij Nieboehoe! > https://niburu.co/binnenland/15917-wij-hebben-de-hulp-nodig-van-medische-insiders

    BeantwoordenVerwijderen