vrijdag 15 januari 2021

Staatsgevaarlijk

Er komt steeds meer naar buiten over het Trump gajes dat vorige week het Capitool bestormde en nog steeds van plan is om het land op zijn kop te zetten. Het gros daarvan kan rustig worden aangemerkt als staatsgevaarlijk of erger.  

Je zou toch zeggen dat nu Donald Trump de bestorming in krachtige woorden heeft veroordeeld, een groot deel van zijn extreme aanhangt afhaakt. Maar nee, nu denken de malloten weer dat de inauguratie van Biden feitelijk een cover-up is voor de massa-arrestatie van Democratische pedo's door hun Grote Verlosser. Lekker logisch weer.

De FBI heeft inmiddels aardig wat arrestaties verricht, met dank aan de vele selfies die de bestormers trots op het web hebben gezet. Jake Angeli, de sjamaan die met dierenvel en hoorns het Capitool binnendrong en zichzelf heeft aangegeven, weigert te eten in zijn cel. Op internet dook een video op waarin hij een heel winkelcentrum bij elkaar schreeuwt omdat hij 'pedosymbolen' op het toilet meende te herkennen.

Eveneens gearresteerd: Cleveland Grover Meredith Jr. De QAnon-aanhanger bereikte zijn bestemming woensdag laat. Toen hij hoorde dat vice-presiden Pence de certificering van Biden's Electoral College niet zou stoppen, sms'te Meredith 'War time'. 'Ik ga niet de gevangenis in", schreef hij op een gegeven moment. 'Het lijkenhuis misschien, niet de gevangenis.'

De man had onder meer meegebracht een aanvalsgeweer met telescoopvizier en magazijnen met ongeveer 2500 stuks munitie, waaronder minstens 320 'pantserdoordringende' patronen.

Hij werd afgelopen donderdag gearresteerd nadat hij een voetganger in Washington DC had aangevallen. Hij zou hem een kopstoot hebben gegeven, hem tegen de grond hebben geslagen,

In een memo van 10 pagina's die woensdag is ingediend bij het US District Court staat dat de man een voorgeschiedenis heeft van psychische aandoeningen en een stevige drugsgebruiker is.

Meredith 'toont een sterke antipathie jegens wetshandhavers en leiders van deze stad en natie', en was een ​​dag na de belegering van het Capitool van plan weerzinwekkende gewelddaden te plegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten